Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuro!
aktív tag
Bocsi, kicsit offos, de tudnátok linkelni nekem n81 fórumot, mert nem találtam, jól jönne még 1 teszt is róla! Köszi!
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét!
-
Gyuro!
aktív tag
Elhiszem, nem haragudtam meg, de az egy dolog, h jelenleg nem használnám, lehet később fogom, ezért nem árt, ha benne van, a másik meg az is lehet, h használnám, de mivel ilyenem eddig még nem volt, ezért nem tudhatom előre, lehet megtetszik és használom!
Hát persze, mindenben fontos tényező az ár, én meghúztam egy vonalat, és az ott mozgóak közül néztem ezeket, márcsak azért is itt a vonal, mert nem akarok olcsó, "gagyit" venni, még ha nem is gagyi, csak olcsó! Bennem az van, h ami igazán jó, annak meg van az ára, és nem akarok 1 évre telót venni, főleg nem ennyiért!
Egyébként nem ezek miatt néztem elsősorban ezeket a telókat, de ha már benne van vagy nincs, akkor utána nézek, mit is hiányoljak vagy épp ne belőle!
A súly...hát ezzel együtt kell élni ha meg van az elképzelt telefon, tökéletes sosem lesz, vagy nézni lehet mást, de kompromisszumot mindenhol kötni kell!Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét!
-
Gyuro!
aktív tag
Ezt nekem írtad:
"Ne haragudj, de nem értem hogy aki az ilyen alapvető dolgokkal nincs tisztában az miért akar feltétlenül ezeket kihasználó okostelefont? Divatból? No flame."
Ki mondta, h feltétlenül ilyet kihasználó telefont akarok, kérdeztem csak, tudni szerettem volna, ez akkora gond? Minél többet tud, annál jobb, nem? Az meg a másik, h egyszer tisztába kell kerülni ezekkel a dolgokkal is, mikor, ha nem vásárlás előtt? Egyébként meg elsősorban kinézet alapján veszek telefont, második fontos dolog a tudása!A többieknek is köszönöm a hozzászólásokat!
Bocs az offért!
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét!
-
Gyuro!
aktív tag
Off: Miért olyan lényeges a HSDPA? A Wifi jobb, nem?
-
Gyuro!
aktív tag
Köszönöm a hszk-at!
A 6500 -ra én is azért gondoltam, mert egy olyan telónak tűnik, ami pár évig tuti kiszolgál, nem fog nyöszörögni, széthullni, stb! Én is valami 6230-as szintű telefonutódnak néztem (itt a strapabíróságára és tudásszintjére gondolok)! Viszont az N81 újabb cuccokkal van "tele" amik később vagy már akár most is jól jöhetnek és mutatósabb, csak lenne olyan megbízható és strapabíró teló, ami kiszolgál pár évig?!
Bár majd sztem kézbevéve döntök a sorsukról!Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét!
-
Gyuro!
aktív tag
Üdv!
Lenne egy egyszerű kérdésem!
2 teló között vacillálok és kéne a véleményetek!
A 2 teló a következő:Nokia 6500 slide Vs Nokia N81
Az N95-t is mondhatnám, de már az N81 ára is határeset!Nem 1 évre kéne a teló, valamint minél többet tud, annál jobb! Kinézetre mindkettő tetszik!
Egyébként nem tudom mire jó a HSPDA, de hallottam, h sokan hiányolták az N81-ből, valamint a 2 megás kamerát kevesellték! Nekem nem fontos annyira a kamerája - azért sz@r ne legyen! Ha jó képet akarok készíteni, arra ott a digit-gép, a többi multimédiás dolog fontosabb lenne nekem!
Remélem elég infót adtam a felhasználásról! Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest