-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákdaráló
tag
A
[ Szerkesztve ]
A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.
-
Mákdaráló
tag
válasz Rav3n02 #30380 üzenetére
Egyetlen negatívum, hogy nem beszél magyarul, ami még nem igazán zavarna, de sajnos a magyar billentyűkiosztással is akadnak gondjai.
Nem egy kategória az SE x10 mini pro, de kb. azonos áron tudnám megvenni ezeket a készülékeket, és szeretem az ericssonokat (jelenleg egy W800-om van), de egy hátécé az azért hátécé.
-
Mákdaráló
tag
válasz Rav3n02 #30377 üzenetére
Háháháá... ötletnek kiváló, azonban a telenornál előfizuval (amilyet Tisztelt Nővérem használ, ezért megengedte, hogy 2 éves hűségre vegyek egy telefont)
SE X10 mini pro : 24.990
Nokia C7 : 19.990
Samsung Galaxy S: 29.990és most vettem észre, hogy mennyire igaza van Picurnak, ugyanis a HTC Desire is 29.990.
Amellett, hogy b..zott nagy, valóban megfontolandó kérdés, mert - őszintén szólva - kevés érvet tudnék mellette felhozni, bár még a pontos specifikációkat nem ismerem, mindjárt nézem a teszteket.Mindkettőtöknek nagyon köszönöm a válaszokat!
-
Mákdaráló
tag
Heló,
Kicsit érdekes kérdés, mivel a két készülék között gyakorlatilag sok közös nem adódik, csak annyi, hogy kb. azonos áron kaphatom meg őket. (telenor)
SE x10 mini pro
VAGY
Nokia C7?Esetleg még ott figyelhet a Samsung Galaxy S..
A mini pronak kicsi a kijelzője, amit a gyatra felbontás is tetéz, ugyanakkor van QWERTYje.
A Nokia dögunalmas Symbian rendszerrel rendelkezik, továbbá fixfókuszos a kamerája, ami szerintem írtóra nagy gáz.
A Samsung kijelzője nagyon erőteljes, szép, ugyanakkor kicsit olyan, mintha lukacsos lenne, ráadásul annak meg nincs vakuja.Hozzáteszem, fontosnak tartom a fotózás funkciót is, így az amúgy szimpatikus X8 kiesik.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Mákdaráló
tag
válasz tomsics #29981 üzenetére
Hát őszintén... azért mondom, mert kipróbáltam. Nincs az az érzésem, hogy összefolynak a dolgok...inkább számomra darabos. Az X10 tudom nagyobb falat, hatszor akkora a kijelzője, de ha kitakarsz egy ugyanakkora területet a kijelzőjéből, hát bizony szebb képet ad, és nem is kevéssel.
-
Mákdaráló
tag
válasz SyntaxeError #29976 üzenetére
Hát igen, nekem is az tetszik, de azon kívül, hogy nem nagy a kijelzője, igazából a felbontása sem az igazi. Nem mondom, hogy nagyon rossz lenne, de a 320-240-es felbontásnál szerintem lehetne valamivel izmosabb. Jóapám 6303-ának is ilyen a felbontása, de 25%-kal kisebb a mérete, ahol minden egybefüggőnek tűnik. Ilyen méretnél azonban - hát számomra kicsit aggasztóan - látszanak a pixelek.
Amúgy én szeretek fotózni is, nem mindig viszem magammal a nem épp kompakt méretű gépemet, az X8 pedig nagyon alsó kategóriás ilyen téren, a Galaxynak pedig villanófénye nincs, továbbá gombjai sem nagyon akadnak. Szóval árban gyakorlatilag mindhárom azonos.
x10 mini pro
x8
Galaxy i9000STovábbra is dilemma. Lehet, hogy maradok a W800i-nál, 4 év 6 hónapja bírja.
-
Mákdaráló
tag
válasz grabber #29960 üzenetére
Heló,
Én is ezen vacillálok, azonban az X8 egy igen gyenge fotógéppel van ellátva, még fotófényt és autofókuszt sem kapott. De ha már itt tartunk... nézegettem én is a teló árakat.
Telenornál 25ért kapod az X10 mini pro-t.
Megér-e plusz ötezret a Samsung Galaxy i9000S?Nagyon nem vagyok képben a Samsungokkal kapcsolatban, de örülnék, ha valaki valami okosat mondana.
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
Legutóbb kb. 2 éve olvasgattam a telefonokról, azóta kicsit lemaradtam az újdonságok terén, azonban sajnos el kellett temetnem (4 év és 6 hónap után) a már-már hozzámnőtt Sony-Ericsson W800-asomat, amit anno terveim szerint egy életre szóló telefonként vettem.
Kérdésem az lenne, hogy - mivel új/kicsit használt telefon vásárlására készülök, milyen telefont tudnátok ajánlani nekem..?
- 20-30 e forint környékén
- új vagy nagyon keveset használt
- nem kell adatkommunikációs csúcstechnika (WiFi, 3G stb.)
- lehetőleg ne legyen kizárólag érintőkijelzős
- támogassa a nagy memóriaigényű JAVA alkalmazásokat (térképek, játékok stb.)
- legyen otthon médiatéren (főként MP3, kamera (autófókusz, 3+MP, vaku)
- lehetőleg az Ericsson háza táján legyen (nem kötelező, csak ahhoz van töltő és dokkoló)
- lehetőleg minimum 240*320-as felbontása legyenTehát gyakorlatilag tudja mindazt, amit egy W800 tudott, és vagy ugyanolyan, vagy jobb színvonalon.
Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről