Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz seneca07 #60211 üzenetére
Az természetes amíg nem fizetsz nem tudod használni. A legtöbb havi/évi díjas szolgáltatás kér előre fizetési adatokat és utólag kell az automatikus levonást kikapcsolni. Nemcsak AV cégek, Spotify és Office 365 is ilyen. Természetesen jobb helyeken erre figyelmeztetnek, emailt is küldenek ha lemondtad közben és közeledik a prémium lejárati ideje.
A Defender ahogy előttem írták magától háttérbe vonul, a Windows biztonsági központ is jelezni fogja innentől a Norton intézi a védelmet. Nincs semmi teendőd.
A Nortonról majd pár hét múlva írj tapasztalatokat a topikba.
-
Cs1csó
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz seneca07 #60211 üzenetére
Ez talán még a jobb más védelmeknél nem hallottam, hogy lenne ilyen automatikus megújítás letiltás opció, bár lehet csak én nem hallottam.
Automatikusan inaktiválódik a Defender, DE a Biztonsági központ - Alkalmazás- és böngészővezérlés-en belül A Smart Screen még működni fog, UWP-s alkalmazásokat figyeli, és az EDGE böngészőt, meg a webről letöltött ismeretlen alkalmazásokat is figyeli továbbra amikor külső védelmet használok és mivel nem használom sem az EDGE-et sem UWP-s cuccokat ilyenkor ezt kikapcsolom. DE ez nem szükséges.
-
törölt tag
válasz seneca07 #59501 üzenetére
Ha Pro alatt gpeditben nem "tuningoltad" akkor a Home alatt se veszel észre különbséget. Nyugodtan használd. Az új "Tamper protection" funkciót kapcsold be, azt hiszem alapból nincs.
-
Cs1csó
félisten
válasz seneca07 #59501 üzenetére
Annyival nem tud kevesebbet, hogy neked bajod legyen belőle. A plusz dolgok vállalati közegben jelentetnek előnyt, HA:
- naprakész a rendszered
- használsz a böngészőben tartalomblokkkolót
- adataidról - kiváltképp a pótolhatatlanokról - mentést készítesz
- pénzügyeidet kétfaktoros azonosítással végzed akkor nagy gond nem lehet. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz seneca07 #58426 üzenetére
- olcsón beszerezhető termék
- felhasználóbarát kezelőfelület
- átlagos -> x <- jó szignatúra felismerés
- chates ügyfélszolgálattal elégedett voltam
- jó proaktív képesség
- biztonságos bankolás
- zsarolóvírus ellen védelem
- átlagtól több téves riasztás
- frissítés zavartalan
- közösségi hálózat védelem
- újraindításkor picit lassan tölti be a modulokat
- inkompatibilitási gondok előfordulhatnak
- telemetriai adatok náluk is kérdéseses
- teljes keresés eltud tartani egy ideig[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
salaud
aktív tag
válasz seneca07 #56589 üzenetére
Én elvoltam a defenderrel is, most karácsonyi promóban volt F-secure Safe, felraktam, eddig bevált, gépet nem fogja, tesztelgetem, egész jól működik. Régebben próbáltam bitdefendert, az jobban fogta a gépet, és ahogy itt olvasom, bug-osabb is. Ha odafigyelsz, elég a defender is, de ha választani kell, hogy F-secure vagy Bitdefender, akkor szerintem F-secure.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
Cs1csó
félisten
válasz seneca07 #56589 üzenetére
Az ingyenes és fizetős védelmek között nem abban van eltérés hogy az egyik véd a másik nem.
Az ingyenesekhez nincs support és kisebb funkcionalitással rendelkeznek pl.:
- nincs külön szülői felügyelet modul
- beépített VPN
- bankolást védő mód stb.DE a főbb védelmi összetevőkben általában nincs különbség pl. az Avast ugyanazt a védelmet használja a Free termékeiben is mint a fizetősökben csak azok meg vannak dobva pár extra szolgáltatással, DE pl. Bitdenfender Free - HA JÓL TUDOM - egy kicsit régebbi védelmet használ mint a fizetős BD Antivírus. van egy un. "photon" technológia ami nincs beépítve, de nem tudom ezen a téren történt e változás csak azért írtam, hogy képet kapj a védelmekről.
Ingyenes vonalon ezek ajánlottak:
- Kaspersky Free
- Avast Free
- Comodo - Comodo Cloud AV, Comodo Antivirus, Comodo ISHa e kettő közül akarnál dönteni akkor inkább az F-Secure-al kezd a próbát.
Márkák, gyártók vannak akik termékei már bizonyítottak:
Avast, ESET, Emsisoft, G-Data, F-Secure, AVG, Bitdefender, Kaspersky,Ezeken kívül is van pár termék de azokkal itt a fórumon mostanában kevesebb visszajelzés van, vagy nem is volt de a teszteken jól szerepelnek pl. Webroot, Trend Micro, Bullguard, McAfee, Symantec
-
Cs1csó
félisten
válasz seneca07 #56233 üzenetére
A lényeg hogy ANGOL IP-címről lásson a rendszer pl. feltettem egyet ami random címet adott talán németet vagy mást de ennél az akciónál csak az angol a nyerő.
A BD-nél kevésbé agresszív. Esetleg a VPN próbálkozásba lehet bezavar a BD tűzfala - csak tipp kapcsold ki időlegesen amíg próbálod elérni az oldalt még azt is kipróbálhatnád hogy lehet bezavarhat esetleg más kiegészítő időlegesen tiltsd le a többit.
-
Cs1csó
félisten
válasz seneca07 #56231 üzenetére
Nem tudom milyen böngésződ van de FF-re ami működött - tényleg el tudta hitetni az oldallal hogy angliából vagyok a HOXX VPN Proxy volt regisztrálni kell egy email-el de ezen kívül nincs vele gond.
Ha Chrome-ot használsz akkor menj az áruházba és írd be a keresőbe "VPN" vagy Proxy és az első találatokkal kezd vagy amit sokan használnak: pl. HOTSPOT SHIELD stb. valamelyik csak beválik.
Nem árt a kieg telepítése után a böngészőt újraindítani esetleg egy CCleaneres takarítást futtatni.
-
SityiSXT
őstag
válasz seneca07 #55758 üzenetére
Én voltam, aki dicsérte. Több gépen néztem, a saját régi gépem érezhetően gyorsabb lett a McAfeeval a Defender után (i5-3550, 8 GB RAM), de nagyon gyenge gépeket is tudott kicsit segíteni (HP 6503 A8 proci, 4 GB RAM, illetve Chuwi Hi10 Pro Atom procis tabletPC).
A LiveSafe jobban megéri, mert korlátlan licenszt kapsz, szürkeboltban olyan 3500 Ft körül adják. -
Dumi86
senior tag
-
Cs1csó
félisten
válasz seneca07 #54847 üzenetére
Jó védelem, a Windows tűzfal felokosítására használd a Windows Firewall Control nevű programot ami az 5.4-es verzió óta funkciókorlátozás nélkül is ingyenes tud magyar nyelven is - a nyelvi fájlt is innen kell külön letölteni - jobb oldalt van kikeresed és mentés másként letöltöd - majd bemásolod a WFC telepítési mappájába - telepítés után ne a RUN-ra kattints hanem az EXIT-re zárt be a programot ekkor másold be a fájlt majd indítsd el WFC-t és már magyar nyelv lesz.
A Kaspersky free egy vállalható program - de telepít egy külön modult amit érdemes telepítés után a programok és szolgáltatások közül törölni. Valamilyen fizetős VPN cucc ingyen kb. 200MB-ot ad ami ugye semmire sem elég és után fizetős tehát csak a helyet foglalja szerencsére nem integráns része a vírusirtónak simán el lehet távolítani.
-
Dumi86
senior tag
válasz seneca07 #54843 üzenetére
Ennél gyengébb gépemen van most a kaspersky free 2019(már c patchel)
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
borix
őstag
válasz seneca07 #38446 üzenetére
Töröld a Bitdefendert RevoUninstaller programmal ez leszedi a visszamaradt fájlokat és a Everything fájlkeresőt is ráengedheted hátha ő is még talál valamit.
Majd egy új email címmel próbáld meg feltenni amit még nem használtál.
Nem biztos,hogy menni fog lehet,hogy meg kell venned vagy érdemes lenne váltanod nem sz@rakodni vele.
Nézz rá a g2play oldalra ott elég olcsón beszerezhető. -
Cs1csó
félisten
válasz seneca07 #36578 üzenetére
Üdv, itt a fórumon nem nagyon szoktak elragadtatva lenni a Mcafee-től. Kis erőforrásnak - fizetős vonalon - Webroot, talán Nod32
Ez egy tipikusan olyan dolog, érdemes időt szánni rá és egypárat végigpróbálni lehet pl. hogy a nagyobb erőforásigényűnek tartott Kaspersky fog beválni vagy akár a Bitdefender jelenleg teszteken ezek szoktak jól muzsikálni legjobban, legrégebb óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- COD MW2, COD 2019, COD COLD WAR eladó.
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest