Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
germanh
senior tag
Mostanában bennem is motoszkál, hogy telót cseréljek...
Bár igazából semmi bajom a k750i-vel, max annyi hogy mivel az enyém már a későbbi, gyengébb minőségű ccd-t kapta, pedig azért egy szempont volt, hogy jó képeket csináljon.
Leginkább megint egy SE felé hajlok: P1i
Egy fontos szempont, hogy már okostelót szeretnék. Tetszik, hogy olyan pda-s ceruzás megoldás (Ez nagyon bejön.) A fotói is meggyőzőek (akkor kell csak ha nincs ott a dslr). Bár perpill még nem túl fontos számomra, de pozitív, hogy gps-képes (előbb-utóbb jól jöhet). Billentyűzetből jobban örülnék talán egy amolyan normál+qwerty kombinációnak(Emiatt meg bejön pl. a HTC Herald). De azért érdekesnek találom ezt a megoldást is, persze jó lenne kipróbálni is... A kinézete nagyon tetszik. WLAN az nagy pirospont. Az ára is még az elmegy kategóriába esik használtan nálam (~70-75k). Ha tudtok jobbat szóljatok .
Még van pár jelölt, de valamin el-el csúsznak...
N73 - teljesen okés, csak kéne a wlan...
E65 - a fótói nagyon nem okésak, meg miért nem lehet a bt 2.0...?! A kinézet+slide nagyon bejön.
N80 - nincs AF, bár még elviselhetők a képei , egyébként kijelző, kinézet, slide +++
HTC Vox - ratyi képek , de a qwerty és érintőkép ++
Herald - uaPersze nem száz, hogy váltok, de nagy az esély rá, főleg, hogy eléggé megtetszett ez a P1i...
Vélemény? Előre is thx!
Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
válasz REDeath #3323 üzenetére
öcsémnek az ezelőtti telója L7 volt, igazából nem lett volna vele gond, ha nem lett volna tiszta bug a menüje...többször is megkattant, visszavitte, szoftvert frissítettek, aztán egy idő után megint előjött a menü sz*rakodása
most pedig x820-asa van
ezzel még nem tapasztalt rendellenes viselkedést, viszont ami nekem nem tetszik benne az hogy nem bővíthető...ha jól tudom 80mb körül van a memója és kész... (mondjuk ez őt annyira nem érdekli, én viszont walkmannek használom rengeteget a telómat szóval biztos nem vennék ilyet), még egy dolog van, ahol tölteni lehet vagy headsetet csatlakoztatni, azt egy kis szutyok fedi, szerintem borzasztó az a kis pöcök (folyton azon aggódnék mikor törik le...)
neki mániája, hogy minél vékonyabb legyen...gondolom nálad is fontos szempont ha ezeket méregeted ebből a szempontból kiválóak...főleg az x820Enjoy the pain!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest