Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• germanh

senior tag

Mostanában bennem is motoszkál, hogy telót cseréljek...
    Bár igazából semmi bajom a k750i-vel, max annyi hogy mivel az enyém már a későbbi, gyengébb minőségű ccd-t kapta, pedig azért egy szempont volt, hogy jó képeket csináljon.
    Leginkább megint egy SE felé hajlok: P1i
    Egy fontos szempont, hogy már okostelót szeretnék. Tetszik, hogy olyan pda-s ceruzás megoldás :)) (Ez nagyon bejön.) A fotói is meggyőzőek (akkor kell csak ha nincs ott a dslr). Bár perpill még nem túl fontos számomra, de pozitív, hogy gps-képes (előbb-utóbb jól jöhet). Billentyűzetből jobban örülnék talán egy amolyan normál+qwerty kombinációnak(Emiatt meg bejön pl. a HTC Herald). De azért érdekesnek találom ezt a megoldást is, persze jó lenne kipróbálni is... A kinézete nagyon tetszik. WLAN az nagy pirospont. Az ára is még az elmegy kategóriába esik használtan nálam (~70-75k). Ha tudtok jobbat szóljatok ;] .
    Még van pár jelölt, de valamin el-el csúsznak...
    N73 - teljesen okés, csak kéne a wlan...
    E65 - a fótói nagyon nem okésak, meg miért nem lehet a bt 2.0...?! A kinézet+slide nagyon bejön.
    N80 - nincs AF, bár még elviselhetők a képei :( , egyébként kijelző, kinézet, slide +++
    HTC Vox - ratyi képek :( , de a qwerty és érintőkép ++
    Herald - ua

Persze nem száz, hogy váltok, de nagy az esély rá, főleg, hogy eléggé megtetszett ez a P1i...

Vélemény? Előre is thx!

Enjoy the pain!

• germanh

senior tag

válasz REDeath #3323 üzenetére

öcsémnek az ezelőtti telója L7 volt, igazából nem lett volna vele gond, ha nem lett volna tiszta bug a menüje...többször is megkattant, visszavitte, szoftvert frissítettek, aztán egy idő után megint előjött a menü sz*rakodása
    most pedig x820-asa van :)
    ezzel még nem tapasztalt rendellenes viselkedést, viszont ami nekem nem tetszik benne az hogy nem bővíthető...ha jól tudom 80mb körül van a memója és kész... (mondjuk ez őt annyira nem érdekli, én viszont walkmannek használom rengeteget a telómat szóval biztos nem vennék ilyet), még egy dolog van, ahol tölteni lehet vagy headsetet csatlakoztatni, azt egy kis szutyok fedi, szerintem borzasztó az a kis pöcök (folyton azon aggódnék mikor törik le...)
    neki mániája, hogy minél vékonyabb legyen...gondolom nálad is fontos szempont ha ezeket méregeted :U ebből a szempontból kiválóak...főleg az x820 :R

Enjoy the pain!

Új hozzászólás Aktív témák