Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrisx1
tag
válasz chrisx1 #82670 üzenetére
Az imént lehet hülyeséget írtam, hogy az egész rendszer a webos alatt fut. Igazán nem értek hozzá, csak azt látom hogy minden menü nagyon lassú. Nem csak a böngésző, hanem minden. Most az előbb azt figyeltem, hogy a raspberry-t használva még az átlagosnál is lassabb lesz a menü. Nem értem az összefüggést. Egyébként úgy kell elképzelni a tv-t, mint egy nagyon lassú pc-t, amin már 5 éve ugyanaz a windows telepítés van, és közben mindenféle kétes eredetű oldalon járt vele a felhasználó. Bekapcsolás után egy darabig várni kell, aztán beáll a sebesség. Például arra még nem jöttem rá, hogy a raspberry kikapcsolása miért kapcsolja ki a tv-t is, de mikor ez történik, és azonnal vissza is kapcsolom, akkor hiába nyomom a csatorna váltót, csak akkor reagál ,mikor neki van kedve. Ha várok egy percet, akkor utána minden oké. Szóval ilyen ez a tv.
-
válasz chrisx1 #82391 üzenetére
En magam csak kijelzokent használom, es esténként a sleep funkciót meg a hdmi cect, ez igy mindent kikapcsol mire én már alszom.
Input lagban nem tudok segiteni, de ha számít előtte nekem egy 42LB650V volt es ahhoz képest ennek sokkal jobb a képe, szerintem..."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz chrisx1 #82387 üzenetére
szia, itt egy korrekt, beszámoló Vond "tollából" a tévéről amit kinéztél magadnak
[link]
nekem is ilyan van, csak 49-es méretben
én meg vagyok elégedve a tévével, igaz a menü lehetne "gyorsabb"[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.