Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonio

senior tag

ide is berakom, itt talán nagyobb a "forgalom"

Sziasztok,

már jó ideje tervezgetem új telefon vásárlását, karácsonyra, még várok az utolsó pillanatig az alacsonyabb ár végett :D

eddig samsung D900i volt kinézve, de mára már ha kissé fogcsikorgatva is de Nokia 6500 classic is képbe került bár így is min. 15 eFt a különbség de egyszer van karácsony
    (ez az egyettlen nokia ami nekem igazán tetszik), meg talán E-51 is bár annak inkább az ár/érték aránya ... ja és persze nem nagy batár "féltégla"

kérdésem az lenne mivel jelnlegi telfonom elég oldscool telefonálás /sms ennyi :)
    azaz nem vagyok képbe a mai telefonok tudásával

a 2 nokia közt leginkáb az op rendszer a különbség, és ebben E-51 jóval fejletteb hiszem az már okostelfon

kérdésem a Series 40, 5th Edition ami a 6500classi ban van "mire jó"? úgy értem milyen plusz dolgokat lehet rárakni pl office olvasót? szótárt, "mitudomén" pl budapest térképet lehet rárakni ?
    mi tud ?

Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800

Új hozzászólás Aktív témák