Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nintendo Switch
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Clash of Clans
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Ha már ekkora port kavart a téma, leírnám én is a véleményemet\ismereteimet.
Legutolsó infóm szerint a gyalogosnak minden esetben elsőbbséget kell adni ha a zebra előtt ácsingózik és valószínűleg át szeretne kelni.
Viszont a gyalogosokra vonatkozó kresz előírja, hogy az átkelés előtt minden esetben meg kell győződni arról, hogy akadálytalanul át kellhet függetlenül attól, hogy megkapja-e az elsőbbséget vagy sem.Autós szemszögből nézve ez a határozat több szempontból is baromság.
Többször tapasztaltam már, hogy 2-3 nyugdíjas a zebra előtt éppen összefut és ott társalognak, majd egyszer csak fogják magukat és lelépnek. Ezzel ugye ők szabályt sértenek viszont ez a kutyát sem érdekel ha átmész a nagyin. Viszont ha megállsz ők meg ott trécselnek tovább, akkor igencsak akadályozod a forgalmat.
Másik esetem mikor lerobbant autóban ültem és vontattak. Csúszott az út és közeledtünk egy gyalogos átkelőhely felé, természetesen vészvillogóval. Szinte semmi forgalom nem volt, a zebra előtt állt egy 30 körüli srác és nézte ahogy közeledünk majd egyszer csak lelépett elénk... jól látta, hogy az első autó vontatja a másikat, megállni már nem tudtunk volna anélkül, hogy én bele ne csússzak a vontató autóba amit szépen a gyerek fejére toltam volna. Úgy kellett ledudálnunk, hogy ugyan takarodjon már el az útból, az tudálékos barom meg mutogat a zebrára, hogy neki márpedig itt elsőbbsége van.Lényeg a lényeg, ha te elütsz valakit a gyalogos átkelőhelyen, akkor biztos, hogy gumibot áll a seggedbe.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest