-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevike
senior tag
Hát a 600mhz még hagyján a grafikus gyorsítóval lenne a legnagyobb gond szerintem
Am pl zte blade 600mhz-e a menüben látszódik, meg a töltési sebességén, hogy nem túl röccenés mentes, de tény, hogy játékra alkalmas, használható mobilok 800mhz-től vannak....
Iphone-t nem bele értve, mert a 3GS jobban optimalizált ilyen szempontból -
ko9
addikt
Milyen PDAra gondoltál? Mert itt nézegettem aprón őket, és nemigen találtam integrált WiFi-set 10ezer alatt... Pedig nagyából jól pozícionáltad be az ármennyiséget
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
mrlujoak
veterán
Dehogy kell oda olyan kábel.
A Sony Ericssonok USB-s adatkapcsolat során tudnak áramot felvenni a PC-n / laptopon keresztül.
Ez a funkció akár ki is kapcsolható a szervizmenüben.Narancs:
Ha ennyire ragaszkodsz a szabvány csatlakozókhoz, akkor ajánlom a Sony Ericsson J132-t ami már itt nálunk is kapható, és szabványos Jack illetve mini USB csati van rajta, amin keresztül igen, tölteni is lehet.
Ugyanígy a Sony Ericsson Xperia X1 is neked való, mert ott is miniUSB és jack van."Nekem olyan teló kéne, ami USB-ről intézi az adatátvitel és a töltést,"
Ebben az esetben a Nokiák kiesnek, mert csak spéci két végű USB kábellel tudod ezt megoldani, de akkor szintén kell magaddal cipelned a kábelt.
mrlujoak
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest