Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz RedWing #14864 üzenetére
hihetetlen nem tudotk lemászni errőla videoról kb 16778567x-prra szerepel már alink.tiszta mű az az egész, cisnálja ezt meg közuton...meg gondolom 89875x gyakorolta mire ez megy...meg amennyit ér eza verda annyit beleölve bármilyne más márkába ugyanilyne autót lehet készíteni....és ilyne kocsiba nem is akkor tudás ezt megcsinálni mert minden teszi a dolgát helyetted...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
mezis
félisten
válasz RedWing #14782 üzenetére
A száguldozás az bizony viszonylagos dolog !
Egy példa (hátha nem ismered): Az idősek otthonában kellemes nyári napon megszervezik, hogy éti csigákat gyűjtetnek a lakókkal. Hasznos dolog, friss levegőn is vannak, mozognak és fehérjedús étrendkiegészítésnek sem utolsó. Szétszélednek a mezőn, pár óra múlva ismét összegyűlnek, hozzák a csigákat. Mari néni 5-öt, Juliska néni 4-et, János bácsi
egyet sem hozott.Kérdezik a gondozók: János bácsi, hát egyet sem tetszett találni ?
Mire János bácsi: Találtam én, hármat is egy bokorban, de mire lehajoltam, huss, mind szertefutott !
Egyébként ezek a mai A-oszlopok igen nagy holt teret generálnak. Én is csak az elejéből meg a végéből láttam egy keveset egy jókora terepjáróból. (Nem mozgattam a fejemet előre-hátra, nem dűlöngéltem jobbra-balra.) Aztán ha még az ember azzal foglalkozik, hogy mit kellene még venni.....Jobb, ha villamossal menni vásárolni.
Egyébként részvétem. Ez kivédhetetlen.
Kiszállok, látom ám, hogy egy ~60 éves mama, piros szuzukival oldalról belém jött.
Kiszáll, elkezd sipítozni, hogy mit képzelek én itt, miért kell száguldoznom meg bevágnom elé! (hozzáteszem 1-es alapjáraton álltam be a másik jármű mögé, akkor még híre/hamva sem volt)[ Szerkesztve ]
mezis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest