Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Ra's al Ghul #50693 üzenetére
Van valamilyen speciális igényed, valami olyan szolgáltatás ami kell? A Kaspersky-t többet látom teszteken azokon bizonyít, hogy jó védelem. Tehát Kaspersky-re váltásnál inkább a plusz szolgáltatásokat vagy azok hiányát mérlegeld és azt, hogy érzésre milyen, mennyire jobb vagy esetleg rosszabb mint a korábbi BD. Ha jobb és váltasz a védelmed továbbra is erős lesz. A webroot-ról mostanság nem sokat hallok, általában az alacsony rendszerterheléséről ismert.
Alapvetően van vagy fél tucat védelem a piacon - fizetős vonalon - amik között a védelem erősségében nincs drámai különbség a lényeg inkább az adott konfigon hogy muzsikál és az esetleges szolgáltatások amiket tartalmaz mennyire fontos számodra. -
ƵøŁĭ
veterán
Panda 2018 Dome
Chancelog:- Creators Fall compatible ( security center)
- Quarantine file restoration changes.
- New: VPN[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Kékes525
félisten
válasz csaba1203 #50692 üzenetére
AdGuard — Adblock for Windows | Overview | AdGuard
A plusz tulajdonságai:
"
Privacy protection
AdGuard fights back all trackers and analytical systems that spy on you. The program blocks third-party cookies, can hide your IP address and provides an abundance of other features to protect your personal data.Parental control
AdGuard protects your children online. It blocks access to inappropriate websites, removes obscene materials from search results and provides parents with customizable blacklists to tailor the safest web experience for their kids."Minden védelem valamekkora lassulást okoz, a plusz pedig tovább fokozza azt valamilyen mértékben. Azt kell eldöntened, hogy az neked megéri e. Itt további kérdéseket tehetsz fel: Adguard Premium (Android, PC, és egyéb rendszerekre, valamint Edge, Chrome, Firefox, Opera böngészőkhöz
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Jelenleg Bitdefender Internet Security -t használok.
Mi a véleményetek arról, hogy lecserélnék Webroot -ra esetleg Kaspersky IS -re.
A BD -rel nincs gondom de próba szempontjából valtanék.
Ötlet, hogy melyiket lenne érdemesebb?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
csaba1203
addikt
Szeretném kérdezni tőletek,hogy az Adguard nem böngészőbe épülős verziója miben különbözik és ad-e jobb védelmet pc-n,mint a böngészős változat?
A másik kérdésem,hogy vírusírtó programokkal nem akad-e össze esetleg nem okoz lassulást a használata? -
hcs57
addikt
Előzőleg már használtam az ingyenes avast programot, egy e-mail címet kellett neki megadni és egy évig használhattam... ma telepítettem, ugyanúgy, mint előzőleg, s most csupán 20 napot ír ki használatra... mi van most ingyenes víruskergető?
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Gabis
őstag
Promó keretében én is beszereztem 1 éves EMSI-t. Nekem igazából csak a spam szűrő hiányzik Outlook-ból. Eset Internet Security-t váltott, de ez miatt lehet vissza is kerül az új 11-es.
-
nagyúr
Ha valaki belebotlik valami jó Kaspersky (Multi Dev. 4 gépre) vételárba,szóljon nyugodtam-vagy ha valakinek van,de nem használja,nem akar hosszabbítani,átveszem!
-
Kékes525
félisten
Szia!
"Ha rajtam múlna, egyáltalán nem lenne reklám az egész interneten."
Ez csak akkor lenne lehetséges, ha a tartalomért is fizetnünk kellene. A tartalmak, megírása, elkészítése, feltöltése nagyon sok pénz. A reklámokból él nagyon sok tartalomszolgáltató.
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz Kékes525 #50679 üzenetére
Szia!
Meg az is nyilvánvaló, hogy reklámokba pikk-pakk beépülhetnek a rosszindulatú hivatkozások/kódok. Többnyire ezért is blokkolja, aki blokkolja. Engem meg pl. baromira irritálnak is. Ha rajtam múlna, egyáltalán nem lenne reklám az egész interneten. Aki valamit keres, az reklám nélkül is meg fogja találni alapon.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Pano
addikt
Érdekes, hogy a reklámblokkoló téma sokszor jobban bepörgeti a topicot, mint az AV témák.
Változnak az időkKörülbelül 36-ot?!
-
Kékes525
félisten
válasz marquuard #50676 üzenetére
Innen lehet telepíteni: Nano Defender (a.k.a. uBlock Protector) Kövesd a lépéseket (click).
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Cs1csó #50667 üzenetére
(#50673) Semplar
"Hamarosan! "
Mert én ezt használom: Firefox (v.57.0.2 64bit) + Ublock Origin +Chrome Store Foxified +Nano Defender. Természetesen az általad bemutatott képen lévő filterek is telepítve vannak.
(#50674) csicso82
+1
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Legfrissebb stabil FF + Ublock origin +Chrome Store Foxified +Nano Defender = Stabil működés megszűntek a korábbi oldalszétesések amit a Tampermonkey +AAK Contet script esetén fennált.
Ha kész lesz a Nano Defender is FF-re akkor a sorból kiiktatható a Chrome Store Foxified, de ez jelenleg részletkérdésnek tartom mivel így is stabil.
-
Semplar
őstag
válasz Kékes525 #50666 üzenetére
Originnel és adblockkal még nem. Hamarosan!
[ Szerkesztve ]
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Kékes525
félisten
válasz Cs1csó #50665 üzenetére
A Nano defender az uBlock Originnel is együtt tud működni. Én azzal használnám. Nano Defender (a.k.a. uBlock Protector). A Nano adblocker is az uBlock Originen alapszik, azaz az uBlock Origin az eredeti. Én az eredeti mellett szavazok.
Persze, hangsúlyozom, hogy nincs tapasztalatom a Nano adblockerrel.
Végül is ha nem vagy hard internetező, akkor bármelyik tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz ph2012 #50660 üzenetére
Töröld le és telepítsd ezt a kombót:
- Nano adblocker (ennek is az ublock az alapja)
- Nano defender (ez pedig egy kiegészítő egy anti-adblock killer tehát egy olyan kis progi ami megvédi a reklámblokkolódatt attól hogy kijátsza egy oldal és például egy olyan üzenetbe fuss bele: KAPCSOLD KI A REKLÁMBLOKKOLÓT!)Nano adblocker jól helyettesítheti az ublock origint ugyanis ez a kiegészítő sem üzleti céllal készült - mint a gugli klónja ahogy fentebb írták)
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz ph2012 #50663 üzenetére
Én a Firefoxhoz az uBlock Origin-t használom. Neked is azt javaslom, mert az az eredeti, míg az AdBlock Pro csak egy koppintás.
Idézet az előbbi linkemből:
"Raymond Hill, creator of uBlock Origin, left a review for Adblock Pro on the Google Chrome web store that highlighted this, and other interesting tidbits.
I am the developer of uBlock Origin.
This is essentially the same code base as an older version (circa 1.7.4) of uBlock Origin, but with Google Analytics hook added to the manifest. Note the absence of privacy policy.
Also, aside google-analytics.com, whoever is behind this extension added another Content Security Policy directive which should really not be needed (the ability to embed Flash objects in the extension code itself). I consider this suspicious.
Also, the maintainer of Adblock Pro apparently does not want users to find out that the code was taken from the uBlock Origin project, the "About" pane has been removed from the dashboard."
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
Mit szólnál, ha 96 óra múlva megsemmisülne minden adatod? Az új zsarolóvírus pont ennyi időt ad, hogy fizess... (angol)
Körülbelül 36-ot?!
-
ph2012
senior tag
Nem tudom eldönteni, hogy a Google Chrome-ban reklámblokkolásra uBlock Origin-t használok vagy AdBlock Pro-t. Már rég ajánlották, nem emlékszem rá.
Ha az ikonjára ráviszem a kurzort akkor uBlock Origin-t ír ki:
Ha rákkantintok az ikonjára akkor az AdBlock Pro felirat jelenik meg:
Hogy is hívják ezt a reklámblokkolót?
Köszi a választ.
-
-
Pano
addikt
AV termékek piaci részesedése (eladások alapján)
Körülbelül 36-ot?!
-
snakebait
senior tag
Sziasztok! P9 Lite mobilomon az árúházból letöltött Eset van fent,újságos kóddal aktiválva már vagy fél éve használom,de csak most vettem észre,hogy ha lezárom a készüléket akkor átvált a hangprofil rezgőre. Ha feloldom a készüléket akkor is látszik,hogy rezgőben van,de pár mp múlva felugrik egy ablak valami szöveggel,ami gyorsan eltűnik azért nem bírom végigolvasni,de valami olyat ír benne,hogy az eset átváltotta a profilomat rezgőre,ha ezt akarom módosítani a hangprofilban megtehetem....Kérdésem,hogy ezt miért állítgatja az eset? Mi köze a hangprofilhoz? Semmi ilyen jellegű beállítást nem találok benne
Úgy veszem észre ez csak akkor történik ha a lopásvédelem be van kapcsolva...most tesztelgetem. De akkor is miért vált át rezgőre?
[ Szerkesztve ]
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Kékes525 #50654 üzenetére
Túlságosan sok oldalt blokkol a Norton. Szerintem indokolatlanul.
Korábban inkelteme gy oldalt ahová az egyik sorozatom új részeit tették fel. Ott volt és van is egy bitcoin bányászó! Eset, EAM, Kaspersky, F-Secure csak a bitcoin bányászót tiltották! Az oldalra be lehetett lépni. Ellenben a Norton az egész oldalt blokkolta és nem is engedett sehogy sem rálépni! -
ƵøŁĭ
veterán
<script src="http://psyklon.com/adgrid/embed2.js"></script>
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Pano
addikt
Ha esetleg vásárolsz onnan arra had kérjünk meg, hogy utána jelezd vissza, hogy tudtad-e a magyarral is használni. Valaki másnál felvetődik a kérdés, tudjunk róla.
Köszi(#50648) LiLxWaYnEx
Az jó. Nem értem, hogy a Symantec miért vonult ennyire a háttérbe, meg főleg kifelé itthonról.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Pano
addikt
Videó arról, hogy a srác miként jut be távolról az Esettel védett gépre és ad ki rá parancsokat, a HIPS ellenére.
Elég érdekes videó Legalábbis aki érdeklődik ilyen mélységig a téma iránt.Körülbelül 36-ot?!
-
seneca07
tag
Én is vettem kulcsot a Kaspersky-hez, csak a német oldalon kb.8 Euro volt. Meg is jött 5 perc alatt, 3 pc-s licensz. Azonban többször újra kellett telepítenem, egyszer saját hiba miatt, egyszer hdd-ssd csere miatt a laptopban. Kiírta, hogy már x-szer volt telepítve, ezért nem lehet már aktiválni. Írtam a 2f-nek, azt a választ kaptam, hogy ezek a kulcsok Angliai értékesítésre lettek kiadva, ráadásul az ebay--en hivatalosan szerintük nem is lehet kapni legálisan ilyen kulcsot. Szerintük át lettem verve, ami persze nem kizárt. Írtam az eladónak, aki e-mailben küldött másik kulcsot, de már nem aktiváltam vele, mert itt az egyik kolléga belinkelte az 1 éves promó Emsi-t a német Chip magazinból. Inkább kipróbálom, mivel elég sok jót olvastam itt róla. Eddig minden super! Mellesleg a lányom gépén továbbra is működik a KIS ugyanazzal a kóddal. Lehet nincs igazam, de itt az eBay-en is sok a minősített eladó, akik nem feltétlenül engedhetik meg maguknak a hiteltelenné, csalóvá válást.
Bár ki tudja? -
jbl
senior tag
Én itt vettem tegnap, fél percen belül megjött a kulcs.
Kaspersky Internet Security 1,385 HUF 1PC - 1 Év
[link]4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Még mindig ez a problémám. Gondol egyet és fél óráig nem enged behozni semmilyen oldalt, aztán mintha semmi sem történt volna, megjavul. Csináltam egy képernyőmentést róla:
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
dqdb
nagyúr
Az Emsisoft az amúgy is alacsony magyar áraiból év végéig 33-40%-ot akciózik.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
stoon
addikt
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
stoon
addikt
sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy van e árban jobb megoldás ( és persze "tudásban")mint a Norton Security
Deluxe ? egy asztali egy lapos egy tábla és két telóra kellene. bár a linkben 39.99 eur-ért van ha én hosszabbítok akcióval 49.99 eur-ért kapnámsteam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Szellem.
Topikgazda
Igen, láttam ma délelőtt a videóját.
Fent vagyok vele, meg a többi teszterrel egy privát szerveren és látom mit csinálnak!
Ez a Leo egy igazi f@sz. Nagyképű beképzelt gyerek. De komolyan. ha nincs zsé azaz promóciós pénz, nem nagyon dolgozik!
A videóban nem eröltette meg magát és ahogy láthattad ismert ransomwareket tesztelt. Nem nagy kunszt már így! Ez kb. olyan mintha az eicar tesztfájlt akarnád felismertetni vele. Persze, hogy ismeri. Kb. 20 éve.A második videó meg a ransomwarek kezdeti verzióiról szólnak. Azért ebben az évben sokkal durvábbak jelentek meg és bizony bukott a Kaspersky amikor nem ismerte fel épp őket!
Totál ne érts félre, de nekem az a bajom, hogy az elmúlt két évben semmi újat nem hoztak ki náluk! Ellenben más AV gyártóknál. A bugokat sem sikerült teljesen kiküszöbölniük.
Erről beszélgettem a 2f-es sráccal. Látják mi megy, és amióta Eugene inkább utazgat azóta van ez! Nem nagyon vesz rész már a cégvezetésben és a fejlesztésekben. Persze, lehet azt mondani, hogy már megdolgozott, de mint cégvezető azt mondom, hogy az a hajó amit magára hagynak az elkezd sodródni! Ez az elmúlt 2 év erről szól.
Ahogy a 2f-es kolléga mondta, most a 2019-es verziókban fognak nagy újdonságok jönni.
Állítólag hamarabb is fog megjelenni, mert végre "szabad utat" kaptak az MS-től a Fall Creators updatben![ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz Szellem. #50616 üzenetére
Pont jókor kezdtünk el erről beszélgetni
Mondjuk nem erőltette meg magát, nem is csodálom, nem szponzorált a tartalom
Amúgy itt egy video, hogy a Kaspersky ransomware védelme miként működik (mást alkalmaznak, mint a többiek, ez tény).
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Szellem.
Topikgazda
Sajnos, közel nem olyan hatékony, mint amilyen anno volt!
Ahogy írtam már korábban az utóbbi két évben nem tettek ilyen irányú fejlesztéseket már. Csináltak egy technológiát és ennyi.
Amúgy meg A Rendszerfigyelőt vagy angolosan a System Watchert nem láttam működni egy videóban sem!
Ez amikor ki lett találva baromi nagy szó volt és tök jól működött, de az utóbbi két éveben nem látni a működését.
Ahogy a 2f-es srác mondta, az elmúlt két évben a Kaspersky toldozott-foldozott, de semmi fejlesztés. Ja, és mindezt az MS-re fogták. -
-
kidnou
őstag
EMSI témában lenne 2 kérdésem. A héten vásárolok licencet, mivel a próbaidőm lejár és teljesen meg vagyok vele elégedve. Kérdésem az lenne, ha újra rakom a Windowst akkor is elfogadja majd a kódot, vagy új gépként érzékeli? A másik kérdésem, androidra érdemes megvenni?
-
Pano
addikt
válasz Szellem. #50611 üzenetére
Érdekes amiket írsz, köszi az infókat.
Igazából ilyen irányú tesztekbe nem mentem még bele, egyszer kipróbáltam egy darab ransomware-el a kasperskyt, amit nem ismert. Akkor proaktív megfogta, a változásokat meg visszagörgette, köztük a lekódolt fájlokat is biztonsági másolatból.
Persze ez csak egy darab cucc volt.Körülbelül 36-ot?!
-
Szellem.
Topikgazda
Én meg csak azt mondtam ami tapasztalatban látok.
Egészségedre. Mindenki azt használja ami a számára a legmegbízhatóbb.Azért annyit leírok: Kaspersky már nem a régi és ismeretlen ransomwarek ellen sajnos nem a leghatékonyabb.
Sokszor látom. Ha felismeri és felhőben illetve adatbázisban benne van akkor ok, de ha nem ismeri, nem nagyon hatékony az ez irányú védelme. EAM-ban pont az a lényeg a ransomware modulban, hogy a még ismeretlen dolgokat is felismerje.
Reméljük, hogy a 2019-es Kaspersky áttörést hoz ezen a téren is, mert nem csak a GUI-ban hanem másban is hoz állítólag jelentős fejlesztéseket.Ott van például a Kaspersky Antiransomware amit vállalati környezetre találtak ki, de ettől még ingyenes és Otthoni user is tudja használni.
Van róla egy pár videó, hogy az új és még általa nem ismert ransomwareket nem nagyon kezeli! Az egy felhőalapú védelem. Ennyi. Ezek meg már a Panda esetében bebizonyosodtak, hogy nem igazán hatékonyak, főleg net nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz Szellem. #50609 üzenetére
Én csak azt mondtam, amit egy emsi fejlesztő javasolt.
Elismerem az emsi hatékonyságát és tényleg nagyon jónak tartom.
Én viszont saját részre még mindig a Kaspersky-ben és az ESET-ben bízom a legjobban, de főként a kasperskyben.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Szellem.
Topikgazda
Ez azért nem feltétlen igaz! Nem csak a memória méretére van az az opció hatással.
Feleségem gépében 6 Giga van, de gyenge a proci, mert i3-as. Ott bekapcsoltam és észrevehető a hatása, illetve védelmi képességekben meg semmi hátránya nincs.
Gyengébb gépeken jó ha az be van kapcsolva.A súgó meg azt írja:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az EMSI-ben kell valamit állítani a max.hatékonyság érdekében?
Köszi. -
Szellem.
Topikgazda
Nem csak a közösségi média miatt csinálják jól szerintem.
Igen, jelen vannak és nem csak cikkeket osztanak meg személytelenül, hanem amikor írsz akár a Facebook vagy a Youtube oldalon ott vannak és segítenek! Emberközeliek!
Az árazásuk valóban korrekt. Nem tud senki olyan céget mutatni, aki azt csinálja mint az Emsi. Meg tudod hosszabbítani ingyen napokkal a licenced! És azért ez nem semmi! Én amióta használom kaptam már plusz egy évet, ami valóságban több, mivel nekem 3 gépes licencem van, így az eloszlik, tehát, ha egy gépes lenne, akkor ebből 3-szor annyi jött volna ki. Az össze barátom aki pl. Eset terméket használt át állt erre. Először kipróbálták a 30 napos verziót, majd megvették, és ugye ezt a személyes linkemre kattintva tették.
Arról nem is beszélek, hogy az évek alatt jelentősen olcsóbb lesz a hosszabbításod.A probléma kezelésük első osztályú! Egyébként itt azt gondolom, hogy minél nagyobb egy cég annál jobban oda kéne figyelni a felhasználókra. Sajnos, nem ez a tendencia! A legtöbb gyártó már csak a nevéből él és bullshitekkel adja el a terméket jelentősen túlárazva!
A termékről annyit, hogy szerintem rossz az érzésed. Ez a termék full készen van, és szerencsére nem tartalmaz semmi szart! Semmi fölösleget! Amit tud, azt fullosan tudja. Nem is kell ezen változtatni. Pont ez tetszett meg benne. Korábban volt hiányérzetem az egyes modulokkal kapcsolatban, de rájöttem feleslegesek!
Az AntiRansomware modulja az zseniális! Egy termék nem tudja azt amit ők! Olyan faszán megcsinálták azt a modult, hogy akár hol nézem a teszteket sorra fogja őket! És azt hozzáteszem, hogy mindezt szép csendben, finoman meghirdetve nem nagy arccal tették. Nézd meg a többi terméket! Nagy arccal, mindenféle csillivilli szöveggel nyomják az állítólagos fejlesztéseiket és buknak el sorra.
Szóval, szerintem nem kell hogy hiányérzeted legyen. Ez a program így jó ahogy van. Ettől EMSI! -
Pano
addikt
válasz Szellem. #50602 üzenetére
Egyet értek én is az észrevételeitekkel és tapasztalataitokkal is.
Én még egy nagyon jó vonásukat kiemelném, amivel kiemelkednek a többi nagy közül:
Felismerték, hogy igazi terméket úgy lehet fejleszteni, ha ismerik az embereket (nem csak gondolják mi jó nekik, vagy idióta statisztikákra alapoznak csak), mivel nekik fejlesztik. Ebből kifolyólag teljesen jelen vannak a közösségi csatornákon (felhasználói fórumok, youtube tesztek komment szekciói, aktív facebook nem csak a saját oldaluk keretein belül stb). S itt nem marketingesekre gondolok, hanem fejlesztők!
Ezt a szemléletet valamiért nagyon kevés vezetés hajlandó alkalmazni, nem csak itt, hanem úgy összességében minden szolgáltatás vagy kereskedelmi ágazatban.Azt is említsük meg, hogy árazásban is nagyon jók.
Nekem az az egyetlen "problémám" az Emsisoft szoftverekkel, hogy állandóan "not done yet" érzésem van tőle, mint ha valami köztes állapotban lenne mindig a szofver: nem is béta, de nem is végleges.
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest