Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz N.YCityBoy #83898 üzenetére
Köszi. Meglesem. Csak olyan spécit keresnék amit a faltól legalább 1m-re el lehet húzni és nem szakad le a 65 col alatt.
-
TA68
őstag
válasz Tarlóbetyár #83897 üzenetére
Valószínűleg main board csere lesz.
A mostani szerelőknek már nem is kell érteni a javításhoz, mert komplett panelt cserélnek. Sok variáció nincs, táp vagy main board, esetleg T-con. Ők már ikább csak panelcserélő szakmunkások. -
veterán
-
-
OldMike
őstag
válasz #28752640 #83893 üzenetére
Sajnos el kell fogadni, hogy a tévék megítélése alapvetően szubjektív dolog. Azt azért tudni kell, hogy a tévénézők többsége nem tökéletesen elsötétített szobában fog tesztábrákat, egyszínű fehér vagy fekete képeket nézegetni. A legcélszerűbb - csak igazából ritkán megvalósítható - megoldás a különböző tévék szemrevételezése, azonos műsoranyaggal. Így rögtön eldönthető, hogy melyik paneltípus (VA vagy IPS) a szimpatikusabb. Ez persze legtöbbször már a gyártót is eldönti. Ezután lehetne az azonos paneltípussal szerelt tévék közül választani, egyéb - fontos - szempontok alapján.
A nagyobb bemutatóterű üzletekben általában meg szokták engedni, hogy pendrive-on vitt videóval nézegesse az ember a tévéket. Persze tudni kell, hogy az üzletekben általában üzleti módban vannak a tévék, amik általában túl kontrasztosak, túl élénk színvilágúak a magas környezeti fény miatt. Azonban ha mindegyik így van beállítva (sajnos azért ez nem biztos), akkor talán ki tudod választani a valamilyen mértékben eltérő színvilágú tévék közül a számodra szimpatikusabbat.[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
törölt tag
válasz OldMike #83888 üzenetére
Ennek a PH nak egy bökkenője van vagy éppen pont nem baj. Nem volt még szerintem olyan itt bemutatott termék amit pár hozzáértő el ne kezdett volna fikázni. Ez legalább annyira szar mint a felesleges hájp. Már kezdtem örülni, hogy végre megtaláltam a tvmet és kezdtem a falikonzol keresgélését. Erre jön ez a kontraszt téma és az ips.
A cikk alapján megvettem volna. A hozzászólások miatt megtorpantam mivel 65colban nem olcsó. -
TA68
őstag
válasz komoramazsi #83891 üzenetére
Itt megtalálod.
-
LSL1337
őstag
sziasztok,
van egy LB650V-n és egy LF652V-m
sima digi kábeltv, előfizetés nélkül.
Az LF-en bejön minden adó, de az LBn no signal van az m1-m4HD, duna, stb csatornáknál. megtalálta day1 is az adókat, de akkor is no signal-t dobott, amikor odakapcsoltam.Ötlet, hogy ez miért lehet?
-
törölt tag
válasz 13128814 #83882 üzenetére
Waiting látszik, akkor azon még dolgozni kell, mert valami nem kerek. A tv és a PC újraindítása se árthat. A tévén lehet böngészni, és a youtube is megy, vagyis egy hálózaton vannak? Még a router újraindítás is mehetne. Ha semmi, akkor tedd újra a programot, vagy utána rakd fel a Serviio-t.
Akinek van valami problémája az egyes funkciókkal, vagy bármivel, annak érdemes a Tv visszaállítását megtenni, pl frissítések után, vagy javítás igénylése előtt is, hátha...
-
Krystal_s
addikt
válasz Lackooo84 #83852 üzenetére
Pl azért, mert számtalan olyan jelenség lehet, ami nem meghibásodás miatt van, hanem valami bezavar neki, vagy a rendszer megzavarodik. Lehet soha többé nem jelenik meg, vagy csak nagyon ritkán. Ilyen esetben meglehet kérdezni a szervizt, szerelőt hátha találkoztak ilyen esettel. Amennyiben nem, akkor kihívhatod, de ha nem tudod megmutatni a hibát, akkor elsődlegesen egyértelműen minden mást hibáztatni fog a szerelő, csak a tv-t nem. Vagy feleslegesen szétszedi a vadi új tv-t, amit nyomtalanul ritkán tudnak megoldani.
Pont én is hasonló helyzetben vagyok. Eddig fél év alatt havonta kb 1x olyat csinál a tv (amit csakis kijelzőként használok), hogy alvóból felkeltem a laptopot, bejön a tv-n a pc kép és nincs hang. Bemegyek az Összes bemenet menübe, ahol piciben megjeleníti a számítógép képet és hang is van. Visszakapcsolok a nagy képre és ott néma. Szóval valójában a HDMI átadja a hangot. Ezt mindegyik HDMI porton csinálta már. 4 féle HDMI kábellel és 3 különböző notebookkal. Egyik ügyintéző szerint beragad valami, azaz szoftveres dolog. TV kikapcsolás és vissza megoldja a problémát.
Pár napja megint előjött ez a hiba 1x, ezért írtam az LG supportnak, hogy megkérdezzem újra, hallottak-e ilyen jelenségről, vagy mi lehet? Kértem emailben válaszoljanak és még nem hiba bejelentést tettem, csak érdeklődtem. Erre d.e. jön a telefon, hogy küldik a szerelőt egyeztessek vele. Mindezt úgy, hogy szerelőt meg sem kérdeztek mi lehet. Pesten kívül nem LG szerelőt küldenek, hanem egy megbízott általános szerelőt, aki vagy ért konkrétan a típushoz, vagy nem. Felhívott a helyi megbízott szervizből egy nő, aki szerint biztos a notebook a hibás. Mondom jah, először olvassa el rendesen a levelem... Ilyen hozzáállással vajon mit csinálna a szerelőjük?
A TV-t max 1-2 napra tudnám nélkülözni, ha szétszednék és kicsit is meglátszana, netán még valami rosszabb lenne (találkoztam sok ilyen esettel) nekem már úgy nem is kellene. Vehetnék másikat. Szóval az ember igyekszik elkerülni a szervizt, ameddig nincsen egyértelműen megállapított hiba.[ Szerkesztve ]
-
13128814
tag
válasz #94529552 #83881 üzenetére
Nem, nem ír semmit. Így néz ki a dolog:
Pedig papírforma szerint minden rendben (bár a duplikációt nem értem):
Próbáltam a szerver újraindítást is, de nem történt semmi. A mappa is osztva van.
A kolléga írását olvastam, de ott nem tér ki erre a problémára. Nála alapból felismert mindent.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 13128814 #83876 üzenetére
Azt írja az UMS a státusznál, hogy, hogy Csatlakoztatva? Felül van szerver újraindítása is.
A Navigáció/ Megosztásnál alul a mappánál kell az újat megkeresni. Meg van osztva Windows-ban a filmes mappád? huncutka leírását is nézd át.__Zs__ Az online LG felületen jelentsd be javítási igényként, így nyoma marad és követhető is ha javításra kerülne sor, és csatold be a fotókat is.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #83878 üzenetére
EZ volt a jelenség.
Én írtam az LG Magyarország -nak (facen) és felvették a kapcsolatot velem, majd a hozzám közeli (50+km) hivatalos LG szerviz munkatársa jött a TV-ér és vitte / hozta teljesen ingyen)MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
__Zs__
tag
válasz Tarlóbetyár #83867 üzenetére
Szia!
Állandósult a tünet, így hívtad ki a szervízt, vagy nálad is csak alkalmanként jelentkezik/jelentkezett és így is elkezdenek vizsgálódni?
Üdv':__Zs__
-
MaxxDamage
félisten
válasz huncutka1029 #83853 üzenetére
Nekem 1x full kijelzőt cseréltek (LG 42LE4500 -n), 1 hét folyamatos üzem alatt jött elő a hiba... szóval van esély a cserére (szervizfüggő) de mindenképp hivatalos LG szerviz legyen aki foglalkozik a készülékeddel.
Nekem LED világítás probléma volt (3 év komoly használat után, mely TV-re 5 év garancián volt) és elsőnek az LG elgondolkodott azon, hogy új TV-t adnak (más fajtát/újat)...és nem teljes kijelzőt cserélnek (ezt a szervizes mondta nekem, aki a TV-m hozta vissza mikor befejezték a javítást), szereznek be, de utóbbi történt nagy megelégedésemre és 2 hét múlva (miután tőlem elvitte a szerviz a TV-t) kaptam is vissza.Ezen H.Sz. (#83849) __Zs__ -nek is ment egyben!
MD
L[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
__Zs__
tag
válasz __Zs__ #83849 üzenetére
Sziasztok!
Mindenkinek köszönom a visszajelzést!
Természetesen jelezni fogom az LG-nek is, de a probléma az, hogy tényleg csak néhányszor jelentkezett eddig, és egyáltalán nem reprodukálható (nekem legalább is eddig még nem sikerült).
Innentől kezdve, ha garancia időn túl tönkre megy a TV, és ugyanezt a jelenséget produkálja majd, akkor talán figyelembe veszik, hogy ezt a hibát már jeleztem korábban, ha viszont totál más jellegű hibával adja majd meg magát, senki sem fogja kötni az általam korábban jelzett jelenséghez, még ha valójában akár közös ok is lehet a két féle hibatünet mögött.__Zs__
-
13128814
tag
Jelentem megpróbáltam.
Az UMS (6.7.3) egyáltalán nem talál semmilyen eszközt, teljesen üres a státusz fül - pedig minden lóg a wifin.
Olyat tudtam csinálni viszont, hogy a Win MP-ben a TV-n játszattam le egy listát. Azóta már az sem megy. Pedig a hálózat menüpont alatt szerepel a TV (is), mind a két laptop látja.
Ahogy elnéztem az UMS felületén nem lehet tallózgatni eszközöket, ettől függetlenül a TV IP címét sehogy sem tudom ráerőltetni?
-
13128814
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek azzal kapcsolatban, hogy milyen úton-módon tudnám megosztani helyi hálózaton belül a laptop bizonyos mappáit a TV-vel? Mivel a faszályos hangrendszerem a TV-re van kötve - lusta vagyok a jack csatit ki-be húzogatni - , de macerás állandóan külső vinyóra másolgatni a zenéket, filmeket.
Az általam vizionált megoldás úgy nézne ki, hogy a TV-n mikor a bemeneteket lehet választani, akkor azokat is feldobja. De nem értek hozzá, nem tudom hogyan lehet megoldani, nézzétek el.
Úgy néz ki a dolog, hogy a TV, telefon, laptop egy wifi hálózaton vannak.
Az eszközök:
DELL Latitude E5570 (Win 10)
DELL Inspiron 3537 (Win 7)
LG 43UH603V UHDIgen, HDMI kábellel sincs kedvem semmit kezdeni. És ahhoz sincs, hogy a lapost összeszinkronizálom a TV-vel, mert az már sikerült, egyszeruen csak a TV-n akarom tallózni a mappákat.
Előre is köszönöm a segítséget minden lusta ember nevében!
-
veterán
-
balazs025
senior tag
válasz huncutka1029 #83862 üzenetére
Értem! Nagyon köszönöm a választ!
Sajnos minőségileg se az igazi. Akkor megpróbálok keresni valami más csatlakozásút, vagy marad a tv hangszórója. -
huncutka1029
addikt
válasz balazs025 #83860 üzenetére
ez azért van, mert jack (fülhallgató kimeneten) a hallásod védelmében állandó jelszinten megy ki a hang.
Ha az ilyen hangfalat tv-re kötöd, akkor a hangfalon tekerd maxra a hangerőt, és a tv hangerő szabályozójával fogod tudni változtatni a hangerőt.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
balazs025
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az mitől lehet, hogy a gépnél lévő hangfalam (GENIUS SW-HF 2.1 1205) számomra jól szól, viszont a TV-vel (LG 32LS570S) nagyon halk? Főleg a beszédre jellemző, és köszönő viszonyban sincs a hang minősége a géphez képest.
Ezt azért kérdezem, mert szeretnék egy hangfalat a tv-hez is, viszont nem tudom, hogy más jack csatlakozású hangfal jó lenne e hozzá.A segítséget előre is köszönöm!
-
Abus2
tag
LG honlapján új frissítés érhető el az UH6x UH75x szériás tv-khez. Leírás alapján az alábbiakat tartalmazza:
[05.30.02]
1. Added notification pop up for when app is no longer supported
2. Change in background image of no signal screen
3. Change in Amazon HDR mode[ Szerkesztve ]
Sörhassal nem lehet születni. Azért meg kell dolgozni!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz huncutka1029 #83853 üzenetére
Ma már minden telefon rögzít videót, azért egy ilyen hibát biztos felvennék.
The Truth is out there...
-
huncutka1029
addikt
válasz Lackooo84 #83852 üzenetére
Ha hiba csak 1x jön elő, és nem reprodukálható, a szervíz el fog hajtani melegebb éghajlatra, mert náluk a tesztkörnyezetben jó a tv.
Ez tény. sajnos...........
Egyéb iránt ez lehet alaplap hiba, egy hibás forrasztás a kijelzőn, tápfeszültség hiba, antenna interferencia, szóval nem olyan egyszerű . És te sem úgy űlsz a tv előtt, hogy a kamera melletted, és kezed a felvétel gombon, hogy az első röccenésre már fotózol, videózol is ugye?
Szóval ne szóld le, ha meg garis a tv, tök mindegy mekkora baja lesz, ha nem javítható, jön a csereutalvány...[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Lackooo84
nagyúr
Sosem értettem miért várnak egyesek ilyesmivel, pláne garanciális tévénél, én az első hibánál már videóznám, és hívnám a szervizt. Ha ilyen hibát valami okozza, tehát semmiképp csak "véletlen", és csak rosszabb lesz, esetleg más is károsodik a tévében, amit nem kellene megvárni. Sokan használják tovább ilyen vagy még súlyosabb hibákkal a készüléket, ami nonszensz. Persze, ha utána kukázni kell a tévét, mert már nem gazdaságos a javítása, akkor meg megy a sírás.
-
törölt tag
Sziasztok
49UJ635V és 49UH6207 közül választanék, alapvetően egy világos nappali (jó, sötétíthető) IPTV + filmek.
Játék nem érdekel, sport igazán F1 és kb. ennyi.
Melyiket ajánlanátok és miért? -
__Zs__
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni: LG-49UF850V típusú készülék néha (eddig talán 3x fordult elő) hirtelen - minden előzmény nélkül - átvált ilyen képre:
Nem tudom kötni semmilyen, éppen elvégzett művelethez sem. Volt amikor a távirányítón semmi sem csináltunk, éppen néztünk valamit, és akkor állt be ilyenre.
Csak ki-, majd újra bekapcsolva a TV-t lehet eltüntetni/megoldani.Mitől lehet ez? Esetleg egy komolyabb meghibásodás várható? Érdemes lehet jelezni még garanciaidőben az LG felé?
Üdv': __Zs__
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rotor82 #83844 üzenetére
Egyébként a visszaállítás is sokszor hasznos dolog, mert alapra teszi a tévét, felszabadítja a memóriát, vagy a próbaként felrakott, és felesleges appokat is letörli. Sokszor teli van a böngésző is minden régi dologgal, amit érdemes törölni, vagy egy 20 perc áramtalanítás is törli. A nem használt alkalmazásokat is érdemes törölni.
Meg amúgy is hasznos időnként reset-elni a tévét. -
nrb263
tag
Sziasztok LG UH635V hez tudnátok részletes képbeállítást írni? Köszönöm
-
huncutka1029
addikt
válasz kem001 #83843 üzenetére
minden uhd tv tudja a felskálázást.
SD adás esetében max HD közelire, hd adásnál gyönyörű szépen fehúzza.
kivéve, ha minden képjavító ficsőrt bekapcsolsz, mert akkor fura dolgokat tud művelni a képpel.
Tapasztalatok: kereső jobb felüla női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Rotor82
aktív tag
Na szóval:
Érdekes anomáliák ezek...
Már én is számításba vettem, hogy a digi epg-je rosszalkodik, de a lényeg, hogy megpróbáltam mindent amit írtatok (kivéve a visszaállitást) és láss csodát, JÓ LETT! :-)
Amit még csináltam és szerintem jót tett neki, az a kedvencek kitörlése és újbóli hozzáadása.
Köszönöm mégegyszer, hogy a segítségemre voltatok! -
kem001
tag
Sziasztok. LG 43UJ701V tv-ről van valakinek tapasztalata esetleg? Tud UHD felskálázást?
-
TA68
őstag
válasz huncutka1029 #83841 üzenetére
Igen, ezt írtam én is, csak nem fogalmaztam ilyen egyértelműen.
Szerintem ott a DIGI EPG-jével is lehet valami gebasz. -
TA68
őstag
válasz Tarlóbetyár #83831 üzenetére
Ez valamilyen gerjedésnek tűnik. Próbáld ki, hogy az antenna (és a hálózati ) kábelen kívül semmi ne legyen bedugva, akkor csinálja-e.
[ Szerkesztve ]
-
Tarlóbetyár
tag
válasz huncutka1029 #83829 üzenetére
A center van alatta meg dvd lejátszó! Ennyi! Az áramtalanítás megvolt!
-
huncutka1029
addikt
válasz Tarlóbetyár #83815 üzenetére
20-30 percre áramtalanítsd a tvt és utána nézd meg, nincs e a tv közelében rossz árnyékolású hangszóró, vagy más mágneses teret zavaró generáló kütyü.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz Rotor82 #83825 üzenetére
szia
sajnos ez a "normális"
ugyanis a tv több más gyártóval ellentétben nem tárolja el a memóriájában kikapcsolás előtt a programinfókat.
Így minden bekapcsoláskor üres EPG vel indul, és csak akkor olvassa be, ha a szolgáltatói adatfolyamban frissítést kap. Így előfordul amit te is tapasztalsz, hogy bekapcsolás után kis idővel nincs adat üzeneteket ír.
De egy idő után magától is leszedi a teljes programlistát.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
TA68
őstag
Így kevés az infó. Digitális, vagy analóg adás? A tévét saját tunerjével, vagy set top boxal használod? Csak TV adásnál ilyen a kép?
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
Gyakran találkozom sajnos azzal a problémával, hogy a csatorna listában az adások címe helyett a "nincs adat" felirat látható... És csak akkor írja ki az adott csatorna/csatornák címeit, ha egyesével kiválasztom a csatornát...
Van erre valami megoldás esetleg?
49uj6307 03.60.05
A szolgáltatóm kábeles digi, ha ez számít valamit.
Köszönöm előre is a válaszokat. -
Tarlóbetyár
tag
válasz Lacielvtárs #83822 üzenetére
-
válasz Tarlóbetyár #83820 üzenetére
Mert két értelmű a kérdés...
A lucerna minősége befolyásolja a tehén tej mennyiséget , es nem irtad oda hogy a kep minősége a 'probléma' és nem a tehéntej mennyisége[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Tarlóbetyár
tag
válasz Lacielvtárs #83819 üzenetére
Jogos? Miért is?
-
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Hát talán rosszabb minőségű a lucerna...
-
törölt tag
válasz mandleee #83809 üzenetére
Azt vedd amelyik jobban tetszik, itt is vannak, sok különbséget én se gondolnék beléjük élőben, persze biztos van. Lehet, hogy én is az UJ7507-et választanám, pedig az SJ850V magasabb kategóriának számít. Friss és gyors webos a tavalyi és idei UHD tévéken van, ami gyors és eléggé kiforrott lett mára. Továbbá azt még hozzátenném, hogy a ph-es teszt alatti kommenteket általában az LG-t, vagy az IPS panelt utálók írják, legalábbis nagyobb részben. Az itteniek viszont ezeket használják és szeretik, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz Yogi Bear #83811 üzenetére
Beállítottam a JDownloader progit a beállításoddal, de iszonyat lassan szedi le a youtuberól
Van ezen valahol beállítás amivel gyorsítani lehet?
[link][ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz makoss #83803 üzenetére
Sikerült végre reprodukálnom a jelenséget.Mindkét a http://www.clipconverter.cc-n keresztül leszedett file (.mkv; .webm) esetében nincs hang, ha a TV "Fénykép és Video" alkalmazásával játszom le, "ismeretlen"-t ír a hangra.
Mindkét file audio formátuma "Opus" és ezt a TV nem ismeri, nem tudja kikódolni, ezért nincs hang. Bár hozzáteszem, hogy Plex-szel ezeknek is van hangja a TV-n. Esetleg a Serviio-ban a hang transkódolását át kell állítani, hogy ne engedje át a forrásformátumot, hanem transkódolja valami a TV számára emészthető formátumba, pl. AAC.A .mp4 hangja (ezt JD-vel szedtem le) viszont AAC (ebben a progiban ráadásul még ki is tudod választani, hogy melyik hanggal akarod leszedni) és ezt le is játssza a TV a fenti alkalmazással. (a képen)
[ Szerkesztve ]
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
mandleee
tag
Szeretnék beruházni egy új tv-re. Kritériumok, filmnézés, DLNA, HBO GO, jövőben PS4 Pron szeretnék játszani, méretben 55colt szeretnék, később külső hangprojektorral. Szeretném ha friss WebOS lenne rajta, ugyanis ezért esett a fő választásom az LG-re, mert neki van a legértelmesebb és relatíve gyorsabb operációs rendszere. Kb. 3,5-4 méterről nézném, közelebb sajnos nincs lehetőség, valamint nagyobb tv-nek nincsen helye. 4K-s felbontás számomra nem fontos, elég lenne a fullhd, de már minden 4K-s szinte.
Amik között szemezgetek a LG 55UJ7507 és az LG 55SJ850V, esetleg egy régebbi OLED-es modell, te ott nem nagyon van elérhető áron jelenleg.
Nekem valahogy szimpatikusabb a 7507, az SJ850V-ről nem olvastam túl jókat a ph-es teszt alatti kommentek között. Élőben a 7507-et tudtam megnézni számomra eddig ő a befutó, az SJ850V is tetszett, de valahogy nem érzem benne azt a pluszt, ami megérne +50 ezret. OLED-től sem zárkózom, de 55EG910V ívelt annyira nem szimpatikus, sajnos élőben nem volt alkalmam megnézni.
Nem sürgős a vétel, ahogy nézem, kb. mindig van valami akció, de ha éppen a kiszemelt tv-s jó akcióban érhető el, akkor lehet, hogy vennék egyet. Pl. Black Fridaykor, vagy karácsonykor, vagy karácsony után.
Esetleg tudtok ajánlani valamit más modellt, ami még szóba jöhet? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Casti98
tag
Udv.
WebOs 3.5 rendszer(49uj701)
Szolgaltato UK,szerintem ez lesz a ludas,h nem Magyarorszag van kivalsztva...😑
Szerintetek a tv bongeszojen keresztul lehet nezni?[ Szerkesztve ]
"Je ne regrette rien..."
-
törölt tag
-
Casti98
tag
Igen,persze van elofizetesem ra,bongeszobol gepen lehet is hasznalni,de szeretnem a tvn keresztul!De en nem talalom az app-ot.
"Je ne regrette rien..."
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz makoss #83799 üzenetére
Hogyan töltötted le, mivé konvertáltattad? Én is leszedtem a http://www.clipconverter.cc/ keresztül, alapbeállításon hagytam mindent, csak rákattintottam a letöltésre, "Bali, Indonesia in 4K (Ultra HD).webm" néven jött le. Plex-szel stream-elve így is van hang.
MPC-HC szerint:
Video: VP90 3840x2160 29.97fps [V: English [eng] (vp9 profile 0, yuv420p, 3840x2160) [default]]
Audio: AAC 44100Hz stereo 125kbps [A: SoundHandler (aac lc, 44100 Hz, stereo, 125 kb/s)]
Audio: Opus 48000Hz stereo 3072kbps [A: English [eng] (opus, 48000 Hz, stereo) [default]]A tv-n a Plex kliensben English (Opus Sztereó) látszik a hangnál.
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest