Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hy!
Ha esetleg valaki tud segiteni ebben a témában kérem írjon privit.
Nos ma 14:00kor odajőtt az asszony a gyár elé,hogy átrkajuk a gyermekünket az én kocsimba mert ő ment melozni.Remegett mint a kocsonnya.
Kérdeztem mi van :
-azt mondta valami "köcsög belément".Ő rendben volt gyerek rendben volt gondoltam a kicsi matizt megnézem hátulról.Hát a hátsó lökösről lepattant a festék és van egy horzsolás is rajt+a rendszámtartó müanyag sajna eltőrőtt.
Kérdeztem tőlle mi volt.
Lényeg jőtt a metronál 60km/h tábla és mivel lámpa szabályoz és piros volt gondolta nem siett.Szóval odagurult majd jőtt egy kisteher autó olyan reanult kangoo féle koszos fehér
shinler vagy shinder cégnév volt ráirva olyan régi cirádás betükkel.Rendszám LEF-963.
Szóval neki csuszott a matiznak finoman.Srác kb 18-20éves ki sem szált.Mikor asszony kisállt és kérdőre vonta még meboszolgatott neki,hogy miért ugy megy mint egy csiga stb...
Majd amikor a kért szemre vételezték a srác nevetett amjd azt mondta olyan volt.Beült az autóba kikerülte a matizt+asszonyt és elviharzott.
Hát mákja volt mert ha 3perccel alőbb jővők ki a gyárkapun és elcsipem ugy járt volna mint DŐBRŐGI.
Ha valaki tud infot a cégről vagy rendszámról kérem szoljon...meglepném az urat valamivel -
törölt tag
válasz lorcsi #16297 üzenetére
Hy!
Első körben én is arra gondoltam,hogy sokan szálltak ki ill be rajta azért van ez a félresikerült beállás.
Nos 2db makett szunyognapszemüvegben és annyira laza susogos szabadidőruhában voltak,hogy az űlepe a nacinak a térdét verte.Ők voltak csak ketten....
Szóval nem érthető számomra....
-
törölt tag
válasz fekeandras #16287 üzenetére
és az a baj az ilyen idota ha találkozik egy személygépkocsival akkor nagy a valoszinüsége,hogy azok meghalnak idiota barátunk meg tuléli mert valami kamion félét vezet.
Volt osztálytársam igy lett nyomorék.Faszikám a bugerászt a magnot a kocsiban közen áttért a menetíránnyal szembe és ott találkozott egy wartburgossal azaz az osztálytársammal.Gondolhatod nagy kamion 90-100km/h és jőn a wartyogó kb 80-90km/h val.
Őrők életre lekőtőtte magát egy tolószékhez.Igaz életben van de....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fekeandras #16282 üzenetére
Teljes mértékben igazad van.
Amcsiban csináltak egy kisfilmet.Jól menő Fittnes terem előtt 4db mozgássérültnek való hely volt kialakítva.
Jőn a mercis és beáll oda majd amikor kérdőre vonják ő mindig ide áll.
kb 1 órán át vették a parkolót ugy 6-7 emberke akik jómoduak mind a mozgássérült helyre álltak.... -
törölt tag
Na akkor Budapesten néz körül egy kicsit.Ártem én amiről zagyválsz de akkor én is csináljam azt aki nem a KRESZ szerint parkol annak végighuzom egy jó kis fém db-al a kocsija oldalát hátha megtanulja a paraszt?
Jelen esetben aki nem a kresz szerint parkol akko az is vétkes.
-
törölt tag
válasz Snoop-y #16262 üzenetére
Hy!
Nos anno én pakolás céljából felálltam a járdára de hagytam bőven helyet kb 80cm tuti maradt.
Sajna arra jőtt egy éppen most gyakroló bicozó pici gyerek és szépen meghuzta a jobb hátsó sárvédőmet.
Kissrác kb 6-7 éves lehetett ha olyan nevelést kap akkor vigyázott volna más értékeire.Ő még leszállt és el kezdte rugdalni az autót.Természetesen anyuka mit mondott jaj Bálintka nem szabad.Majd amikor kérdőre vontam azt felelte minek álltam ide.Kb a bolt előtt ez az egy ilyen pakolási lehetőség van vagy kb 30méterrel odébb.
Ide is anno beírtam kb 3-4 emberke azt írta rá Megérdemelted remélem tanultál belőlle.
Nos erre mit komenteljek?
-
törölt tag
-
törölt tag
Hy!
Tegnap előtt figyelmes lettem egy rendőr autóra.Kombi és lerít róla kb 1-2 napos lehet.
Gondoltam megnézem és mit látok új ford focus 2.0 benya.Szépen nézett ki.
Az már viszont nem tetszett ,hogy kék villogó bekapcsolása nélkül a rendőrbácsi nyomta neki mint egy ŐKŐR.Gumi csikorgatás ill váltó megreccsentésével el is tuntek.
Tegnap ismételten láttam a gépjárművet természetesen azzal mentek a mekihez kaját kérni.Minden egyes előrearaszolgatás gumiégetéssel járt.Majd amikor megkapták a kaját egy hatalmas gázadással eltüntek.Nos ilyen emberkéknek még mopedet sem adnék.
Majd aztán mit lehet olvasni a Népítéletben.Sokat eszik és gyenge....
Ugy tudom ezeket a kocsikat közpénzből veszik és abból is tankolják ill abból szervizelik őket... -
törölt tag
elég egy RS6 multkor volt az a kiproblási nap nos engem vittek vele valami régi versenyző.Hát aőukám egy élmény volt.Aztán amikor vezethettem minden bátorság kiszállt belőllem.
Voltam egyszer Kiss Norbival is egy tesztvezetésen na az is durva volt pedig csak 300le körüli volt a seat leon.De egy Eger-Miskolc közti szerpentines ut kihozza belőlled a tegnapelőtti ebédet is. -
törölt tag
válasz mayerlaci #14919 üzenetére
Hát nem semmi video de azt hiszem a 18t leonnal ami 4*4-es az megenné őket.
-
törölt tag
Azt hiszem ma reggel ujraszülettem ill az autóm is.
Mentem le reggel innen a gyártól fincsi alapjáraton majd van egy jelzőlámpa aminél nekem egy jobbost kell vennem.
Hát zőldre váltott majd fincsi elindultam de valami azt sugalta nézz el balra.Nos elnéztem és azzal a lendülettel jőtt egy 20t scania ami nem 50km/h-val közelekedett.Hát ahoz képest,hogy éjjeles voltam és nagyon-nagyon fáradt majdnem álmos kategoriás egyből felébredtem.
Nem volt kedvem utána menni kszedni a kocsiből és megetetni vele a cipőmet.
-
törölt tag
Hy!
Tegnap este felé város részen 2*2 sávos belső-külső sávban 3kőszállító járgány versenyzett.Külső sávban bandukoltam kb 60-65km/h-val és közeledtem a vasuti átjáróba ahol kicsit lefékeztem mert ott minden másnap még este is trafisok szoktak kint lenni.
Egyik "bunkó" bejőtt a seggembe és kb 1méterre felkapcsolta rám a refiket kb 12db majd dudált mint állat.Tőbbiek meg elhuztak melettem ugy 90-100km/h-val.Ez a dupla zárovonalat nem kímélve+a vasuti átjároban kikerült és mutogatott.
Ma meglelptem a srácokat kint a bányánál ahol meloznak mert mind a 3 rendszámát megjegyeztem és igy a volt osztálytársammal aki ott "fönök" féle felkerestük őket.
Amikor rákérdeztem a tegnapi gyorsulásukra majd a refire +dudálásukra természetesen letagadták ők már 20:00kor leadták a müszakot.
Hát igen ez jellemző ha vigéckedik akkor felelőség az nincs.
Nem tudom mi lett a vége mert legyíntettem majd közöltem velük még hazudozni is megtanultak.... Legyen vér a pucájukba...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tegnap!
Szfvár -tecsó parkoló 09:00felé.Ürge szabályosan közelekdik majd balról neki egy őreg tata.Tata kiszáll és "kurvázik" majd a ürge is kiszáll és elnézést kér.
Mire én-Miért kér elnézést hiszen jobbkézszabály be nem tartása miatt tőrtént az egész.
Tata-nekem minek pofázik maga bele.Igaza volt majd kirőhőgtem és legyintve elmentem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Remélem ez bejőn nekik nem ugy mint az olcsobb üzemanyag konténeres versió
-
törölt tag
válasz dragonfx #11320 üzenetére
Hy!
Sajnos egyetértek a fakabnátokkal és most inkább ha nem gond őket védeném.
Elmagyarázom,hogy megértsd.
Lakotterületen bellül vagy 2*2 sáv.Nagyon forgalmas utról van szó.
Lakotterültre ha beérsz kb 800méter után volt a trafi kirakva ami leste az uton közelekdöket (50km/h) és kb 400méterre volt előtte a vasuti átjáró.
Ha nem is a vasuti átjárot figyelte hanem a lakotterületet akkor is 1óra alatt szerintem 15autónak simán kioszthattákl volna a 300.000ft büntetést.
Szóval ez inkább a lakotterületre koncentrálodot de lehet figyelte a vasutat is.Ha én át tudok menni 30km/h-val akkor TE miért nem?Ismétlem lakotterületről van szó. -
törölt tag
Hy!
Ma kitalálta az asszony menjünk be Szfvárra fagyizni.Oksa és 16:0kor elindultunk és a 8-on szigoruan betartva a szabályoak közlekedtem.Beértem Szfvár belter visszavettem a tempoból 50km/h (jól tettem).Jobb oldalon állt egy renault uj mikrobusz nos abban volt a trafi és vette a vasuti átjárot ami köztüdott 30km/h.
Kb 30 autót számoltam egy sem lassitott sőt engem megelőzőtt zárovonalat ill sebességet nem kimélve.Majd elkaptunk egy lámpát a sofőr mellé gurultam és átszoltam neki.
Jó napot remélem vigyorgott mert ott állt a trafipaxos kocsi.
Faszikám elfehéredett és kicsit be is ragadt a zöldnél.
Nem vagyok egy kárőrvenő tipus de ...Sok-sok autóst ma szerintem lefotoztak. -
törölt tag
válasz fokukac #9325 üzenetére
Igazad van nyomd neki.
Héten délelőttős voltam reggel 05:30körül a városban koricáltam és haladtam a munkahelyem felé.
50km helyett néha 60km/h is közelekedtem.
Kb 22 autó került el ugy 80km/h felett.
Majd jőtt a vasuti átjáró.Ugye tudtommal lasabban kell megközeliteni mint máskor.
Most pár autós zárovonalat sem kimélve megelőzőtt.Hát nem tudom de ők tuti nem halottak a szanciokról.Nincs velük bajom csak ha egyszer én játszok meg ilyeneket tuti FIZETNI fogok.
-
törölt tag
Valamelyik nap meg én megálltam a széső sávban és gondoltam akkor a gyalogost elengedem.Majdnem előttem gázolták halálra az anyukát a kb 3-4 éves kislányával.Bőszme audis a belső sávban városban kb 70-80 elrepesztett.
Sajna utol akartam érni de mákja volt mert ő még átment a halvány piroson én meg már nem. -
törölt tag
Hy!
Tegnap 22:00után haza felé vettem az írányt.Városi elkerülő uton néha 70-es tábla majd feloldás ill 90km/h.90körül mocorgom egyszer csak rámmvillantanak valami "bőszme" járgánnyal ,hogy menjél már.Külső sávban haladtam ha akar menjen be a belsőbe és előzzőn meg.Sajna ott volt továbbra is a sarkamban.Mivel kamion volt igy gondoltam lerázom és 110km/h kezdtem el közlekedni szigoruan külvárosi elkerülő rész még mindig.
Hát utolért ismételten.
Majd beértünk a városba és akkor én már lelassitottam 60 ill 50km/h-ra ő elkerült nagy dudaszoloval majd nyomta neki továbbra is.Néztem nagyot egy uj renault kamion volt csak naturba PL renszámmal.Vasuti árjároban sem fékezett vagy lasitott volna csak ment csak ment.Ugy saccoltam kb olyan 80körül mehetett a városban.Kérdem én ilyenkor a rendőr bácsik hol vannak.De ha egyszer én megyek gyorsan akkor tuti megdádáznak.
-
törölt tag
Hy
Köszönöm.Igazából sok jó autó közül kelett dőntenem de egyik szallon se engedett az áraiból.
Legidegesitőbb a Kia volt.Írtam neki,hogy xy árért kéne egy diesel autó kb karácsony környékén erre kb 4 hétre rá jőtt egy autómata üzi."köszönjük,hogy minket választott és küldtek egy prospektus félét neten" kb 600oldalon találok ilyent. -
törölt tag
válasz fokukac #6415 üzenetére
I_AM gépe sem lehet rossz meg is néztem a Szfvári talin.
Igazat adok neki abban "ő már kinőte" én is igy vagyok vele.
Mondjuk pénteken felídegesitett egy asta ill egy régi szuzukis nagyon.
Odajőnnek mellém ugratják az autót majd megy a 600watt és bugatják a mocit mint az állat.Minden lámpánál ugy indultak,hogy kb 60-at körbeforgott a debica simára lekopott kerék.
Végére már elegem és otthagytam őket figyeltem azért a 2000rpm-et ne lépjem tul. -
törölt tag
Hü én is mennék de csak Dragoval állok ki kb egy géposztályunk van.
1078km járok már tehát lehet kenyni a gépnek.
Drago csak 2-ig kapcsolok megigérem... -
törölt tag
Hy!
Nos mint említettem ezt belső berkekben cserélték ki nem mentek ki vele meg nem kértek rá tipus engedéjt.Szerelő gárda lecserélte megoldotta hiába voltál technikus attól függetlenul megcsinálták.Még ha nehéz is neked elfogadnod.
Üzemanyagellátó rendszer technikus vagyok és sok-sok fuel pumpát lemértem ill láttam.
Minap 1/4 akkor pumpát hoztak be hozzán tesztelésre és tőbbet szállított mint eddig bármelyik vetéjtárs.Ha nem hiszem nem látom de azért létezik.Hiába vagyok itthon technikus attól függetlenül lehet máshol csinálnak olyan dolgokat amin csak én is lámulok.
.Amig én tiszteletben tartom a te mondanivalodat és nem írok semmi rosszat a beírásodról (hülyeség) addig te is kerüld az ilyen fajta megjegyzéseidet.
-
törölt tag
Drag!
Ha csuszik a 4 kerék akármilyen autód is lehet az sajna szerencsés esetben nem tőrik vagy rendesen tőrik.
Gumi tapadása=0 -
törölt tag
Anno a topikomban volt egy kérdés ki mikor takaritja az autóját meg leírtam én mit szoktam elvégezni.
Hasonló forumozó hasonló értelmetlen szőveget írt be autó van értem nem én érte kb 2 éve ki sem takarítottam.Minek!!!
Na ez nagyon ott volt a szeren.
-
törölt tag
10-ill 20km/h mentem talán de megdobta pill alatt a kocsit és 40-45km/h gyorsitotta.
esp,4*4 ha már csuszik akkor neked annyi.
Gyorshajtásról szó sem volt és fel sem merült bennem azért pár km már levezettem és eddig mind hibátlanul.
Aznap egyébként Polgárdi-Csór-Várpalota-Urhudát is megjártam és mindenre figyeltem amire tudtam.Semmi gáz nem volt sajna itt nem számithattam arra,hogy a be nem látható utszakaszt amit lépésben közelittem meg ennyire kicseszik velem.De legközelebb halgatok a forumtársamra és elő sem veszem az autót de a sulyadot napi elszámolásban kérném majd.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Khelben #5380 üzenetére
igen, van olyan hely meg idő, amikor és ahol nem lehet kocsival menni. tudom, nehéz elfogadni, hogy kifizettem az autót és mégse használhatom
Gondolom akkor a sujadót is igy fogják majd nekem kiküldeni napi lebontásban ugyanis nem használtam az utjukat ekkor meg akkor ugyanis nem járható.
-
törölt tag
válasz Integra #5394 üzenetére
Hy!
Juszt müsorában is volt egy hasonló eset.Valamelyik nagyáruház csatorna fedeleket leszedette majd egér vagy kártevő írtást végeztek.Elfelejtették körbe fleíratozni ill elzárni a forgalomtól.Kanyar után a Mama bele s esett.Opel corsa ami 2 éves volt kb 2sec alatt totálkáros lett.
Mama perelte a nagyáruházat és kb 1 év után meg is nyerete igaz az autója kb 1.7 misit ért és kapott 900.000ft.De nyert.Lehet egy probát megérne még nem tudom.De ha tőbben perlik talán lesz is valami.
-
törölt tag
válasz deicide #5376 üzenetére
Rendőrők felkészülten és rutinosan mentek neki a lejtős jeges utszakasznak természetesen ők már tudták,hogy mire számíthatnak.
Még is megcsusztak.Khelben a te nézeted az 1 a tőbbi nézetével szemben de amit írtál korrántsem ugy van ahogy kigondoltad.
Lényeg mindenki a szaros portáját rendben kell tartani ez vonatkozik a baumaxra-tescora ill a auchanra is.EZT KÖLEKEDÉSI FELÜGYELET ILL AZ UTFENTARTÓ IS MEGERŐSITETTE.Ha ott megcsuszol akkor az őket terheli.Ezt már az ügyvéd körbenyálazta tegnap.
Azért amit te leírtál az korántsem ugy van mint ahogyan tőrtént.Te belecsuszol az árokba és perelsz valakit.Ki írt ilyent?
Valos tényeket nem kéne ennyire elgőrbiteni.Igen sajnos a jogszabály ill a kresz ezt írja elő de a lényeg keményen megkeresett fizetésemből levonnak 100.000-120.000ft adót és olyan emberek kezébe landol akik még a nyomorod ellenére meg is akarnak büntetni.Ez lenne az igazság???
Igaza volt pár forumtársnak nem ez itt a valoság MAGYARORSZÁG.
-
törölt tag
Tegnapi szősszenet
Tegnap sajna megjártam rendesen.Be kelett mennem a városba szgép alkatrészek miatt+meglepi ajándék aszonynak+sót venni a házam körül mielőtt valaki elesik és beperelne.
Mindennel végeztem és már csak a só beszerzése maradt igy kimentem a Baumaxhoz.Megvettem a cuccost be a kocsiba majd onnan jőtt a rémálom.Baumax parkolóból kijővet elhagyod a Szuzuki márkakaereskedést jőn egy aránylag kis utszakasz ami lejtős de egy jó széles utba torkolik.Sajna hiába volta a 4 kerék és hiába fékezgettem +esp a kocsi megcsuszott és ment egy rendes patka majd a patka mőgőtti árok felé ami kb 3-4 méter mély is volt.
Mivel sebességem nem volt olyan nagy kb 10-20km/h igy a patka megfogott azaz a jobb oldali gumi nekiűtközött de lepattant és balra kivágott "ovis a papírkutyát" de akkora már v alakot őltött a felnim.Kiszálok mondom magamban megnézem erre egy toyotás kb autó farától kb 5cm elcsuszott majd megfogta a patka.
Opel corsa kiscsaj eljőtt majd megcsuszott és ő a patkán átrobogott és kb a kocsi 1/4 része belogott az árok felé.
Kihuztuk de amig azzal bébelődtünk ugy 4-6 autó járt hasonlóan.
2 maradtunk ott a tőbbiek siettek nem értk ré rendőrt hivni.Rendőr felhiv majd kb 1.5 óra mulva kijőnnek és közlik a tényt: eljárást inditanak ellenünk és fel kell,hogy jelentsenek minket mert nem az ut-időjárás viszonyoknak megfelelően vezettünk.
Kérdeztünk is jőjjőn már akkor le és ha esetleg csuszás nélkül lejőn befizetem egy vacsira a legdrágább étterembe.Rendőr megprobálta és hiába volt a nagy rutin ill a rákészülés ő is lecsuszott mint a wc-be a "sz*r" de igaz nem sérült meg a gépjármüve.
Közben gondoltam van protekciom és felhivtam ő szolt a kollégáknak tekintsenek el az egésztől és majd hagyják az autósokra,megoldják.Ugy is lett ők adtak egy utfelügyeleti számot majd azokat elkezdtük hivogatni.
kb 15perc manusz kijőn jegyzőkőny ,kistérkép,fényképezgetés majd felhivja a górét aki közli telon de papírt nem adhat róla mert azaz utszakasz nem az ővéké hanem a szuzukié.Bementünk a Baumaxba és ott megkérdeztük kié az az utszakasz?
-Hát a szuzukié de ők bérlik tőllük.Akkor ha nem gond le kéne sózni mielőtt valaki tényleg rosszabbul jár és elmondtam nekik a tőrténetet.
-válasz a szuzukié az ut.Közben hívtam traillerest aki elvitt a legközelebbi seat szervizbe és kb 100.000ft kárt jósoltak első körben.Remélem tévedtek.
Közben mig pakoltuk fel az autót jőtt 4-5 baumaxos emberke és lesózták az utat.Fekhívtam egy Bíró havert ő vágja a témát bemegyek majd az utkarbantartáshoz elkérek minden anyagot amit csináltak ill leírtak lefénymásolom majd ügyvéddel írunk egy csinos levelecskét szuzuki ill baumaxnak,hogy ki szeretné kifizetni a kárt.
Mivel nem én leszek az egyedüli károsult igy remélem valaha lesz is belőlle valami.Másik hasonoló szősszenet: szomszédunk nem sózta fel a járdáját és egy őreg mama elesett majd feljelentést tett ez ügyben.Ruhája elszakadt+eltőrt a keze.
20.000ft bírságolták a szomszédomat.
Másik szősszenet: másik utcában tőrtént az emberke mivel tele volt a kukája a szomszédé meg félig volt de már ki voltak rakva mert jőtt a szemetes kocsi és elszállításra várakoztak kint a kukák.
Hát belerakta oda a szemetét a kis naiv amit sajna észrevett a papi és ö nem szolt hanem elment egyenesen a Polgármesteri hívatalba.
Polgármesteri hívatalból jőtt egy 5000ft csekkecske bűnti miatt.
Barátom probált beszélni a szomszéddal miért kelett stb..mire ő maga szemetét ne dobálja máshova.
-barátom jobb ha az ut közepére kibaszom mint pár köcsög?
Papika -őt az nem érdekli mert nem az ő kukájába landol....Barátom befizette az 5000ft karácsony előtt....
Hát nem tudom mit írjak talán azt KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ma délután, M7 Bp felé. Eső, rossz látási viszonyok, ködlámpa. Tempomat 130, előzöm a sort, ami 100-al megy. Mögöttem baromarcú villog, indexel, és arra számít hogy majd lefékezek, beállok valamelyik autó mögé csak azért, hogy ő mehessen, miközben nem megyek lassabban mint amennyivel szabad. Ezt miért kell eltűrni? Amint lehetett lehúzódtam, miért nem lehet kivárni?
Nos ezeket elengedem majd utána letolom őket.Van nála is gyorsabb.
De igazából már nem érdekelnek mert kb Bp-Szfvár vonalon olyan 130-140km/h haladva ugy 4-5 elmennek mindig melettem. -
törölt tag
válasz bolondember #3842 üzenetére
Na ja és szerinted ez normális.Értem én ,hogy főnők és beosztott között legyen egy egyfajta távolságtartás de azért gy sőrőzés ill pizzázás belfeérhet nem?
Sőt volt olyan aki nekem eljőtt segiteni és főldet rakott az udvaromban.Jókat főztünk beszéltünk és ittunk.Én valahogy ilyen főnőkőt képzelek el magamnak.
Most itt melozik nálam 2 kis emberke kocsmázos fajták kertések voltak Ausztriában.
Megkértem pket jőjjenek segiteni xxx órabért kapnak + meleg ebéd+pia vőrősbor ill pálesz.Tudják hol a határ nem tiszteletlenek és nem basznak át azzal,hogy a kb 12 órai mnkát elnujtják 20órára.
Ők azt valják ha a munkaadon látszik normális rendes és emberszámba veszi őket akkor ők is ugy meloznak.Minap halottam egy sztorit itt mesélték a térkővesek nekem.
Elmentek egy ipséhez melozni valami főnők féle volt kb ugy 400.000nettot keresett mert medencét is láttak az udvarban+napelemeket a háztetőn.Térkőveztek nála és a tulaj mndig kérdezte mit isztok mit eszek stb..Ők sorra elfogadták és aminek aztán később itták is rendesen a levét.
Szoval leraktak 200nm térkövet xxx pénzért ami hozzá teszem nagyon jó ár és amikor kifizetésre került a sor a manusnak kb 350.000ft kelett kifizetnie akkor jőtt a 22.800ft evont kajára ill piákra.Na lool
-
törölt tag
válasz bolondember #3840 üzenetére
Nálam ha valaki nem adja meg a megfelelő tszteletet akkor hamar elpattan a hur.
Anno volt egy fiatal főnőkőm semmi bajom nem volt vele de igazából rossz helyre rakták semmihez nem értett ránk volt utalva és még is ahol tudott lefele talpalt és felfelé nyalt.Arról nem is beszélek kicsit a mdorával is sok gond volt.Itt megszokott volt,hogy lehet szépen kérni de ezt csináld azt csináld való modortalan beszolos kiabálos valahogy senkinek nem feküdt.
Rosszul kelt fel egyik nap és sajna mindig volt egy hepje kispécizet magának egy emberkét és az napi 8 ill 12órában azt buzerálta.Hát aznap sajna én kövekeztem , szó-szót kővetett majd amikor már egymás orrunk ősszeért és ugy üvőltőztünk akkor egy maflás végett vetett az egésznek.
Azota finom női hangon beszl szépen megkér stb...Nem tudom miért jó olyan munkahelyen melozni ahol a beosztottak rettegnek tőllem ráadásul hülye is vagyok mindenhez igy rájuk vagyok kényzerülve.
-
törölt tag
Cd ill dvd ne menjünk bele.Ha egy nyamvadt szaros dvd lemezt a legolcsobb helyen is 180ft-ért mérnek és az országban nem hivatalos forássokból kb 40ft-ért megkapod akor nincs miről beszélni.Értem én kell a zsozsetta erre arra de ne legyen már 400% feletti haszon.
Szlováki igan anno valaki azt mondta ha valami nem tetszik akkor ki lehet menni.Nos páran azt csinálták és kimentek.Ez is baj lett mert kibujtak innen-onnan ezt is értem nem erkőlcsős stb...De szerintem ne azzal a pár Szlovák céggel kéne foglalkozni hanem akik itton vannak és havi 500.000-1.100.000 misit keresnek és közben papír szerint 67.000kapnak csak.Nos ha az itthoni helyzetet megoldják egyből jó lesz az a nyamvadt mérleg.
Másik miért kerül Szlovákoknál egy 2000cc autó fentartása fele annyiba és ha behozod az autót az a bizonyos ílleték miért annyi miért nem csak a fele?Ja nem tetszik akkor ki lehet menni.
Nem poltizizálok és nincs semmi bajom csak ez valahogy kikivánkozott belőllem.
Napi 12 óra állandó éjszakára kértem magam + 2 hétvégi tulórát is vállalok és ügyeletet is azaz állandó telefon ügyeltet kell adnom 0-24 amiért kapok 20%.Igy volt a keresetem 260.000f brutto és igen csak ki lehet számolni mennyit kaptam kézhez.
Nem sírok mert tőbb mint az áttlagos fizi mert kb 70.000-80.000 keres a zőme.De ha már ekkorát leadozok akkor egy kurva bébi pelenkázó cuccra amit meg tudok venni a Joska-Pista asztalos kft-től áfa nélkül 8000ft-ért nem fogok venni a hivatalos boltban 16.000ft-ért.Ez erkőltsős vagy nem az van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hy
Tegnap Bp-n jártam.Alsó rakpart 2 sáv araszolgatás.Jőn egy piros r-type accord majd megáll jobbra tőllem és semmi index semmi integetés berakja a kocsi elejét elém,hogy majdnem nekem jőtt.2cm mult szerintem,hogy ne tőrje meg a kocsimat amit már elméletileg eladtam.
Dudálok neki de csak ilyen picit nem az a ráfekvős tipus csak egy hangyaf*sznyit.
Erre kiszáll és megindul felém kb 160cm 45 kilos gyerek és ordibál és anyázik.
Kérdem én mit kiabál amikor ő volt szabálytalan stb...
-Mire ő a kurva anyámat képzelek stb...
Hát gondoltam akkor itt sem jutunk dülőre ugyhogy kénytelen voltam egy kis jómodort rakni belé.
Aztán felsegitettem és visszraktam az autójába finoman.Pont akkor gurult mellénk egy rendőr autó és kérdezte mi a helyzet.Egy őreg nénike aki végig nézte az akciót igy nyilatkozott: a srác aki bent ül abba a piros autóba nagyon rondán és csunyán beszélt és a másik ur meg megnevelte.Rendőr oké de ne tartsátok fel a forgalmat.
Végén a srác hondás elnézét kért csak éppen az asszonykája egy másik faszaival hemperkőzik és azért sietett meg elpattant nála a hur.
Mondtam értem de....Aztán egy pacsival elváltunk.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem az én autóm tőrt őssze azért köszönöm,hogy páran aggodtatok.
Sajna egy közeli jó barátomét és még ő sem tudja mi tévő legyen.
Hát az ipse aki ősszetőrte már elutazott haza de ő nagyon kézséges és segitőkész de nincs lovéja kifizetni ő a biztosítot szorgalmazta. -
törölt tag
Kérdés.
Adott az autód ami egy hotel parkolójában áll.Majd reggel kimész azt látod őssze van tőrve a hátulja.Tudod is ki az stb...Fel is veszitek a kárt de a biztositó nem fizet mert nem kőzterületen tőrtént a kár hanem magánparkolóban.
De a táblára ki van írva mielőtt beállsz a hotel parkolójába semmiféle felelőséget nem vállalunk az itt parkoló gépjármüvekért.
Na akkor merre tovább..... -
törölt tag
Szerintem ne egymás sértegetésére használjuk a forumot.
-
törölt tag
válasz parandroid #3212 üzenetére
Én csak azért tettem be mert korábban kérdezte valaki.
-
törölt tag
Összesen 14 darab új fix telepítésű sebességmérő készülékkel találkozhatunk a közeljövőben.
Az automatákat az autópályák mellett helyezik majd el, öt darab jut az M1-esre, négy az M3-asra, és szintén öt darab az M7-esre.
A közbeszerzési eljárás után telepítendő berendezésekre 98 millió forintot szán az autópálya fenntartója.
M1-es autópálya
Jobb oldalon* az 54-es, 104-es, 156-os,
bal oldalon** a 63-as, 104-es km környékénTájékoztatásul: tegnap újabb fix sebességmérőket helyeztek ki az M1 autópályára.
92 km (Bábolnai ÖMV kút közelében)
37 km (Bicske és Zsámbék között)Mindkettő 1-1 digitális információs tábla tövében található!
M3-as
Jobb oldalon* a 20-as, 139-es,
bal oldalon** a 104-es kilométerszelvénynélM7
Jobb oldalon* a 28-as, 86-os,
a balon pedig** a 6-os, 16-os és a 82-es szelvények környékére jut sebességmérő berendezés.*Jobb oldal - mindig Bp - ről kifelé menet
**Bal oldal - mindig Bp - re befelé menetEzek a kamerák várhatóan nem úgy lesznek kihelyezve, mint eddig az M7 - en (nagy dobozba középen), hanem a pálya fölött lesznek rögzítve.
-
törölt tag
válasz Rover623 #3177 üzenetére
Hy!
Minden pénteken járok Bp-n kb 20:00után szoktam az M7-est igénybevenni.
130-140km/h néha belső sáv az elkerülések végett.
De amikor látom,hogy sehol egy autó de a belső sávban koricál egy "ti autótok" akkor egy kicsit ledőbbenek.
Villogtatásom sem keltette fel a figyelmét ő továbbra is a belsőben.Aztán odaértem gondoltam akkor külső és elmentem melette.
Belső tükőrből figyeltem hátha lesz valami reakcioja gondoltam kimegy a külsőbe.
Á dehogy ő továbbra is a belsőben küzd.Remélem a Horvát határig csak a belsőben fog mocorogni. -
törölt tag
Tegnap voltam Bp-n és egy olyan helyn közelekedtem ahol 2 sáv volt÷ a busz sáv.
Belső sávban tébláboltam és gondoltam kimegyek jobbra.Index ki majd kicsit odébbiccentettem a fejem,hogy lássak jobbról is valami mást is de üres volt.
Nem meglepő mert kb 07:00 volt és tényleg gyatra volt a forgalom.
Erre egyszer csak duda helyek.
Akkor látom nagy bőhőm merci az a 20milla feletti és bejőtt a belső sávb majd a lámpánál odagőrdül mellém.
Lenyomja az ablakát és kiszol nekem az egyik
-jóreggelt még nem tetszett felkellni?
Mire én: hát igaz kicsit álmos vagyok de ha a körülményeket nézem buszsáv÷záróvonal÷nins index÷kb 2sec alatt sehol nem volt tehát le merem fogadni nem 50km/h val közlekedett akkor lehet nem én lennék a nagyon álmos.
Haverja sajnos igaza van a srácnak.
-Felhuz ablak majd elmegy és azért kitette a vészvillogot.Na lehet közlekedni azért Bp-n is.
-
törölt tag
Hy!
Kixsit pontositok.Vőlygben szoktak és ott nincs 70-es tábla.Ott 90km/h de a rendőr haver aki kint volt megkérdeztem 100km/ felettieket szokták csak kiszedni a sorból.
Elkerülő körgyűrű híd alá szoktak még bemenni azt tuti bekapják az autósok.
+körgyűrűn mész Auchantól Csőr írányában és van az a bazi nagy elkurt körforgalom nos oott is mérnek még. -
törölt tag
Hy!
Valamelyik nap volt a Pécsi motorosról a tv-ben pár mondoka.Elítélhetik meg stb...
Hungária Péntek délután azért látom sok motoros nem tanult belőlle.
Index mi a pőcsőmnek majd a kocsik között ugy 100km/h oda vissza kb 2-3 sávban +a villamos pályáját is igénybe vette mert nem tetszett neki a sorba állás.
Ja nem pizza futár volt és nem is kaja kihordos.Nagy bőhőm valami 900cc lehetett.Nem tanultak még belőlle....
-
törölt tag
Minap kikanyarodok a 8-ra 2*2 sáv haladok ugy 100km/h a szélső sávban erre valaki villogtat majd lehagy.W transporter 5 fickó+a rakomány.
kb 140km/h utánuk kapattam de sajna mentek mint a meszes és a városban is ahol 50km/h lenne a szabályos.Hagytam a francba minek erőlkődjem hátha várják valamelyik máját. -
törölt tag
válasz bolondember #2920 üzenetére
Hy!
Rallysok között volt egy BMW -s aki bemutatta a kipőrgést az egykerekezést és a végén a nézők kőzőtt landolt.Végül is nem nagy cucc elütni pár nézőt.
-
törölt tag
Péntek este 20:00felé menekülni akartam Bp-ről mert már majd szét robbantam a dühtől.Váci uton kifelé kb 40perc várakozás.Majd hazafelé Mamutnál kész voltam ennyi embert nem is láttam csak egy neves futball rangadon talán.
Aztán akkor M7 Auchan környékén bedugult.Elmentem Győr írányában majd onnan gondoltam átmegyek az M0 és M7.Na lool kamion hegyek kb 3000 autó lettem volna a sorban.
Azt láttam pár okoskát akik valamiféle szerviz utfélén távoztak.Nos utánuk mentem majd valahogy kikőtőttünk a cora környékén és már az M7-en is voltam.Olyan üres volt,hogy igazából el is képedtem.
Sajnálom azokat akik ott ragadtak de lefőképpen akik a balesetben elhunytak.Később néztem a hiradoban. -
törölt tag
válasz dragonfx #2861 üzenetére
Hy!
Nem vagyok egy állat tipus megyek ahogy megyek.De van pár érdekes autós akik a 900cc-ből is kihoznak 200le-t.Ilyenkor csak pillázom.
Én is probáltam egy uj leon fr-t hát fincsi duruzsolos hangja volt.De 7 misiért már nem vennék olyant.
Gyárilag van benne csak nem olyan arőlteljes hangot adó.Nekem is egy kicsit szuszog de nem olyan mint egy subaru imprezáé.Azt hisze megcsináltatom valami hasonlora ugyanis a turbon ugy is huztunk. -
törölt tag
Szfvár 8-as.Lámpánál odajőn mellém egy tico és olyan hangja volt mint egy v6-os sport dobos gépnek.
Gyerek néz rám és turáztatja a gépet meg néha megloditja a tipust.Őszintén ugy el kapott a rőhőgés ,hogy majdnem félre kelett álnom.Srácnak okoztam egy őrőmet mert nem mentem utána és igy elmondhatja a haverok között lenyomott egy leon fr-t.Lool
-
törölt tag
Arra van egy külőn topik [link] oda simán befér ,hogy miben van igaza a hondával kapcsolatban.Szerintem van sok jó autó amiben sok jó dolgot lehet szeretni de azt iagzából nem vetittem le egy-két autóra mert mindenkinek más az izlése ezt már azt hiszem lebeszélet Integra urral.
Én takaritás ill polírozára gondoltam értettem amit írt de igazából még sem.Itt minden autónak meg kell adni amit elvárnak ill adható.
Hiába van egy hibátlan autód ami szuperül mükődik és a meghibásodási arány vetekszik a 0-val ha van egy olyan gazdája aki le se szarja a belső részeit ill nem ad magára.
Tildy kiprobálta az autómat szerintem ő is rendes élményt kapott még sem jeletkezett nálam autópolírozára.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Tudom, hogy az autóápolás a vesszőparipád, értesz is hozzá,
Csak ugy irom semmi rossz szándék nem vezérel még ha neked is cimeztem.
Lényeg amikor írom,hogy mit,hogy kell takarítani ill polírozni erre feljőn pár ígavonó és oda írja.
-Kocsi van értem nem én ő érte.
-én már kb 2 éve nem takarítottam ki az autómat.
Kicsit én el magam. -
törölt tag
Hy!
Ment előttem egy 20T kőszállító autó volt rajta minden sajna éppenséggel a kőbányából jőtt.
Ami a kerekére+ tengelyére tapadt + ami a plató szélén volt apró kavics az éppen az eső lemosta és azt szépen felverdeste az első lőkősőkre.Kaptam rendesen.
Na ha ez rendes napos időben esik meg akkor látod az uton koricáló apró kavicsokat és legfeljebb igaz mindent nem fogod kikerülni de sávváltással talán leredukálod az esélyét annak,hogy ne kapj 300db kis kőfelverődést.
Mivel esett az eső és a kocsi mögött tényleg nagy vízpára alakult ki igy nehezen lehetett észrevenni a pici kavicsokat.
Én a reagálásommal csak azt akartam kifejezni nem minden esetben elhanyagolható a sárpofozó gumi esete.
De továbbra is igazat adok abban amit írtál. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest