Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1203
addikt
Srácok lehet hülyeséget kérdezek de mivel váltottam Mac-re ugye nem kell már semmilyen víruskergetőt használnom?
Vagy tévedek?
Ha ajánlott, akkor mi az ami szóba jöhetne? -
csaba1203
addikt
válasz balazs1956 #71131 üzenetére
Nincs olyan, hogy leginkább ajánlott....
Vannak 30 napos próbaverziók felteszed teszteled és amelyik nem fogja vissza a géped teljesítményét azt használod.
Az örök igazság az, hogy a vírusokat mi magunk telepíthetjük ha figyelmetlenek vagyunk vagy ha direkt olyan oldalakat böngészünk, amik ezekkel vannak tele.
Remélem azért tudsz majd választani terméket és ha azzal kapcsolatban van kérdésed szívesen válaszolunk.[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
válasz balazs1956 #71129 üzenetére
Az Eset supportja az élvonalban van de a védelme szerintem átlagos az árához képest....
A vírusoktól nem kell félned ha nem böngészel kétes oldalakon és programok telepítésekor nem csak a next gombot nyomogatod.
VPN helyett inkább egy jó reklám blokkoló ami adhat pluszt az alap védelmed mellé.
Adguard vagy uBlock Origin javasolt én az utóbbit használom. -
csaba1203
addikt
válasz balazs1956 #71119 üzenetére
Ha kicsit feljebb olvasol megtalálod a válaszokat...
Bitdefender és a többi is erősen gépfüggő és csak feltelepítve derül ki mennyire lassítja az alkalmazásaidat.
Az avast+comodo kombo-nál nem lesz rosszabb szerintem.
Eset túlárazott védelem részemről. -
-
csaba1203
addikt
Békés,boldog karácsonyt minden fórumtársnak!
-
csaba1203
addikt
-
csaba1203
addikt
Igazad van nekem jelen pillanatban a BTS adja ezen szempontok alapján a legtöbbet.
Kaspersky fanatikus vagyok és most is van KAV licenszem, amit hivatalos magyar disztribútortól vettem de annyira lelassítja a notim, hogy inkább nem használom...
A böngészést teljesen ellehetetleníti idővel ami a legnagyobb érvágás nálam. -
csaba1203
addikt
Most megnyugodtam, hogy jó a védelem a gépemen.....
- [link]
-
csaba1203
addikt
válasz Jack Oneill #70087 üzenetére
Relatíve igen.
-
csaba1203
addikt
-
csaba1203
addikt
Másik fórumban találtam ha esetleg valakit érdekel:
- [link]
Nem rossz ajánlat szerintem 1 évre..... -
csaba1203
addikt
válasz Hublot #69056 üzenetére
Kicsit félve írom le mert lehet megköveznek de a válaszom igen.
Kicsivel több, mint egy hete használom a féléves promó-t és minden tekintetben elégedett vagyok vele.
Adtam előtte egy utolsó esélyt a KIS-nek de 3-4 nap után a gépemet használhatatlanul belassította....
A BTS egy hét után is észrevehetetlen és én erre igen háklis vagyok.
Az idegesítő VPN-es dobálást ki lehet kapcsolni benne.
A böngészést nem fogja, a netet nem lassítja a frissítések jönnek óránként, amit a kis ikonon ellenőrizni is lehet szóval nálam idáig pipa.
Van még időm augusztusig de ha nem rontják el a románok az Internet Secirity is bőségesen jó lesz nekem és ahhoz kulcsot elég kedvezően lehet vásárolni. -
csaba1203
addikt
válasz csaba1203 #68976 üzenetére
Nos 2 nap használat után minden rendben a ruszkiknál...
Wi-fi dobálás nincs akadás néha mikro laggok böngészőnél Edge de vannak más furcsaságok is ez inkább a microfos sara lesz.
Fájl műveleteket nem lassítja torrent sáv szélesség rendben.
Boot után van azonnali védelem a frissítések jönnek hozzá jah egyenlőre marad fenn..... -
csaba1203
addikt
válasz lakatosturbo #68982 üzenetére
Bármelyik jó választás és erős védelmet ad.
-
-
csaba1203
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #68972 üzenetére
Adataim mindig mentve vannak semmi gond nem lett volna....
-
csaba1203
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #68969 üzenetére
Miután uninstalláltam a hang szórókból csak pattogást lehetett hallani....
Dell oldaláról leszedtem a gyári drivert és újra telepítettem most semmi gond.... -
csaba1203
addikt
Most kicsit Norton Security-zek.....
Egész jó mintha fenn se lenne a gépen a védelme nem tudom milyen lehet de eddig tetszik.
Van 90 napos promó ha érdekel valakit esetleg és még fiókot sem kell regelni hozzá úgy is megy nálam. -
csaba1203
addikt
Nem tudom volt már belinkelve de megszületett a végeredmény:
- [link]
Eset-nek nagy gratula! -
csaba1203
addikt
B.U.É.K!
-
csaba1203
addikt
Kellemes ünnepeket minden fórumtársnak!
-
csaba1203
addikt
válasz Szellem. #68262 üzenetére
Válaszoltam is de itt is leírom szívesen, nekem anno ez az a termék amivel soha semminemű gondom nem volt.
Az Eset pedig a másik volt talán bár annak a vírus eltávolító része gyengélkedett mindig....
Ha a próbaidőm beválik inkább adok ezért pénzt, mint a lejtőn megindult Kasperky-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Háború Izraelben
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest