Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
(U)"B+ elönt az adrenalin, ha most megállna valószínűleg csúnyán megjárná, de valami angyal súg neki: nem áll meg."(/U) - ezen mekkorát röhögtem.
Velem múltkor az történt, hogy zebra előtt belső sávban megálltam, előttem volt vagy 2 autó, mögöttem is volt autó, tehát mondhatni sor volt a zebra előtt, hogy átengedjük a gyalogosokat. Erre a külső sávban 1 idióta állat komolyan mondom fék nélkül elment mellettünk, át a zebrán. Mindezt úgy, hogy közben 1 csaj "biciklizett" át a zebrán, úgyhogy ha 2 másodperccel később jön az opelos, vagy előbb a csaj, a csajnak reszeltek. Nem tudom, nem tűnt fel neki, hogy mindenki áll a belső sávban???
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ma reggel majdnem elütöttem egy biciklijét toló emberkét egy felüljárón. Csávókám láthatósági mellényben volt. Felüljáró közepén voltam, mire az állat, hátra sem nézve átsétált szépen a felüljárón. Persze hadd ne mondjam, hogy az út totál havas volt és rohadt nagy szerencséje volt (meg nekem is), hogy rögtön a felüljáró után balra akartam fordulni, így lassan mentem. Nem is értem, hogy lehet ekkora állat valaki. Komolyan mondom, az ilyen megérdemelne 1 kiadós verést. Kolléganőm mellettem nagyon megijedt, azt hitte elcsapom.
(#24370) Rick4 : én azt nem értem meg, hogy akinek autóra meg üzemanyagra van pénze, az hogy a fenébe nem képes kigazdálkodni a téli gumi árát.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz zoo8800 #23231 üzenetére
"egy bmw.s sose lesz spicli.még jó hogy a 4karikába ültél.mert akkor szégyen lenne.vagy épp egy bömit köptél volna be.ilyen esetben .spicli.!!vagy 5x volt részem ilyenben.mindig arra gondoltam, te jó ég..de ő bevállalta és sikerült és nem lett baja senkinek"
Ezt nem gondolhatod komolyan!!! Nem tudom mit szólnál, ha egy családtagod szeretne átmenni a zebrán, aztán éppen elcsapná az a bmw-s, akit épp hagytál ámokfutósdit játszani az utakon, mert őneki BMW-je van! (tudom, hogy nagy fan vagy, neked is az van, de ez akkor is nonszensz!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest