Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
válasz #32577792 #84494 üzenetére
Sokáig gondolkoztam, hogy leírjam-e az ezzel kapcsolatos véleményemet, mert nem szeretnék senkit megbántani. Egy átlagos felhasználónak szerintem teljesen felesleges a műszeres kalibrálás, nem fog sem videót, sem fényképet szerkeszteni rajta. Tévéműsoroknál rosszabb eredményt fog adni, mint egy jól beállított "Eredeti" profil. Sárgás mosott lesz a kép, de ezt sokan elintézik annyival, hogy biztosan velem van a baj, de majd megszokom.
Kis kísérletezéssel mindenki meg fogja találni a neki leginkább megfelelő beállítást.
Ez az én véleményem, de senkit sem akarok lebeszélni a kalibráltatásról, ha neki az kell.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #32577792 #84494 üzenetére
Gondoltam, hogy ő volt. Nem igazán LCD, IPS, és LG fan, sőt.
Csak a plazma
Előbb nem írtam, de a többi tévénél is le kell választani a HDD-t, asszem a mostani Samsungon is van ilyen menüpont, hogy ne sérüljön, talán csak a droidra nem raktak még ilyen funkció, az pedig pörgeti még néha kikapcsolt állapotban is(éjszaka). Nemcsak az MR-t, hanem nagyobb méretű távirányítót is lehet venni, utángyártottat vagy gyárit (2-6 ezer Ft-ig kb) -
törölt tag
válasz #32577792 #84490 üzenetére
Ha még gond lenne vele, akkor az áramellátását is nézd meg, mint iceQ is mondta. Van infó a manualban(ez a tévében is benne van) a Lejátszás más eszközökről fejezetben. Egyéb HDD infók. Lehet, akár egy ilyen kettős USB kábel kell.
Mennyi volt a kalibrálás, mennyi ideig tart egy ilyen és ki követte el? A váltást minden esetben szokni kell, ha valaki másik márkáról vagy paneltípusról vált, sőt, még talán márkán belül is, ez egyértelmű. Mi szeretjük az LG színvilágát, és van itthon C650-es Samsung, annak is jók a színei.
-
-
iceQ!
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.