Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz Thusor #73706 üzenetére
Köszi, kipróbáltam nekem pár óra használat alatt bejött! Korábban nem is hallottam erről a termékről. Igenis létezik Androidos vírus, a kolléganőm anyukájának a zárolt telefonját (nem hibásan beütött PIN kód miatt) 'volt szerencsém' a kezemben tartani...!
Más. Upgradeltem az FS Totalra, ezútom is köszönöm 'FC' kollégának, hogy hozzásegített egy újabb promócióhoz! Ajánlom forduljatok hozzá bizalommal! Nekem ez is bejön elsőre...Szerintem ez nem tök felesleges fícsörökkel van túltolva, hanem használható. Még az ismerkedés fázisában vagyunk. Egyelőre hiányosság számomra, hogy a VPN-en belül nincs (még) magyar server. Külön megyitathatnánk, hogy 2023-ban kell-e VPN, az én véleményem határozott igen, de ez felhasználói szokás függvénye is...
Örültem volna, ha kiváltja a májusban lejáró HideMe-t...is...
Az Identitásfigyelő szerint 2019-ben feltörték a freemail accontomat, amit egyébként 'trágyadombnak' használok. Viszont egy olyan jelszó jelent meg, amit életemben nem használtam...
Elsőre ennyi, majd ha lesz időm tovább túrok az új ficsőrök beállításában.
Én általam javasolt termék!Semplar: a 'DrWeb'-re gondolsz? Én használtam valamikor, de egyszer csak k-va rendszerlassító lett, még azt hiszem az XP-s időkben...
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Thusor #73554 üzenetére
Azért ez durva. Annyit fogyaszt mint egy komolyabb játék.
Azért ezt illett volna mihamarabb kijavítani. A 19-es meg nem feltétlen jön ki februárban.
Nem állnak rosszul a fejlesztéssel, de van még még velem komolyabb probléma.Azért az eszem megáll, hogy ennyire megeszi a memóriát és az a válasz, hogy indítsd újra a szolgáltatást.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
-
balazs1956
senior tag
válasz Thusor #71195 üzenetére
A tegnapi google mizériával kapcsolatban jutott eszembe a kikapcsolás, hátha ez okozza. Szerencsére mára rendeződött, de akkor is érthetetlen, hogy nem lehet időlegesen kikapcsolni, ahogy pl. lehet az Avastot, talán az ESET-et is.
Bármilyen hibakeresésnél jól jönne, de így 35 lépésben, pláne, mint teljesen laikus felhasználó, elrettentő az egész procedúra. -
jozanparaszt
csendes tag
Ezek a pendrive-on keresztül fertőző kártevők létrehoznak egy autorun bejegyzést, ami egy rejtett mappára/fájlra szokott mutatni, esetleg még rendszerfájl attribútuma is van. Ha nincs autorun, akkor nem fog tudni fertőzni, csak ha elindítja valaki manuálisan. De ha valaki ezt megteszi, akkor az magára vessen. Azok a 2-3 éves kártevők meg lehet nem lesznek benne a Panda adatbázisában amit lement, lehet igen. Ugyanez igaz másra is. Vagy ismeri a vírusirtód, vagy nem. Többek között az ilyen esetekre vannak kitalálva amúgy az on-demand scannerek.
A lényeg, továbbra sem értem miért ne rakhatna valaki a gépére panda cloud-ot, ha csak időszakosan van internet kapcsolata.
-
jozanparaszt
csendes tag
One of the philosophies of the new protection model we've designed is that AVs don't need to detect every piece of malware that has ever existed or will exist, which is the traditional signature model. Basically what we're saying is that, if we have "x" millions of users in the Collective Intelligence community, what Panda Cloud Antivirus really needs to protect against is whatever malware is circulating amongst those users, and protect them even while off-line. For the rest of malware, you can detect it while connected to the Collective Intelligence servers.
-
-
King Unique
titán
Nálam külső eszközökkel,pendrive,főleg külső hdd-nél van hasonló,de annyira nem várat meg,csak néhány sec,annyi még belefér (de legalább ellenőrni az "érkező vendégeket",klubokban,szekus is beléőpőt,jegyet kér,akárki csak úgy besétálni mi lenne...)
Emlékszem régebben a 3-as verzió akasztott be "nagyon",mikor külsőt csatlakoztatott az ember,azt 4-esben már alig,kijavították,5-ösben megint visszahozták...kikapcsolni,vsz úgy lehet,beállításokon belül cserélhető adathordozóknál minden pipát kiveszek,de ajánlott-e...
+Nálam még annyi van,h tálcán ikonja időnként narancssárgára vált,majd hirtelen visszazöldül... ,játékos üzemmód miatt,pedig inaktívra van állítva,de beállításoknál a teljes képernyős alkalmazásoknál automat be-re van állítva,de full képernyőn nem használva a progikat,böngészőt (csak "felén") is eljátsza párx ezt,ez is bug...
Amúgy én elégedett vagyok vele,meg az "elég kedvezményes" kódos használattal is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- COD MW2, COD 2019, COD COLD WAR eladó.
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- PC játékok - árak megegyezés alapján
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest