Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
válasz zoo8800 #30161 üzenetére
A nullás elején egy darus Mercedes teherautó kicsit lezúzott egy -szokás szerint szabálytalanul- jobbról előző személyautót. Félrehúzódtak, de a bámészkodók miatt betorlódott a nullás felhajtója és az M5, majd - ha jól láttam - egy kék nyerges Actros kicsit összetolta a sort. Mivel rendesen lezúzta a a kamion elejét, így meg sem tudott mozdulni a külső sávban, e miatt szépen feltorlódott mindenki.
<tRucKdriFteR>
-
DeadMeat
nagyúr
válasz zoo8800 #26446 üzenetére
mert nem látsz ki azon az oldalon talán?Pláne ha előtted és mögötted is állnak.Ha nincs előtted senki akkor persze kilátsz,de ha nem szembe parkírozol a forgalommal csak pelepillázol a tükörbe és látod szabad -é az út.Szerintem ilyesmi lehet az oka?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
lujó55
addikt
válasz zoo8800 #23351 üzenetére
A 4-es főút Püspökladány környékén igazi román vadászmező. Borzasztó, milyen állat módon vezetnek.
1.) alsazanak, mert egy huztomban elvezetnek Bukarest-Hamburg meg még aznap vissza
2.) rengetegen képesek beülni egy kocsiba
3.) még ködben is lámpa nélkül mennek, mert az olcsóbb. -
őstag
válasz zoo8800 #23231 üzenetére
"egy bmw.s sose lesz spicli.még jó hogy a 4karikába ültél.mert akkor szégyen lenne.vagy épp egy bömit köptél volna be.ilyen esetben .spicli.!!vagy 5x volt részem ilyenben.mindig arra gondoltam, te jó ég..de ő bevállalta és sikerült és nem lett baja senkinek"
Ezt nem gondolhatod komolyan!!! Nem tudom mit szólnál, ha egy családtagod szeretne átmenni a zebrán, aztán éppen elcsapná az a bmw-s, akit épp hagytál ámokfutósdit játszani az utakon, mert őneki BMW-je van! (tudom, hogy nagy fan vagy, neked is az van, de ez akkor is nonszensz!)
-
runner 125
nagyúr
válasz zoo8800 #22819 üzenetére
Nyilvánvaló, de az ilyen esetek nagy %-nál már az ütközés előtt meghalnak.
Nem rég adtam el az autóm, egy utasként csont ilyen balesetet szenvedett fickónak. A kollégájával tartottak haza melóból, mesélte, h 5 perccel az ütközés előtt még az arcára nézett, és mosolygott, kifejezetten jó kedve volt. Ő meg a szélkerekeket nézte, pont akkor épültek, a következő pillanatban már arra eszmélt, h felcsapódik a motorháztető...
Szerencsétlen örökre megsántult, és bottal jár 5 műtét után."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Khelben
nagyúr
válasz zoo8800 #22524 üzenetére
Melóba én is busszal járok, mert kényelmesebb, nem lassabb és parkolóhelyet se kell keresni. Hozzáteszem, hogy nem Pesten, ott én se buszoznék. Felénk a buszozás úgy néz ki, hogy 20 perc a 15 km (90% lakott területen kívül), kényelmes ülés, mindig van hely és rendes légkondi/fűtés van. A BKV ehhez képest kb. a lovaskocsi szintje.
-
twine
veterán
válasz zoo8800 #22510 üzenetére
5 éve lakom az agglomerációban! 10-12 éve van jogsim, és folyamatosan használom is!
Az utóbbi pár hónapban ültem fel a vonatra....először azért, mert spórolni akartam...az első hét után viszont azt vettem észre hogy sokkal nyugodtabb vagyok miután be, vagy haza értem! Egy két cikket, vagy könyvet elolvasok,,vagy nézem a kiscsajokat...és nem a sok iq szinten alultáplált ősember között idegeskedek! (EZ annak rossz aki próbál intelligensen, kultúráltan vezetni)
nekem bevált....tetszik,,,,pedig szeretek vezetni is.....(és néha itt is szar ha késik a vonat)
A lézerblokkoló nagy találmány de ilyenkor b@szhatod Szóval azért még óvatosan karácsony után is...... (mert elkapnak "hátulról élesben" )[ Szerkesztve ]
-
Ivan15
senior tag
válasz zoo8800 #22510 üzenetére
reg volt berletem es azert tertem at autora, hogy ne kelljen neznem a sök örült savanyu kepet -ennek ellenere a szept. berletes lesz, majd kiderül mennyire jön be
Most ugyis jön lassan a tel es az ablakkaparas naponta 2x (munka utan a parkoloban fel 11 -kor este pl), nem szeressük -
Ivan15
senior tag
válasz zoo8800 #22498 üzenetére
sohasem ertettem, hogy mit lehet az autovezetesben elvezni....na jo friss jogsival, uj autoval meg lehet mert ott vannak az ujdonsagok, de egyebkent...
regi jogsival, ismert autoval borzalmas...naponta 2x25-öt megyek de most fogok venni inkabb egy berletet mert nagyon tele lett a vezetessel a tö..... -
Khelben
nagyúr
válasz zoo8800 #22498 üzenetére
Pont ezt mondom, ha élvezni akarsz, azt olyan helyen tedd, ahol másokat nem veszélyeztetsz. Főleg, ha a sebesség neked az élvezet.
Nem a sávok száma a lényeg hanem az, hogy a forgalom mennyivel megy. Ha 15 sávban mennek 100-zal az autók, akkor is veszélyes vagy 130-cal. Főleg, hogy a forgalom többi résztvevője arra számít, hogy a többiek is 100-zal mennek.
-
zsolt1129
addikt
válasz zoo8800 #21722 üzenetére
Mondjuk,így a képről nem tudom megállapítani,de annyit látok,hogy egy kopott valami sz@r gumival van.
Mod: Spóroljanak továbbra is a gumiabroncsokon. Nem kell a drága,a különbözetet meg el lehet inni a kocsmába . Jó most azt nem lehet megállapítani,hogy a gumik miatt csúszott meg,de az tény hogy sok baleset megelőzhető lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz zoo8800 #21401 üzenetére
Nem volt kivilágítva, valamint biztos a fókuszra rántotta a kormányt, a vadállatja
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
neduddki
nagyúr
válasz zoo8800 #21377 üzenetére
HI!
Drakula jo a szemetek corolla volt az irasok szernt:- )))
udv
neduddki
p.s. jonak mondod a 3, kepet egsz nap nem jutottam 15" fole:- )
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
Integra
titán
válasz zoo8800 #21355 üzenetére
azért nem kell
de ezzel tisztában kell lenni. sthol, császár, az összes ilyen, illetve az, ahogy az off politikusok on bármit megengednek meguknak, gátlástalanul, ez mind ehhez a helyzethez vezetett. szépen az évek alatt beivódott ez az emberekbe, hogy lehet, mert úgysem lesz semmi. és látod, semmi sem történik. zsírosmalac 3x parkol, leszarja, magyarázkodik, és amúgy a kurvannyát mindenkinek akit ez felháborít. és még ő perel és érzi magát veszélyben.. és a rendszer ezt lehetővé teszi, ez a szomorú, hogy még neki állhat feljebb.
szóval innen évtizedek lesz megváltozni. legfelül kell kezdeni a takarítást, máskülönben esély sincsen.
szomorú, de ez van.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
aesir
veterán
válasz zoo8800 #21347 üzenetére
Sajnos teljes tévedésben vagy.
Véletlenül SEM kapnak el egy "VIP-ganét" sem, ugyanis a "VIP" többek között azért is "VIP", mert vannak ismerősei a "megfelelő" helyeken és ezek elsikálják a büntetést. Régi probléma ez már a rendőrségen belül és sajnos nem mostanában lehet kiirtani sem.
Aki pedig "havi x millát szakít" azt pedig ugyanazért nehéz rommá büntetni mint a "VIP"-et, ugyanúgy megvannak az "ismerősök".
Aki befizeti a büntetést, az mindig a kisember, neki nincs más lehetősége.
Van saját életem...
-
Integra
titán
válasz zoo8800 #21344 üzenetére
nem érted..
ezekkel kell kezdeni a rommá büntetést, mert azt is megírná a bulvársajtó, hogy büdöskurva1-et szétbüntették, stricifiú2-t szétbüntették. hogy az emberek azt olvassák, hogy a rendőrség kőkeményen lecsap és rommá büntet, nincsen megkülönböztetés, és az marad meg a fejükben, hogy őket is elérheti a vég, ha nincsenek észnél. azt látják, hogy a rendőrség végre valamit csinál....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz zoo8800 #21340 üzenetére
nem vitatom a fizikai sérülés elsőbbségét ilyen tekintetben.
én arra a példára gondoltam, amit ilyenkor az ember lát. azok, akiknek példát kéne mutatni, pont nem azt teszik, mert azt hiszik, ez a felelősség nem terheli őket, nem jár vele és pont leszarják. mert ők különbek....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz zoo8800 #21225 üzenetére
Simán kiderül hamar, hogy a belsőben 200-al haladt valaki, ami ugye több szabályt is sért.
Ha hátulról ütközik az előtte haladóval akkor ugye nem tartott kellő követési távolságot például. [link]
Ha az az eset következne be, hogy pont oldalról kapja el a sávot váltót, még lehet vitatkozni, bár szvsz felesleges, de ha hátulról kapja el, egyszerűen az előtte haladó /mert már sávot váltott/ járműbe fut bele....
Ilyenkor a saját dugájába dől, hiszen egy nála gyorsabban a manővert már befejezett járművet ér utol, ahol milyen alapon is lenne elsőbbsége?
Ez kicsit olyan, mint mikor rendőr ismerősöm azt próbálta nekem bemagyarázni, hogy olyan sebességgel haladjak az úton, hogy az esetlegesen felbukkanó kivilágítatlan kerékpáros mögött azonnal megállhassak, holott ez a bizalmi elvet sérti, mint jelen esetben is, ha nem számíthatok rá, hogy mások is betartják a KRESZ-t, akkor minek az egész...? [link] A linkelt írásban olvasható:
"aki maga is szabálytalanul közlekedik, eredményesen nem hivatkozhat arra, hogy bízott mások szabályos közlekedésében"Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz zoo8800 #21223 üzenetére
Kicsit sarkítva, ha 300-al jövök a belsőben és egy kanyar után előzlek, akkor is?
Általában a KRESZ még az akadályoztatást is engedi indokolt esetben, itt viszont szó sincs ilyesmiről, ha hátulról ütközik beléd valaki és előtte a tükörbe nézve nem láttad, majd sávot váltva beléd jött hátulról, holott Te a megengedett legnagyobb sebességgel mentél, kvázi nem számíthattál nálad gyorsabban haladó járműre a belső sávban....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
MPowerPH
félisten
válasz zoo8800 #21195 üzenetére
Ha valaki vezetés közben odafigyel, az feltudja mérni mi folyik körülötte. Én már 1km-ről is meglátom, ha egy xenonfényszórós úthenger közeledik, és megtudom állapítani a visszapillantóban, hogy ez bizony kicsit gyorsabban jön, még hozzám képest is. Ha valaki folyamatosan nézi a visszapillantót, akkor pontosan tudhatja, mikor ér oda a nálánál gyorsabban haladó autó. Aki erre nem képes az nem alkalmas vezetésre sem.
FF23: Azért megy ki: 1. szarik mindenre, 2. felelőtlen, nem tudja hogy kell közlekedni, tükröt nem nézi(ez a leggyakoribb), 3. direkt, mert már velem is csináltak ilyet.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
neduddki
nagyúr
válasz zoo8800 #21084 üzenetére
HI!
igazat megvalva qva nem rdekela resz mert nem a kreszvel ekll elszmaolni eg ijjen esetben nekem sajat magammal es nem sszeretnek egy eletre felhagynia vezetessel mert nem tudok feldolgozni eg ijejne semenyt
udv
neduddki
p.s. egyszer elutotem egy sunit napogik ragtam magam rajta, ill. en a bekakt is kerulgetem faklusi utjainkon /nem vagyok vegatqarianus, csak az ertlemeteln halat nem birom/
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
MPowerPH
félisten
válasz zoo8800 #21054 üzenetére
De ha az ő fejével gondolkozok, akkor éjszaka 50 fölött nem is szabadna járni. Mert az a táv, amit a tompított bevilágít, kb. annyira elég.
Relatív gyorshajtásról nem ilyenkor beszélünk. Csúszós úton, ködben például, de sötétben semmiképen se.Ha a traktor nincs kivilágítva, akkor nem, ráadásul traktor nem közlekedhet főúton, csak alsóbb rangú utakon. Ha ott megy, és Te úgy mész bele, ráadásul kivilágítatlan, akkor nem a traktorost felakasztják. Ugyan ez vonatkozik a kivilágítatlan lovaskocsira is.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Kakumix
senior tag
válasz zoo8800 #21039 üzenetére
Persze, hogy nem vicces. Ez csak egy kis része annak, ami a valódi felelősségvállalással jár. Engem már ez is eltántorítana attól, hogy ittasan autóba üljek és azt mondjam nem vagyok részeg és egyébként is felnőtt ember vagyok, vállalom a felelősséget.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Kakumix
senior tag
válasz zoo8800 #21036 üzenetére
Szerintem nem tudja vállalni a felelősséget az ember, ha megöl egy másikat. Az nem felelősségvállalás, hogy jó hibáztam csukjanak le pár évre, mert megérdemlem. Egy ilyen baleset tönkretehet akár több családot is tizedmásodpercek alatt.
Ha úgy gondolod, te valóban vállalnád a felelősséget akkor játssz el a gondolattal, hogy balesetet okoztál és az ő hites urát ölted meg. Vállalod a felelősséget és ezentúl neked kell helytállni helyette az ágyban
szerk: És józanon![ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
dabadab
titán
válasz zoo8800 #21031 üzenetére
Igen, remek dolog lenne az, ha minden egyes vezetot minden egyes autobauleskor le lehetne tesztelni szabalyismeretbol meg vezetoi kepesegekbol, de ennek gyakorlati akadalyai vannak (es valoszinuleg elobb lesznek automatan kozlekedo autok (ami amugy is jobb megoldas), mint ilyen tesztek) igy aztan maradnak az ilyen egyszeru tesztek.
DRM is theft
-
Khelben
nagyúr
válasz zoo8800 #21027 üzenetére
Valahogy különbséget kellene tenni a "nem teljesen színjózan" és a részeg között.
Most írták le, miért nem lehet.
Én pl egy pohár bortól is szédelgek, mert egy évben egy pohár bor az összes alkoholfogyasztásom. Akkor én ne ihassak, aki meg minden hétvégén berúg és emiatt jobban bírja a piát, az ihasson 2 pohárral is? Vagy ha megállít a rendőr, legyen nála reakcióidő-teszt meg iq teszt, hogy eldöntse, mennyire vagy részeg? Szerintem pont jó ez így, senki ne ihasson semennyit és kész. -
dabadab
titán
válasz zoo8800 #21027 üzenetére
"Nem azok okoznak balesetet, akik megittak a vacsihoz egy pohár bort."
A legtobb baleset egyszeru figyelmetlensegbol tortenik, a helyzet rossz vagy kesoi felismeresebol - ez alapjan nekem erosen ugy tunik, hogy a "csak egy pohar bor" tabor is komoly veszelyfaktor. Ez persze a hirekben maskepp csapodik le, az, amikor a ket hulyegyerek lezuzta a Porschet meg a Lambot, az komoly tema volt sokaig (pedig mindketten eletben maradtak), amikor meg egy komplett csalad egy kamion alatt vegzi egy benezett elozes miatt, az meg minuszos hir a megyei lapban.
DRM is theft
-
Bubu79
addikt
-
Khelben
nagyúr
válasz zoo8800 #21025 üzenetére
Nem vagyok híve a zéró toleranciának
Személysérüléses közúti közlekedési balesetek
Elhunytak száma2005 - 1278
2006 - 1303
2007 - 1232
2008 - 996
2009 - 822Ha egyike lennél annak a ~400 embernek, aki életben maradt a zéró tolerancia miatt, rögtön máshogy látnád. És lehet, hogy egyike vagy, csak nem tudsz róla.
-
Bubu79
addikt
válasz zoo8800 #21022 üzenetére
Azokat sem ártana szűrni valahogy - sajnos a természetes kiválasztódás nem mindig vezet eredményre, sok a vétlen áldozat...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Calogero
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest