Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Nem feltétlenül az az árulkodó, hogy milyen emailről jöt (látszólag), mert azt ügyesen tudják álcázni, hogy látszólag legitimálják az emailt. Inkább az az elsődleges árulkodó jel, hogy milyen linkre akar átvinni. Az emailben lévő bejelentkező linket nézd meg, anélkül, hogy rá is klikkelnél, csak vidd rá az egeret. Ha valami átirányítós, vagy kamu szagú link, akkor tuti átverés.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
törölt tag
-
törölt tag
Ha bejelentkezel minden nap, akkor ne kattints sehova, töröld, itt még a magyar fordítás is hibádzik.
Nekem elég sűrűn jön olyan levél, hogy valaki használni akarja az Insta fiókomat (ami nem létezik), vagy éppen Fb-t akarták feltörni, vagy valaki hozzáadott telszámot a PayPal fiókomhoz vagy éppen a Hotmailemet akarták feltörni.
Ezek mind hivatalosnak tűnő levelek, de valójában vírus vagy phising vagy éppen feliratkoztál 20db orosz hírlevélre.[ Szerkesztve ]
-
Narandil
tag
Cs1csó - Köszi a tippeket! Kipróbáltam, amit tudtam, de egyik sem jött be eddig.
Synaptic - Köszi! Sajna ez volt az első lépés, de semmit sem ér.
hcs57 - Köszi az oldalt! A Malwrebytes progi segített. Legalábbis egyelőre még nem jött vissza a Find it.ASUS Prime X570-P, Ryzen 7 5800x, ASUS TUF 6900xt, 2x 16 gb Crucial Ball. Sport DDR4 3200MHz CL16, WD 1000GB BC, Kingston A400 240GB, Samsung 500GB EVO Basic, Phanteks Enthoo Pro ház, ASUS ROG Strix 1000W, Alpenföhn Brocken 3, ASUS ROG Strix XG32UQ monitor
-
ledgeri
nagyúr
gondolom valami 2fa, ha nincs link akkor lényegében semmi... bár a fenti linket olvasva ma már lehet bármi bármi...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ƵøŁĭ
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- SkyShowtime
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest