Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Sipi16 #20888 üzenetére
Most csak annyit írtam, hogy itt nem szabad senkivel kötekedni, mert úgy se lesz igaza. De azért gyere megint személyeskedni, olyan rég tetted már.
Én nem személyeskedtem, úgy érzem, jogosan várom el, hogy te se tedd.
Remélem nem nagy kérés.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
jerry311
nagyúr
válasz Sipi16 #20666 üzenetére
Lehet belegondolni bármit, meg félremagyarázni. Ha azt láttam volna, hogy a villamos egyébként is lassan megy vagy az autós úgy közeledik a jobbra forduláshoz, hogy a villamosvezető inkább lassít, akkor azt írtam volna.
De az a vadparaszt fogta magát és belassított, csak és kizárólag addig, amíg ezzel akadályozta a forgalmat. Nincsenek mentő körülmények. -
jerry311
nagyúr
válasz Sipi16 #20664 üzenetére
Kétségbe vonta valaki, hogy a villamosnak volt elsőbbsége? Nem.
Csupán azt a viselkedést helytelenítettem, hogy nem simán áthaladt a kereszteződésen, hanem mindezt csigalassúsággal tette. Nem akart senki sem elé kanyarodni vagy ilyesmi. Nem volt semmi megtévesztés, zavarás, stb. Az autós várta szépen a sorát, hogy bekanyarodjon. A villamosvezető meg úgy gondolta, hogy nagyon vicces lesz feltartani a forgalmat. Szarjon szöget![ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz Sipi16 #19553 üzenetére
Pedig ez nem jellemző itt,de néha olyan dolgokat tudnak mellreszívni és villogni érte meg dudálni,hogy csak röhögni tudok rajtuk.
Múltkor bemegyek a kétsávos körforgalomba,persze levágom mivel sehol senki és kicsit kiegyenesítem az ívet a belső sáv igénybevételével.
Következő behajtónál ,mint ahol én bejöttem,jönne befelé egy barom és elkezd dudálni meg villogni,fogalmam sincs miért,neki elsőbbséget kell adnia.
Biztos önkéntesrendőrnek képzeli magát
Biztos nem tetszett neki a magyar rendszámAmitől kiakadok ,az a körforgalomba behajtáskor a balra indexelés
-
fekeandras
őstag
válasz Sipi16 #19375 üzenetére
99%, hogy a motornak semmi baja nem lett. A lökhárítótól a motorig van vagy 90cm (de a hűtőig is fél méter). Előtte alul egy vaskos keresztmerevítő. Az elejét kell kihúzatni és a lenullázott alkatrészeket cserélni. Azt hiszem ennek sima alu+műanyag az eleje de ez nem biztos.
[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
válasz Sipi16 #19373 üzenetére
Elég nagy balék a viperes, de kicsit a kamionos is hibás, mert mi a faxért megy végig a belső sávban egy 3 sávos úton? A viperes pedig megtanulta, hogy jobbról nem előzünk. Beláthatatlan részen meg pláne nem.
Egyébként nem lett ez TK. Egy kis gittet rá és már mehet is tovább.
-
tibi666
senior tag
-
tomcsi23
veterán
-
Sipi16
őstag
válasz Sipi16 #18141 üzenetére
Na ma megint teszteltem a 93 1.8t-t és 110nél 5-ösben 2200-at forgott a motor. 3-asban 60-nál lehetett csak 4-esbe rakni.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
dragonfx
veterán
válasz Sipi16 #18278 üzenetére
hát nem tudom egy V40 korszerű 2.0 turbós volvotól ami 200 lovas ez elég magas fordulatszám 5.ben 100nál szerintem.
Ennél szerintme még enyém se forog sokkal többet pedig tudvalevő milyenem van."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Nightmare
senior tag
válasz Sipi16 #18141 üzenetére
Érdekes...bár az okát nem értem.
Ismerősöm autóján szoktam nézni a pillanatnyi fogyasztást, és igen meglepő, hogy gyorsításkor mennyi benzin megy a hengerekbe. 2-esbe, 5000körül majdnem 20 litert mutatott...
De tényleg meglepő, hogy óvatosabb lábbal sok benzint lehet spórolni...
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Nightmare
senior tag
válasz Sipi16 #18139 üzenetére
Öszinte leszek...kinőttem már ebből a dologból. Nekem fontosabb, hogy eljussak A-ból B-be, a lehető legkevesebb üzemanyaggal. Mondjuk egy 50 lovas suzukival nemigen lehet száguldozni. Bár abban is meg lehet halni.
El akartam adni, de így megfontolom a dolgot...Mindig a legnagyobb sebességben 1800-2000 fordulat között fogyaszt a legjobban az autó. Jah, van úgy ha a forgalom engedi, hogy 40-el négyesben vánszorgok, aztán 50 körül 5-be rakom hadd guruljon.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
-
jerry311
nagyúr
válasz Sipi16 #18001 üzenetére
Nekem is az átlagnál rövidebb hajam van (bár nem kopasz) és nem vagyok kicsi sem.
Valamint a kormányzár nemcsak lopás megnehezítésére jó.zsolt1129
Most nem arra gondoltam, hogy lelépett, hanem, hogy nem engedte el a mentőt és ráadásul még elé is kanyarodott, index nélkül...[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz Sipi16 #17624 üzenetére
ismerős helyzet... hét végén mentünk asszony szüleihez... van egy balkanyar, ahol szemből egy földút jön, stoptáblával meg mindennel... és jobbra is alacsonyabb rendű (egyirányú) út van... a kanyarodó forgalom a jelentős inkább a város felé is meg vissza... hétvégén mentünk és előttünk is haladt egy kocsi, aki szabályosan kanyarodott (...volna), szemből meg a stoptábla ellenére valami hülye p*csa a kis furgonjával áthajtott előtte, hogy az előttünk haladó majdnem oldalbakapta... és még a csaj vágott hülye fejet, hogy: "mit képzel ez a barom?"
ennél már csak az volt jobb, amikor magasabb rendű úton haladtunk a város felé az irinyi úton (aki jártas kecskeméten, az tudja, hogy ott 2oldalt parkolnak a kocsik, elég szűkös a hely alapból), szemből jött a csuklós busz, nekünk jobbról meg nagyon ki szeretett volna kanyarodni valami paraszt... elnézett felénk, aztán a másik irányba és nem mozdult... néhány méterre voltunk tőle meg a busz is csak közeledett... a paraszt meg kijött elénk... munkatársamnak rendesen bele kellett lépnie a fékbe és így is centiken múlott, hogy nem kaptuk telibe a kocsi hátulját... ha így lett volna, akkor a busz adta volna neki/nekünk a másikat üvöltött rendesen utána munkatársam... mondta, hogy ha összetöri a fickó miatt a kocsit, akkor a fickónak tuti h szétveri a fejét..."Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
szasanyi
félisten
válasz Sipi16 #17624 üzenetére
Mert sok gk. vezető olyan, mint Rejtő Jenő egyik főhőse Fülig Jimmy... aki saját bevallása szerint csak vezetni tud, a képrejtvényekhez nem ért. De amúgy vezetni sem tud. Nálunk is csak azért nincs több baleset, mert az idióta, felelőtlen vezetőket elég sokszor sikerül elkerülnie a magát és/vagy autóját féltő, körültekintőbb vezetőknek.
tomcsi23: ez az amit már korábban én is említettem. Az egy dolog (igaz, már ez is szomorú), hogy a közlekedési kultúránk csak távoli ismeretségben van az udvariassággal, előzékenységgel... de az katasztrófa, hogy az ember nem számíthat arra sem ami jár: egyértelmű közlekedési szabály, közlekedési jelzőtábla/jelzőlámpa által biztosított elsőbbségi jogra. Hogy lehet így - egyre többen - közlekedni? Hát nem biztonságosan az tuti.
-
biker
nagyúr
válasz Sipi16 #16457 üzenetére
Mindhármukat - valamennyien román állampolgárok - a mentők kórházba szállították.
ezt elsőre gondoltam, a jobbról előzők 60%-a román, 25%-a mozgássérült X5-ös vagy Q7es tulaj, a maradék meg vegyes
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Kevo
tag
válasz Sipi16 #16038 üzenetére
Itt feltétel, hogy megfelelj a jeges úton is... - ott kellhet is, mert a viszonyok ezt megkövetelik, de a lényeg, hogy ők már felismerték, hogy a baleseteket megelőzni kell, nem pedig tétlenül szemléni és mutogatni. Lehet, hogy kicsit radikálisak az elgondolásaim a közlekedést illetően, de én pl. bevezetném az alkalmassági tesztvezetést 60 év felett a jogosítvány meghosszabbítása előtt, ideje lenne megreformálni a KRESZ-t is, kigyomláni a sok idejétmúlt szabályt, elősegíteni a motoros közlekedeést, mert szépen gyarapszik a motorosok száma, bicikliutakat építeni, rábírni a rendőröket, hogy segítség a közlekedőket, ne csak bírságoljanak (tisztelet a kivételnek). Ha ezeket elérnénk, én már ennyitől is boldogabb lennék
-
nesa
veterán
válasz Sipi16 #10684 üzenetére
En is ezt mondtam
Tovabbiakban nemakarok vitazni azon hogy mennyire vagyok toppon mikor vezetni kell tobb mint 10 eve vezetek 300k KM kornyeken tartok 1 horpadasom volt altam es belem tolatott 1 banya akinek valami csigolya szarsaga volt es nemtudta forgatni a nyakat... mondam neki akkor faszank vezet ha nemtud... 1 gyereken atment volna siman ha epp az al ott.
-
nesa
veterán
válasz Sipi16 #10642 üzenetére
Epp Hoba no meg a fekut leginkabb ABS eseteben.
Megneznel hoban jegen most johelyen kopogtattal be azthiszem mivel hegyen lakom olyan reszen ahol NULLA mondom NULLA a hoeltakaritas(es nem kispalyas az ut felfele) a telen altalaban en toltam le a kocsi elejevel a havat meg volt hogy felfele is ami ugye idovel megolvad aztan lefagy... de en minden nap jartam dolgozni kocsival.
Amugy tukor jegen tok mind1 hogy milyen elektronika van a vasba ugyis ara megy amere akar... csak a szogesgumi a megoldas... meg szerencse hogy ritkan alakul ki tiszta tukor jeg az utakon (altalaban csak onos esso hatasara) egyeb esetben piszkos a jeg ami azert autozhato.Es ujabb vitara adhat okot hogy miert tudok le fel kozlekedni mikor masok elakdnak ,azert mert nem 215/xx gumikat hasznalok telen hanem 155/80 mivel telen a keskeny gumi a jo, de ezen mar nemakarok vitazni en lakok hegyvideken ahol nem takaritanak.
Ja es a telen van hely-ter a sajat onkepzo treningre ugy hogy senkit nem veszelyeztetek.
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz Sipi16 #10642 üzenetére
Ez mondjuk érdekes, hisz ha valahol igazán megnöveli a fékutat az abs az a jeges út, ott nincs sok értelme.
De pont ma hallottam a tv ben reggel, hogy az unio a légzsák és az abs mellett kötelezővé akarja tenni az ESP t, a gumiabroncs légnyomás ellenőrző rendszert és talán a kipörgésgátlót (ez utóbbiban nem vagyok biztos). Persze az importőrök kézzel lábbal kalimpálnak ellene, mert ugye ez így megdobja a kis kategóriás kocsik árát is legalább 200 ezerrel és ez nem épp egy nyerő dolog. De ennek ellenére én tapsolok és igazat adok nekik, remélem megteszik ezt a lépést.
Ha összeszámolnánk hogy nagyvalószínűséggel hány balesetet lehetett volna megelőzni eddig ha bent vannak a kütyük minden kocsiba, azt hiszem elkerekedne pár ember szája (legyen az vezetni nem tudó és magát vezetni tudónak mondó ember)Nesa: Az ABS előnye nem ott jön ki hogy kimész a szép nyári napsütésben egy elhagyatott útra, meghúzol egy vonalat, gyorsítasz pl 100ra és leméred hogy hány m alatt állsz meg........erre próbáltam példát mondani is tegnap....de látom hiába...ha vészhelyzetbe kerülsz az abs nélkülivel 5m t tolod az eléd kerülő akadályt, az abs essel 8m t tolnád, de nem fogod, mert ki tudod vészfékezés közben kerülni.......de mind1 hagyjuk, szar az abs, a sok buta ember elektronikája, amivel megnő 2-3m el a fékutad és lehet hogy pont emiatt nekimész a szembejövőnek....
-
nesa
veterán
válasz Sipi16 #10638 üzenetére
Sajna nagyon szivatott mar meg az ABS es ezert nemfeltetlen szimpatizalok vele volt mar miatta problelmam sajana, kicsit se szamitottam ra hogy anyival megno a fekut amenyivel mindezt tette nem hittem el utanna leteszteltuk es az ABS nelkuli kocsimal hamarabb megtudtam alni ugyan ott ugyanakora sebesegnel +3m nagyon sok .
Es korabban nemhiszem hogy szidtam volna csak aztmondtam hogy aki tud vezetni nemfeltetlen szukseges.
De szerintem kar ezen vitazni ma mar ugyis talan alapferszereles resze a mini autoknal is. -
Timocicu
senior tag
válasz Sipi16 #10458 üzenetére
Hát tudod,szerintem az ilyen nőcik menjenek ki egy versenypályára és ott éljék ki az agresszivitásukat.Ne a gyalogosokat tekintsék tekebábunak
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
amol
addikt
válasz Sipi16 #10377 üzenetére
Mindenesetre érdekes. Múltkor az orrom előtt kellett egy tyúknak felkapatnia a járdaszigetre pedig a nagy parkoló szinte üres volt, gondolom járásképtelen volt. A fényképen szereplő részen mindig állnak autók végig (nem csak a táblánál), 60%-uk szemben a menetriánnyal. Úgy forgolódnak a záróvonalon mintha nem is lenne.
Pár hete megvágtak egy ilyen megállni tilosban szemből parkolót és tőlem kérdezte hogy nem láttam-e őket hátha el tudja egyengetni. Nem értette miért büntették meg, merthogy az ő irányából nem volt tábla és különben is, nem úgy van hogy a tábla 5m-es körzetén kívül nem lehet?
Felhomályosítottam a dolgokról, szinte csodálkozott hogy ilyenek is vannak. -
_seth_
veterán
Ez teljesen korrekt volt! Ritka de van ilyen
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
brd
nagyúr
Az rendben, csak arra próbáltam utalni, hogy a jelen helyzetben ez nem érdekes, mert a viccben az szerepel, hogy egyes fokozatban nyomta végig a távot. Vagyis arra utalnak, hogy magas fordulaton járt a motor és ezért égett le. Ahhoz, hogy a cikkben leírt okból égjen le egy motor, nem egy lecsúszott benyacső kell. Szövegértésből jeles, oda is.
The only real valuable thing is intuition.
-
Integra
titán
ha azt mondom, hogy az én autóm szigorúan bp határain belül, városi forgalomban eszik 10 litert? egy autó, ami közel 9 éves már? ha így nézed, akkor meg vérciki, szóval minden relatív
apám 1.6os gépe városban 7-7.5 liter klímával (sohc 116le).. anyám 1.4-es gépe (sohc 90le) 8. télen nyáron, városon kívül meg le se merem írni. 1050 kg-os autók.
öcsém 92-es esi-je (126le), amelyik utcán fagy télen, az is 9 literrel jár el. szintén csak városban....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
dragonfx
veterán
drákói szigor>>börtön, kivégzés, autóelkobzás..jogsielvétel..meg persze rábeszélés hogy bmwre eza szabály nem révényes
7759>>na látod....jól van fijacskám jol van nahhh ....
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Bash
addikt
Rosszul van kialakítva a parkolóhely, alapvetően így kellene kinéznie. Nem feltétlenül a sofőr a hibás ebben a helyzetben.
[ Szerkesztve ]
http://bashtravel.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest