Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
royal 5: Tényleg megfogalmazhatnád magadban a mondandód, mielőtt billentyűzethez nyúlsz. Ez nem chat, hanem fórum. Először magadnak kell eldöntened, mit szeretnél és ha tanácsot kérsz és kapsz is, akkor azt figyelembe kellene venni, nem pedig a kérésedre reagálók idegeire menni. Tartsd magad a fentiekhez, ha kérhetem.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
válasz spyduck #11022 üzenetére
Ki hogy érzi. Szerintem jobb, mert nem Windows Mobile. Az iPhone gyorsabb, teljesen ujjal vezérelhető(nincs is semmi bökő ) az akksi is jobb, de a fényképező semmilyen és navigációra is az Omnia a jobb. Vannak hátrányai az iPhone-nak, de a kritériumaidnak ez felel meg legjobban.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz Racecam #10857 üzenetére
Igazából semmi komoly. hozzányúltak a franciák, nincs Megabass (tudom, lehet nem is kell egy lánynak, de ha télleg olyan fiús, ahogy az apja írja...) Unalmas, sem a fekete, sem az ezüst nem kelti fel egy gyerek érdeklődését, ráadásul nem éri meg az árát.
-
Atlantis
veterán
válasz Racecam #10854 üzenetére
Nekem ugyan mindegy. Én meg nem venném a gyerekemnek, már ha lenne.
A sérülékenység valóban jogos aggály, de mintha a w380 is olyan lenne, amit a télapó ajánlani tetszett. Akkor hogy is van ez?
-
Atlantis
veterán
válasz Racecam #10852 üzenetére
A W302 csak egy zenetelefon-utánzat, egy átcsomagolt Sagem. Méltatlan az SE márkanévre. Én inkább a W350-es ajánlom. Vékony, szűk, kisebb gyerek-kézben is kényelmesen használható, ráadásul egészen vidám, fiatalos színekben is kapható. A füles mondjuk nem az agybadugós fajta, de ezt leszámítva teljes értékű zenetelefon. Egyetlen problémája lehet gyerek szempontból, hogy esetleg le találja törni a flipet róla.
-
Atlantis
veterán
válasz Razuel #10576 üzenetére
Volt a kezembe mindkettő, egyformán gagyi összerakás és anyaghasználat, csak az N81 még csúszkás is.
Nem olyan vészes az N78 kinézete, a gombjai sem, megszokható, akinek arra van gusztusa.[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Ricardo #10573 üzenetére
Ha jól látom, csak a rószaszíneknél van.
Razuel: N78. Jobb kamera, nem csúszkás(ami a Nokiának nem mindig sikerül jól ), frisseb, lágyabb, jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz f.begbie #10550 üzenetére
Rosszat? Én semmi súlyosat nem látok. Tökéletes telefon meg amúgy sincs.
Volt a kezemben 3600 Slide. Hihetelen gagyi darab, recseg-ropog, a festése sem tűnik valami tartósnak. Árához képest a tudása mondjuk nem rossz. Asszonynak tetszett egy időben, de mikor megfogdostuk a helyi Pannon kirendeltségen(csoda, hogy volt nekik), inkább ő is lemondott róla.
Szerintem a C702 nem rossz választás ebben a kategóriában, Nokiát max a 6300-ast lehet ajánlani. Samsungokat nem ismerem, nem is szoktam ajánlani, Moto meg....
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Jimmy8 #10548 üzenetére
Előfizetéssel valóban jó vétel. Én nem tartanék a fényképezőtől, célnak megfelel. Van nála jobb, ez igaz.
Kapsz egy gyártó által kiadott Jótállási jegyet is a számla mellé.
-
Atlantis
veterán
válasz Jimmy8 #10544 üzenetére
C702 sem rossz, sőt. Viszont drágább, mint amit megadtál max összeget.
BaLee: Ezen az keretösszegen lehet emelni kell, sem kártyával, sem függetlenben nincs bő választék ezen a szinten. Talán a Nokia 3110 classic lehet jó, sok "alap" felhasználói ismerősöm használ ilyet megelégedeéssel. Anyósnak én is ennek a kistestvérét, a 3109-et vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Jimmy8 #10541 üzenetére
Akkor nézd meg a k770-et. Az is megfelelhet az elvárásaidnak.
Vásárlás: mrlujoak jól írta, mindegy, hol veszed, csak rendes gyártói garancia legyen.
-
Atlantis
veterán
válasz Jimmy8 #10516 üzenetére
SE k800. Függetlenül is megkapod ennyiért. Bár a PDF olvasás már okostelefon kategória, arról lehet le kell mondani, ha fényképezni is akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Eyesis #10499 üzenetére
Nekem nincs, de csak azért, mert a rószaszínek árulják, oda meg nem akaródzik átmenni.
Tudtommal sehogyan sincs lehetőség BT-küldésre, bár nem vagyok teljesen naprakész. A navigáció télleg netfüggő, mintha lenne lehetőség okosabb megoldásra, de azt írtad, annyira nem fontos az neked. Ha mégis, ott az iPhone szakmai topic, sok mindent megtalálsz benne.
-
Atlantis
veterán
válasz Hocsika #10493 üzenetére
6220 papíron tényleg remek, képeken jól is néz ki. Élőben viszont egyből feltűnik, mennyire iszonyatosan rosszaz anyag-és összeszerelési minősége, illetve szerintem élőben már nem is olyan szép, bár ennek megítélése szubjektív. N73 meg valóban régi, de kiforrott, ma is népszerű darab.
SE C702 esetleg? Vagy SE k850? Mindkettő jó fényképezővel rendelkezik, zenére is vannak olyan jók, mint a w810-esed. Minőségérzet is a Nokia felett van mindkettőnél és áruk sem vészes.
-
Atlantis
veterán
válasz Eyesis #10491 üzenetére
Szerintem jó döntés, én nem is mertem nyíltan javasolni, mert az a készülék túl sok indulatot tud ébreszteni más márkák rajongóiban.
Azért korlátozott, mert a bluetooth file-küldésre nem használható, marad a kábeles összekötés a géppel. Igazából ez más mobilokkal való kommunikációnál érdekes, nem tudom, ez mennyire szempont. Továbbá MMS-küldés alapból nincs, állítólag külső program van/lesz már rá, ez is egyénfüggő, mennyire fontos. Morogni szoktak még amiatt, hogy csak iTunes-szal lehet kezelni a telefont, ez megszokás kérdése.
Játékot biztos találsz rá, oldalunkon is volt több iPhone-os szoftverekkel, többek közt játékokkal foglalkozó cikk, érdemes megnézni őket. Üzembiztosságát, gyorsaságát sem szokták megkérdőjelezni, állítólag a telefonálási hangminőség is kiváló, akksi is egész jól bírja, figyelembe véve a kijlező méretét és minőségét. Az általad leírt napi beszélgetési időt szerintem mondjuk minden mai készülék kibírja. Zenére is jó lehet az iPhone, lényegében egy iPod van beleintegrálva, bármilyen füles használható vele. Wi-Fi van, kijelző, mint írtam, remek, ha atelefon mérete nem gond, akkor hajrá, szerezz be egy példányt.
-
Atlantis
veterán
válasz Eyesis #10482 üzenetére
Döntsd el, mire van szükséged. Jó kamera? Akkor Nokia. Gyors működés, felhasználóbarát felület, de korlátozott funkciók? Akkor iPhone. Esetleg mazochista vagy,de navit is ki akarsz váltani? Akkor Winmobile és Samsung... Androiddal még várjál, amíg több eszköz is elérhető lesz vele.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz bzzbvb #10365 üzenetére
Valami erősen félreértettél. Dirtyz kérdezett rossz helyen és amit most ott látsz, azt én írtam be. Nem neked szólt, hanem neki. Te teljesen jó helyen tetted fel a kérdésed.
-
Atlantis
veterán
válasz Manitou #10349 üzenetére
Az sem rossz, de mobilfény, így lámpa funkció szerintem azon sincs. Ára sem lehet sokkal jobb, mint a k770-é.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Manitou #10345 üzenetére
"Vaku" egyiken sincs, így a lámpa funkció kilőve. Mint írtam, a fényképező sem valami jó egyikben sem. Más jelölted nincs? SE k770 esetleg? Nem túl vastag az sem és minden kívánalmadnak megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz D4rkm4n #10341 üzenetére
Szerintem az anyag- és összeszerelési minőség egyiknél sem problémás. Maradjunk annyiban, hogy a 6300 elképzelhető, hogy a jobban összerakott és strapabíróbb modellek közé tartozik, de általában ezt a Nokiákról kijelenteni eléggé merész.
-
Atlantis
veterán
válasz Manitou #10337 üzenetére
Mik az elvárások? Zenére jobb a w880, de a gombok, a kihangosítás és talán a kijelző mérete a 6300-nál jobb. Design megítélése szubjektív, nekem a SE jobban bejön. Fényképezőjük egyformán vacak.
-
Atlantis
veterán
válasz Algieba #10228 üzenetére
A k660-t választanám, egész korrekt darab. A SAR érték egyébként.
-
Atlantis
veterán
válasz Ricardo #10191 üzenetére
Hm, azt hittem az Xenon, de tényleg nem az, így igazad lehet. Na, majd megnézem holnap munkatársaméban van-e Fény.
-
Atlantis
veterán
Felejtős, ez így kevés rá...vegyen egy használt w810-est.
Újan a pirosaknál 40k Vitamaxban a c702. Szerintem ez a legolcsóbb, ami megfelel a kéréseknek. A w350 is 34k náluk, +6kt-t megér a jobb fényképező, a GPS és a többi, még akkor is, ha nem használja ki.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Olyan tesztet senki nem írt még, ami mindenkinek tetszett és semmi nem hiányzott belőle. Egy-egy készülék szolgáltatásainak fontossági sorrendje erősen szubjektív megítélésű. Én elolvasom ugyan az érdekesebb itteni teszteket is, de a mérvadók számomra a mobile-review és a gsmarena írásai.
Boltot ajánlani nehéz, olcsóbban akarsz kockázatosat, vagy drágábban megbízhatót...én az utóbbit szoktam választani, ezért vásárlok általában a Speedshoptól.
Most akkor a k800 mellé keresel még egy telefont?
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz patyaa #10149 üzenetére
1., A kérdést eleve tossz helyre tetted fel, mivel az készülék-specifikus volt. Van az F480-asnak saját topicja, ahol akár már lehetett is szó a problémáról.
2., A smiley-kal nem sort kell díszíteni...
-
Atlantis
veterán
k850-re nem gondoltál? Zenére kiváló, fényképezője is egész jó, elemlámpának is használható, de Xenon is van. Billentyűzete igényel megszokást, ill.a navigyűrűről hajlamos pattogni a festés.
Ha valaki megveszi végre a Diamondom, én is visszatérek hozzá. Ökör voltam, hogy eladtam...>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
Nem csak zenére lehet azt használni, jó a kamera, van rajta zseblámpa funkció, BT, fekete, férfias, minden, amit felsorolt. Csak nem Nokia és nemtom a rózsaszínek árulják-e még. Bár 50-ért már függetlenül is megkapható.
[ Szerkesztve ]
-
-
Atlantis
veterán
válasz Henker2 #5066 üzenetére
Pedig nem feketében igazi női darab. Asszony mai napig nem akarja lecserélni semmire az övét.
-
Atlantis
veterán
Neméppen, a 6290 okostelefon, tehár Symbian fut rajta. Ez elég szignifikáns különbség. Szerintem is jobb a 6290, ámbár rondább(ennek megítélése szubjektív).
-
Atlantis
veterán
Mi a fontosabb? Zene, stílus, de használhatatlan gombok? Akkor w880. Esetleg fényképező, hétköznapibb külső és anyaghasználat? Akkor pedig k770.
Én a mindennapi használhatóságot figyelembe véve a k770-et választanám.
-
Atlantis
veterán
Sok választásod úgysincs, N76 már drágább, 6131 olcsóbb és tudásban sem ér fel a 6290-hez. Ha a Symbian nem fontos, esetleg a 6267-est érdemes lehet megnézni.
-
Atlantis
veterán
He? Jól értem, attól már lányos egy telefon, ha csúsztatható, vagy kinyitható? None...
AMD_Power: Ht ezaz, nagyon soká érnek azok még ide.
-
Atlantis
veterán
válasz AMD Power #4891 üzenetére
Hátigen. Nekem mindenestre pozitív csalódás volt, több számomra érdekes készüléket is bejelentettek a héten. Csak utálok várni...
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz joshua7 #2548 üzenetére
Mi a fontosabb? Ha a zene, akkor SE, ha az AF, akkor Nokia. Szerintem a Nokia ezen a szinten képtelen jó zenetelót készíteni, igazából a fényképezőjük sem szokott ebben a kategóriában jól sikerülni, hiába Carl Zeiss, meg AF, meg mittudoménmi. Viszont a 6500 slide fémből van, szerintem minőségibb és az S40 is szerintem szerethetőbb, mint az A200.
-
Atlantis
veterán
válasz South Velen #2545 üzenetére
Hogy törne el a billentyűzetem: U700.
-
Atlantis
veterán
6500 slide-ban ugyan nincs Symbian, de én azt venném ezek közül. Moto ki tudja, milyen lesz, szerintem az N73 lassú és a joy sem túl szerencsés, igaz embere válogatja, mit szeret. W960 megintcsak lassú.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
A hozzászólások időrendben vannak. Olvasd el újra az alapelveket, találsz benne hasznos linkeket, ahol a fórummal kapcsolatos kérdéseidre jóeséllyel választ találsz.
A válaszok sebessége azért nem mindig ilyen, de ezen sem szabad felháborodni. Ez nem chat.
Ha figyeltél, akkor az előző hosszászólásodnál volt egy piros MOD gomb. Ez azért van, hogy 4 percen belül szerkeszthesd az írásod, így el lehet kerülni azt, amit most elkövettél; azazhogy 1 percen belül két hozzászólás születik. Nem szeressük az ilyet, ambár nem mindenkit zavar.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Mr.Grincs #2439 üzenetére
Elég eltérő kategóriájú telefonokat tettél a listádba. Szerintem nem ellenfelei egymásnak.
pajav8: szintén a 6233-at ajánlanám a kettő közül, hacsak nem akarsz sokat fényképezni.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
Hát, azért kösz mindenkinek.
-
Atlantis
veterán
válasz #35692544 #1107 üzenetére
E65-on pop port van, aminek tartósságában nem bízok. Ezen kívül a slide kialakítás nem nekem való.
-
Atlantis
veterán
Kíváncsi vagyok, tud-e valaki megoldást.
Olyan telefont keresek, ami:
- nem joy-os
- lehetőleg okostelefon, lehet az Symbian, UIQ, Linux, stb. Nem vetném meg az érintőképernyőt, de ez nem léfontosságú.
- semmi sok tűs csatlakozó nincs rajta, miniUSB, de inkább jack csatlakozós
- legaláb QVGA felbontású kijlezője van
- sima ''táblafon'' kialakítású
- WLAN és normális zenelejátszója van
- EDGE és 3G van benne
Hirtelen más nem jut eszembe. Én nem találtam ilyet, de hátha valami elkerülte a figyelmem.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest