Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Neked is köszi!
Viszont az előbb marhaságot írtam,
tehát ahol én nézem az árakat ott k800 sima és k810 sima van.
Ekkor is áll az állításod, hogy inkább k800?
(Nekem tetszik, "belsőre" meg ahogy látom ua.)To all:
Milyen boltot ajánlotok? Én ideáig mgsm.hu-t néztem, más esetleg?#3549: Oks, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
czappa
aktív tag
Először is köszi a választ!
Én abban a boltban ahol néztem nem találtam k810i-t "csak" k800-at, van valamilyen komoly különbség a kettő között?
A másik: a joystick-al vannak problémák, vagy ezt már javították ezeknél a telefonoknál? (Esetleg soha nem is volt bajuk? - még nem volt SE telóm, csak hallottam/olvastam ezt, azt) -
czappa
aktív tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek eldönteni, hogy milyen telefont vegyek.
Amit eredetileg kinéztem: Samsung D900i.
De a ph!s topicját olvasgatva úgy látom, hogy nem egyszerű rá JAVA-s programokat telepíteni, és mivel engem érdekel a mobilos JAVA programozás, ezért nekem arra van szükségem, hogy egszerű legyen a telepítésük. (A másik meg azt olvastam, max. 4 MB-t bocsát a telefon JAVA-s programok rendelkezésére, ez igaz?)
Kár pedig amúgy a telefon nekem megfeleő lenne, tetszik a kijelző méret (240 x 320 képpont),stb.Ezek után elkezdtem nézelődni másfelé: SonyEriccson K810.
Kijelző ugyan akkora, tudásra nekem okésnak tűnik, két fontos dolog:
1)Erre a .jar fájlok telepítése egyszerű? Nincs vele szívás? Ameddig van hely a beépített memórián / + bővítőkártyán addig bármennyi JAVA-s .jar telepíthető? Ez nekem fontos lenne.
2)Az SE-k joystickjét ált. sokan szídják, és ez elbizonytalanít. Ennél a típusnál ez mennyire gáz?
További kontra még, hogy ez +10 ezer HUF igaz 2 év garral. (Az árakat a linkelt oldalról írtam.)A kérdésem tehát, hogy a fenti két pont alapján ajánljátok megvételre az SE K810-et vagy sem?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch
- TV antenna és jelerősítés
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubuntu Linux
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest