Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
ide is berakom, itt talán nagyobb a "forgalom"
Sziasztok,
már jó ideje tervezgetem új telefon vásárlását, karácsonyra, még várok az utolsó pillanatig az alacsonyabb ár végett
eddig samsung D900i volt kinézve, de mára már ha kissé fogcsikorgatva is de Nokia 6500 classic is képbe került bár így is min. 15 eFt a különbség de egyszer van karácsony
(ez az egyettlen nokia ami nekem igazán tetszik), meg talán E-51 is bár annak inkább az ár/érték aránya ... ja és persze nem nagy batár "féltégla"kérdésem az lenne mivel jelnlegi telfonom elég oldscool telefonálás /sms ennyi
azaz nem vagyok képbe a mai telefonok tudásávala 2 nokia közt leginkáb az op rendszer a különbség, és ebben E-51 jóval fejletteb hiszem az már okostelfon
kérdésem a Series 40, 5th Edition ami a 6500classi ban van "mire jó"? úgy értem milyen plusz dolgokat lehet rárakni pl office olvasót? szótárt, "mitudomén" pl budapest térképet lehet rárakni ?
mi tud ?Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest