Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
picur220
veterán
válasz fateless #14933 üzenetére
Számomra nem tetszik: szerintem az 5630 egy távirányító formájú cucc, nézhetne ki valamivel (sokkal) jobban is. Vagy legalább lehetne minőségi anyagokból. A C905 pedig nem méltó a nevéhez. (Cyber-shot) Ha már cyber-shot, akkor legyen normális a kamera benne, há más nem is az, de ebben még a kamera is szar. És az árát tekintve sem éri meg az egész. 80ezerért már normális telefont is adnak... (N95, N82 sokkal többet ér, de mondjuk ott az E52, E66, N79 is, esetleg i7110, bár az nem kéne).
Nem muszáj minden ilyen telefonra azt mondanom, hogy fos, de ez tükrözi legjobban a valóságot. -
Hcshacker
csendes tag
válasz fateless #14119 üzenetére
jó DE A MOBILERÉNÁN A 2 CIKKHEZ 2 KÜLÖNBŐZŐ KÉP VAN!!!
aZOK UGYANARRA VONATKOZNAK?
(mIÉRT EGYSZERRE VERIK A FEJÜKET A FALBA?)Kevesebb smileyt, a fórum nem kifestő. Valamint a nagybetű (kiabálás) és a betűvastagítás értelmét sem látom igazán. Legközelebb higgadj le mielőtt hozzászólsz.
[ Módosította: Pompi ]
- Naccságos mozdonyvezérigazgató-úr! Kínálna már meg egy uri cigerettával! -Menj már innen hagyjad már! - Ó, te kis FŰTŐ!
-
Sly Bp.
addikt
válasz fateless #13795 üzenetére
A telefongurun egy kereséses szűkítést belinkelsz az alap oldalt dobja vissza! Elhiheted linkelni akartam csak visszatett a kereső elejére! Próbáld ki! Vegyél egy görgős egeret, 2500-ért már van Logitech szép fehér nagyon baba! Vagy állítsd be az oldalt hogy a legfissebb beírás legyen legfelül! Vagy nem tudom mi nem jó azon kívül hogy hosszú a lista!
[ Szerkesztve ]
-
Rambi
tag
válasz fateless #13703 üzenetére
"Amennyi energiát a puska elkészítésére használsz, annyi idő alatt meg is tanulhatnád az anyagot."
1.ez nem igaz,mert az óra anyaga fentvan ppt-be, így egyszerűen rákell rakni mobilra és kész
2.puskázni izgalmasabb
3.fősulis években aki tanul az gáz, nem erre szeretnék emlékezni -
bolic
őstag
válasz fateless #12513 üzenetére
Igen egyszerűbb venni a 25K-s GPS-et, de én all in one-t akarom vagyis mindent bele a készülékbe, nehogy sok vacakok között túrkáljak a fiókomban stb.
Áhh hardveres qwerty? Szemezgettem egy ideig, tudtam hogy az érintőképernyős a következő generációs szakasz, azért kihagyom a qwerty (a'la blackberry) technikát. Hiába, törékenyebb mint gondoltam. Nagyon jó a Nokia E75 hardveres QWERTY bill.-tel rendelkező mobilkészülék, hát túl gyengus specifikációval rendelkezik.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
-
e-korban
csendes tag
válasz fateless #12328 üzenetére
köszönöm a választ, és elnézést, hogy sarkosan fogalmaztam de elég hamar kéne döntenem és mivel nekem fontos lenne a térerő ezért voltam célratörőbb és akaratosabb, bocs ha ezzel valakit megbántottam. szóval nekem a rémálom amikor telefonálni akarnék de nics térerő!
a SAR érték nem a legfontosabb de nem elhanyagolható, írtad a philipset ami sar értékben jó, de mi van a térerővel olyan márkát tudsz e ami térerőben nagyon jó de a SAR értéke nem nagyon magas. szinte minden típusom volt már most samsung van e250 de térerőben nem vagyok vele megelégedve, nem tudom ez minden samsungra vonatkozik?
Ha a térerő alapján most kéne vennem megfizethető telcsit a t mobilenál melyik lenne az amivel nem lenne gond?
erre kérnék választ mert sajnos ezt még mindig nem tudom... -
KoRner™
tag
válasz fateless #12174 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, azt viszont sajnos elfelejtettem írni, hogy Pannonos keretek között mozgok, méghozzá üzleti ügyfeles készüléklistával.
Ezen Samsungok közül sajnos csak SGH modellek, és egyetlen M3510 van.
Sajnos így meg van kötve a kezem.Esetleg valami tipp SGH modellek közül?
-
Mamuska
őstag
válasz fateless #12101 üzenetére
A zárt rendszerű telefonokat sem fejlesztik, évek óta ugyanolyan, pedig abban jók voltak. Csak egy a sok közül, jön az LG az s-classal, és megnézve a videókat, köröket ver a sonyra. Tehát az op.rendszeres telefonokban sehol sincsenek, lassan már a zárt r.-ben sem lesznek sehol. Egyszer nekem azt mondtad, hogy a SE-t nem szabad, a nokiához, meg a samsunghoz hasonlítani, mert a nagyokhoz kevés, és ebben maradéktalanul egyet is értek. Hanem azt mondtad, hogy kis LG-hez kell mérni, de jelen állás szerint az is sokkal jobb. Nokia, Samsung, LG, HTC, Palm, Apple, Gigabyte mind mind sokkal innovatívabb.
-
Mappa
addikt
válasz fateless #12027 üzenetére
symbian-os telóm még nem volt fater N73 nyomogattam párszor....de nagyon egy gyökér telefon hogy az hihetetlen....alapvető alkalamzásoknál csak csíkol (loading ) és csak várás ..meg kékfognál nokia nokia telefon adatküldés zene,kép .....kompatibilitási hibák mondjuk az a telefon volt vagy 4 szervízbe mret ki be kapcsolt stb....na most ezek után gondolod mennyire kéne symbis teló
ok,aláírom hogy az nem egy mai darab készülék de nem is egy régiség...biztos azóta fejlödtek ezen a téren ..sőt.De voltaképp miért jó hogy ha symbianos egy telefon ? mivel nem volt még így nyilván furcsa itt ez a kérdés de hát minden nap tanul valami újjat az ember
nem kötelező megadni
-
C.Dávid
tag
válasz fateless #11882 üzenetére
Ha "normalizálódnak" az árak a Vodánál.Akkor melyik telót ajánlod(ajáljátok)?
Megnéztem melyik a Nokia E65-ös nem rossz!
Esélyes nálam
Már szeretnék egy Symbianos telót[ Szerkesztve ]
Kedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905
-
-
-
Bosziii
csendes tag
válasz fateless #11658 üzenetére
Pécsi Árkád Photo Hall (ha jól olvastam:$) A T-Mobilnál a Nokia 6300 32.970 Ft, ott meg 25 ezer... és kérdeztem van-e több színben, és mutatta a T-Mobilos dobozokat, hogy már csak két szürke van, de holnap jön megint szállítmány...
Ki méltó látni a Csodát..az a Csodát magában hordja..
-
picur220
veterán
válasz fateless #11243 üzenetére
Én nem kommentálnám egyik mobiltelefon vagy okostelefon kameráját sem, mert nincs olyan kaera, amelyik felérne 1 féyképezőgéppel... egyik teloban sem láttam még jó kamerát, persze vannak jobbak, mint pl g600. Hiába a Zeiss meg a Schneider, ez van.
5310-et tényleg 2gb-os kártyával szállítják. És mint már emltettem, zenelejátszása (majdnem) tökéletes. -
ko9
addikt
válasz fateless #11258 üzenetére
Most így ahogy elolvastam a V9 és a E8 tesztjét, rájöttem, hogy mekkora a különbség... Szerintem csak elfelejtem a telót, és már csak a V9-Z8 között gondolkodok...
Ha itt valaki megmondja, hogy pontosan milyen legyen, és indokol is, akkor nagyon megköszönném!
A V9-en nem Motomagx van, hanem P2K??? Hogy lehet az, hogy a kevesebb több?
Üdv: ExPeacer--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Mamuska
őstag
-
picur220
veterán
válasz fateless #11221 üzenetére
Nekem volt T610, de 1 hónapig tartott a joy, pedig nem nyomkodtam agyon, ahogy te mondod, "rendeltetésszerűen" használtam. Aztán K300i megint joy hiba. Aztán meg K750i annak megint ua hiba. Szoftverről meg annyit, hogy ugye k300i-vel sokat wapoztam, neteztem, de lehetett hordani 2havonta szervizbe mert csak simán nem kapcsolt be. Erre ondhatod, hog a Nokiának is vannak ilyen gondjai, tudok róla, amikor kijött a 3510i (első színes), azt is hordhattam wap miatt szervizbe 2 havonta. Másik ilyen Nokia modellről nem tudok...
-
joey04
titán
válasz fateless #11221 üzenetére
tuti sorozatfüggő...
nekem 2db K800 telóm volt, az egyiknek pár hónap után elkezdett akadozni a joy, míg a másiknak a mai napig nincs ilyen gondja.ugyanúgy használtam mind a 2 készüléket, és nagyon kényesen ügyelek a telefonjaim állapotára, szóval a "rendeltetésszerű használat" mellett is bedöglenek ha olyan sorozatból van,ez hülyeség, nem ettől függ a dolog, maximum annyiban, hogy ha ütöd-vágod elképzelhető, hogy hamarabb meghal. -
Wyll
őstag
válasz fateless #10816 üzenetére
Az okostelefon kategória asszem kicsit már túlmutat az anyagi lehetőségeinken, ráadásul kicsi a valószínűsége, hogy ki lenne használva.
A hosszútávot a 6300-ban a fémházban látom pl.
És köszi az 5000-res tippet, az sincs elvetve!Javasolj, kérlek még egy vagy két hasonló megoldást SonyEricsson-ban is, aztán már eldöntjük egyedül ígérem.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
-
Reno7
senior tag
válasz fateless #10609 üzenetére
Ez nem nagy egy kicsit? Egyébként a kép minőség az adatok szerint gyengébb mint a 6120asé(Samsung 65k,Nokia 16milló).A hangszóró nem mérvadó,mivel fülessel használnám Tesómnak 6120asa van,szóval azt tudom hogy nagyjából milyen,kicsit még olvasgatok erről az i320ról ,aztán csak sikerül eldönteni hogy melyik lesz...
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Jimmy8
senior tag
válasz fateless #10518 üzenetére
Köszi a segitsége :-)) Samsung valahogy nem nyerő, ill. amit ajánlottál az meg nem "classic" felépítésű.(meg "drága" is)
A SE C702-vel szemezek. Tényleg annyira tré a kamerája?
Mondjuk a jelenlegi k750i-nek is valami gondja volt már új korától , mert a bal felső sarka a képeknek elég elmosódott, homályos ...
[ Szerkesztve ]
-
-
Mamuska
őstag
válasz fateless #9551 üzenetére
Azt is elképzeltem, hogy bele se férne a zsebembe a palm, és akkor mindig táskával kéne járnom. Mivel nem nagyon ismerem a WM-t, és ha nem jönne be sokat buknék, ezért a mai nap az is megfordult a fejemben, hogy veszek inkább egy használt samsung i600-at 30 körül. Végül is az i600 ugyanannyit tud mint az asus m530w, csak gyengébb procival meg kevesebb rammal. Azt is olvastam, hogy a standardnek kisebb az erőforrásigénye szóval nem lenne lassú az a samsung.
-
zabu
tag
válasz fateless #9392 üzenetére
azt hiszem mégiscsak használtat veszek. dobozos, majdnem új, fóliával meg minden egyébbel. jó lesz most. 42k. még van rá 10 hó gari.
külső gps vevőm meg van, progit meg megpróbálok szerezni valahonnan. Valaki valamit tudna ajánlani? seria.hu-n találtam de az nem tudom milyen. -
MODERÁTOR
-
-
hebling
tag
válasz fateless #8695 üzenetére
Nem is volt kérdéses a kor ha nem tévedek! Igazad van csak gondoltam számitásba jöhet a telo és megosztottam a jelenlegi árat a többiekkel akik nem tudták esetleg!
Én ugy tudom van készleten mivel hétföre kell bemennem eggyért!2 hét mulva ugyis vissza megy az ára 29990-re igy most "megéri" szerintem![ Szerkesztve ]
Unatkozó okoskodó gyappantak kérem kíméljenek meg!
-
Boolash
aktív tag
válasz fateless #8649 üzenetére
Köszi a választ. Olvasgattam, és igen... ilyen sajna nem nagyon van (csak drágán). A 3G-ről le is mondanék, de gyakorlatilag ami walkman abban nincs autofokuszos kamera.
Ami szóba jöhet (egy fix listáról nézegetek): k770i, W610i, K800i. Ezekben van autofokusz, és ugyebár jól zenélnek is. Minőségre, meg úgy egyébként milyenek?
Amivel szemezek, az a w350i, csak sajna nincs rajta autofokusz (jól jön ha az ember jegyzetet fotózna).
Vélemény? -
mr.geeZ
aktív tag
válasz fateless #8525 üzenetére
Szerintem sokat számít az ára is, mert használtan pl. 15-25ezer is lehet az előny az N95 javára, hiszen az már kifutó modell. Tudásban viszont praktikusan csak a billentyűzet a különbség, az N95-nek viszont jobb a kamerája. Én speciel imádom az E71-et, és remélem hamar lemegy az ára, hogy megvehessem, ha most kéne vennem telefont, akkor az ár miatt az N95-t választanám.
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
S W A T
senior tag
válasz fateless #8180 üzenetére
Miért Az olyan csicsás dolog hozzá
[ Szerkesztve ]
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
S W A T
senior tag
válasz fateless #8163 üzenetére
Azt hittem a többi is ad hozzá. no mindegy doc SE-ről beszél ha jól sejtem mai darabról tehát elvileg ahhoz adtak kábelt a dobozba.
[ Szerkesztve ]
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
bobi64
csendes tag
-
Murderer69
őstag
-
adik
őstag
válasz fateless #7899 üzenetére
Sőt, jöhet még bővebben is
igen, azt hiszem kezdek félni a v640 aksijától. Még persze van rá bő 2 hetem, akkor fogok kategóriát ugrani, ami azért jó néhány ezrest fog jelenteni. k800i-nek jobb a telepe? (Vagy inkább alacsonyabb az áramfelvétele?) Kamera különösebben nem érdekel, de ha a k800-nak érezhetően jobb az aksija, akkor nekem az megéri, bár perpill szinte minden érv (és én is és a felhasználók is) azt mondják, hogy v640-et vegyek...Kettő, csipkebokor vessző!
-
viztelen
tag
válasz fateless #7420 üzenetére
az árról mondjuk 40-100k között megfelelő ár/érték aránnyal...
Symbian: S60 3rd Ed (alap...gondolom azok mennek a future packokkal is) -es progikat találtam
W960 szép meg jó, de WLAN-ra annyira nincs szükségem, mivel van PDA (és ahhoz, hogy azt lecseréljem , ahhoz ultimate akksi ,jobb proci és infra ( távirányítónak persze ezt is találtam - Psiloc Total Remote ) is kéne még a W960hoz)
Tesztek alapján úgy látom, hogy ez elég lassú, és üzemidőről nem igazán írtak használhatót sehol sem mp3 ügyben, így pusztán az adatok alapján ( mivel egyik sem volt a kezemben), azt mondanám, hogy ezzel ugyanott vagyok ( a tárhelyet leszámítva), mintha egy k800i-t vennék 4 gigás M2-vel, és (sokkal) olcsóbban kijön, és tovább is bírja az aksi...
Vagy sokkal jobb a fényképezője a W960nak, mint a k800i-nek? (azt láttam ,h a k850 még nagyon bugos,így az szóba sem jött )
Köszi a segítséget ,tudom hogy nehéz velem
5700 : hát ez instabilnak tűnik....nagyon...
[ Szerkesztve ]
-
Claudius
tag
válasz fateless #7407 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat. Megfontolandó amit írtál, igazából a készüléket szinte csak telefonálásra használom, a munkámból adódóan állandóan nálam kell, hogy legyen a telefonom télen nyáron, ezért a méret sem közömbös számomra. A készülék mérete fontosabb mint pl. fényképező, játékok stb. Ami még nagy előny lehet, ha a névjegyzék és egyéb készüléken olvasható feliratok viszonylag nagyok, mert ez pl a K750i elég kicsi sajnos.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest