Hirdetés
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Steam topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
Üdv.!
Hajdanában csak a fékfolyadék volt az egyetlen kapható "jégoldó". A tanács arról a vidékről származik, ahol télen előfordul, hogy napokig -30 C-Fok körül van az éjszakai minimum. Nappal egy kicsit melegebb,
A forró vízzel az a gond, hogy marad víz a zárban és ha azt nem tudod kifújni, kiszárítani, ismét be fog fagyni. (Nem ette még meg a kutya a telet.)
Egyéb jégoldók mellékhatása pedig az lesz, hogy remekül gyűjti a port, mocskot. Majd amikor melegebbre fordul, szárazra kifújni, és grafitporral kell kenni a zárat. (több évtizednyi tapasztalat, amikor még nem lehetett boltban grafitport kapni, 4B, 6B-s puha ceruza bélből koptattam. Gyertya menetét is ezzel "kentem", nem is volt gond a kicsavarás.)
mezis
-
titán
Probald meg, de ha a kozpontival sem megy, akkor befagyott a zarszerkezet is, mert kulonben mukodnie kellene, fuggetlenul attol, hogy a kulcsal nem tudod elforgatni a zarbetetet. Esetleg probald meg a felrehuzott gumisat, vilagitsal be lampaval, hogy ne fujd ossze-vissza, csak a zarra.
Ha esetleg sikerul kinyitni, akkor nezesd meg hol folyik be a viz az ajtoba, valszeg felul a gumiknal. Ez maskor is elo fog fordulni, gyakorlatilag oda viz nem nagyon juthatna be, ha minden ok.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
ha jó nagy zárlatot akarsz akkor hazsnál.
nem tudod a kocsit kinyitni?
Hát ez jo nagy gáz.akksid tuti jo?
kulcssal müködnie kéne én még ilyenről nem hallottam.
nyomd bele a zárba a jégoldót.illetve inkáb wd40et.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
titán
Legjobb lenne olyan kis zarjegoldo spray, amivel a lamellakhoz be tudsz fujni, gyakorlatilag a kulcslyukba. Azt is szoktuk, hogy ongyujtoval megmelegitjuk a kulcsot es ugy bedugni a zarba, mukodni szokott. Ha egyik sem megy, akkor huzd felre feltekert ablaknal a gumit es fujj be neki, vegso megoldaskent meleg helyen kiolvasztani illetve ajtokarpit le.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
180-ig km/h-t skáláznak, lásd: EK9 Honda Civic Type-R vagy JDM 1998 Integra Type R
De ha van mérföldes max. 180-at óra akkor nem szóltam, olyanról még nem hallottam.
300-as tempóval meg biztosan nem mennek, akkor sokkal gyorsabban mennének el a kocsik mellett (vagy ott mindenki 200 km/h-val közlekedik legalább)► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kételkedem
addikt
Ez a kártérítés elég bonyolult lehet. Ha van cascoja, akkor a biztosító fizet a szerződés szerint. Ha nincs akkor polgári peres úton lehet kártérítést követelni a károkozótól. Mind a kettő idő igényes. Bosszúság van, kocsi nincs. A tulaj állítólag 5 perccel a baleset előtt szállt ki a kocsiból, tehát akár szerencsésnek is mondható.
A darukezelő állítása szerint tolatás közben ráment egy emelkedőre, azért borult fel.
Felemelt gémmel tolatni? Ez még laikus szemmel is ostobaság!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Zolás
addikt
Köszi hogy leirtad én már meg se nézem.....
Tényleg kösz nem birom a durva dolgokat.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
titán
Valoban, ha indexelt es ezt latta a kamionsofor, akkor nem elozhette volna. Lehet a potkocsin nem mukodott, bar errol nincs info. Szerintem ezekben az esetekben nagyreszt a bekanyarodot kapaljak el, mert ha o hatrapillant, akkor nincs ez a baleset pl.
mezis Nincs olyan a kresz-ben, hogy lakott teruleten nem lehet elozni. Ahogy az sem, hogy nem lehet elozni keresztezodesben egy foutvonalon/vedett utvonalon.
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
Ne csodálkozz rajta!
A BKV sztrájk miatt az is kocsiba ül, aki egyébként a tömegközlekedést használja.
Az egyre magasabb üzemanyag árak miatt sokan csak ritkán engedik meg maguknak, hogy kocsiba üljenek, viszont a ritka alkalmak során tuti, hogy bénázni fognak.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
jerry311
nagyúr
Eztet szeretném tunni, he!
===========================================================
Más:
Ez kéne a magyar adókra is, nem szétkenődő gyurmafigura...
===========================================================[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Biztos kulcs nélküli indítással izzította a verdát, a kormányzár meg bent maradt
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
plömplöm
őstag
szomszédomék lánya elé kiszaladt valami állatka, lány előadta a satufék+jobbrakormány kombót, állítólag úgy pördült meg az autó ahogy a filmeken, az ő oldalával csapódott az autó a jobboldali korlátnak, szóval háttal előre, kicsit még gurulgatott összevissza errearra az autó a lendülettől. hát például így.
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
dabadab
titán
"az emberek soksok %-a úgy vészfékez, hogy satu."
Egyreszt, a veszfek tenyleg az, amikor az ember satuzik, masreszt viszont a gyakorlatban egy csomoan nem csinaljak ezt, ezert is talaltak ki a veszfekasszisztenst, ugyanis egy csomo ember zuros helyzetben egyszeruen nem nyomja eleg erosen a pedalt (vagy azert, mert nem is akarna (mert leblokkol az agya), vagy akarna ugyan, de rossz a testhelyzete es nem tudja rendesen taposni a pedalt).
Es igen, veszfekezeskor tenyleg jo otlet kinyomni a kuplungot, egyreszt, hogy a fekeknek legalabbal a motorral ne kelljen megkuzdenie (merthogy ilyenkor a motor egyaltalan nem fekez, ahhoz tul lassan eli fel a benne tarolt mozgasi energiat) masreszt meg azert, hogy ne fulladjon le a motor (mert ha valaki allora fekezi az autojat, akkor az le is fullad, ha nem nyomja ki a kuplungot), mert akkor lottek a szervonak meg ha fekezes utan menni kell, akkor ertekes masodperceket rabol el az inditozas.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
zsolt1129
addikt
Az vicces lehetett. Én is voltam egy hasonló eset tanúja. Ott egy lassújárműtől torlódott össze a kocsisor (kb 1-1.5 km). Mögöttem az 1200-es előzésbe kezdett. Tényleg csak a jóindulaton múlott,hogy visszaengedték a sávjába. Csak had menjenek,ők biztosan fontos emberek....
-
Sipi16
őstag
Ebben mi a meglepő? Mi is évente vizsgáztatjuk a kocsikat. Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy Mo-n milyen lesz a vizsgabiztosok hozzáállása.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Avicularia
veterán
Ez most nagyon jól jön nekem,hogy eltörölték a ZK-t.Február közepén jár le,igaz akkor még csak 2 éves az autó,nem is értem ha 4 éves korában kell először műszakira vinni,miért nem kap a dízel addig zk-t,mikor a benzines megkapja első 4 évre.
Mivel nem magyarországon használom a kocsit,itt úgyse kellett volna meghosszabítani,mert a rendőr azt se tudja mi az a zöldkártya.
Hazamenetel lett volna gáz ,de így már nem probléma. -
-
Sipi16
őstag
-
tibi666
senior tag
egyáltalán nem ezen múlt.
nagyon nagy mákja volt, hogy úgy nyomódott be a teherautó alá, hogy pont a vezető része sérült a legkevésbé. ha a másik irányba fordul, akkor semmi nem maradt volna belőle, pont úgy, ahogy a jobb egyben ha ül valaki, az sem éli túl.vele volt isten.
-
fekeandras
őstag
Ismerős körforgalom .
Még tavaly történt ugyanott.Mentünk a kikába a kajáldába és az ominózus körforgalomban majdnem nekünkjött oldalról egy Hyundai Atos-os öreglány.Már épp bementünk a körforgalomba mikor kívülről rendesen lendületből jött ki a electro world felől a mami és nem igen akart fékezni.Csak vészfékezéssel sikerült elkerülnünk őt.Az orrunk előtt suhant el 2méterrel.Persze a két sáv között végig középen ment és a "behajtani tilos kivéve áruszállítás" behajtónál középről! a kormányt elrántva ment be index nélkül a madaras teszkóhoz.
A másik amit még "szeretek", hogy minden irányból kint a tábla, hogy az egész parkoló területén jobbkéz szabály érvényes.De mindenki mint a hülye össze vissza.Ha jön ki valaki középre és megállok nem érti, hogy miért engedem ki.A hátam mögött meg villognak és dudálnak mint a hülye.Komolyan rácsodálkozom néha az ilyen emberekre.16177: Nagyon komolyak ezek az Muscle Car -ok.Billegős futómű, dobfék, buszkormány, benzintemető stb... de mit nem adnék egy ilyen autóért.
[ Szerkesztve ]
-
micro
addikt
-
-
MPowerPH
félisten
Ez mondjuk egy elég régi BMW, nem túl biztonságos, légzsák nuku...
De, nem csak BMW -s csinál ilyet... Milyen autod van? Azt linkelek ide baleseteket, amit olyan autoval okoztak őrültek.Nesze... És itt más életét vette el. B*zi opeles... Ez jól esik? Ugye milyen rossz, ha ilyen alapján ítélnek el valakit.
opel...[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
mezis
félisten
És még anno képtelen viccnek gondoltam:" A rádiók félbeszakítják adásukat sürgős közleményben bemondják, hogy emberek vigyázzatok, egy bolond az autópályán szemben megy a forgalommal !
Hallgatja az adást az egyik autós, aki ekként morfondírozik magában: Egy bolond ? Hisz mind szemben jön !"6 km-t megy szembe a forgalommal, nem tűnik fel neki, és nem is emlékszik rá.. H lehet valaki ennyire részeg?
mezis
-
dragonfx
veterán
mennyi??30-50 vagy 80as csekk lett?
Minap szerintme engem is lekaptak M0-án....majd kiderül él a 20%os tűréshatár..ha igen elméletbne nem kéne kapnom semmit..ha igen akkor majd kiderül 80as táblába 90-95 mit ér
Seth>>röhej, szégyen...nem is tom mit mondjak...eszetlen barmok..mondjuk tényleg nekik nem tétel ez az összeg....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Carpio
tag
Nem csak azért van több autós, mert rossz a BKV. Ha az ország nem lenne ennyire vízfejű, akkor nem kellene naponta több tízezer embernek bejárnia Budapestre dolgoznia és rögtön egy élhetőbb várost kapnánk. De ebben az országban csak akkor történik változás, ha ahhoz valakinek valamilyen érdeke fűződik, és a falu fejlesztés nem éppen a mostani kormány vágya, de ez már egy másik történet.
A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.
-
Khelben
nagyúr
-
KisBundi
őstag
Ha már pörgetés. Az opelnak tényleg szép hangja van. Én is szoktam pörgetni, de a benzinár miatt már nem annyira. Egyébként ezen a szlalompályán vagy 20x mentem végig. Mit gondoltok mennyit evett a lada? Megmondom. A kannát félig megtankoltam+adalékanyag az oktánszámnöveléshez és épphogy hazáig eljutottam vele, de még alapból volt benne pár liter. Nem értem, hogy a benzinár emelésével miért van egyre több autó+ még csak nem is spórolnak az üzemanyaggal.
-
KisBundi
őstag
A polgári autóm egy 1,6-os Skoda Felicia (ez se széria ). És igen a leves többe kerül mint a hús, mármint a Lada kb 2x annyit ér mint a csoda, de azt is nagyon szeretem. Kicsit drága játékszer, de én ráfoghatom hogy nem a közutakon élem ki magam.
Egyébként nagyjából értem miért repeszt mindenki az utakon. Kevés embernek van lehetősége úgy kiélni magát mint nekem (félreértés ne essék, nem vagyok tele pénzel, két kezi munkánkal raktuk össze a gépet). Így hát a közutakon tép mindenki, mert valamennyire mindig keressük a veszélyt. És mit mondjak jó érzés ha valamit meg tudsz úszni. (én már csak tudom mikor majdnem tetőre raktuk az erdőben a vasat ) -
Skót
aktív tag
Akkor én kérek elnézést!
Én is 1987-es születésű vagyok és bár 5-ös lett a matekérettségim de nekem sehogy se jön ki, hogy hogyan lehet 5 éve jogsija hacsaknem megcsinálta az összes vizsgát 16 évesen és várt, hogy betöltse a 17-et és levizsgázhasson forgalomból de akkor is '87 eleji születésűnek kell lennie.Mielőtt megkapom, hogy nagy tapasztalat meg mittom én nekem csak egy fél éve van jogsim, de mondjuk szüleim engedékenyek és míg nincs saját autóm addig én viszem/vittem őket mindenhova ahova lehetett, így _viszonylag_ sokat vezettem, (jópárszor debi-nyíregyháza aztán szalka-nyíregy /szalkán dolgoznak/, meg városon belül sok, mert suliba azzal mentem busz helyett. Jobban kijött mint jegyekkel bajlódni)
mod: ifa mögött igen, mert annak a fékjei nem úgy fognak mint a normál autóknak
másik most kaptam: Így vezettek ti!
Amúgy meg 5 év múlva se fogom magam sokkal ügyesebbnek, jobbnak tartani, majd ha letoltam annyit mint faterom (20 évet meg ~400ekm-t) balesetmentesen akkor azt mondom, hogy sejtek valamit a biztosnságos közlekedésről.
[ Szerkesztve ]
"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
MPowerPH
félisten
Nem ítéltelek meg... De te is olyan vagy, hogy először körbeszimatolsz, és csak aztán durrogsz. De jobb ezt nem folytatni tovább. Mi valszeg két különböző stílusú ember vagyunk. Nem is kell egyet értenünk semmiben, ezért vitatkoznunk és beszélgetnünk se kell.
Én nem nézlek meg, de nem is vagyok rád kíváncsi.
Hagyjuk már ezt az egészet, oks?Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Mivel most is édesapám cégénél dolgozok, meg akkor is ott dolgoztam használhattam a céges autot. És igen, sokszor voltunk külföldön, én meg elmentem sofőrnek, mert már nem fiatal apa sem, és tanulásnak jó volt. Az iskolával meg soha nem volt gondom. És most sincs, mert azt se hanyagolom.
Én nem akarok semmit lerendezni, csak hagyjál békén. Mindkettőnknek jobb.
Ez nem merés vagy nem merés, nem vagyok már kisgyerek, hogy ilyenen leálljak veled vitatkozni.
És szépen kértelek, nem mondtam semmi rosszat ellentétben veled aki olyan súlyos dolgot írt le, hogy ez így magában is felháboríto, és megmutatja, hogy milyen is vagy igazán.Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Na még, csak neked. Most taposom az 5. évemet. 3 éve van saját autom, abba beletettem 110.000 km -et. A többit az első 2 évben a céges autoval csináltam.
"em, egyáltalán nem vagyok olyan, mint te Én nem veszélyeztetem mások testi épségét és életét, és nem is ekkora a pofám mint neked (már bocs )"
Te ezt gondolod magadról, de tévedsz. De hidd csak azt.
"Márpedig akkoris válaszolni fogok neked, nehogymár' te mondd meg mit csinálhatok és mit nem "
Légyszi ne válaszolj, mert semmi szükség rá, és nincs is kedvem ilyennel vitázni mint te.
És szépen megkérlek mégegyszer, hogy hagyjál.Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Hidd el, te se sokat az enyémben ezek után. De ki vagy te, hogy foglalkozzak veled... Ugyan olyan ember vagy mint én vagy mások. Erről ennyit.
És megkérlek, hogy ezek után ne is válaszolj nekem semmit, ne címezz semmit.
Mert nem vagyok rá kíváncsi.
Örvendtem.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Windows 11
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest