-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Köszi.Én is arra voksoltam volna,ha nem utálnám annyira a droidot,de inkább a google-t,de szerintem is az a legjobb telefon a 3 közül.
Mango meg még nem jött kis,ha ki is jön nem tudni még milyen.Kár rá várni. -
addikt
Hello!
Le szeretném cserélni a Nokia E71-t,mert már meguntam és netezni nem jó rajta.Kb 3 telefon jött szóba.
Galaxy S
Apple 3GS
Omnia 7Mindegyik 50k körüli használtan.Sokkal többet nem akarok rá áldozni.Ami fontos,netezni minél jobb legyen,akksi relatíve jól bírja.Van egy cx500 fülesem,ami 3,5 mm,az jó az Iphone-ba amúgy?
Az a gond használtan venném,így nincs lehetőségem a 3 op rendszert illetve telefont kiismerni és fogalmam sincs melyik lenne a legjobb döntés.Ezért kéne segítség. -
addikt
Sziasztok!
Tesómnak kéne egy telefon.Szerintem csak az android jöhet neki szóba,ezért szeretnék ilyen telefont ajánlani neki,de fogalmam sincs,melyiket?
30k a határ és jack dugós legyen.Ennyi a megkötés.Talán még tapicskolós legyen.Moddingolni nem foga,csak egy megbízható sok appot rárakható telefon kell neki.
Használt legyen inkább,mert ezért az árért,szerintem csak akkor kapható ilyen telefon. -
-
addikt
Sziasztok!
Gyors kérdés.X10 mini pro vagy X8?Tényleg nincs különbség külsőn kívül igazából?Meg froyo-t lehet-e rárakni az 1.6 helyett ?
Felhasználás tökmindegy,mert majdnem ua a két telefon.Csak azt nem tudom Vodafon vagy Telenor-nál vegyem,mert a T-nél van előfizetésem,de nincs hűségem és a hülyék nem engedik,hogy előfizus áron vegyek telefont -
addikt
Hello!
Tesómnak kéne olcsó érintőkijelzős telefon.Mivel csak a drága telefon teszteket szeretem elolvasni,inkább itt kérdezem meg,hogy egy kis srácnak melyik telefont válassza ezek közül:
Samsung Corby S3650
Samsung S5230
T-Mobile Vairy TouchMp3 kell,Fm rádió is jó ha van,Bővíthető legyen,játékokat lehessen rá pakolni.Ezek lennének kb a megkötések.
-
addikt
Hali!
Egy egyszerű kérdés.Legolcsóbb használt,legegyszerűbb és a legfontosabb minél tovább bírja telefonálást/készenlétet.Melyik telefon ilyen?
-
addikt
Sziasztok!
Most gondolkozok a telefonom lecserélésén(U700).Két jelölt van.Iphone 3G vagy Omnia.
Sokat netezek és üzleti dolgokat használok a telefonokon.Az aksikat hamar lemerítem,mert nem bírják ki 2 napig(U700)
Omnia felé az IGO húz,mert a készülék ára is necces már nekem,nem hogy még navigációs szoft vásárlása.
Iphone meg a testre szabhatóság és a rengeteg program.Vélemény ötlet?
-
addikt
Hello!
A pannonnal most kaptam meg a bonuszt es ket telot neztem 80k korul:5800 es omnia.
5800 az ara miatt vonz,az omnia meg az igo.Leginkabb netezesre es video/zene re hasznalnam.
Javaslat?Az igaz,hogy a pannonnal a telo torleszto reszlete lebeszelheto?
-
addikt
wethepeople,hool:Ha ennyire egyértelmű
Köszi -
addikt
Sziasztok!
Tudnátok mondani olyan telefont aminek az akksija sokáig bírja egy feltöltéssel,mind beszéd,mind készenlétben.Nem fontos,hogy színes a kijelző vagy sem,akár régebbi használt telefon is jó,csak minnnél olcsóbb legyen.
A kereső kidobta K510 6 órát bír,M65 5 óra de nem tudom mennyire valós adatok
Előre is köszönöm a segítséget! -
addikt
Viktor0610,Sipi16:Köszönöm a segítséget
-
addikt
válasz Viktor0610 #1383 üzenetére
Én is hajlok a Se felé,csak már régebbi telefon.58k-nál olcsóbban lehet kapni,vagy ez már jó ár?
-
addikt
Sziasztok!
Szerintetek melyik lenne jobb telefon az U600(50k) vagy a K800(58k)?A családban van már samsung,igaz olcsóbb közül,de minőségileg nem győzött meg.Az Se meg drága a tudásához általában és a tartozékok sem olcsó,meg nagy telefon.
Ami számomra fontos lenne:
-a zenehallgatás(akksi bírja,meg könnyen kezelhető legyen)
-kamera(de ezzel nincs gond egyiknél sem)
-3g jó ha van,de úgy se használnám eleget
-rezegjen és csörögjön,úgy rémlik már megoldották már ezt
-videókat lehessen rajta nézni
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest