-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz grabber #33557 üzenetére
Minden androidos telon van jack.
Használtan:
LG Optimus (rezisztív kijelző, 320x480, Android 2.2 van főzötten),
LG Optimus One (kapacitív multitouch kijelző, 320x480, Android 2.3.3 van gyári) (talán belefér),
Samsung Galaxy 3 (kapacitív multitouch kijelző, 240x400, Android 2.2) (tuti belefér),
ZTE Blade (kapacitív multitouch kijelző, 480x800, felbontáshoz képest gyenge hardver, csak főzött ROM-mal jó) (talán belefér). -
-
Mákdaráló
tag
válasz grabber #29960 üzenetére
Heló,
Én is ezen vacillálok, azonban az X8 egy igen gyenge fotógéppel van ellátva, még fotófényt és autofókuszt sem kapott. De ha már itt tartunk... nézegettem én is a teló árakat.
Telenornál 25ért kapod az X10 mini pro-t.
Megér-e plusz ötezret a Samsung Galaxy i9000S?Nagyon nem vagyok képben a Samsungokkal kapcsolatban, de örülnék, ha valaki valami okosat mondana.
A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.
-
Mercutio_
félisten
válasz grabber #29960 üzenetére
Nem lehet, hogy csak valami balf* ügyintézőt fogtál ki?
További hűségidő aláírása esetén fel szokták ajánlani a jobb áratEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Depression
veterán
válasz grabber #11837 üzenetére
Nem, a törlesztőrészlet nem beszélhető le. (akkor senki se venne kézpénzért telót)
A 2 telefon között 30k Forintnyi különbség van. Elsősorban a winmo és symbian között kell döntened, hogy melyikhez vannak olyan programok, amikre vágysz.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Sipi16
őstag
-
MODERÁTOR
-
Sipi16
őstag
válasz grabber #1382 üzenetére
Igényeidhez inkább az SE mint a Samu. Az SE-hoz tudsz venni HMP-70-es head-setet és akkor majdnem walkman... Ha villogni akarsz akkor meg samu. A samsunghoz sem olcsóbb a tartozék mit a SE-hoz.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Külpolitika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest