Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Azt írtam, rávillantottam, nem azt, amit te képzelsz, hogy mögé állva elkezdtem villogni mint egy elmebeteg, és ettől ős beidegesedhetett.
Látom, itt mindenki a saját szája íze szerint értelmezi az írtakat, és elképzeli, mi is történt, és annak megfelelően pattog.- nem, nem húztam rá az autót, hanem a szaggatott vonalra húzódtam a sávon belül. megtehetem nem?
Patomi: ha ismernéd a helyet, itt ahogy feljössz egy kb 600m hosszú enyhe íves felhajtón, bőven fel tudod venni a tempót. Innentől nem a megszokott 2-300m gyorsítósáv van, hanem kb 1,5km, ebből ered, hogy nem voltam én sem rászorulva, hogy különösebben fékezzek, hogy biztos beférjek, arra sem, hogy gázt adjak (igen, elég erős az autóm hozzá). ellenben ahhoz is elég hosszú, hogy kb 15-20mp-en keresztül haladjunk szinte egymás mellett, és kivárjam,mikor jön rá, mit szeretnék.
De látom, ez hiba volt.
holott ez mondjuk ugyanaz, mint az Érdi emelkedőn mész a külsőben, előtted a kamionok lassulnak, a belsőben jön a béjemwés, 5-el gyorsabban, a harmadik, legbelső tök üres, és hiába indexelsz, szarik rá, hogy egyel beljebb menjen. Holott alapvető (80 feletti IQ) intelligencia kérdése.Nem baj, menjetek csak úgy, ahogy akartok, én továbbra is segíteni fogom a hasonló helyzetbe kerülőket.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Polllen
nagyúr
"megállni már nem tudtunk volna anélkül, hogy én bele ne csússzak a vontató autóba amit szépen a gyerek fejére toltam volna."
Nem tudom mivel mit vontattattatok, de azért ez erősen figyelmesség kérdése. Egyetlen pedálon kell, hogy legyen a lábad, az a fék (ha üresben lehet vontatni a verdát) és akkor biztosan meg tudsz állni.
Sajnos már vontattak engem is... Pont zebránál hasonló esetben gurultam rá a kötélre, de azért messze volt a kocc. A vontató meg én is fogadkoztunk egymásnak, hogy bezony hibáztunk, (miközben kiszálltunk és letoltuk az autóm a kötélről), de szvsz csak én voltam a figyelmetlen.
LaudaSztem nem csak korrekt, de alap is... Csúnya perek lehetnének belőle.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
dragonfx
veterán
ha letapadt ho van vagy jég lehet volvo, bmw, opel bármi.és lehet 50 elektronbika.ha felusznak a kerekek.ott se esp se abs semmi nem segít csak a tudás, koncentráció.technikai képzettség.
ha bepörög egy kocsi ott te taposgálhatsz bármit.max. a pödrödés irányát és hosszát tudod modosítani de azt hogy le egyből megállj egy irányíthatóan pályádra visszakerülj esélytelen."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
werszomjas
addikt
-
werszomjas
addikt
A közlekedés nem játék, ne hasonlítsd az életben elkövetett apró bakikhoz, amikből tanul az ember, és ez nem hülyeség amit csináltak hanem szimplán őrültség
Debreceni vagyok, ismerem az utat ahol történt, ott még előzni sem nagyon lehet, olyan szar az út, akkor nem értem, miért kell 140el menni, ezt nem apró hülyeségnek nevezném.
Az ilyennek nem kell jogosítvány, aki nem képes felmérni az autója, az út és a saját maga tudását
[ Szerkesztve ]
üdv
-
MPowerPH
félisten
Amerre én járok, nem divat ott mérni. Jobban szeretmek a főúton hagyott 60 -as táblák hatálya alatt mérni, főleg a paksi, dunaföldvári és szekszárdi rendőrök, nagy szemét az összes. Az egyik a saját apját megbüntette, mert az elsősegély doboz le volt járva.
Azt is kellene vennem, még mikor forgalomba helyezték az autót 2001 -ben, akkor vették bele a mostanit.Don't Tread On Me
-
dragonfx
veterán
ugyanaz ami kb nekem.
de hagyjad felejtős emberek.tiszta csíra sztachanovista régimódi 101%osna törvénybetartó ember mind.majd az dobjon ittas dumát aki sosem ment 50es táblába 70nel..meg 130asnál 160nal..mert ugye ott már nőa fékút reakció az elméleti kiskönyv szerint....annyivla hoyg tuti pont xarrá fogsz gázolni egy 3.5 éves őzgidát...
annyira nevetséges eza hozzállás.
u.i.:ja és ha turorudit megeszed a tescoba akkor se írj, mert ez lopás....3 év szigorított
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Calogero
addikt
Nem hasra ütésre születtek az 5 jegyű számok
Minden bűncselekménynek megvan a BTK szerint a napi tétel száma (ennyit kell börtönben ülni)
Ittas vezetésnek 100-350 nap (ebben nem vagyok 100%-os nem vagyok bíró)Pénzbüntetés összege = napi tétel szám * napi érték
Vegyük a 720 000 Ft-os példát (288 nap)
Ha a bűncselekményt 2010 január 1 előtt követte el. akkor a 720 000 Ft helyett csak 28 800 Ft lett volna. Ebben az évben napi értéket megemelték 100 Ft/nap-ról 2500 Ft/napraNekem sem tetszik ez a nagy emelés, de azé annak a 28 000 Ft nak nem sok visszatartó ereje volt, főleg úgy mindenki részletet kért (max 1 év, de 6 hónapot biztos megkapták) .
Részlet is megemelték max 2 évre, és kamatmentes.
-
neduddki
nagyúr
HI!
bocs, de ez kigyun: iszol alkoholt? vezettel mar ittasan? hanyszor/mijjen gakorisaggal? erintett vki ezzel a problemaval a kozvetlen kornyezetetben?
udv
neduddki
p.s. az n valaszaim: nem, nem, egyertelmu az elobbibol, nem
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
titán
Mint irtam is, az menjen elvonoba, ne vezessen. Az alkoholizmushoz mindenkinek joga van, ittasan jarmuvet vezetni viszont nem.
Engem nem erdekel az ittas vezeto hattere, legyen benne akkor felelosseg, hogy nem ul ittasan a volan moge egy csaladdal a hata mogott. Ot sem erdekli a masike, mert akkor nem csinalna.
Nekem sem az, csak azert kerdeztem ra, hogy ha soknak tartod, azt miert is. Realitas annyi van benne, hogy maskent nem lehet csokkenteni az ittas vezetok szamat, kell valami elrettento ero. Ha egyszer megvagnak valakit ennyire, tuti el fog gondolkodni legkozelebb.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Es mi az akadalya annak, hogy ne igyon sort vezetes elott/kozben? Aki nem birja megallni, az ne vezessen vagy menjen elvonoba.
Igen kiosztanam, ha az kellene ahhoz, hogy ne legyen ittas vezeto az utakon.
Nem valaszoltal a kerdesemre, hogy Te szerinted mennyi a realis buntetes?
-
titán
-
Bubu79
addikt
Egy régebbi gép lehetett - legalábbis sok műanyagot nem láttam azon, ami megmaradt belőle - a srácon melegítő, nike zokni - alighanem irgalmatlanul fiatal lehetett - de már hiába várják haza - és az utasát is...
Gondolom bukó azért volt rajtuk - nem mentem közelebb, így is pocsékul érzem most magam...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Mert ott voltak a haverok és bizonyítani kellett.
#18830: Ezt a hibát már nem fogja korrigálni - az észt meg kell fizetni, ha van, ha nincs.
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
jerry311
nagyúr
Ugyan minek kellene utánajárni? Ha nincs roki-kártya akkor nem parkolhat ott. Ha van roki-kártya, akkor is csak abban az esetben parkolhat ott, ha a rokkant is az autóval utazott / fog utazni. Az index nem hatóság, nem tudja ellenőrizni, hogy van-e roki-kártya, csak a beküldő szavára hagyatkozhat.
A rokkantság nem jelent azonnal szegénységet. Persze van egy kialakult kép az átlagos rokkantakról. Így egy 10M HUF feletti roki-kártyás autó már teljesen kilóg a sorból.
-
jerry311
nagyúr
A büntetésnek olyan mértékűnek kell lenni, hogy visszatartson a bűn elkövetésétől. Nagyon úgy tűnik, hogy az eddig kiszabható büntetés nem volt elég magas, mert kb. minden harmadik-negyedik sofőr a telefont fogja a kormány helyett. Így hát szépen emeltek rajta.
macikos
Jó eséllyel nem a kezedben a GPS. Mint ahogy a telefont sem büntetik, ha nem a kezedben van, hanem az autós tartóban.[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
Ne vicceljünk már! Apu ne telefonáljon kézből!
Ha véletlen leejti és elkezdi keresgélni, aztán összetör egy másik autót is, akkor már nagyobb a kár mint 800k HUF és lehet, hogy apu nem fizet, hanem megy a koporsóba. Anyu meg az utcára koldulni. Ez jobb?
Ha egyszer az a szabály, hogy ne telefonáljunk kézből, akkor ne. Akinek nem tetszik a 800k, az vegyen egy headsetet 1k-ért és használja.Csak érdekességként, az ismerősök közt is mindig azok hőzöngenek a leghangosabban, akik kb. beülnek az autóba és már tárcsáznak is, mintha hozzátartozna a vezetéshez. Megengedhetnék maguknak, hogy 8-10k HUF-os pillekönnyű nagyon jól működő BT headsetet vesznek, de nem, erre nem költenek.
-
kételkedem
addikt
Egy szegről-végről rokon család frontálisan ütközött a 4-esen egy ukrán Ladával. A Suzuki eleje rommá tört. Egyikőjük sem volt bekötve!!! A sofőr az arcával eltörte a kormánykereket, teljesen felépült, de a homloka és az álla előrébb áll mint az orra, oldalról érdekes az arca. A jobb elsőn utazó nő karja és lába eltört, a másik karján az alkarjáról eltünt a bőr, olyan volt mint a terminátor, látszottak az inak, izmok. Ő teljesen rendbejött. A kislányuk a hátsó ülésről előre repült, a szélvédőt lefejelte, az öveg össze-visssza vágta a fejbőrét, de szerencsére ennyivel megúszta. Én értem először a helyszínre. Már kiszedtem mindenkit a kocsiból, mikor felismertem őket.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Winner_hun
titán
-
biker
nagyúr
jogos az észrevétel a sebesség viszonyában
amúgy a számítás valahogy úgy volt, hogy 100km/h vs 60km/h, azonos súly, és az esemény után kb 30km/h-val mentek tovább, vagyis apuci 70km/h lassulás 1s alatt, anyuci meg 90km/h lassulás 1s alatt volt az eredmény
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Integra
titán
-nincsen p+r parkoló
-nincsen kerékpárút
-nincsen normális elővárosi vasút
-nincsen pontos menetrend
-nincsen minőség és tisztaság
-nincsen oyster card rendszer seholezek után mire akarják átzavarni az embereket? meg milyen kerékpárra? meg buszra? amúgy se lehet reggel elférni..
ráadásul büdösek, izzadtak, gorombák, igénytelenek.
persze akik ilyen gondolatokkal játszanak, azok úgyis mi pénzünkből fognak továbbra is ingyen autózni be a városba.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
jerry311
nagyúr
Aki ezt megjátssza, az legközelebb már nem lesz polgármester...
Ja, meg majd ha a BKV-n is beérek az elvárt munkahelyi öltözetben anélkül, hogy folyna rólam a víz, akkor lehet róla szó.
A metrók fűtését 50%-ban a metrókocsik által fékezéskor elfűtött energia adja, ez nyáron ugyanúgy megvan mint télen. Tehát félgőzzel fűtenek, úgy hogy nincs extra szellőztetés...
Kösz, marad az autó.[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
Ismerem a KRESZ idevonatkozó pontját. A KRESZ-ben az elsődleges elv a személyi sérülés elkerülése, utána a vagyoni károk elkerülése vagy csökkentése következik, akkor is ha egy szabálytalan vezető miatt van rá szükség. Nos, én mindent megteszek, hogy elkerüljem a személyi sérülést, mármint a sajátomat vagy a velem utazókét. Utána mindent megteszek, hogy csökkentsem a vagyoni káromat. És ezek után következik, a szabálytalan vezető személye és vagyona.
Ha meg egy szabályosan közlekedő "bajba" jut egy szabálytalan miatt, akkor persze a saját vagyoni károm előtt van a bajba jutott testi épsége.
Tudom, hogy ez nem a leghelyesebb értelmezése a KRESZ-nek, de a saját életem és vagyonom előrébb helyezem a sorban, mint egy tudatosan szabálytalan és másokat veszélyeztető ember testi épségét és vagyonát.Továbbra csak annyit mondok: az követelje rajtam a jogait, aki megtette kötelezettségeit. Amíg valaki szabálytalan és ezzel veszélybe sodorja magát, ne követelje rajtam, hogy 'megmentsem"!
Nincs szó szabálytalankodók megleckéztetésről, szándékosan nem tartok be annyira senkinek, hogy biztosan összetörje magát, de csak annyit segítek a helyzeten, ami ahhoz kell, hogy engem ne törjön össze.
Lehet érte utálni, de ha a gyerektől mindig elveszed a gyufát, sosem tanulja meg, hogy megégetheti magát.
-
jerry311
nagyúr
Nem tolom az árokba (szándékosan), de ha nem tartja be a kötelezettségeit, akkor én sem érzem úgy, hogy biztosítanom kellene a jogait.
Ha a szabálytalankodásával veszélyes helyzetet idézett elő, akkor csak annyiban segítek megoldani, hogy nekem ne essen bajom.
Mondjuk ez igaz az összes szabálytalanul vezetőre, nem csak a motorosokra.
Tudom, ez köcsög dolog, mint már egyszer írtam, az követelje rajtam a jogait, aki megtette kötelességeit. -
aphra2
senior tag
" Akár hányszor meglátok egy motorost, hogy hirtelen rám esik hátulról, már húzódok is le és kivétel nélkül mind megköszöni"
Pont ezt akartam beírni én is, szinte mindíg lehúzodok, és mindíg megköszönik,...
Az más kérdés ,hogy sokszor tényleg a semmiből jönnek elő, (a nagy sebesség miatt)
és mikor előznék, előtte tükörbe semmi, a következő pillabnatban mikor meg mennék kifele, már ott van mellettem, és csak a nagy hang miatt veszem észre.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
zsid
senior tag
Meg merészebbek is. Az éven már majdnem eltettem 3-4-et láb alól. Mult héten pl.: furdulnék be balra nagy ívben egy parkolóba, sehol senki az úton, villog az irányjelző, szép komótosan elkezdek fordulni, erre rámelőz egy motoros vagy 90nnel. Szerencséje volt , hogy észrevettem, amúgy simán áthúzom a nyakán a pótkocsit.
Motorozzon, száguldjon nem érdekel, csak figyeljen oda egy kicsit. Autópályán meg a szerpentinen , tőlem úgy közlekedik , ahogy akar. De azt ne felejtse el , hogy amíg ő lát engem, én nem biztos, hogy látom őt!
<tRucKdriFteR>
-
jerry311
nagyúr
Svájcban a kamion csordogált szépen mögöttünk. Komolyan mondom, hegynek felfelé ott jött mögöttünk méterekre. Pedig mi sem mentünk lassan (lakott területen kívül 80 a max) a 320d-ben, csak nekünk nem volt helyismeretünk. Meg a svájciak annyira hozzászoktak a szerpentinekhez, hogy nagyon éles kanyarnak kell következnie egy-egy 60 as sebességkorlátozó tábla kirakásához. 40-es táblából egyet láttunk szerpentinen, de oda tényleg kellett is.
-
fekeandras
őstag
Én az irányjelzés elmulaszta miatt tudok agyvérzést kapni!
Letörik a körme vagy mi?Vagy nincs index az autójában?
Nagyon sokan megfeletkeznek róla.Még nincs két hete se.Kalocsán a főutca ás az 51es kereszteződése.
Jövünk a legkisebb is számít áruházból teli szatyrokkal haladunk egy kényelmes 50el.Mennénk keresztül egyenesen a kereszteződésen, a szemből jövő kirakja az indexet, begurul a kereszteződés közepére és várja, hogy egyenesen tovább haladjunk.Na a mögötte alló VW Polo-s jólszitulált középkorú házaspár (az öregen kalap volt!) már nem volt ilyen türelmes és fogta magát index nélkül kivágott a Renault mögűl és úgy gondolta majd ő befordul.Az ilyen mit hisz, a másik csak poénból héderezik a kereszteződés közepén?Mikor észrevette, hogy jönnek szemből mit csinál a papi?
Nem nagy gázzal gyorsan befordul, neeem.
Az ijettségtől nyomott egy satuféket.Így pont elállta a mi sávunkat.Satufék, csikorgás, szatyrokból minden repült szanaszét...
mikor megálltunk nem volt másfél két méternél több a két kocsi között.
Én elkezdtem volna anyázni mire haverom kiszállt odavágta az öreg motorháztetejére a hátsó ülés mögűl előreröpült szeletelt parasztkolbászt ezzel a szöveggel: "Nesze öreg ez a tied! Rajta van a neved.És mire való az index te vén hímtag ?!?"Visszaszállt és higgadtan tovább mentünk mint ha mi sem történt volna.Aztán kb. hazáig röhögtünk az öreg elfehéredett tanácstalan buta arcán.De annak örülök, hogy semmi nem jött a hátunk mögött.
-
Mr X
veterán
Én pont tegnap cseréltem le a télieket újakra. A kocsit úgy vettem, hogy elöl téli volt rajta, hátul valami négyévszakos Matador. Először én sem akartam lecserélni, de úgy voltam vele, hogy minek várjak. Legalább nem jövő télre kell vennem. A nyárigumi szettet március környékén úgyis másik felnigarnitúrával együtt veszem, ezek meg elférnek így, nem kérnek enni.
-
dabadab
titán
"Persze hogy a pénzre mennek, ez teljesen egyértelmű mindenki számára."
Ajanlanam mindenkinek a figyelmebe Svajcot. Ok is biztosan csak a gazdasagukat akarjak kihuzni a szarbol, de egy haveromat ott nemreg buntettek meg, mert 50-es hatarnal 51-gyel ment, ez 40 frankjaba (~7500 Ft) kerult, mivel ennyibe kerul a sebesseghataratlepes kilometerperoraja (ha hatvannal ment volna, akkor az 400 CHF). Most szerinted mit kellett volna csinalni? Elvenni a jogositvanyat?... (Es szerinted ezek utan nem fog meg jobban figyelni a sebesseghatarokra?)
(Oke, teljesen nyilvanvalo, hogy idonkent csak kaszalasra hasznaljak a buntetest, ez tenyleg felhaborito es nem jo, de ez nem jelenti azt, hogy a penzbuntetes alapbol teljesen rossz eszkoz lenne.)
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Zolás
addikt
Semmilyen böngészővel nem tudok belépni erre a weboldalra. Explorer, gugli cróm. firefox van és nem nyitja meg. Az oldal elveszett vagy elköltözött Sebaj biztos jó kép van ott
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
BITBOYS
addikt
Nem szeretem leszólni a Suzukisokat, de ez a cikk tényleg vicces. Kicsit egyoldalúnak tűnik a leírtak alapján, hogy kinek van igaza. Lehet bénán parkolt a Nissanos, de nem hiszem, hogy megoldotta volna bármelyik autós parkolási gondját ha odább áll. Ők nem tudnak ki/be szállni, aki melléjük parkol az sem. Tényleg ez lett volna a legnagyobb problémájuk? Ha igen akkor ezek burokban élnek.
-
Mawyx
őstag
Én mindig keresek magamnak egy kamiont és beállok mögé. Akkor rossz, amikor kiáll súlymérésre vagy lefordul, teperhetek egy másik gép után, aztán 85-tel lehet nyugiban haladni tovább A kilátás tényleg nem jó, de hazafelé szokásos úton nem zavar, városban viszont nagyon rossz, hogy semmit se látok a nagy doboztól, nem látom hol vagyok, merre járok.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Zolás
addikt
Értem akkor szimpla böszmeség az emberiség baja Már azt hittem velem van a baj
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
oceanearth
őstag
A focit gólra játszák az autósportot meg másodpercekre. Ahogy visszajöttek a stadionba, elrontotta a kanyar McRae és onnan már nem tudta megfogni, mert ügye ő csak amolyan McRae-sen nyomta a gázt...
Egyszer volt vele egy riport, ahol arról kérdezték, hogy mit csinál ha látja, h nem tudja bevenni a kanyart, ő vállat rántott és cdsak annyit mondott: "Nyomom a gázt" -
oceanearth
őstag
Hinni a templomba kell, szokták mondani.
Egyébként ez a kormányrendelet szabályozza a büntetéseket.
"410/2007. (XII. 29.) Korm. rendelet"
Ez hivatalosan itt található, a hivatalos mellékletekkel együtt. [link]Amit én belinkeltem az az 1. sz. melléklet egy kiegészített változata, ami példákon keresztül (a leggyakoribb sebességkorlátozó táblákat alapul véve) mutatja be a büntetések összegét.
-
-
AMD Power
titán
Elég vicces ez az autó....
Békásmegyer HÉV átjáró + kereszteződés. Biztos ismerik egy páran. Elég sok a baleset.
Én sávom amiben voltam megy át a síneken , lehet menni egyenesen be Békásra vagy lehet balra rá kanyarodni a Szentendrei útra a Budakalász felé. Jobb oldali sáv mehet jobbra be BP felé. Nekem balra lévő sáv a szembejövő.
Elindulok át a síneken. BMW-s állat. kivág mögülem át a nekem baloldali szembe jövő sávba át a síneken és bevág az előttem induló kocsi elé. Persze a zöldet nem érte el a kis köcsö*. Muterom csak nézett.
[ Szerkesztve ]
-
-
Olcsi
senior tag
Még valaki?
Na mindegy...nemrég történt: párom egy benzinkútnál dolgozik, sajnos olyan helyen, ahol eléggé sok a fizetés nélküli eltávozás. Épp egy ilyen esetet követtem figyelemmel a szemközti közlekedési lámpánál állva, így gyorsan utána is eredtem, eközben az egyik kollega is autóba ült és jött utánunk... Nem nagyon lehettt megállítani, így pár kilóméteren keresztül üldöztük, majd egy kétsávos körforgalomba érve a kollega elévágott, és az üldözött meg belement hátulról. A csóka hátratolatott, majd továbbhajtott, nem sikerült megfogni...
Körforgalom szempontjából a sztori lényege: a kihívott helyszínelő rendőr lebeszélte a károsult kollegát feljelentés megtételéről, ugyanis még őt büntethetik meg súlyos tízezrekre, amiért szabálytalanul sávot váltott... -
Skót
aktív tag
A padlógázban volt az sztem
De amúgy télleg lesz itt osztás meglásd, és megint előjön, hogy van abs-ed? mert csak úgy álhattál meg időben... és indul a hitvita (najó komolyan ne vegyétek)"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
_seth_
veterán
Az egy dolog, de, hogy tolatsz, kerülgetnek meg satufék meg záróvonalnál... hajaj, kösd fel a gatyád
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Jujj, hogy te ezért mit fogsz kapni...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
El kell ismerni bátor rendőr!!! Az a ferrari (F40 talán?) nem kis sebességgel jön persze érthető... lehet van benne valami lézerdetektor vagy ilyesmi.. érzékelte, hogy mérnek hát odalép... gyorsan fog menni de a fotón is csak egy piros csík lesz az autó
Ez már olyan mint a star wars paródiában a sebességek... csak jelen esetben van normál, van szuper és van csúcsszuper fényképelmosó sebesség
-
Integra
titán
-
NoLF
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Jövedelem
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- PlayStation 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest