Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
az, hogy az adatlapra mit írnak ne tévesszen meg akksiidőről csak akkor kaphatsz reális képet, ha használod a telefont. de szerintem (elnézve azt, amit eddig írtál a telefonálási szokásaidról) még egy 6120c is simán elmennek 5 napnál tovább ez meg az én egyedi véleményem, hogy bőven elégséges, ha annál ritkábban kell tölteni, akkor csak elfelejted, hogy legutóbb hova raktad a zsinórját
amúgy arról, hogy szükséged van-e a symbianra: én amikor megvettem az X700-amat, akkor nem azért vettem meg, mert úgy gondoltam kell a symbian sokoldalúsága, hanem mert ránéztem a kijelzőjére, és onnantól kezdve úgy döntöttem, hogy nekem az kell ennek ellenére (pedig az lassú volt, és keveset bírt akksiról) nagyon szeretem azt a telefont, nagyon kellemes volt használni. ez egyéni vélemény. de szerintem próbálj meg egy FP1-es telefont úgy nyomogatni, hogy félreteszed minden előítéleted a dologgal kapcsolatban. ez is egyéni vélemény (illetve tanács).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- World of Tanks - MMO
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Azonnali játékos kérdések órája
- Elite: Dangerous
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest