-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-korban
csendes tag
sziasztok !
Érdekelne mi a véleményetek a t-mobile vairy text nevű készülékről ami szerintem az árához képest kifejezetten jó tulajdonságokkal rendelkezik, van róla mobilarena teszt amiben az egyik legjobb ár-érték arányú telónak tartják. ez egy QVGA kijelzős Querty billentyűs gyors mobil amiből a 3g és wifi hiányzik igazán. viszont az ára: 19900 Ft webshopban 17.990 (2 év garanciával úgy emlékszem)
itt az adatlapja: http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=179509&langId=-11
-
-
e-korban
csendes tag
válasz fateless #12328 üzenetére
köszönöm a választ, és elnézést, hogy sarkosan fogalmaztam de elég hamar kéne döntenem és mivel nekem fontos lenne a térerő ezért voltam célratörőbb és akaratosabb, bocs ha ezzel valakit megbántottam. szóval nekem a rémálom amikor telefonálni akarnék de nics térerő!
a SAR érték nem a legfontosabb de nem elhanyagolható, írtad a philipset ami sar értékben jó, de mi van a térerővel olyan márkát tudsz e ami térerőben nagyon jó de a SAR értéke nem nagyon magas. szinte minden típusom volt már most samsung van e250 de térerőben nem vagyok vele megelégedve, nem tudom ez minden samsungra vonatkozik?
Ha a térerő alapján most kéne vennem megfizethető telcsit a t mobilenál melyik lenne az amivel nem lenne gond?
erre kérnék választ mert sajnos ezt még mindig nem tudom... -
e-korban
csendes tag
úgy gondoltam, hogy több mint 12 ezer hozzászólás után a fórumon vannak olyanok akik értenek is a telefonokhoz és tudnak válaszolni a tegnap feltett kérdésemre a térerővel kapcsolatosan, lehet túl nagyok voltak az igényeim és ez a fórum arról szól, hogy milyen mp3, telefon kártyaolvasó szerepe lehet egy telefonnak mellékesen, és ez a mellékes szerepe legyen fontos mindenkinek, ha nem tud vele telefonálni mert nincs térerő (ennek hatására hamarabb lemerül) az nem baj, mert most a multimédiaszolgáltatás a trendi a mobiloknál, és ezt fogadja el mindenki aki telefont akar , az arra kell, hogy lehessen felvágni vele és divatozni. Itt ti 12000 hozzászólás során csak ezt erősítitek, hogy sznoboskodni jó a mobil, telefonálásra kevésbbé használjátok, különben arról a funkciókról is tudnátok véleményeket írni nemcsak az idióta mp3 meg kameraképességekről. amitől fel is dobhatod a talpadat vészhelyzetben mert segítséget telefononnem fogsz tudni kérni...
szóval a fórumcímet változtassátok meg inkább így: Milyen telefont vegyek ha nem elsősorban telefonálni akarok rajta hanem felvágni?
-
e-korban
csendes tag
sziasztok !
lenne egy kérdésem amit nem sokan kérdeznek.
szóval, ha olyan telefont keresek aminek a térerejével nem szokott gond lenni akkor melyiket ajánlanátok a megfizethető kategóriából?
emellett a SAR értéke se legyen magas. vagy a kettő üti egymást?
Megfejelve azzal, hogy az akksija (csak telefonálás mellett) sokáig bírja (és itt van szerepe a térerőnek, mert ha jó a térerő akkor kevésbbé merül az akksi is, vagy rosszul gondolom?)várom a válaszaitokat erre a furcsának tűnő de úgygondolom, hogy egy nem elhanyagolható kérdésre... (egy telefonnál szerintem fontossági sorrendben a térerő az ami a legfontosabb szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest