Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz Tin_Shield #39988 üzenetére
nalam a mostani beallitassal elo se lehet csalni, ezert meg nem fogom atallitani az egeszet, mar megszoktam a kurzorokkal pozicionalom a fokuszmezot (kozep az alap), es gyorsgombon van a kicsinyites. nincs most "home" gomb.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
HÁZIGAZDA
válasz TayRol #39996 üzenetére
igazából jópofa mind a 14-42 ez, mind a halszem vázsapka, az e-m10 és a 25-ös meg durván jónak tűnik. aki nem igényli a teleobit, mint én, ezzel a négyessel kész is van, még vehet egy makróelőtétet és helló. magyarán kivételesen összes cucc, amit épp bejelentett az oly, tetszik. engem még az af sem zavarna, fuji x10-ről jönnék (de nem jövök)
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
arn
félisten
ezt a barlangot nagyon megneznem... meg mindig ugyes fotos
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
|AP|
veterán
"igazából elég telitalálat ez az e-m10, a stabitól rettegek egyedül, számomra az az e-m5 első számú előnye."
Robin Wong szerint: "To be entirely honest, I did not feel any difference using the 3-Axis IS, considering I have been so used to 5-Axis IS all this time."
Van nála fisheye lenscap is, remélem hamarosan lesz fent pár kép vele...
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Tin_Shield #39992 üzenetére
lehet, egy 12-50-es kellene, aztán oldjam meg azzal amit kell...
-
Tin_Shield
őstag
válasz TayRol #39991 üzenetére
Amit én próbálgattam anno a 10-20-asokból (f4-5.6 és f3.5) azokat rekeszelni is kellett f8 környékére (D90-en) hogy nagyon ne taknyoljon a szélek felé, az m.zuiko 9-18-at meg nem szükséges.
A gyakorlatban látványosan szűkebb az ekv 18 az ekv 15-nél. De nekem mindkettő sok, gyorsan kiderült, hogy nem tudok értelmesen fényképezni az uwa üvegekkel, az ekv 24 körül számomra bőven elég nagylátó -
arn
félisten
válasz TayRol #39983 üzenetére
kezbol az egy f4es obi nem az igazi, meg az em5 stabjaval sem
ebben a 2es firmwareben hol talalom az ujdonsagot? kurzormeretet eddig is tudtam allitani, ez most miben mas?
-
gorgo
őstag
válasz Mercutio_ #39967 üzenetére
iA mód, vagy ha nem akkor P mód, de lehet A mód is tök mindegy, kevés fényben úgyis nyitva lesz az obi végig. Esetleg ha te akarsz besegíteni neki , akkor raw+jpeg, és a legszarabb képeket rawból hívni... De tudom, nem hülyültél meg... (én is voltam hasonló szituban, de akkor mivel engem fotóztak adott volt hogy raw-ban készülnek a képek, mert majd én elszarakodok velük).
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
MrChris
nagyúr
válasz madgie #39972 üzenetére
a hülyeség őt sem hagyja nyugodni, én egy steady állványt csináltam a telefonomhoz. Most vagy át kéne alakítanom a g6-hoz, vagy inkább egy újat csinálni, mert nem lett számomra tökéletes. Meg tanultam belőle és a 2. verzió biztos jobban sikerül. De a hatása 100%os volt, éppen csak szeret elforogni.
Diy rail nálam is tervben van
[ Szerkesztve ]
-
EFT
tag
-
Mercutio_
félisten
750 a beugró.
b. vr: Tánctér mellett, de nem mozoghat szabadon és be se jöhet.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
b.vr
őstag
válasz Mercutio_ #39962 üzenetére
Én azt csinálnám ha a 20/1.7 lesz hogy A mód 1.7 rekesszel, iso felső limitet Te ismered a gépet (nálam a G5nél 3200) és aztán ha esetleg benyomja az iAuto gombot (ez van már G3nál is?) az sem baj, mert úgyis először a rekeszt nyitja majd az automatika a legtágabbra, szóval nagyjából ugyanott van.
(ha a 45ös lenne és nagyon kevés fény, akkor érdemes lenne elgondolkozni a záridő-módon lévén ugye a G3 sem stabis és inkább legyen sötétebb a kép mint bemozdult, de a 20asnál ez nem hiszem hogy gond lesz)
szerk: na mondjuk madgie-nek igaza van, ugyan a körülmények hasonlóak egy koncerthez de itt sokkal gyorsabb mozgás is lehet (bár az meg lehet hogy direkt szép ha forgásnál elmosódik a szoknya, stb)
Hát mindegy, szerintem erre így előre nem igazán lehet megmondani a tutit... (egyébként akkor most ő egy külső résztvevő és a tánc a színpadon van vagy ez közösségibb esemény, mint egy táncház és ott fog állni a táncosok mellett?)
[ Szerkesztve ]
"Oscar bácsi meg nem gyütt"
-
Mercutio_
félisten
válasz JohnyBlue #39963 üzenetére
Standard és nincs osztály, mondom, hogy botlabu kezdők,de, te amúgy is szinte csak képen láttál G3-at
madgie : mondom amatőr, lövése se sincs mi az a korrekcio ja esiso3200 - ban maximalizálva, azt is elég lesz megertetni, hogy tartsa stabilan a vázat.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz madgie #39957 üzenetére
Skacok!
Total amatőrnek mit és hogy allitanatok be a G3-on, hogy minél több használható képet lőjön klasszikus táncon? (kezdő csoport nem a Savaria tancverseny )
Ja ugyanez a kérdés videózásnál a vázon egy 20/1.7 lesz a 45-ös szűk, azzal egy kezdő sok helyzetben nem tudna mit kezdeni.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
HÁZIGAZDA
válasz madgie #39957 üzenetére
nem, ez nem hülyeség, én még egyetlen számomra használható belenagyítós megoldást sem láttam, a ricoh gxr-nél is volt pip, aztán a belenagyított rész olyan rossz minőségű volt, hogy így se úgy se láttam, hogy mi van benne
-
MrChris
nagyúr
megint alakul egy jóáras gh2 a zindexen. Ha nem lenne g6-om beneveznék rá.
-
b.vr
őstag
válasz hegyimorc #39953 üzenetére
A pana pinpointtal az a bajom, hogy ilyen pontosan meghatározott fókuszra nekem egy esetben lenne szükségem, az oly 60/2.8 makrónál - ott meg azért nem tudom használni mert úgy ugrál a kép mintha egy oszcillátorra lenne kötve a stabilizátor hiány miatt... Szóval marad az alátámasztás és az MF.
"Oscar bácsi meg nem gyütt"
-
-
hegyimorc
senior tag
válasz Lassú Víz #39950 üzenetére
Az, hogy én kézzel elmozdítom a fókuszgyűrűt számomra nem automata , ráadásul ezzel el is tekertem onnan ahová az AF vitte. Ezzel szemben a pana pontosan oda fókuszál ahová a pinpoint mutat, belenagyít - választható, hogy mennyi ideig -, látom, hogy fasza és exponálok.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
Mercutio_
félisten
válasz hegyimorc #39949 üzenetére
G3-ban nincs PIP mód a pinpoint meg akkor jó, ha viszonylag közeli dologra fókuszálunk, a távolabbiaknál ugye kis elmozdítás és már nincs is a nagyított képben amit meg szeretnénk lőni.
-
Lassú Víz
addikt
válasz hegyimorc #39949 üzenetére
Szerintem tudja az automata belenagyítást. Már a legelső E-P1 is tudta. Engedélyezni kell a menüben, MF Assistant névre hallgat. Utána kell az S-AF + MF vagy az MF mód, és amint elmozdítod a fókuszgyűrűt belenagyít.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
hegyimorc
senior tag
Na, most, hogy a EM5 2.0 firmwareben lettek kisebb fókusznégyzetek, próbálgattam picit.
Hát, egyelőre nem győzött meg (, de futok vele még egy kört).
EM5 előtt járt nálam 3 Pana váz is - GF1, G3, GF2 -, már nem emlékszem melyikben milyen volt pinpointnál a nagyítás - csak full screen volt vagy picture in picture is -, és arra sem emlékszem, szerettem-e , de most a GM1-ben a PIP határozottat tetszik. Lehet, hogy azért mert az EM5-ben macerásnak tartom. Jó, hogy 14x-re is lehet nagyítani, de ha teljes képernyőre nagyít akkor zavarja a komponálást, és az sem a legjobb, hogy nem lehet beállítani, hogy automatikusan nagyítson. Ez a nem túl megbízható fókuszálás miatt lenne jó.
Szóval szerintem a Pana pinpointja PIP móddal együtt messze jobb, mint az Oly kis fókusnégyzete és a körülményes belenagyítás.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
-
-
Mercutio_
félisten
Ha olcsó, akkor a G3-mam után kiált az mint annó írtam meglepően kényelmes volt a 100-300 a G3-as vázon, nem akart orrabukni mivel zömökebb mint a (régi) 14-140, nekem nagyon bejött, csak az ára zavaró.
Parci: Ha lesz kisméretű fókuszmező akkor elvileg az E-M5 egyetlen baját a melléfókuszt kihúzhatjuk, az meg amikor a jó helyre áll rá elég gyors volt már, legalább is a G3 AF-sebességét hozta emlékeim szerint az meg nekem elég. De a puding próbája ugye...
A másik ami kérdés, hogy E-M10 után hová mozdul a GX7 ára, mert az is mozgatja a vezérhangyátEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
madgie
titán
A meglepő az, hogy sose pinpoint-ozom, nem is igazán tartom kényelmesnek, nekem az alap AF pont legyen olyan kicsi, hogy ne menjen el a háttér felé (meg ugyanakkora legyen tapicskánál). Ha kell nagyítani, átlövöm MF-re és tapicskával belenagyítok.
A setét AF használhatóság egy Média Markt szintű műfényben nagyjából jól érezhető, legalábbis sötét szabolcsban nem világítják túl ezeket
-
Freddy76
addikt
válasz JohnyBlue #39942 üzenetére
Te mit olvasgatod ezt a fórumot? Eladod a csattogóst?
Arn: Győrbe rendszeresen járok, ma is megyünk, és ez így is lesz, amíg a feleségem anyja Győrben lakik... De em10 még nincs, természetesen.
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
arn
félisten
En epp a meret miatt hasznalok mftt, es nehany dolgon meg finomitottak is az em10ben, az elonyere. Perpill meg azonos arban is elgondolkodnek, hogy melyik legyen.
Irtak pl olyasmit, hogy ha kihajtod a kijelzot, akkor kikapcsol a kukucskaszenzor, vagy pl a fenyviszonyokhoz igazitja az evf fenyerosseget, ami kicsit nagyobb is. Az aa elhagyasa is elonyos lehet, neha wifi is jol jonne stbstb. Ha a stab jo, siman alternativa.
Freddy: gyorben nem jarsz? Engem is erdekelne... Ossze is tudnank vetni.
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz madgie #39938 üzenetére
bocs, elírtam: cd-af
megteszem tétjeim: sötétben lesz némi hunting, időnként rossz helyre áll élesre, a kis af mező nem lesz olyan jó, mint a pana pinpoint stb. szóval lehet majd élni az oly af-fel is, de a panáé továbbra is jobb lesz. egyébként a gm1 már egészen perverz, talán -4 ev mellett is talál fókuszt. koncertfotósként például biztos sokra értékelném.
úgy amúgy szexibb az e-m10 pofára, de a gx7 az elkerülhetetlen áresés után elég combos ajánlat lesz, imho. igazából a legjobb pana váz az én szememben.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Nekem szinte édesmindegy, hogy GX7, vagy EM10, bár az utóbbihoz húz picit a szívem, mert ott a live composition + wifi. A GX7 is baba gép ettől függetlenül (sőt), a tiltes EVF mondjuk pont nem érdekel.
szerk: c-af nem s-af akart lenni?
Studi: ja, értem. Ríli.
Freddy76: juppi
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz madgie #39935 üzenetére
nem lesz pana szintű a pontossága, kevés fényben érzékenysége stb. igazából tényleg nem értem, hogy miért akar oly-t venni az a pár ember, aki a napnál is világosabban leírta, hogy utálja, a panát meg szereti, mindezt pont olyan dolgokért, amit tényleg a pana tud jobban. a cd-af királya a pana, a g1 óta. mindezt csak azért írom, mert borítékolom, hogy mondjuk mercutio és te csalódnátok. aztán lehet, hogy tévedek, én sem próbáltam még
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
ezekben igazad van, és ha használtan nagyon jó áron találsz egy e-m5 power kitet, az jobb. viszont az e-m10 kisebb markolata arra pont jó, hogy jobb fogású legyen a cucc (gyanítom), nem lesz olyan drága és pont annyit hozzáad a magasságához, hogy már kicsi sem.
magyarán, e-m10 + grip ergonómiailag szerintem sokkal jobb lesz a sima e-m5-nél. pláne, mert csomó mást is javítottak.
igazából elég telitalálat ez az e-m10, a stabitól rettegek egyedül, számomra az az e-m5 első számú előnye.
-
törölt tag
-
FEDman
addikt
válasz jjeahh #39927 üzenetére
"OM-D E-M10 key features
16MP Four Thirds CMOS sensor
Twin control dials
Built-in flash
8 fps continuous shooting
Tilting 1.04M dot LCD touchscreen
1.44m dot LCD viewfinder
Wi-Fi allowing remote control and file transfer to smartphones
Focus peaking
'3-axis' image stabilization" -
Studi
veterán
válasz Freddy76 #39924 üzenetére
Egy gyorsabb processzoron futnak ugyanazok az algoritmusok. Igazából gyakorlati haszna nem sok, a sorozat így is bőven több, mint amire szükség van, a gépbe épített spec. effekteket meg gondolom nem nagyon használod. A GF5-ön például azok használatánál hajlamos mocskosul belassulni a keresőkép.
szerk: bár lehet, hogy tévúton járok, és FEDmannak lesz igaza: ezek a képjavítások is bekerülnek az E-M10-be. Akkor még nagyobb királyság ez a váz.
[ Szerkesztve ]
-
FEDman
addikt
válasz Freddy76 #39924 üzenetére
Az E-M1-nél talán a legnagyobb újdonság ilyen téren az volt, hogy figyelembe veszi a használt obit, annak a teljesítményét, az aktuális rekeszt, diffrakciót és ennek megfelelően dolgozza fel a képet.
Ezen felül az E-M1 az első Oly váz, ami a Panához hasonlóan a CA-t is automatikusan korrigálja. És ahogy elnéztem ezt megteszi Pana obik esetében is.
Gyanítom ezek azok a tulajdonságok amik átkerülnek az E-M10-esbe.
Amiről kicsit kevesebbet beszélnek, hogy az E-M5-ben még volt AA szűrő, az E-M10-ben pedig már garantáltan nincs.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz FEDman #39925 üzenetére
bakker, tényleg? le vagyok maradva
én mintha úgy olvastam valahol, hogy azért kapja meg az e-m5 a peaking-es frissítést, hogy legyen nagyobb a rés az e-m10-e-m5 között(#39926) Studi: ez igaz, s mégsem...fixekkel is megvan egy adott méret mindenkinél, amit kényelmes megmarkolni sztem. az e-m10 olyan érzésem van, hogy ahhoz már túl kicsi, hogy megmarkold, ahhoz meg még túl nagy, hogy zsebrevágd, szal én nem igazán látom értelmét
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Freddy76
addikt
A képfeldologóz processzor konkrétan mit csinál? Egész pontosan arról szeretnék képet kapni, hogy az em10 esetében mekkora előny, hogy az em1 képfeldolgozó processzorát kapta.
Lassan áll össze a fejemben a szett, megvenném palacsinta zoom-mal, mellé első körben egy 25-ös fix, aztán majd meglátjuk. Régen sem használtam sokat a 45-öst, de amikor használtam, akkor nagyon kellett...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
jjeahh
nagyúr
"Erdekes, hogy most epp firmwarerel hosszabbitjak meg az em5 eletciklusat, pedig rohadt felesleges az em10 es az m1 koze"
ezzel nem értek egyet, + Parci, nekem az e-m5 mérete jobban bejön, mondjuk ehhez az e-m10-et is meg kéne tapogatni, az időjárásálló kivitel sem semmi, és nekem az e-m5 dizájnja még mindig absz etalon, tehát én most az e-m5-öt venném...(ha lenne pínzem rá ) ja majd' elfelejtettem, e-m5-re jön fókusz píking e-m10 ilyent nem tud, nem igaz?
"Az em10ben az a legszebb, hogy sose volt premium vaz, igy az ara gyorsan bukni fog, mekkora bolt lesz ez egy ev mulva..."
no erre viszont én is kiváncsi vagyok jóval olcsóbban már nekem is bejövős lenne
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Studi
veterán
-
TayRol
nagyúr
ez az új 14-42 a "régi" szintjét hozza IQ-ban, vagy hova kell pozícionálni (pl. a 12-50-hez képest)?
-
arn
félisten
Ha tenyleg jo az a stabi az em10ben, en tuti nem vennek mast felette ha ezt fel eve lepik meg... Meg a vakusaru is ezust rajta. Az enyem sarka epp most kopott meg, pedig eletben nem volt semmi rajta, es ugy vigyazok ra, mint a szemem fenyere. Az em10et felteni sem feltenem ennyire.
Erdekes, hogy most epp firmwarerel hosszabbitjak meg az em5 eletciklusat, pedig rohadt felesleges az em10 es az m1 koze.
Az em10ben az a legszebb, hogy sose volt premium vaz, igy az ara gyorsan bukni fog, mekkora bolt lesz ez egy ev mulva... Most erkezett meg az em5 olcsositva, kivancsi leszek a kov lepcsore, remelem nem fog annyi ido eltelni, mint a ket nagy, p1-em5 lepcso kozott.
-
törölt tag
e-shutteres gépekben az expo kiolvasásakor meg lehet tudni mennyi a valós zárral és mennyi az E-shutterrel lőtt expó?
-
ati3x
senior tag
válasz Freddy76 #39912 üzenetére
Jam-jam.. Bocsi.. De jó cucc lett ez az EM-10 is.. A nyitó ára sem olyan vészes.. Szal Ha nem történt volna ez a mázli, akkor bajba lennék.. Vagy már meglenne az Xz2, vf2-el, vagy az RX100 annyiért amiért az E-M5-öt vettem.. Viszont.. Ezzel a géppel kisjött a palacsinta 14-42.. Valami ilyesmit kéne beujitanom, hogy "hordozható" méretűre zsugorítsam a gépet.. MEg ugye ott a pana 12-32 is.. Melyik a jobb? Optikailag? A 12-32 többek szerint hozza a 12-50-es minőségét.. (annyira nem rossz). Az új 14-42 mondjuk kompaktabbnak tűnik mint a pana 12-32.. Jó-jó tudom a pana 12-ről indul.. Aztán kijött a 25/1.8-as obi is, egész vállalható áron.. Szóval van mozgás rendesen az MFT fronton.. És végre nem az 1000+ dodós üvegek jönnek csak..
Vidám dolog, hogy az EM-10 topicjában előkerültek a DOF-huszárok.. Azért az erőteljes facepalm díjas csóka volt, aki valami ilyesmit bizonygatott:
"jaj hát túl kicsi a szenzor, nem elég a DOF, meg ugye méretre sem olyan kicsi, meghát ugye ott a d3200 kitobival fele ennyiért.. De nekem kicsi gép kell, elférjen zsebbe, de legalább apsc, és ha lehet 24-100 obi legyen rajta, min 2.8-as fényerővel... Meg aztán ott a ricoh valami, ami apsc ugyanebbe az árban(em10), és 28/2.8 fix obi, és a bokeh.. milyen fasza.."
[ Módosította: Parci ]
-
MrChris
nagyúr
válasz HollyBoni #39911 üzenetére
Nyilván nincs oda írva, hogy azzal készült, de nekem akkor is fura, hogy egy képalkotó eszköznél úgy mutatják be a benne lévő videós ficsőröket mintha azt tudná a gép. Csak éppen kicsit többet mint amit tud. Persze akár végig GoProzhatták volna az egészet akcióval, síbotra rögzítve meg snowboard orrára ragasztva...
-
HollyBoni
veterán
válasz MrChris #39905 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem megtévesztő, senki nem mondta hogy EM10-el lőtték, csak egy reklám, amiben általában sok minden nagyon nem igaz. Szvsz nagyon kevés reklámot forgatták azzal a géppel amit reklámoznak. Vagy valahol volt említve hogy ez EM10-el lett forgatva?
[ Szerkesztve ]
-
ati3x
senior tag
Háát, egyre jobb biznisznek tűnik ez az E-M5.. Reggeltem a gépet az olympus oldalán, és kaptam +6 hónap garit.. Elvileg 2016-07-ig van rá gyári gari.. Frissitettem a firmware-t is.. Most már a 2.0 van a gépen, az obin meg az 1.2.. Hát ha még lesz focus peaking, akkor biza királyság lesz.. Nomeg ha megpiszkálják a videót is (habár nekem ez igencsak másodlagos... ) Amúgy még mindig nem hiszem el, hogy van egy ilyen gépem! Olyan hirtelen történt!
-
Mercutio_
félisten
-
MLaca
őstag
(aki videózni akar, az a pana gh3-at nem ússza meg. pont.)
http://mlzphoto.hu/
-
MrChris
nagyúr
Ez a videó lassításostúl vajon az em10-el készült? Persze lehet 720/60p visszalassítva.
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Sigma 135mm f1.8 DG ART (Sony-E)
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM + UV szűrő -Újszerű-
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Canon Speedlite 580EX II vaku és távvezérlő szett eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest