-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodyEddie
őstag
Akit érdekel, priviben elmesélem a SE tapasztalataim.. de megvan az oka h váltanék. K800-on meg sajna joystick van, K550 előtt meg szintén SE volt, és joyos.. na azt soha többet.
Max 30-35k-t szánnék új telefonra (több nincs..) szal valószínű nem független lesz. Témobilnál találtam LG KE 970-et, 30k kártyásan. Megéri ez ennyiért, vagy van jobb is ebben a kategóriában?
Sipi16: D900 más területen milyen? Samsunggal nincs tapasztalatom, de csak rosszat hallottam eddig (kevés beállítás, rossz menürendszer, bluetooth nehezen kapcsolódik, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
Nekem a k800i jobban fogható volt a mint a D900. A D900-zal nagyon bemozdult képeket csináltam.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Ha a menüje nem jött be akkor ne vegyél K800i-t. Az Újabb samuknak jó a kamerája, de én akkor sem tudtam velük jó képekete csinálni. Vegyél egy egyszerű fényképezőt.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Androidos fejegységek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja