-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claudius
tag
válasz fateless #7407 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat. Megfontolandó amit írtál, igazából a készüléket szinte csak telefonálásra használom, a munkámból adódóan állandóan nálam kell, hogy legyen a telefonom télen nyáron, ezért a méret sem közömbös számomra. A készülék mérete fontosabb mint pl. fényképező, játékok stb. Ami még nagy előny lehet, ha a névjegyzék és egyéb készüléken olvasható feliratok viszonylag nagyok, mert ez pl a K750i elég kicsi sajnos.
-
Claudius
tag
#7382-ben írtakra várom válaszaitokat.
Jelenleg milyen SE telefont érdemes venni ami a fent említett hozzászólásban írtakra megfelelő lenne.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Claudius
tag
Új mobilt szeretnék venni és azt szeretném kérdezni, hogy mit tudnátok ajánlani.
Jelenleg K750i-t használok, T.Mobilos vagyok és 2 év hűségnyilatkozattal vennék új készüléket. A készüléket 98%-ban telefonálásra használom évente kb 10 SMS küldök.
A jelenlegi készülékem névjegyzéke az office outlookkal szinkronizált, ezt továbbra is használni szeretném, mert kb 300 névjegy van a telefonomba. Munka végzéskor használom a legtöbbet a készüléket. Ami számomra fontos a jó minőségű anyag és preciz összeszerelés kb. 2-3 évente cserélem a készülékeimet. Régebben használtam Nokia készülékeket és erről váltottam SE-re, ebben az időben használtam Nokia 6230i és a mostani K750i. Mikor ezek megjelentek az SE nekem jobb minőségűnek tünt és a gyakorlati tapasztalataim ist ezt igazolták. Jelenleg nem tudom mi a helyzet a piacon.
Minden észrevételt és ajánlatot szívesen fogadok.
Nagyon köszönöm a segítségeket. -
Claudius
tag
Üdvözlök mindenkit a fedélzeten. Szükségem lenne egy két információra a következővel kapcsolatosan. Jelenleg SonyEricsson K750i-t használok, minden remek egy problémám van, hogy a telefonjegyzékben szereplő bejegyzések nagyon kisbetűsek, régebben míg nem használtam szeműveget olvasáshoz addig nem is volt probléma, most viszont csak szemüveggel tudom használni az apró betűk miatt.
Ugy tudom, hogy a betű nagyságot nem lehet ennél a készüléknél állítani.
Ha vennék új készüléket, melyiknél állítható a betűnagyság vagy ami nagyobb betűket használ alapból. Eredendően SonyEricsson készülékeket kedvelem, mert strapabíró és jól van összeszerelve, de javaslatokat véleményeket szívesen fogadok.
A jelenlegi készülékemet 2 éve használom, nem tudom azóta mi a helyzet a gyártók között kinek a készülékei a jók. Gagyi készüléket nem szeretnék inkább legyen drágább, de jó minőségű, mert nem cserélem fél évente a készülékeimet.
Minden segítséget előre is köszönök. Minden megoldás érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest