Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz #91166208 #82622 üzenetére
Szia!
Amennyiben az AVI-t lejátssza, az MKV-t pedig nem, akkor valószínűleg a Windows Media Player DLNA megosztását használod. Az ugyanis az MKV-t nem ismeri, hiába tudná a tévéd, a WMP nem juttatja el hozzá. Egyébként erre utalnak az előző hozzászólásokban leírt beállítási előírások.
Az UMS számára mindezek nem szükségesek, mivel ott a szoftver kezelőfelületén választod ki azokat a mappákat, amiket a tévén akarsz látni. Sajnos (igazából persze nem) az UMS nagyon sok dologra képes szoftver, emiatt ki kell tapasztalni hogy mire is van a sokból szükséged. Igazából a legfontosabb a Státusz fül, ahol - ha a hálózati kapcsolatok rendben vannak - rögtön látnod kell a tévédet (nálam még a WMP is látszik, de nem foglalkozom vele), ezután pedig a Navigáció/Megosztás Beállítások fül, a többihez valószínűleg nem kell hozzányúlni.
42LM660S
-
válasz #91166208 #82622 üzenetére
Az .mkv- t is le kéne játszania, én az LG- n nem próbáltam még de a tesóm Samu tévéje simán lejátsza. Ha felmásolod Penre vagy külső HDD- re a problémás .mkv- t, arról lejátsza ? Ha igen akkor tuti hogy a Winben van még valami, amit be kell állítani. Nagyon sok buktatója van Win7- től a megosztásnak, elég egy kis szösz, kivételek/tűzfal/TCP-IP- n belüli jogosultság elállítódása. Programok is elcseszhetik ha valami kamu ablakot leOK- zol. Vírus/trójai/féreg is betilthat a háttérben alattomosan.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
Szoszo94
őstag
válasz #91166208 #82620 üzenetére
Kiterjesztés nem lehet gond, nálam látja az mkv-t. Itt még mindig hálózati probléma van, nézz rá esetleg telefonról is, hogy látod-e DLNA képes programmal a filmet. Valószínűleg nem fogod, mert a windows szivat.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
válasz #91166208 #82618 üzenetére
Milyen oprendszer van a Windows- os gépen ? A Win7- től kezdve már paranoiás a megosztásra. A megosztási központban ezek be vannak állítva ? Amiket fentebb leírtam csak akkor működnek ha így belövöd, nálam pld a retro gépeket nem látom 128bites protokollal, lehet hogy a TV sem tud úgy kapcsolódni. Ezek beállítása után hálókábelen és WiFin is csatlakozik minden. A 386- os gépet is látom Win7 alól ( természetesen azt csak kábellel ). WiFin is csatlakozik minden eszköz pillanatok alatt.
-
törölt tag
válasz #91166208 #82601 üzenetére
Az összefoglalóban is találsz leírást a DLNA-ról a Média lejátszás címszó alatt, vagy más hasznos dolgokról is. Itt pedig további funkciókról találsz bemutatót.
Gabesz87 Stell, Hama stb. mindegy a márka a konzoloknál, és van amelyiknek akár 8 cm-es távolsága a faltól, de lehet, hogy dönthetőt kellene nézned, ha nem pont szemközt lesz a tv. Van egy ilyen témájú topik is. Azt is átfuthatnád.
[ Szerkesztve ]
-
válasz #91166208 #82605 üzenetére
Ugyanezt el kell végezni a Biztonság fülön belül is, nemcsak a megosztás fülnél. Csak akkor látszódik a Wines mappa+fileok. Persze így nem annyira biztonságos, mert a net felől behatolónak könnyebb dolga van, lehet finomhangolni az egészet, egyéb beállításokkal, de ideiglenesen adhatsz mindkét fülön hozzáférést "mindenki" számára, így kiderülhet hogy ez volt-e a gond. Csak a mindenki jogaira figyelj, hogy csak olvashatónak pipáld be a hozzáférést.
-
Szoszo94
őstag
válasz #91166208 #82605 üzenetére
Pedig nálam így működik, még mikor nem volt NAS-ra okosítva a router, akkor így filmeztem. Ez esetben lehet a hálózattal vannak gondok, ugyan azon a hálózaton vannak az eszközök?
Illetve TV és gép restartot is beiktatnék.[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
válasz #91166208 #82599 üzenetére
Itt megtalálsz mindent
-
Darkness
aktív tag
válasz #91166208 #82596 üzenetére
igen... mint lentebb, nekem felettem szóló is írta... vagy feltelepíted a UMS 6.6.0 -t. ingyenes...
használtam, míg be nem kábeleztem az egész szobát és egy "NAS" -ra nem váltottam.Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
Szoszo94
őstag
válasz #91166208 #82596 üzenetére
DLNA, csupán pár hozzászólással előrébb tárgyaltuk
Tudja, van egy program a menüben (Fényképek és... vagy valami hasonló, fejből a pontos nevét nem tudom), a PC-n pedig meg kell osztani azt a mappát, amiben a filmek vannak.Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
-
válasz #91166208 #82417 üzenetére
Szia, mindkét állítás helytálló, jó tévé amolyan 'nép teveje' , es lehetne gyorsabb a menüje
Meg lehet szokni es kompromisszumokkal együtt lehet élni vele, szerintem.
Nekem is ilyen van 49es méretben.
Én elegedett vagyok vele, en ajánlom...[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz #91166208 #82397 üzenetére
Alacsony input lagja van, tehát nem lesz gond vele. Ilyen[link].
silboy Téma összefoglalóban van egy fejezet A tévé kép beállításáról., és egyéb hasznos trükk.
Kispotter Még vannak LG webOS 3.0-as funkciókat bemutató videók is vagy 80-90 db. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ford topik
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest