Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
seneca07
tag
Sziasztok, nekem is lejár a Norton licence, Kaspersky-n gondolkodom (mármint Internet Security-n). Itt többször szóba került, hogy bizonyos Intel processzor(ok)nál a sávszélességbe beleszól. Nekem i5-8265U cpu-m van. Érinti, ez a probléma? Elöre is köszönöm a választ.
Üdv. -
seneca07
tag
válasz
#86564352 #60216 üzenetére
Félreértettél, én már fizettem egy évet, hiszen a kulcsot csak így kaptam meg. A telepítésnél az érvényes 1 évre szóló kulcs beírása után még a szoftver letöltése elött kérte a bankkártya adatokat, bár figyelmeztetett arra, hogy majd csak 12 hónap után a megújításkor fogja a számlát megterhelni.
-
seneca07
tag
Na mindegy. Eddig meg vagyok a Nortonnal elégedve, meglátjuk mit hoz a jövő.
-
seneca07
tag
válasz
Cs1csó #60212 üzenetére
Köszönöm a válaszod, de mit értettél az alatt, hogy "jobb más védelmeknél"? Egyébkén igazad van, mert használtam már pl. a Nord Vpn-t, vagy az Express Vpn-t is és valóban mindkettönél a felhasználónak kell ut´lag átállítani, kikapcsolni az autómatikus megújítás státuszt, de én ezt akkor sem tartom korrektnek.
-
seneca07
tag
Sziasztok, feltelepítettem a Norton 360 Deluxe védelmi rendszert. A telepítés megkezdésekor meg kellett adni a termékkulcsot és fiókot létrehozni. Elég "érdekes" volt, hogy addig nem tudtam továbbmenni a telepítéskor, amíg meg nem adtam a fizetési adataimat (név, cím, bankkártya adatok, vagy paypal fiók). Ez az autómatikus megújítashoz kellett, amit a Norton fiókon belül a telepítés befejezése után ki lehet kapcsolni. Itt is az történt, amiröl már napok óta folyik a szó itt a fórumon, ez a marketinges eröszakosság. Miért akarják ennyire tukmálni, beszéljen maga helyett a termék. Amennyiben meg vagyok vele elégedve, akkor úgyis megújitom, de miért ezzel kezdik már a telepítéskor? Kicsit furcsa, de ezt leszámítva, eddig tényleg jó a termék: jelszókezelö, vpn szuper.
Más kérdés: a Defendert (win 10) nekem nem kell manuálisan kikapcsolnom ezek után, azt megteszi a Norton?
Elöre is köszönöm a választ. -
seneca07
tag
Sziasztok, még egy kérdés. A laptopot elöre telepített Mc Affee Safe-el vettem.Úgy tudom régebben nehezen lehetett ezt a védelmi szoftvert eltávolítani. Tudom egyszerüen uninstallálni pl. Revo Uninstallal, vagy van speciális eltávolítója? Elöre is köszönöm a válszt.
-
seneca07
tag
Sziasztok, részben idekapcsolódó téma, de azért off-ba tettem. Vírusfertözés esetére jól jöhet az adatmentés. Most az O&O Diskimage 12 Pro szoftver ingyenesen letölthetö a "sharewareonsale.com" oldalról holnap délelött 10 óráig.
-
seneca07
tag
Sziasztok, lehet ostobaság a kérdés, de felteszem. A topikot napi szinten olvasom és az utóbbi idöben általatok erösen ajánlott kategória lett windows 10-en a Defender. Eddig win 10 pro-t használtam, de most vettem egy laptopot win 10 home-mal. Ugyanúgy megbízható a Defender használata ennél is,mert ugye ez a verzió vmivel kevesebbet "tud" ? Elöre is köszönöm a választ.
-
seneca07
tag
Sziasztok, a Trend Micro-val kapcsolatban mi a véleményetek, tapsztalat? Erös gép kell alá?
-
seneca07
tag
Sziasztok, kétféle lehetöség van. Bitdefender IS vagy F-Secure Safe, windows 10-re. Ti melyiket ajánljátok?
Elöre is köszönöm a választ.[ Szerkesztve ]
-
seneca07
tag
válasz
Cs1csó #56232 üzenetére
Chrome-al próbáltam, de én Németországban élek, viszont van egy fizetös megbízható (Hma Vpn Pro) szolgáltatás, amire elöfizettem. Rentgeteg országban van szerverük. Eddig sikeresen használtam, pl. magyar online filmeket tudok vele nézni, magyar szerveren keresztül, stb. De most ez nem sikerült. Mindegy, megpróbálom, az általad leírtakkal.
Egyébként Bitdefender IS 2019-em van kb. 1 hónapja, ami ráadásul magyar. Nagyon jó áron vettem Black friday akcióban, eddig probléma nélkül. Azonban itt a fórumon, amit rendszeresen olvasok, követek, sokan "ekézik", szidják a Bitdefendert, ezért gondoltam, kipróbálom az F-Secure Safe vírusirtót. Régebben, kb 4-5 éve használtam már a Client security-t.[ Szerkesztve ]
-
seneca07
tag
Sziasztok, az 1 éves F-Secure Safe promóciót nem sikerült regisztrálnom. Próbáltam angol vpn-el is, de "az ön országából ez nem elérhetö" üzenet fogadott. Sikerült már esetleg vkinek és ha igen, hogyan?
Elöre is köszönöm a választ. -
seneca07
tag
Sziasztok, az emsi clean-nel sajnos nem sikerült uninstallálni az Emsisoft vírusirtót a gépemről win 10 alatt. Végigfutott az eltávolító, gép újraindít, aztán mégis ott volt a gépen a célkönyvtárban. Nem védett aktívan, de ott van. Most újratelepítettem, de mivel lejárt a licencem, váltani szeretnék. Tudtok vmi tippet az eltávolítására?
Előre is köszönöm. -
seneca07
tag
Sziasztok, itt ebben a topic-ban már többször olvastam, hogy a McAffe vírusirtót dícsértétek. Azt tudtam én is, hogy egy díjnyertes szoftver, elég nagy múlttal, de régebben mindenhol azt olvastam, hogy fogja a gépet, mint az atom. Igaz ez az állítás, vagy már finomodott, javult a helyzet? A laptop, amire raknám: win10, i5 7200u 2,5 Ghz, 12 gb ram, ssd. A McAffe IS, vagy a McAfee Live Safe érdekelne. A választ elöre is köszönöm. Üdv.
-
seneca07
tag
Sziasztok, erre a régi konfigra tudtok ajánlani ingyenes védelmi megoldást?
Intel core2duo E8400 3Ghz, 4 gb ddr2 ram, hddElőre is köszönöm a választ. Üdv.
-
seneca07
tag
Sziasztok, tudom, hogy már unásig vagytok ezzel a kérdéssel, de én mostanában nem tudtam naprakészen olvasgatni a topik-ot, ezért megkérdezem. Kaspersky IS, vagy Emsisoft? Emsit használtam, régebben több éven keresztül Kasperskyt, de mintha most az Emsi idönként fogná a böngészöt, lassítja a böngészést. A Kasperskyt megbízhatóbbnak gondolnám, de itt a topikban eléggé lehúztátok, mondván nem fejlesztik eléggé, rossz az ügyfélszolgálat, stb. Szóval, melyik kergetö az optimálisabb? A konfig: i5 7200u 2,9 Ghz, 12 gb. ddr4 ram, ssd, win 10. Elöre is köszönöm a választ.
-
seneca07
tag
Én is vettem kulcsot a Kaspersky-hez, csak a német oldalon kb.8 Euro volt. Meg is jött 5 perc alatt, 3 pc-s licensz. Azonban többször újra kellett telepítenem, egyszer saját hiba miatt, egyszer hdd-ssd csere miatt a laptopban. Kiírta, hogy már x-szer volt telepítve, ezért nem lehet már aktiválni. Írtam a 2f-nek, azt a választ kaptam, hogy ezek a kulcsok Angliai értékesítésre lettek kiadva, ráadásul az ebay--en hivatalosan szerintük nem is lehet kapni legálisan ilyen kulcsot. Szerintük át lettem verve, ami persze nem kizárt. Írtam az eladónak, aki e-mailben küldött másik kulcsot, de már nem aktiváltam vele, mert itt az egyik kolléga belinkelte az 1 éves promó Emsi-t a német Chip magazinból. Inkább kipróbálom, mivel elég sok jót olvastam itt róla. Eddig minden super! Mellesleg a lányom gépén továbbra is működik a KIS ugyanazzal a kóddal. Lehet nincs igazam, de itt az eBay-en is sok a minősített eladó, akik nem feltétlenül engedhetik meg maguknak a hiteltelenné, csalóvá válást.
Bár ki tudja? -
seneca07
tag
Sziasztok, most van promóba McAffee antivirus plus.Gondoltam felrakom, de állítólag nem túl szerencsés választás, dacára annak, hogy erős védelmet nyújt.Segítsetek légyszives:mi az oka a népszerűtlenségének? Fogja a gépet, nem lehet uninstallálni,stb.? Előre is köszönöm a válaszokat.Üdv.
-
seneca07
tag
Szia, egy régebbi Bitdef. fiókkal ment a dolog, de a régi 107 napos promós időt kaptam vissza, mert a Bitdefender emlékszik az eszközre (laptopra). Egyébként a saját uninstalljával szedtem le.A 2015-ös verzióknál mindig kulcsot küldtek, most már a spéci promós telepítőt lehet letölteni.Köszönöm a segítséget, de amíg lehet kihasználom ezeket az akciókat, mert sztem. a Bitdefender az egyik, ha nem a legjobb fizetős víruskergető!
-
seneca07
tag
Sziasztok, promóciós Bitdefender volt a laposon, de a gép cserélve lett. Fel szerettem volna rakni ugyanezt a Bitdefendert, de mivel eszközcsere volt ezért azt írja ki, hogy lejárt. Hiába töltöttem le az újabb promóciós szoftvert telepítés végén mindig átvált és kiírja, hogy lejárt, vásároljak új licenszet. A Bitdefender centralban is úgy jelenik meg, hogy még van 107 napom a promócióból. Tudtok erre vmi.megoldást, hogy hogyan tudnám újra a Bitdefendert telepíteni?
Előre is köszönöm a választ, Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! -
seneca07
tag
Sziasztok,kis segítség kellene.Felraktam a promós előre aktivált (180 nap) Bitdefender IS 2016-ot.Azonban laptop cserélve lett, újratelepítés stb., és újból felraktam Bitdef.IS-t a régi account-tal, de kiírta, hogy erre az eszközre lejárt a licensz. Kérdésem:ha regelek hozzá egy új Bitdef. fiókot, akkor fel tudom rakni a promóciós virusírtót?
Vagy hogyan kell eljárnom, hogy működjön a 180 nap?
Előre is köszönöm a válaszokat.Üdv. -
seneca07
tag
Sziasztok, egy régebbi laptopra szeretnék felrakni Panda Gold Protection 2016-ot az eddigi Bitdefender helyett. A Bitdef. eddig jól védett,de fogja a gépet. Szerintetek megbízható a Panda, megbízható védelmet nyújt?Előre is köszönöm a válaszokat.Üdv.
-
seneca07
tag
Sziasztok! A Mcafee IS-ről szeretném kérdezni, hogy megbízható e, érdemes feltenni, ill. mennyire erőforrás zabáló? Egy régebbi notira is fel szeretném rakni, de nem tudom bírja e? Tudtok kevésbé erőforrás igényes antivirust ajánlani? Előre is köszönöm a válaszokat.Üdv.
-
seneca07
tag
Sziasztok!
Mi a tapasztalatotok, véleményetek az Outpost Security suite Pro-ról? Most szeretném feltenni a gépemre (win7x64), mert ingyen letölthető egy éves promóciós kóddal!
http://sharewareonsale.com/shop
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Beáll az ultrák közé a Realme
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Motoros topic
- Android szakmai topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest