Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz #01758976 #16592 üzenetére
Ugyan, hol gyanúsítottalak? Én csak vontam egy párhuzamot, és jeleztem, hogy biza sokan pofára estek. Sokan persze azóta is élnek a lakásukban. Az, hogy egy számomra ismeretlen iránt nincs bizalom, hadd ne legyen már bűn... De sok sikert, lehet, hogy működik az ötlet, és fél év múlva lesz két boldog ember itt a fórumon.
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
HÁZIGAZDA
válasz #01758976 #16592 üzenetére
"Naiv vagyok. Nem változik itt semmi."
te, azért hátrébb az agarakkal. elég fura az ajánlatod, eléggé lóg a levegőben, és nemigen tudja senki, hogy mi lesz fél év múlva, megjelenik-e olyan gép, ami jobban izgatja majd az x100-nál stb. ha akarsz egy ilyen gépet, vedd meg, aztán fél év múlva hirdesd meg 170e ft-ért. vagy elmegy, vagy nem. de nem egészen értem, hogy miért vagy kiakadva, amiért nem sikerült azonnal és fél évre előre eladnod valamit.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
HÁZIGAZDA
válasz #01758976 #16581 üzenetére
te most egy olyan x100-ast árulsz, amit meg sem vettél még? de hiába is, mert hiába ígéri meg most valaki, hogy neki majd kell fél év múlva, lehet, hogy mégsem. mellesleg meg egy használt gf1 vagy nikon d40 igazán nem drága ma már.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
FEDman
addikt
válasz #01758976 #15773 üzenetére
Keresőben is elég nagy a különbség a kettő között. A GF2-höz gyártott opcionális LVF1 nagyságrendileg a FZ30-as szintjén van, ami azért ma már nem túl combos.
A GX1-nél az LVF2-es kereső már egész más tészta, sokkal nagyobb és jobb felbontású. Ez az EVF ugyan az mint ami a G1-G3 modellekbe is van. Ezt csak azért mondom, mert több esélyed van valamelyik boltba ezek közül valamelyikbe beletekinteni, mint hogy valahol eléd tegyenek egy opcionális keresőt.Plusz egy fontos infó, a GX1-en újra tervezték az EVF csatit, azaz a GF2-n csak a régi, a GX1-en meg csak az új EVF használható.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz #01758976 #15736 üzenetére
en a helyedben inkabb egy gx1 fele mozognek ha a meret szamit... a nagylato zoomnal az olympus 9-18 olcsobb, szerintem annyival nem is rosszabb. es szinten eleg pindurka.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Gondwana
addikt
válasz #01758976 #15736 üzenetére
Ezt az üveget szépen körülírtad. (mondjuk, anyagiról nem esett szó, ez tény)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
-
arn
félisten
válasz #01758976 #15720 üzenetére
az xpro van 1600 euro kornyeken, meglepodnek, ha ez 1000 alatt lenne. viszonyitasul: em5 1100 euro, gh2 700 euro. szerintem az mft tetejet veszik celba.
meg szamitsd azt is bele, hogy az obik kb 1.5-2x annyiba kerulnek, mint egy mft fix.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Nikon Z 24-70mm f2.8 Objektív 2024.06.havi Fotoplus Vásárlás és még 2,5 év Magyar Garanciával 24-70
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND fordított Grad
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) resin szűrő' eladó
- Eredeti 'Mindshift Gear Filter Hive' fotós síklapszűrő táska eladó (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest