Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nekem 10 eur volt, de mind az 5 gépre. Offline installerrel nekem Eset Smart Security Premium lett. Programverzió 18.0.12.0. Kérdés, most megyek telepíteni a maradék 4-re. Mindenkinek kell csinálnom eset fiókot és megosztani az előfizetést, vagy mindenkinek az én eset azonosítómmal telepítsem?
[ Szerkesztve ]
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
junior11
veterán
Nem, instagramon "bejelölt" egy "csaj", szexi képek meg minden, gondoltam kamu, meglehet, rengetegen vannak, aztán a profiljánál ott volt a link az elérhetőségéhez, mondom magamban megnézem, de átirányított egy másik oldalra. Virustotal és egyéb linkscannerek szerint tiszta, egyedül a Sucuriweben a PhisTank jelzett rá, hogy malware, phishing. Ide inkább nem rakom ki a "csaj" linkjét, ha érdekel, esetleg privátban átküldöm.
Mondjuk a bige a képeken fullosThe Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Szellem.
Topikgazda
Ez pontosan így történik, ahogy beraktad a képeket!
De ez eddig nem így volt. Miért nem lehet ezt kikapcsolni?
Eddig beléptem egy ismeretlen eszközön, és jött egy értesítés a fiókomba, hogy én voltam e vagy sem. Ráböktem az Igenre és bent voltam.
És a legszomorúbb, hogy ki sem tudom kapcsolni a Kétfaktoros azonosítást, hogy újrakalibráljam.Ez valami új módi amit kötelezővé tette ez a szemétláda cég?
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Szeretnék 2db illúziót is eloszlatni:
1. attól még hogy közvetlenül (tehát nem telemetriával, bugvadászattal, adatküldéssel, reklámmal stb.) fizetsz érte még nem lesz egy termék "jobb"
2. nincs "legjobb" védelemMegjegyzem most nálam is Avast Free van fenn (sokáig volt Defender egy ideig Kaspersky Free és most van egy F-Secure Safe licencem is) használok mellé egy "host list block"-ot így nincs reklám: [link]
[ Szerkesztve ]
-
seneca07
tag
Én is vettem kulcsot a Kaspersky-hez, csak a német oldalon kb.8 Euro volt. Meg is jött 5 perc alatt, 3 pc-s licensz. Azonban többször újra kellett telepítenem, egyszer saját hiba miatt, egyszer hdd-ssd csere miatt a laptopban. Kiírta, hogy már x-szer volt telepítve, ezért nem lehet már aktiválni. Írtam a 2f-nek, azt a választ kaptam, hogy ezek a kulcsok Angliai értékesítésre lettek kiadva, ráadásul az ebay--en hivatalosan szerintük nem is lehet kapni legálisan ilyen kulcsot. Szerintük át lettem verve, ami persze nem kizárt. Írtam az eladónak, aki e-mailben küldött másik kulcsot, de már nem aktiváltam vele, mert itt az egyik kolléga belinkelte az 1 éves promó Emsi-t a német Chip magazinból. Inkább kipróbálom, mivel elég sok jót olvastam itt róla. Eddig minden super! Mellesleg a lányom gépén továbbra is működik a KIS ugyanazzal a kóddal. Lehet nincs igazam, de itt az eBay-en is sok a minősített eladó, akik nem feltétlenül engedhetik meg maguknak a hiteltelenné, csalóvá válást.
Bár ki tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Pc játékok
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Fifa 20 PC játék (lemezes)
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest