Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispotter
tag
válasz #94529552 #82399 üzenetére
Igen nézegetem őket. Egyébként próbálgattam a beállításokat, de nekem valahogy nem tetszik annyira mint az enyém. Nem is gondoltam volna ennyire sikerül saját magam beállítani, de az én eredeti módos beállításomat jobbnak láttam. Lébyegében ugyanaz mint amit itt javasoltak csak nekem eredeti módban van. Hiába állítom ISF be ugyanazokat akkor is más. Nem értem, de nem is baj azt hiszem sikerült belőnöm
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
törölt tag
válasz #91166208 #82397 üzenetére
Alacsony input lagja van, tehát nem lesz gond vele. Ilyen[link].
silboy Téma összefoglalóban van egy fejezet A tévé kép beállításáról., és egyéb hasznos trükk.
Kispotter Még vannak LG webOS 3.0-as funkciókat bemutató videók is vagy 80-90 db. -
Zanik
addikt
válasz jézusom #82396 üzenetére
Szerintem már ott bukta a dolog, hogy a TV hangja vagy a beépített hangszórókon szólal meg vagy valami kimeneten keresztül (jack, optical, HDMI ARC). Javasoltam volna a Fiio D03K DAC-ját, hogy az RCA out-ot egy hangfalra, a jack-et pedig egy fejhallgatóra kötöd, de nem vagyok biztos benne hogy egyszerre mindkettőn ad-e ki jelet. Talán a fejhallgató erősítő és DAC topikban megmondja valaki. Másik ötletem még egy Bluetooth fejhallgató, hátha van olyan amit lekezel a TV...
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
törölt tag
sziasztok. Holnap vásárolok tv-t. Ezt az LG néztem ki magamnak: [LG]
Csak itt tudom megvenni máshol nem. Csak játékra használnám xbox one S... Kérdésem: Játékra jó e? Képe milyen? Ár értékben szerintem tökéletes. Filmet nézek rajta de USB ről csak ! köszönöm -
jézusom
addikt
válasz mgergo76 #82392 üzenetére
Nincs erősítő. Illetve egy mini hifit tudok ráilleszteni a tévére, amin sima sztereó rca van bemenetként, tehát a tévéből fülhallgatón keresztül jönnék ki. De így meg ugye a fülhallgató lehetőség ugrik, hacsak nem a fülhallgatóba dugom a fülest, de akkor a minihifi megint csak elhalkul.
Esetleg a scart ad ki hangot, ezt nem tudom, hogy megy-e együtt a fülessel.
-
Chartmen
csendes tag
Sziasztok
A következő probléma merült fel:
Adott egy uh8507-es TV , Serviio programot használok filmek megosztására, vezetékes neten keresztül osztom meg a dolgokat, viszont most letöltöttem egy már UHD-ba lévő filmet, nevezetesen az Utazót (gondoltam kipróbálok egy teljesen UHD-ban lévő filmet). Áttéve, semmi nem jön, mappa látszik, tartalma üres. Mi lehet a probléma? Esetleg már nem kezeli a majd 25 gb mkv formátumot? Esetleg kiírni BluRay lemezre?
Válaszokat, segítséget köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
válasz chrisx1 #82391 üzenetére
En magam csak kijelzokent használom, es esténként a sleep funkciót meg a hdmi cect, ez igy mindent kikapcsol mire én már alszom.
Input lagban nem tudok segiteni, de ha számít előtte nekem egy 42LB650V volt es ahhoz képest ennek sokkal jobb a képe, szerintem..."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
mgergo76
tag
válasz jézusom #82388 üzenetére
Lehet, hogy ez a kütyü tud segíteni Neked:
HDMI to HDMI opticalNekem ennek sikerült egy optikai kábelen keresztül egy LG 43LH5100 tv hangját ráküldeni az erősítőre.
Részletesebb beszámoló : ITTHa van optikai bemenetes erősítőd, akkor arra ráküldöd a jelet, az RCA-ról pedig mehet a fülesre.
Üdv: Gergő
-
chrisx1
tag
válasz Lacielvtárs #82389 üzenetére
Köszönöm!
Jó kis leírás, elolvastam. Mondjuk engem a smart funkciók sem érdekelnek, mert raspberry-t , és egyéb kütyüket használok. Elsődleges szempont a képminőség, és jó lenne tudni hogy milyen az input lag. Full hd filmeket nézünk rajta, és időnként én szoktam konzolon vagy pc-n játszani. Sejtem azért , hogy a jelenlegi 42lk450emhez képest bármi sokkal jobb lesz. -
válasz chrisx1 #82387 üzenetére
szia, itt egy korrekt, beszámoló Vond "tollából" a tévéről amit kinéztél magadnak
[link]
nekem is ilyan van, csak 49-es méretben
én meg vagyok elégedve a tévével, igaz a menü lehetne "gyorsabb"[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
jézusom
addikt
Sziasztok! Lg 47LB650 tévén szeretnék valami fülhallgatós megoldást. De úgy kellene, hogy szimultán a TV hangszórója is szóljon. Tehát egyik ember fülesen hallgatja, másik a tv hangszóróján. Lehetséges ez? Sajnos a füles jackre elnémul a tv
-
chrisx1
tag
Üdv hölgyek, és urak!
Valaki tud mondani valamit az LG 55LH630V típusáról? Ősrégi 42-esről akarok váltani, és a 4K nem zsibbaszt, sőt inkább vennék FHD-t, ha lehet, ezért ez a típus nagyon szimpatikus, de semmit nem tudok róla.
-
silboy
aktív tag
Sziasztok. 50 UH635-re tudnátok ajánlani beállítást? Egy hete van nálam, TV adások nagyon szépek, a lejátszóján nézett 720p filmek olyan "műtermiek".
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
Vinczuska
csendes tag
Sziasztok!
Most jött frissités UF850v -
Kispotter
tag
válasz #94529552 #82381 üzenetére
Köszönöm! Ezekről tudtam én is. De a beállításokat külön köszönöm. Ugyanis 2 napja ezzel játszom, hogy jól legyen beállítva, de sajnos éjszakás vagyok még teljes sötétben nem sikerült megnézni sem sajnos.. majd talán ma este. Kipróbálom mindet szerintem. Egyébként ha a szakértőiben állítgatok az eredeti amit én állítottam úgymarad minden benne ügye?
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Kispotter
tag
válasz rzerge #82379 üzenetére
Köszönöm! Egyébként valaki nem tudja létezik a neten valahol részletes használati útmutató ami magyar? Mert ami van hozzá elég szegényes.. Vagy a tv menüjében van súgó az miatt nincs? Ezzel váltották ki a használati útmutatót? Tök szívesen olvasgatnám részletesen..
-
Milka 78
nagyúr
-
Kispotter
tag
válasz Milka 78 #82376 üzenetére
Jajj már látom. Hasonló véleményen vagyok én is. Meglepődtem nagyon az sd adások képminőségén én is. Egyedül ami zavar kicsit az a fekete. De hát ezzel tisztában voltam, hogy az IPS ilyen szóval majd beletörődöm. De ma állítgattam már rajta sokkal jobb lett. 🙂 Egy kérdés. Youtubon be lehet valahogy menni a beállításokba ahol képminőséget lehet állítani?valamint tudja youtubon a 60 fpst? Mert ezt még a mai napig nem tudom
-
Milka 78
nagyúr
válasz freeapro #82372 üzenetére
A tv adást nem értem,mert nálam éles,még az sd adásokat is elég szépen kitakarítja.A fekete soha nem lesz az igazi,ezegy ips panel (42-es Pana VA-t váltott).Mind a háttérfény,mind pedig a fényerő az egekben van azt csökkentsd.Kindulásnak ez jó lehet (én korházazok,nem vagyok tv közelben)
. -
freeapro
senior tag
Sziasztok, beneveztem egy 49UH661-re. Egy 42"-es Pana plazmát váltott. A felbontás nagy előrelépés, de a színekkel még nem vagyok elégedett. A fekete és tv adás zajcsillapítása sem az igazi.
Van valahol leírás, hogy kell beállítani?
Továbbá hiába néztem át a leírást nem tudom hogy lehet csak a kedvenc adókat nézni. Beállítom a kedvenceket, sorba teszem, de mégis a teljes csatornalistát látom.
NAS-hoz (régi WD Live Book) hogy lehet csatlakozni? SMB-t tud, DLNA-t meg valszleg nem. -
__Zs__
tag
Sziasztok!
A hétvégén egész jó áron lehet beszerezni a LOGITECH 920-007157 K400 Plus wireless billentyűzetet a Mediamarktnál:
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_logitech-920-007157-k400-plus-wireless-billentyűzet-1176421.html
Az online árból még lejön 15% egy hétvégi kuponkóddal.
Azt szeretném megkérdezni, hogy
- az LG-49UF850V tv-m normálisan fogja-e kezelni? Konkrét tapasztalat különösen hasznos lenne.
- egyeltalán van-e értelme (úgy tudom, hogy pl. youtube app egyáltalán nem kezeli a külső, fizikai billenytyűzeteket), vagy felejtős? Persze mind pro, mind a contra vélemény esetén egy rövid indoklást is szívesen vennék.Más: van lehetőség a TV-vel mappákat törölni (nem csak fájlokat)? Nekem eddig nem sikerült megtalálni ennek a módját. Külső HDD-re, nem a TV-vel felvett tartalmakról van szó.
Köszönettel: __Zs__
-
törölt tag
Ott mondanak minden félét. Nálunk szinte semmi bevilágítási hiba nincs az 55-ös edge ledes UHD-n. Egy kalibrálással be lehetett volna lőni azért a színeket szerintem. Saját kezűleg elég sziszifuszi munka lett volna, de úgy láttam, hogy a bevilágítás miatt nem is akartál vele talán foglalkozni.
De beszéltük is, hogy va panelest akarsz venni. Ha már az 58UH635V nem jött össze, van ma még egy olcsó 60-as samsung FHD.Ismerek olyanokat, akiknek plazma után megfelelő minőség, de van 1, akinek ez se jó.[ Szerkesztve ]
-
atish15
aktív tag
Pénteki napon a 664V-t lecseréltük egy 50UH635V típusú tv-t. Meg kell mondanom hogy ez egy nagyon jó tv. Szóval aki jó árban szeretne egy tényleg nagyon jó készüléket annak bátran ajánlom. A hang talán az előzőn jobb volt valamivel, de ezt majd egy hangprojektorral ellensúlyozzuk valamikor.
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Abban szeretnek segitseget kerni h van egy 55UB850V 4k tv-m amit szamitogep mellett monitornak is hasznalok. Egy nvidia gtx 1080-al, az egyedi felbontasoknal letrehoztam egy 2560x1440-es progressziv 60hz-s felbontast. Elmeletileg ez mukodik , valtoznak az ikonok stb meretei. De ha ranyomok a tv informacios savjara ott csak 1080p-t jelez ki. Mivel lehet a gond? Ha pl 2160p 60hz-re allitom a kimeneti jelet akkor szepen a tv az informacios savban ezt is jelzi ki. Ebbol gondolva ha ezt tudja normalisan kezelni akkor 1440p-t miert nem vagy mivel lehet a gond? Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
Azt mondták a MM-ban, hogy ez az Edge LED technológiának köszönhető, nem típushiba.
A nemlétező fekete meg az IPS.Várok egy árzuhanást az idei, VA paneles Sony-kra. Lehet csak jövőre.
Mindenképp vigyél magaddal vétel előtt olyan tartalmakat, amikben van sötét, illetve fekete.
Mint pl. az OLED demók.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
zsoltika74
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy 55 UH6157-es tv-t.
Nem vagyok 100 százszázalékosan kibékűlve a képével.
Tud valaki nekem segíteni?
Olvastam, hogy valakinek már régebben meg van. Esetleg nem sikerűlt valakinek egy jó beállítást találnia?A feketéjével nem vagyok kibékűlve
Köszi előre is
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Véleményt szeretnék erről a típusról: 49uh664v
(Igazából már meg vettem, de azért kíváncsi lennék! ) 2 hétig nézegettem neten teszteket tvket. És nekem ez tűnt a legjobb választásnak![ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
Köszönöm szépen,erről beszéltem,pontosan azt fogalmaztad meg ami engem is bosszant ,amilyen tények elé állítottak a gyártók .Nem akartam még az 50lf652v-t lecserélni(mert jó ,és miért),de most nem tudom mi legyen.
Az lg meg elásta magát kissé most előttem,miért kell állandóan kergetni a nagy konkurenciát a samsungot,nem látja ,vagy nem is érdekli ez a kis piaci szegmens ami pl a 3D-s tv-k iránti igény?
Vagy nem olvassák tényleg hányan írták alá a 3D-s oled-ért síránkozók hozzászólásait,petíciojukat[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Zanik
addikt
válasz tigipuf #82359 üzenetére
Sajnos egyelőre nem úgy tűnik, hogy az LG vagy akármelyik másik tévégyártó meggondolná magát, és mondjuk 2018-ra visszhozná a 3D-s TV-ket. De persze azt se lehet biztosra mondani, hogy soha többé nem lesznek 3D tévék.
Én se terveztem idénre TV vásárlást (3 éves az előző LG-m), mert úgy tervezetem, hogy majd ha kiforta magát és olcsóbb lesz az OLED, meg elterjed az UHD és a HDR, és lesz tartalom is rá, akkor ráérek új TV-t venni (2018-19 táján mondjuk).
Erre jött a hír, hogy az LG is dobja a 3D-t, így hosszú tanakodás után arra jutottam, hogy ha valaha is akarok még egy HDR és 3D képes UHD TV-t birtokolni, akkor most kell venni. Nagy nehezen az asszonyt is sikerült meggyőzni arról, hogy mi is indokolja a korai TV cserét, bár láthatóan nem volt annyira boldog tőle.
Én is mérges vagyok, hogy a gyártók jól elterjesztették a 3D-t, jómagam egy rakat pénzt beleöltem 3DBD-kbe, erre most dobják a dolgot. Oké, ott vannak még a 3D-s projektorok, de azok ugye mind aktívak, és hát nem mindenki tudja megoldani, hogy moziszobává alakítsa a nappaliját.
Úgyhogy ha szereted a 3D-t, akkor vagy most megveszed az utolsó széria egy példányát, vagy egy jó időre biztos le kell mondanod arról hogy új 3D tévét veszel...[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
tigipuf
senior tag
helló!
Ha most kihagyom az lg49uh8507-t,akkor tényleg nem lesz már lehetőségem 3D-s uhd (esetleg oled)tv-t vásárolnom ?
Most komoly,hogy teljesen leáll az lg is a 3D-ről?Létezhetetlen,hogy nem látják van rá igény legalább 1 modellt hagynának már meg a palettán.
A 3D halott meg hasonló dolgok nem érdekelnek,mi szeretjük,érdekes módon moziban annyira kihalt,hogy mégis él és virul[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
BZoli77
újonc
Helló!
Lg la690s tv upc műholdas előfizetés
ci modullal használom a upc kártyát és nem tudom frissíteni az adókat hiába írom be frekvenciát,polarizációt , szimbólum sebességet helyesen nem találja meg a csatornákat!
műholdak listájába THOR 0.8W van
upc oldal pedig THOR 6 műholdat ír ami nincs benne a tévé listájában! Ilyenkor mi tudok tenni ? -
nrbx
tag
válasz kemuri78 #82346 üzenetére
Munkahelyemen vettek ket ilyen tv-t, en is meglepodtem azon (otthon IPS monitorom van), hogy oldalrol fakobb. A fekete meg tenyleg nem annyira fekete, mint az otthoni VA-s Samsung K5500 eseteben, de sotetszurkenek egyaltalan nem neveznem. A K5500-nal viszont talan meg jobban csokken a kontraszt oldalrol nezve (nyilvan egymas mellett nem lattam a ket TV-t). Szoval IPS lesz az.
Szerintem tul van ertekelve ez a fekete kerdes - ezalatt azt ertem, hogyha valaki meg nem latott IPS TV-t, monitort, csak forumokon olvasott rola, akkor rosszabra, szurkere szamit. Ennyire nem rossz a helyzet.
-
kemuri78
csendes tag
válasz Lacielvtárs #82351 üzenetére
Köszi a választ! Még megpróbálok egy forgatható konzolt hozzá, igazából szemből nézve én sem vagyok teljesen elégedetlen a kép minőségével.
-
válasz kemuri78 #82350 üzenetére
nézd anno amikor én is emellett döntöttem, akkor nekem is fontos volt az ips.
amikor beüzemeltem itthon, akkor tűnt fel ugyan ez a jelenség.
beletörődnöd semmi esetben sem kötelező, ha még benne vagy a csere lehetőségben akkor cseréltesd ki ha neked fontos.
amúgy lehet nálam sincs a dobozon ips logó, talán a leírásában láttam,már nem emlékszem rá.
viszont ha ips ha nem, tény hogy nekem jobban tetszik a képe ennek a 49LH630V-nek mint a korábbi 42LB650 képének.
igazából én azért nem is foglalkoztam vele - és írtam hogy beletörődtem - mert én szemből nézem, így nem okoz gondot nekem a betekintési szög, "hiányossága"."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
kemuri78
csendes tag
válasz Lacielvtárs #82347 üzenetére
Szia!
Nos, a dobozon ráadásul nincs rajta az IPS logó vagy jelzés de ha a márka honlapján IPS akkor elvben el kell hinnem. Vagy nem? Törődjek bele?
-
-
válasz kemuri78 #82346 üzenetére
A betekintési szög, amit tapasztalsz, nalan is jelen van...
A tv dobozán is mintha ips lenne feltuntetve, de tény hogy nem tökéletes a régebbi ips paneles tévémhez képest.
Nekem is az a tevem van mint neked , 49es méretben, mondjuk én már beletorodtem[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
kemuri78
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget, útbaigazítást kérnék..
LG 55LH630V. Pár hete vagyok tulaja. A menü lassúságát nem taglalnám,nekem annyira nem is zavaró, a legtöbbet HDMI bemenetről használjuk külső lejátszóval. Ami viszont még mindig nem hagy nyugodni - és ezt egy fórumtársamtól priviben már megtudakoltam, köszönöm is a készséges válaszát - hogy IPS avagy más típusú panelról van szó. A gyártó magyarországi honlapján IPS szerepel a specifikációk között, ami szerint - jelen esetben ellenkezik a valóságban tapasztaltaktól - oldalról sem kellene fakulást, halványulást tapasztalnom. Sajnos ez jelen van. Kocogtatásra a kijelző elszíneződik. Érdekes dolog még, hogy a feketéket nem találom annyira szürkének. A fakó halvány színek már kb 30 fokos betekintési szögnél jelentkeznek.Alapból sajnos megvan a széleken jelentkező bevilágítás (pontosan nem tudom hogy ezt felhősödésnek vagy minek nevezik) de az nem annyira zavaró. MM-től vásároltam. A kérdés magja az volna, hogy előfordulhat-e, hogy ez nem IPS paneles típus, esetleg már cserélve lett a panel (erre nem is merek gondolni). Ha igen (és mivel a betekintési szög miatt eleve az IPS-re mentem rá) és ez nem IPS paneles akkor hogyan tudnék ezzel kapcsolatban teljes bizonyító erővel a kereskedőnél "reklamálni"? Jelzem nem feltétlenül ez a célom, de ha már kifizettem egy nekem nem kevésnek számító összeget és nem azt kaptam amit kértem, akkor mindenképpen szeretném orvosoltatni. Sajnos nem értem rá nézelődni a vásárlás után, hogy valójában egy másik IPS paneles tv hogyan viselkedik, összevetve a sajátommal.
Köszönettel:kem
-
TCr
veterán
válasz baandii #82342 üzenetére
Köszi, megcsináltam.
Sajnos azon nem javított, hogy pl. a Prometheus sötét jeleneteinél a fekete helyett sötétszürke képet látok, a kép legalább 25-30 %-án pedig világosszürke foltokat (legfőképp a sarkokban) a bevilágítás miatt.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
TCr
veterán
Megvettem ma az LG 60UH7707-et a Media Marktban, de az áruházban kiállított képpel ellentétben itthon nem igazán tetszik.
Egy dolog, hogy a fekete sötétszürke, de emelett elég durva LED bevilágítások (foltos) is vannak.
Milyen a MM üzletpolitikája?
Visszavihetem x időn belül, elhozhatok helyette azonos árban, vagy ráfizetéssel mondjuk egy Sony-t?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
jiatur01
csendes tag
Ki tudna nekem segiteni? Lg43uh6207 _hez milyen usb hubot elosztot használhatok amivel működik hdd_ re valo müsor felvétel.
[ Szerkesztve ]
-
frankstork
aktív tag
válasz frankstork #82314 üzenetére
Na akkor a téma adott, téves vásárlás miatt nem kell valakinek ez?
A dongle hozzá 8ezer, hogy menjen a 42LA620S-mel, annyit nem szánok erre a történetre...
Fel teszem az apróra... 660s, meg feljebb a 2013modellekkel megy dongle nélkül is. -
Makaay21
csendes tag
Sziasztok!
Lg UH6157 vagy UH668V melyiket érdemes megvenni?
Választ előre is köszönöm -
hurenzon
senior tag
végül egy 55uh6157 lett mert véletlen adtak rá kedvezményt. Így 179 e ft volt . ez bomba ajánlat és 7500 Ft volt az 5 év gold törés védelemmel kötött biztosítás + ingyen szállítás + 15 hó ingyen hitel
[ Szerkesztve ]
-
stampedli
tag
Sziasztok! Mediaban ma du. megrendeltem online egy 55 LH630V-t 171-ért, gondolom Joy napok miatt vitték le a netes árat is. Ez elég korrekt vétel, ugye?
Kíváncsi vagyok, mit bír, majd írok róla. Mondjuk 7 éve volt utoljára tv-m, vmi kb. 20"-as CRT Orion, szóval nem túl magas a léc.
Bár most van nálam egy kölcsön projektor, egy ideig szimpibb volt, de macerásabbak tűnik. Elsősorban filmeket/sorozatokat nézek DVD-ről, v torrent tékából, kábel tv nem kell.
A kontraszt és a fekete nem annyira izmos az IPS-eknél, de valószínűleg teszek a hátára LED szalagot. Azzal átverve a szemet, jobbnak látszik a fekete? -
Dniel
tag
Kispesti MM 49UH7707 2 db dobozos 55uh7707 1 db 49uh8507 2db esetleg valaki keresné
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kleroo #82328 üzenetére
LF szériát sztem már nem kapsz. De keresheted azért, LF630-LF652 és felette, hátha..., ahhoz MR600-as való.
Aztán még elképzelhető a 40UH630V(vagy 43UH65, 66) 1-2 MM üzletben hogy van akciósan raktáron, +MR. Régebbi akcióban 125k-ért is volt. Amihez most jár, azok a drágábbak, 43UH668V és felette, de majd látod, ha benézel néhány boltjukba, -
Kleroo
veterán
válasz #94529552 #82326 üzenetére
Köszöntem!
(FHD egyébként simán elég lehet, ha ezzel jobban beférünk egy alacsonyabb ársávba)
dafaq! Már nem jár alapból hozzájuk?
Van vmi kombó ahogy jobban jövök ki ha olyan modellt választok amivel eleve van MR?
(pl: 130k+10k MR helyett veszek 140k-ért egy MR-es jobb TV-t)43LF630V pl?
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
törölt tag
válasz Kleroo #82320 üzenetére
Már mennek az akciók, de egy kicsit drágábbak. MR-hez: 40" UH630V, és 43"-ban pedig 43UH65-ös számozástól felfelé alkalmasak a tévék, és külön kell megvenni az MR-t hozzá, ha szükséges.
xy2003 Azt mondták, hogy külön egységként működik az MM online szekció. Miért és hogyan, azt nem tudom.
Ha online nincs, az egyes üzletekben attól még lehet készleten. Pl. 50UH635V megint akciós, és amíg gondolom tudnak belőle rendelni, addig nem veszik le az oldalról.[ Szerkesztve ]
-
vito555
tag
Sziasztok
LA 660s hogy kell gyári visszaállítást csinálni?Előre is köszi
üdv𝄢
-
atish15
aktív tag
Most nézem hogy az 50UH635V egész jó áron van most a mediában. Még mindig meditálok rajta hogy mit válasszak igazából a következők közül szeretnék amihez egy kis segítséget szeretnék kérni:
-UH635V
-UH668V
-UH7707 nagyon tetszik de az ára elég húzós. Ha megéri a felárat akkor fizetek többet de szeretnék tényleg jót venni.Köszönöm
-
laszlobak
tag
Sziasztok!
Az utóbbi 1000 hozzászólásaitoknak köszönhetően, annak elolvasása után sikerült vennem az MM-ben egy LG50UH635-öt 171k-ért. Most üzemelném be.
Külső vinyóról történő film lejátszásra használnám alapvetően.Mit vásároljak (milyen tipust, hol) még a beüzemeléshez? - nekem így nagy hirtelen a HDM kábel, és az MR táv jut csak az eszembe. (Egyenlőre a talpán használnám, külső vinyó, filmek vannak. )
A lényeg mindig a részletekben van...Tanácsot lehet kérni, de a döntés felelőssége a Tied! (mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni)
-
Kleroo
veterán
Ahoy urak!
Van nekem egy 49uf7707
ETALONMEGAKIRÁLY. szeretem.
A magic remote büntet.Kedves ismerősömnek szeretnék vmi hasonló tudást. Ahogy nézem most már az 55ös TV-k is meglepően olcsóak, így gondolom nem földtől elrugaszkodott 120k környékén MagicRemoteos, 4K smart TV-t venni 40col körüli méretben.
De alapvetően ez lenne a fontos:
Magic Remote, és Smart okosságok. (telóról, megosztani, YT app, minden vackot lejátszon pendriveról)
100-120k körüli ár ami mehet képminőség rovására akár, illetve 40es méret is elég akárTudtok esetleg tippet (holnapi körút során jó lenne vmi fix tippel kezdeni...hátha MM-ban is akicóban lesz)
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
xy2003
tag
Hogy ez a mm mennyire genyo,tegnap este 11után néztem,hogy mennyiért adják a 49-es 7707est,249999Ft volt ahogy egész héten, ránéztem éjfél után is mivel szó volt róla,hogy kuponozás lesz,nem ment rendesen az oldal(még most is elég tré) nem voltak árak azt néztem korán reggel persze,hogy a termék jelenleg nem kapható felirat fogad,gondolom nem akartak 15%ot adni rá.
Kíváncsi vagyok 15.én lesz e már.
Persze lehet én keresem,találom mindenkiben az "ellenséget" azt tényleg elfogyott[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz balazska92 #82312 üzenetére
Gondolom megfelelő szoftverrel, onnan kezdve a tv csak megjelenítő
szerintem jónak tűnik..
-
balazska92
senior tag
válasz shteer #82308 üzenetére
A tv saját lejátszójával müködik a 3d. Legalábbis elindul a film, és alul ahol lehetne tekerni a filmen, ott van egy 3d ikon, rámegyek, és ott különböző 3d beállítások vannak. Pl 2d-3d, 3d fent lent osztott, illetve 3d oldalt oldalt osztott. Ha a film amit lejátszok oldalt oldalt osztott, rámegyek arra a 3d beállításra, akkor "egybemegy" a kép, és mintha a szemüveggel tényleg 3d lenne. Lehet hogy saját szemüvegével lenne az igazi, majd szerzek azt is. De a lényeg hogy a számítógépről akarom lejátszani a filmet, és nem a tvről. Az hogy oldható meg?
-
OldMike
őstag
válasz frankstork #82294 üzenetére
Akkor a kompatibilitással nincs baj, viszont szerintem a tévédben nincs beépített vevő az MR-hez, csak szoftveresen van előkészítve. Ez azt jelenti hogy egy speciális USB stick (dongle) kell hozzá, amit az USB aljzatba dugva működik együtt az MR a tévével. Annak idején szettben árulták, nem tudom hogy külön kapható volt-e, és manapság elérhető-e valahol.
Az említett funkciók azért működnek, mert azokhoz az MR az infraportját használja, nem az RF részt.42LM660S
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #82284 üzenetére
Az lehet az egység hibájából adódóan is, hogy nem csatlakozik rá semmi, akkor nem lesz inaktív ?
Megnéztem RGB (Display) csatit és ott rákötöttem a kábelt és már aktív is volt, majd lekötöttem és inaktív lett (ez így lenne normális az Antenna csatlakozás esetében is, nem ?)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
shteer
titán
válasz balazska92 #82307 üzenetére
Próbáld ki a tv saját lejátszóját USB-ről
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Zanik
addikt
válasz balazska92 #82303 üzenetére
Akkor passz.
Igazából nekem az a fura, hogy mikor a TV médialejátszó alkalmazásában 3D-s filmet választok ki, akkor automatikusan átvált, vagy felajánlja (alul egy felugró menüben), hogy 3D-re váltsak (SBS/OU, vagy DualPlay). Passzív 3D-hez amúgy az OU verziókat szokták inkább ajánlani.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #82284 üzenetére
Erre tud mondani valaki valamit ?
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Zanik
addikt
válasz balazska92 #82301 üzenetére
Ezt találtam: [link]
Picture menu > 3D settings
Idáig el tudsz jutni a távirányítóval?Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
balazska92
senior tag
A menüben én nem találtam sehol. Ha meg tudnád nézni azt megköszönném, de így saját távirányítója nélkül mintha nem is "okos" tv lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.