-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
válasz hemaka #10862 üzenetére
Hát, ezt a gyártó oldaláról lestem el, szóval nem tudom mennyi belőle az igazság.
Én az üresjáratra kb. 8-10 napot tippelnék, ha tényleg nem telefonál vele az ember vagy nem ír SMS-t. Ha tényleg az üzemidő számít, akkor a Nokia valóbaj jobb választás. A harmadik Motorola telefonomat nyúzom és tényleg nem bírja sokáig az akkujuk.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
D4rkm4n
őstag
Nokia 1209-ről vélemény esetleg valakinek?
-
-
-
D4rkm4n
őstag
válasz ChromeX #10373 üzenetére
Eleinte tényleg lenyelhetők a kisebb problémák. De amikor nem találsz egyetlen értelmes ébresztőhangot sem és minden reggel a mentőautók szirénahangjára kell kelned, akkor majd átgondolod, hogy jól néz-e ki a telefonod.
Mellesleg tiszta maszat lesz az egész telefon a fogdosástól, szóval vagy állandóan törölgeted, vagy pudvás lesz. Szerintem ha már szétcsúsztatható mobilt akarsz, akkor esetleg érdemes még megnézni a Nokia felhozatalát.
-
D4rkm4n
őstag
válasz ChromeX #10367 üzenetére
Tíz év múlva használtan sokkal olcsóbban hozzájutsz majd.
Visszakérdeznék:
- Kívánsz-e a közeljövőben szolgáltatót váltani?
- Mennyi pénzt szánsz mobilvásárlásra?
- Milyen kritériumokat támasztasz a leendő telefonoddal szemben?Ezeken kell átrágnod magad, mielőtt mobilt vennél.
-
-
D4rkm4n
őstag
válasz LadaLord #10356 üzenetére
Gyakorlatilag szinte ugyanazt tudja a két telefon. Lényeges különbség csak a külsőben van. Ja és a 3120 Classic 2000 címet képes tárolni és 30MB a belső memóriája, míg a 6300 500 cím befogadására alkalmas és 9MB az alap memória.
Persze mindkettő bővíthető microSD-vel.
Ui.: A 3120 Classic 3G míg a 6300 csak 2,5G.
-
D4rkm4n
őstag
válasz SirRasor #10320 üzenetére
Ha szóba jöhet a hagyományos, "tábla" kialakítás és hangsúlyos a hosszú beszélgetési és készenléti idő, akkor szerintem a Nokia 1680 a te telefonod.
-
D4rkm4n
őstag
válasz SirRasor #10300 üzenetére
Egyik ismerősömnek ilyen telefonja van. Azt hittem, hogy hamar beáll majd neki a csúszkás telefon, mert elég nagy porban dolgozik. Eddig kiválóan bírja a strapát. Szóval elég jó konstrukció lehet.
-
D4rkm4n
őstag
válasz FraFer #10245 üzenetére
Ha már fém, akkor szerintem V3xx. Fél éve megvan és szerintem nagyon strapabíró telefon. Kapott már hideget és meleget egyaránt de még semmi probléma nem volt vele. A szoftvere gyors (Samsungoknál én nem tapasztaltam ilyen gyorsaságot) pofonegyszerű kezelni és bár csak 1,5MP-es a fényképezője, elég szép képeket lehet vele csinálni (megfelelő fényviszonyok mellett).
Én különösen azért szeretem, mert nagyon vékony és széles. Előbbi tulajdonsága azért előnyös, mert zsebben nem kényelmetlen, a szélessége pedig SMS íráskor vagy a menüben való navigáláskor kényelmes. Nekem elég nagy kezem van és egy keskenyebb mobilnál nagyon vissza kell erőltetnem az ujjam ha mondjuk a 3, 6 vagy 9-es billentyűt kell lenyomnom. Ez pedig iszonyú kényelmetlen és nehézkes is tud lenni.
Szóval bár sokan megszólják a Motorolát az egyre kisebb piaci részesedése miatt, én még mindig teljesen meg vagyok vele elégedve.
-
D4rkm4n
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy mennyibe kerül most a MM-ban egy Nokia 1200?
Csak mert nem vagyok olyan környéken, ahol meg tudnám lesni.
Vajh várható a közeljövőben, hogy lejebb megy az alsóbb árkategóriás telefonok ára így karácsony környékén?
-
D4rkm4n
őstag
válasz Zoli bácsi #10151 üzenetére
Ha tudnék egy 1200-ásat szerezni 4-5k-ért, biztos hogy azt venném 2. mobilnak. (Másik hálózathoz.)
A 1680-ast találtam a leghosszabb készenléti és beszélgetési időre a maga 420/8 órájával. Szerintem ez nagyon nem semmi. Arra jók ezek a telefonok, hogy csak telefonáljon vele az ember. Esetleg SMS.
[ Szerkesztve ]
-
D4rkm4n
őstag
válasz Zoli bácsi #10145 üzenetére
Ez mennyibe kerül?
Azért ez a 16 napos üzemidő elég kemény nem?
Egyéb ötletek?
-
D4rkm4n
őstag
A lehető leghosszabb beszélgetési és készenléti idejű és a legolcsóbb mobil szerintetek melyik?
-
-
-
D4rkm4n
őstag
15k-t megér szerintetek egy két hetes V3-as?
-
D4rkm4n
őstag
válasz Orient84 #6920 üzenetére
Nem a mi lelkünkön fog száradni, mert a mi véleményünkkel ellentétes mobilt veszed meg!
Amúgy a T650i sem egy rossz mobil. Ha pedig tényleg csak az alap funkciókra használnád, akkor felesleges is lenne a W890i.
-
D4rkm4n
őstag
Jól néz ki. A régi Siemens mobilok többsége hihetetlenül jól bírják a strapát. Egyik rokonom is még egy ugyanilyen példányt nyúz.
A szoftver lassúságát mutatta a C450-esnél, hogy mikor feloldottam a billentyűzárat, eltelt vagy 3 másodperc míg eltűnt a"Billentyűzár feloldva" felirat.
De úgy tűnik az E250-esnél már megoldották a problémát.
Köszi a véleményezést!
-
D4rkm4n
őstag
Csak azért kérdeztem, hogy mennyire lassú, mert az én C450-esem hihetetlenül gyenge volt szoftver terén. Bár nem fagyott ki, de megöregedtem mire megtaláltam benne valamit.
Mindemellett kimondottan zavart, hogy a kijelző teljesen kikapcsolt a billentyűzár aktiválódása után. Így ha meg akartam nézni az időt rajta, fel kellett oldanom a billentyűzárat.
-
D4rkm4n
őstag
Szerintem az E250 is jó választás.
Majd az első benyomások után írnál egy kis véleményt a telefonról? Elsősorban a szoftvere érdkelene. Tényleg lassú? Ha igen, mennyire? Fagyott már ki a telefon? (Gyanítom, hogy ilyen az első egy-két hétben nem nagyon fog előfordulni.)
Üdv.: Darkman
-
D4rkm4n
őstag
válasz Integrale #6905 üzenetére
Gondoltam ha már valaki hajlandó ennyi pénzt kiadni telefonra, akkor az lehet, hogy használja is. Ugyanakkor igazad van.
Mérlegelni kell, hogy kihasználja-e az ember a telefon minden funkcióját. Különben nem biztos, hogy megéri a 20.000Ft-tal drágább telefont megvenni.
-
D4rkm4n
őstag
válasz Orient84 #6898 üzenetére
A belső memória nem számít, mivel mindkét telefon bővíthető.
Szeretném felhívni a figyelmed azonban arra, hogy a két telefon között hatalmas árrés van!
A Sony Ericcson W890i 64.000Ft míg a Sony Ericcson T650i "csak" 45.000 zsíros magyar forintba kerül.
A W890i javára billen a mérleg, hiszen tudja a HSDPA technológiát, tehát a nagy sebességű adatátvitelt (a kötekedősek kedvéért megjegyzem, hogy a V3xx is képes erre 3,6mbit/sec )
A w890i egy 3,5G-s telefon, míg a T650i pedig egy 3G-s. Előbbi nehezebb és szélesebb, de vékonyabb mint az utóbbi.
Ha hajlandó vagy rászánni ennyi pénzt, akkor a w980i-t vedd meg!
Blaise kedvéért még hozzáteszem:
Ha hallgatsz egy másik laikus magánvéleményére.
Remélem így mindenki számára megfelel a hsz-em.
-
D4rkm4n
őstag
válasz Yodamest #6864 üzenetére
Hisztis újonc gyerek bejön és osztja az észt.
Ötszáz, a Motorola V3xx-nél jobb telefont fel tudnék sorolni és ezek közül 450 a Nokiák közül lenne.
Szóval nyugi fiam, szedd be szépen a szeduxen + sör kombinációt és menj homokvárat építeni, ha már úgyis itt van a nyári szünet az általános iskolákban.
További szép napot! (Ja és evés előtt moss kezet!)
[ Szerkesztve ]
-
D4rkm4n
őstag
válasz anonimus98 #6854 üzenetére
A nyitható fellap az még oké a legtöbb telefonnál, de szerintem egy ilyen tekergetős konstrukció elég sérülékeny lehet.
Plussz tök fölösleges volt forgathatóra megcsinálni az alsó részt. Ha fix lenne, akkor is működne. Egy gagyi extra fícsör, parasztvakításnak. Jó nagy melléfogás ez a telefon a Nokiától.
[ Szerkesztve ]
-
D4rkm4n
őstag
Ezesetben nem a memóriakártyával van a baj (a Kingston ált. villámgyors) hanem a telefon kezelőszervével...
Én még mindig azt mondom, hogy mobiltelefont kommunikációs célra vegyünk. Zenéhez ott van az MP3 lejátszó. Persze ez szubjektív egyéni vélemény.
-
D4rkm4n
őstag
Szerintem kényelmesebb a kissé szélesebb mobilokkal ügyködni... A kijelző pedig szerintem egy telefon esetében fontosabb mint a jó kamera (fényképezőgépnek ott a Canon EOS 350D-m lsd. adatlapom)
A sima V3x jellegzetes hiábja, hogy lötyög az akksi...
Azt hiszem tényleg a V3xx a nyerőbb...
-
D4rkm4n
őstag
Motorola K1 vagy a Motorola V3xx a jobb szerintetek? Egyszerűen nem tudom eldönteni...
-
-
D4rkm4n
őstag
Szerintem egyértelmű. Nokia 6500 Classic-ot válaszd! Szerintem.
Jobb az oprendszere, nagyobb az alap belső memóriája, masszívabb a ház, ergonomikusabb a fogása. Ja és hihetetlenül vékony (10mm). No meg persze 10.000Ft-tal olcsóbb mint az LG KE850 Prada
-
D4rkm4n
őstag
válasz Viktor0610 #6737 üzenetére
Én vaterán néztem, ott a legtöbb 80k felett van.
-
D4rkm4n
őstag
válasz Viktor0610 #6733 üzenetére
N95-öst használtan 60.000Ft alatt? Hol?
-
D4rkm4n
őstag
Ez természetesen így van. Biztos hogy vannak a Samsungok között is jó telefonok. De ami eddig a közelembe került, az mind valódi célszerszám volt. Alkalmasak voltak levélnehezéknek, vagy hordozható órának.
De tényleg nem fikázom. Vannak jó Samsungok is. De ha azonos árban van hasonló tulajdonságú Nokia, Motorola vagy Sony Ericsson, akkor inkább azokat választanám.
-
-
D4rkm4n
őstag
válasz Viktor0610 #6689 üzenetére
Milyen eltérések vannak a két rendszer között?
-
D4rkm4n
őstag
"Akkor jól mondtam.Az L600 itt kiesik.Fele annyit nem tud mint a
Nokia 6500 classic vagy a Samsung L600."Tehát akkor a Samsung L600 fele annyit nem tud mint a Samsung L600?
Amúgy a Nokia 6500 Classic tényleg sokkal jobb.
-
D4rkm4n
őstag
Samsung L600-asnak csak 1.3-as kamerája van. Gyengusz...
Ráadásul a Samsung szoftverek nagy butasága előjön, mikor SMS-t akarsz írni:
1. Megírod az üzenetet.
2. "Küld'" menüpont
3. "Nevek" menüpontot kiválasztod
4. Kikeresed a nevet (irtó lassú...)
5. Ha megvan a név akkor kiválasztod
6. A névhez rendelt mobil és az esetleg megadott vezetékes szám közül kiválasztod az előbbit
7.Újra a "Küld" menüpont8. Örülj a fejednek, hogy húsz perc elment az életedből míg megírtál egy nyavajás SMS-t.
Kb. ilyen szinvonalon megy a dolog. A neveknél a keresés pedig tényleg kegyetlen lassan ment. Legalábbis az én alsóbb árkategóriás SGH-C450-esemnél. Szerencsére megszabadultam tőle.
-
-
D4rkm4n
őstag
A V3-as széria meglehetősen széles. De a hosszúságuk szerintem így is eltörpül egyes Nokia modellekénél.
A szélesség pedig szerintem kimondottan előny. Nekem elég széles tenyerem van, így a keskeny mobiloknál a az 1, 3 és 9-es gomb lenyomásához teljesen vissza kell feszítenem a hüvelykujjam, ami kegyetlen kényelmetlen és iszonyú nehézkes.
Szóval szerintem jó kis teló.
[ Szerkesztve ]
-
D4rkm4n
őstag
1500Ft-ért kapsz hozzá a szivárvány minden színében tündöklő házat ha kell.
Bár nekem a matt fekete a zsánerem. Rohadt elegáns.Egy évet biztos kibír ez a telefon. Ja és az is csak urban legend, hogy a motorola szoftvere lassú. Volt már szamjangom, de az kb. ezerszer lassabb a Motorola bármelyik típusánál. Sem az ősrégi C385-tel, sem pedig a jelenlegi V235-tel nem volt soha semmi gondom gyorsaság terén.
[ Szerkesztve ]
-
D4rkm4n
őstag
Én mint elfogult motorolás azt tudom mondani, hogy a V3xx mellett szól a hihetetlenül masszív alu ház is. Már csak a sima V3-asokból kiindulva is: nem ritkán hallok tökéletes állapotú 3 éves darabokról. (Persze függ attól, hogy mennyi ideig kívánod majd használni a mobilt.)
-
D4rkm4n
őstag
A sima V3-asokra jellemző a szalagtörés. A V3i és V3xx esetében már javítva van már.
V3i-t láttam 28k-ért. Én erre szavaznék. (Bár jellemzően 3-4 napot bír az akksija és valóban buta a kamerája. De fényképezéshez ott a fényképezőgép...)
-
D4rkm4n
őstag
válasz (Kolombusz) #6396 üzenetére
Már megvan a mód arra is. Symbian sem akadály.
-
D4rkm4n
őstag
válasz (Kolombusz) #6380 üzenetére
Mindent lehet, hidd el.
-
D4rkm4n
őstag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a Motorola V3-on lehet házilag burkolatot cserélni, vagy csak szervizes tudja megoldani a dolgot?
-
D4rkm4n
őstag
válasz webdeejay #6372 üzenetére
Az E51 a drágább.
Olyan nagy különbség tudásban nincs a két mobil között, de az egyik inkább komolyabb külsejű, üzletembereknek szánt mobil (az E51) a másik, általad választott 5310-es pedig inkább fiatalos.
Manapság a design-t kell a leginkább megfizetni (lásd: Motorola V8 és V8 Luxury)
-
D4rkm4n
őstag
válasz webdeejay #6349 üzenetére
Ha nem adsz meg felső árhatárt, akkor én is a Nokia E65-öst ajánlanám. Persze attól függ, hogy mire is fogod használni.
Erről a készülékről született teszt itt a mobilarénán is, ajánlom megvizsgálásra. Ált. nem szoktak csalódni benne a népek. Igazi business mobil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest