Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyrichie
csendes újonc
válasz KaiotEch #55243 üzenetére
CAT B40et használok, nyugodt szívvel ajánlom. Nálam is fontos szempont volt, hogy hangosan csörögjön( egy kegyetlenül hangos bálázógép mellett is meghallom). Targonca alá még nem került(szerintem azt nem bírná ki), de elég strapa készülék, az elemlámpája is elég jól használható.
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz KaiotEch #55243 üzenetére
Szia!
A jelenlegi kínálatban szerintem egyik sem felelne meg az általad felvázolt kritériumoknak.
Főleg a targoncás rész meredek.A szoftveres menthetőség miatt valamilyen KaiOS ütésálló jöhetne szóba.
myPhone Hammer 5 Smart Dual: [link]
Magyar teszt: [link]
Energizer H280S: [link]De a külföldi Amazonos véleményeket olvasva, egyik sem tökéletes.
Az egyik túl műanyagos és halk, a másik viszonylag hamar merül.Ami még lenne az a CAT B40: [link]
Állítólag jól bírja a strapát és hangos, de a szoftvere valami nagyon egyszerű.
A hívóazonosító és a menthetőség is kérdéses.
Teszt: [link]Szóval összegezve, valószínűleg még bővülni fog a listád, mire megtalálod a megfelelőt, ha egyáltalán sikerül.
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz KaiotEch #51952 üzenetére
Beírtam a keresőbe, hogy "Doro 520" és tessék:
Mind a hárman vásároltak belőle, de természetesen még mások is.
Egyébként valóban közben elkapkodták az újakat. Mondjuk itt még találtam: [link]
De felelősséget nem vállalok az eladóért. Saját felelősségre vásárolj.hódmaci
Szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
Domxc
senior tag
válasz KaiotEch #40930 üzenetére
Khmm.. Lumia 900, 800, 710, 610?!!
zone: Samsung Galaxy Ace 2 (újonnan), esetleg egy Galaxy S II, ha ki tudsz egyet fogni használtan. Én mondjuk nem zárkóznék egy HTC One V-től sem.
Rotate: Lehet, de az is egy kellőképpen minőségi készülék lett.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Droid_
tag
válasz KaiotEch #40789 üzenetére
Ha nem vagy hajlamos betörni a telefonjaid képernyőjét, akkor felesleges, hogy a GG bármilyen szinten befolyásolja a döntésed. Egy túl-hype-olt cucc, egyik ismerősömnek a Defy+a 1 hónap használat után tiszta hajszálkarc.
Fillérekért kapsz fóliát a telefon árához képest.
-
oba
addikt
válasz KaiotEch #40787 üzenetére
hát a kinézet megítélése az persze szubjektív
nekem tetszenek a samsungok is, persze most nem az Ace -ről beszélek (bár annak a hátlapja tényleg egész jó)... lehet, hogy az Ace kijelzője pixeles, de annak a felbontása sem túl acélos
vegyél kézbe egy S2 -őt, na annak szép kijelzője van, és maga a telefon szerintem nem csúnya
de akkor nézni kell valami HTC -t vagy Sony Xperia -t, azok designban másokKézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
edem96
senior tag
válasz KaiotEch #40747 üzenetére
Akkor is ott a Nokia, ami tudásba jobb mint a többi, meg ott ingyen van a navi ( turn-by-turn ).
Amugy képzeld megbecsülöm amim van, mert örülök hogy egyedül eljutottam odáig.[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
ablack
senior tag
válasz KaiotEch #40726 üzenetére
esetleg ez a HTC Evo 3D megéri ennyiért mert van hozzá gyári garancia és a hasonló árketegóriás telfonoknál sokkal jobb.
vagy :
Desire HD
Alcatel OT-995
LG Optimus Black
Samsung Galaxy S Plus[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
amol
addikt
válasz KaiotEch #3863 üzenetére
Hát lehet, hogy Voda 715-ben nagyobb a belső memória, de mind2 microSD-vel bővíthető! Kamerája a Nokiának jobb(2mpx), videófelvevője is jobb és több zeneformátumot támogat!
Így nálam a győztes: Nokia 3500Azért komoly, hogy ezek az elsődleges és döntő szempontok egy telefon vásárlásakor. Az hogy telefonnak melyik jobb, már lényegtelen?
Samsungot én sem vennék. -
Enclave
aktív tag
válasz KaiotEch #3821 üzenetére
Köszi a választ de asszem én néztem már ezt és a designjával nem voltam kibékülve...
Az én ízlésemnek ez egy kissé "agyon van kerekítve"? (gombok és környéke)Erről első ránézésre valami "játéktelefon" jutna eszembe...
De a technikai paraméterek alapján megfelelőek lennének...
Sztem pl. a 6230i-nek "elegánsabb" a billentyűzete...
Mindenesetre köszi!
Mi a különbség a 3109 és 3110 között?
Talán lehet szétnyitható/csúsztatható is ha a dizájnja megfelel...viszont a többi márkának nem ismerem a pc-s szoftvereit....
Semmi sem állandó, csak a változás.
-
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
válasz KaiotEch #3811 üzenetére
[I]"Anno amikor a 6230-ammal gond lett (2 év gari volt rá) és pont lejárt a gari és akkor romlott el a hang (már miért ne akkor romoljon el, ha már nincs rá gari: Murphy-törvény) bevittem a T-Mobile boltba és nem tudom hogy de visszamenőlegesen megoldották, hogy MÉG garisan vittem vissza és kaptam egy új mobilt..."
"A lényeg az, hogy a gari sem ér sokat..."[/I]
Csak én érzem úgy hogy ez a két mondatod üti egymást
-
amol
addikt
válasz KaiotEch #3799 üzenetére
Nekem sok évig volt Nokiám, lecseréltem SE-ra és ezután már nem kellene (s40-es) Nokia. Azt, hogy már divat- ill. tucattelefon és sok ember csak reflexből veszi mert "az a legjobb" és esélyt sem ad másnak, említeni sem érdemes. A lovakra is azért tesznek szemellenzőt, hogy ne lássanak oldalra.
-
amol
addikt
válasz KaiotEch #3788 üzenetére
Persze töltsd kb 16 órát majd merítsd le teljesen és még2x csináld meg ezt a folyamatot!
Ez zöldség, ami a múltból maradt és az emberek nem bírják elfelejteni. A Li-Ion akksikat NEM SZABAD teljesen lemeríteni, formázni sem kell. Első alkalommal lehet szükséges egy teljes feltöltés és további pár óra utántöltés, hogy az akkumulátor "megjegyezze" a maximális töltöttségi fokot.
-
benczeb
aktív tag
válasz KaiotEch #3792 üzenetére
nekem a slide nem annyira jön be, de ha nem lenne fényképezőm, vagy egy kompaktra lenne szükségem, bevállalnám. simán megéri. tegnap a plazaban a saturnban nyomkodtam az e51-et, picit hosszú, de vad, nagyon ;)
de tényleg, mitől 0 perces? el nem tudom képzelni, hogy egy új szériánál mit jelenthet. -
-
MODERÁTOR
-
beci
őstag
válasz KaiotEch #3765 üzenetére
Ez egy jó kérdés.
Talán mindkettő,de fotózásra szerintem lehet akármilyen kamerálya egy telónak,én akkor is egy fényképezőgépre voksolok.
Talán ami még lényeges,legyen jól testreszabható,lehessen rá alkalmazásokat,témákat rakni.Az elöbbi felsorolásból még kimaradt a SHARP 880sh.[ Szerkesztve ]
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
-
nike_
addikt
válasz KaiotEch #3443 üzenetére
Ha nagyon szereted ezeket akkor válassz egy Symbianos telcsit.Azokban akár 4 programot is futtathatsz egyszerre.Főleg ami most jelent meg N82 abba 256 MB RAM van.Az az ért már nem semmi.Szal ott be is tudsz lépni.Viszont a K810i-nél mondjuk el kell rohannod úgy felejted a játékot akkor az végig menni fog, miovel csak akkor kérdezi meg h folytatod-e vagy nem amikor belépsz a játékokba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elden Ring
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest