Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
válasz #16820480 #3383 üzenetére
Na ez az E51 nem olyan rossz.
A FeaturePackról halvány segédfogalmam sincs.
Nekem 2 éve volt utoljára Nokiám (ill. még megvan, de amikor vettem egyből közölték hogy szoftverhibás ezért első út a szervízbe vezetett, előtte 3x cserélték ki kijelzőhiba miatt), előtte szinte csak az volt, én is arra esküdtem és nem is akartam mást venni. Aztán megvettem a k750i-t és meváltoztak a dolgok, megláttam hogy számomra értelmesebb, felhasználóbarátabb megoldások is vannak. Édesapámnak van egy relatíve új 6233-a, egyből szoftverproblémás volt, nem tetszik a fényes anyaghasználat, a gagyi fém keret stb. És belül is van számtalan dolog, a miniatűr karakterek amikor pedig lenne hely, a fél sort elfoglaló apró telefonszámok, az hogy nem lehet több filet kijelölni és ezért egyenként kell őket küldeni, megújult hangtárcsázása van, nem kell előre felvenni a neveket de ezért nálam az esetek 60%-ában mást hív mint akit szeretnék, stb.
Meg az sem utolsó szempont hogy a Nokia divattelefon, az igazat megvallva sok suttyó hadonászik azzal a kezében az utcán, a legtöbb cég azt vásárol, lépten-nyomon abba botlik az ember. Én meg nem szeretem a sablonos dolgokat, nem állok be a sorba. Még akkor sem ha olyan marha jónak mondják őket.Igazából a kérdés az volt, hogy kell-e nekem Symbianos telefon, nem pedig az hogy kell-e nekem Nokia. Egyiket sem zárom ki, Nokiából csak Symbianosat vennék, SE-ból pedig nem feltétlenül, mert annak a szoftvere anélkül is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- Óra topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on