Új hozzászólás Aktív témák

• AssAssynn

őstag

válasz urbi73 #107209 üzenetére

Ha rákeresel itt a témában, ezt a tévét már sokat tárgyaltuk. Nagyon jó tulajdonságai vannak, de sajnos a képével vannak gondok, ami az edge lednek, és a local dimmingnak köszönhető.
    Én is sokat gondolkodtam ezen, szintén series x mellé, és végül úgy voltam vele, hogy legyen egy alap modell, és ha bajom lesz vele, akkor fejlesztek. Így vettem egy 55un80-t. Ugyan a tiszta fekete ezen sem tökéletes (keress rá a nevemre), de alap modellhez és az árához képest elég jó kis tévé, én szeretem. Végül maradtam is ennél. Esetleg ha majd valami nagyon akcióban kifogok egy CX oledet, akkor lehet lecserélem, habár franc se tudja, mert egyrészt nem hiszem, hogy annyira beesne az ára, másrészt ott a beégés meg a panellottó is bejátszik. Bízom benne, hogy idővel lesz majd jó led alternatíva is, addig marad ez megelégedéssel.

Ja a másik, hogy a leges legtöbb játék még a series x-en is csak 30/60fps-el tud futni 4K-ban. Elég kevés az, ami tudja a 120-at, és azok általában nem is nagy durranások. Azok az újabb játékok is, amik futni fognak 120 fps-el, azok is leginkább fullHD-ban fognak futni. Ez azért fontos, mert volt itt, aki írta, hogy neki a 7-es nano az tudta a 120hz-et fullhd-ban. Az enyémet én nem teszteltem erről.

"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

Új hozzászólás Aktív témák