-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Carlytoo #59096 üzenetére
Ganz kollégával, akkor Gentle kolléga jó katalizátor tud lenni, hogy kicsit flame hangulatba kerüljek
Na ezt a mondatot nem értem.
Most ezt vegyem úgy, hogy gentle hergel fel, és én csapom ki a biztosítékot?
De nem keverted meg véletlen a két embert? Engem meg gentle-t a végére a kommentnekHugi0: Ha lenne annak nagyon örülnék, mehetnék nyugodtan euw-re is
és nem kellene 2 kliens[ Szerkesztve ]
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
hugi0
őstag
EU Nyugat (Magyar)
- ez nalatok is ilyen ?[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Gentlelelele
aktív tag
-
olloczky
senior tag
válasz olloczky #59095 üzenetére
Nem beszélve arról, hogy ugye ez az egyetlen kommunikációs csatornánk van a csapattársakkal, és akár még hasznos tanácsok is jöhetnek, amikre én próbálok figyelni játék közben. Egyik gyengeségem, hogy, amikor elhúzódik egy meccs, nem tudom, hogy mikor mit kell csinálni. Értsd: most várjunk meg egy csapatharcot, vagy menjünk farmolni, vagy menjünk rá baronra stb.. És itt 40-45+ perces meccsekről beszélek. Ott örülök, ha van valaki aki megragadja a kezdeményezést.
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Carlytoo
senior tag
válasz kenwood #59093 üzenetére
Amikor valakivel játszok, akkor nincsen bajom. Moderálni is tudom magam, de amikor nem "kell" (KELLENE pedig), akkor néha elpattan nagyon az agyam a sok agyhalott megmozduláson. Összességében a PH-sok szoktak velem játszani az eddigi tapasztalatom szerint szívesen, mert csapattársat nem bántok, csak max kritikát fogalmazok meg a játékával kapcsolatban, de azt is megpróbálom kulturált keretek közé szorítani. Én vagyok a hibás, nem is tagadom és nem is védem magam. Viszont amikor gentlelelele kollégával játszom és Ganz kollégával, akkor Gentle kolléga jó katalizátor tud lenni, hogy kicsit flame hangulatba kerüljek. Persze ezt sem kell úgy érteni, hogy őrjöngök, csak látom, hogy abszolút igaza van és felidegesít, hogy mennyire logikát nélkülöző játékot játszanak a kívülállók. Itt leszögezem, hogy nem Gentle játékával van baj, hanem egy random játékával, csak a kollégának is eldurran néha az agya és megyek vele.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
olloczky
senior tag
ezt a mute all-t kb 3x használtam (bár abból az egyik pont tegnap volt..). Mert így viszont kimaradok azokból, amikor akár az én csapatomban akár az enemyben, van egy rendes arc, akivel jól lehet szórakozni. Inkább egyenként némítgatom az embereket.
-
Jim-Y
veterán
válasz Carlytoo #59091 üzenetére
"de tudod, hogy van ez."
Nem, nem tudom, nem szoktam toxic lenni. Ajanlom a "/mute all" parancsot. Mindenki kap bena tarsakat, ezzel sajnos nem lehet mit csinalni, ha fel is huzod magad csak sajat magadnak artasz vele, mint latjuk.
De amugy meg ja, nekem is faj, ha "That Yasuo"-t kapok a csapatomba, sokszor ilyenkor meg az elott megy a mute mielott barmit is irnek, vagy mielott o irna, szerintem ez is segit ventillalni. -
kenwood
veterán
válasz Carlytoo #59091 üzenetére
Nem ertelek.
Amikor egyutt jatszottunk, tok jol birtad, nem volt semmi flame, pedig sokszor adtak okot raMiert nem csinalod ugy,hogy van 1 accod,ami szent, ott a yasuo supportnak sem szol semmit,es a tobbin,ha nagyon muszaj,levezeted a feszkot ?
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
nuke7
veterán
válasz Gentlelelele #59089 üzenetére
de ez egyértelmű - ezért vannak a különböző cipők, guardian angel, hourglass, stb.
https://youtube.com/user/nuke7
-
Carlytoo
senior tag
Párhuzamos viszek 2 accountot. Az egyik S3-ban végzett s8-ban. A másik s1. Az enyémmel sajna többet nem játszhatok, mert ha már felvittem platba megint, akkor lehet, hogy be kellett volna fogom a pofámat és nem őrjöngeni és talán nem kapok permabannt érte, de tudod, hogy van ez. Nem szeretek plat 5-ös boosted hulladékokkal játszani. Amit amúgy ki akartam hozni, hogy a besorolók lejátszása után az egyik accountot is oda dobta vissza, ahol s8-ban volt. Innen szerintem elég gyorsan meglesz a plat és ha lesz idegzetem, akkor a gyémánt is mielőtt ezt is kibannolják. S5-ben viszonylag könnyen felmentem diába, de azóta változott pár dolog.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
Jim-Y
veterán
Kepzeljetek en tegnap (provisional-on kivul) is kihagytam egy divet G3 -> G2 promo, es G1-be dobott, szoval igy 20 jatek utan a szezonban ott vagyok ahol az offseason-t abbahagytam. Minden eddigi szezonban 1 divvel lejjebrol kezdtem a szezont kiveve most
-
Gentlelelele
aktív tag
Pont a lényegre nem reagáltál... Vagyis egyetlen defenzív item nélküli adc, vagy apc ne sírjon azért, mert jön egy over vagy under fed assassinn és lenulláza.
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
nuke7
veterán
válasz Gentlelelele #59085 üzenetére
ezt nem értem miért pont nekem mondod... pont én szoktam mindig pl. másmilyen cipőt venni helyzettől függően... és item guide-okat a legritkább esetben nézek
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz ClydeBeka2 #59086 üzenetére
"Ugye azt érted, hogy ha mindenki onnan kezdene ahol van akkor mindenki csak felfele mehetne kb..."
Ezt irtad arra, hogy szerintem eleg lenne egy besorolo acconkent.
Ez igy totalisan teves.
A tobbin lehetne vitazni, de ezen azert gondolkozz el szerintem.
Kozel egy evig nincs besorolo, megsem csak felfele megy mindenki egy seasonon belul.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ClydeBeka2
őstag
válasz kenwood #59071 üzenetére
Szerintem te nem olvastad el a hozzászólásom. Oké, voltak benne nehezebb részek, de azért na...
Nézzük újra. Szerinted nincs értelme a rendszernek, de mindenhol igy van mégis... Vajon miért lehet igy? Minden játékfejlesztő hülye vagy várjunk csak...
Mint irtam; 1- nem esik lefelé mindenki, ez csak szimplán nem igaz.
2- Kissé azért dob lejjebb a rendszer , és nem ugyanonnan kezded, mert akkor nem játszanának annyit, VALAMINT a fontosabb a te esetedben, hogy nem csak bemakkolta-e valaki előző szezonban(amit te is emlitettél).
Szerintem ez egy nagyon jó dolog, főleg hogy aki tavaly mondjuk Gold volt, de nem játszik utána 1 évig, nem biztos hogy idén is az lesz, én is éreztem 3-4 hónap kihagyás után hogy már nem vagyok Diamond szinten és feedeltem is pár gamet. Na pont ezért van a besorolóRemélem igy kicsit érthetőbb a dolog. Ha nem, kérdezz nyugodtan. Vagy nézz meg pár videót youtube-n az elohellről, meg a besorolókról. Meg akik felvittek 20 accot high eloba unrankedről. Nem 1, nem 2 hanem 20+... Az már szerencse faktoron kivűl van szerény véleményem szerint.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Gentlelelele
aktív tag
Amikor van a kis adc-n egy SR, RFC, IE, AS cipő az ellenfél khazixonon meg egy tier 3 jg item és egy duskblade. Lényegében true dmg-t csap majdnem a kis törékény adc-re és a teljes kitje ki tud tolni 1500-as pure dmg-et. Ha már egy ninja tabi lenne az ilyen kis adc-en már max fél hp-zná őket egy ilyen assassin. Viszont a pro build guide azt mondja, hogy csak az AS cipő jó, ezért nem is kell gondolkozni, hogy mi más lenne jó (vagy csak a játék által ajánlott build jó ).
Viszont nem kell aggódni jönnek az új crit itemek, amiben alapból lesz beépített shield nehogy kelljen pozicionálni velük. Fél szezonon keresztül nem voltak életképesek az adc-k és kapnak egy overbuffot. (amikor 3 itemmel 6 shotolták a tankot )Aki törékeny karakterrel játszik tisztelhetné attól még az underfed assassinokat
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
nuke7
veterán
válasz Gentlelelele #59083 üzenetére
miért, annak nem az a dolga... akkor szar a játék, ha az 1/12-es assassin one-shotol
[ Szerkesztve ]
-
Gentlelelele
aktív tag
Ha a 12/1-es assassin jön és oneshotol, akkor meg szar a játék
-
tenaijo
tag
No offense, de:
Bronzban nagy átlagban nem fogsz értelmes meccseket játszani. Useless champeket játszol, poppy és shen ZS tier kb..Emellett (gondolom) sokat tiltelsz. Vagy elfogadod a helyzetet és maradsz teljesen casul, vagy teszel azért, hogy fejlődj. Könnyű a csapatot hibáztatni, de érdekes módon, aki ki akar onnan jutni, az ki tud.
Tanulj makrót, tanuld a champeket, és a legfontosabb, hogy gondolkozz...."Jön az adc és 12/1-ben egy hitel" - és?? Igen, vannak, és lesznek is ilyen meccsek minden eloban. Lesz amikor te intelsz, lesz amikor téged intelnek le.
Ha ilyen mentalitással tolod, 300game után sem leszel gold.
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz DioRobber #59079 üzenetére
S4 voltál előző szezonvégén, ha jól emlékszem és attól a B2 60 elég közel van. Ahogy többen is írták pár tíz játék és ugyan ott vagy. Ha pedig ténylegesen fejlődtél, ahogy mondod, akkor lehet kevesebb játék is elegendő lesz.
Az ''orrvérzésig toljuk a játékot'' soha nem volt jó megoldás, főleg nem ranked esetében, mert ott jobban érezni a feszültséget, mivel érzed, illetve tudod, hogy számodra van tétje a dolognak. Személy függő ki mennyire tiltproof, viszont mindig fogja valami bökni a csőrét mindenkinek, ami felgyülemlik lassan és teljes kiégésben jön elő egy vagy két saját maga által leintelt meccs után. Ezért is kell taktikázni néha
Idén igyekszem én is több időt ölni a virtuális ranglétra megmászására és valószínűleg azt a taktikát fogom alkalmazni, hogy ha egy vagy két teljesen idegőrlő meccs után hanyagolom egy-két órára vagy átmegyek a kis accra és azon ''bohóckodom'' .
-
DioRobber
tag
válasz Gentlelelele #59078 üzenetére
Jó de én például úgy érzem hogy több értelmes időt ölök bele. Most már el is olvasom mit tud a tárgy, használom az aktív tárgyakat, jobb statokat produkálok, segítem a csapattársaimat, gond nélkül supportolok. Én a magam fejlődéséhez ezt részesítem előnybe, mint az eszetlen ha fáradt vagyok és ideges akkor is még nyomjak játékot dolgot. Én erre értettem azt hogy effektíve fejlődőm de a pontjaimon nem látom dolgot.
nyilván értem amit írsz és egyet is értek vele, mert a puding próbája az evés, csak a magam szemszögéből mondom
DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
Gentlelelele
aktív tag
A gond az egésszel ott kezdődik, hogy komolyabb szinteken szeretnél játszani, ahol szerinted már tudnád élvezni a játékot, DE nem teszel bele annyi időt, hogy ezt elérd. Így igazából csak annyit csinálhatsz magaddal, hogy mész normálozni, mert teljes egészében casual játékos benyomását teszed, aki eljátszadozik a játékkal, de annyit nem tud/szeretne foglalkozni vele, hogy komolyan is tudja venni és komolyabb szintekre törjön
Előző szezonban összesen 100(s7ben 150 felett) ranked meccset játszottál, ami éppen beleesik az ''eljátszadozom ezzel a játékkal, ha unatkozom'' kategóriába esik szerintem. Persze van saját életed és bizonyosan nincs elég időd(vagy olyan szabad időd, ami meg is éri számodra a rááldozást), amit ilyesmire fecsérelj. Viszont ahogy minden kompetitív játékhoz szükséges azaz idő, amit oda adsz érte, mert ezáltal leszel jobb benne. Sajnos ez így működik. Nem várhatod el a a szerinted minőségi játékokat, ha nem teszel érte eleget.
Erre a CS-s élményeimet tudnám felhozni. Megközelítőleg az egész játék vonalban (cs 1.6, cs:s, cs:go) van 5-6 ezer (cs:go-ban 3000) beletett órám. Ide, vagy oda az előző 2-3 ezer óra cs 1.6 és cs:s kellett legalább 1-1,5 ezer órányi cs:go, hogy ráérezzek és jobban átlássam a játékot. Addigra és innen kezdve 2 felhasználót húztam ki a legmagasabb szintre a Valve által támogatott matcmaking rendszer tetejére (Diamond aljának környéke átvetítve) és külső oldalon felhúztam magam arra a szintre is, ami dia tetejének esetleg Master-be való belépőnek számítana (Faceit lvl 10, 2150 elo pont, Top 100 Magyarország). Csak időhiány és egyéb technikai okok miatt nem folytattam, pedig még 1-2 ezer óra masszív játék után talán lett volna esélyem komolyabbra is
Az off topic lényege, hogy rászánt idő nélkül nem lesz annyi terményed, mint amit elvárnál
-
adrian360
őstag
"ezért úgy döntöttem nem játszok, mert ezek szerint nem nekem készült a gém."
kb a multi játékok 99.99%-a nem neked készült, ezek szerint
azt mondtad, azért szar a játék mert olyan csapattársad van, aki állandóan meghal, most meg azért szar mert jön az ellenfél, és állandóan meghalsz...
-
kenwood
veterán
persze,de ezt mar ki is beszeltuk.
10-20 gamenel siman lehet,hogy tobbszor kapsz afkt,feedert,mint egy veled azonos tudasu jatekos.
Ahogy az is lehet,h mazlid van,es folyamatosan leboostolnak,5v4-ben nyered a matcheket.
2-300 nal ennek az eselye mar 1% alatt van.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
PuMbA
titán
válasz tenaijo #59058 üzenetére
"Ha azt az időt, amíg megírsz egy-egy hsz.-t oktató videók tanulmányozásával töltenéd, már minimum gold lennél.."
Nem rég néztem Diás-tól how to farm videót. Szerinted hogy lettem 6/0/3 a legutolsó meccsemen? Mindemellett nekem nem ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy élvezetes meccseket akarok játszani. És nem 1 év múlva, ha lenyomtam 300 meccset és Goldba kerültem, hanem most. Mi értelme a játéknak, ha nem lehet élvezni, mert jön egy 12/1-es ADC vagy jungle és legyak állandóan? Mivel nincs ilyen sok meccsre időm, ezért úgy döntöttem nem játszok, mert ezek szerint nem nekem készült a gém.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz ClydeBeka2 #59070 üzenetére
Nem tudtam, hogy van ilyen cikk: Elo hell
"Riot Games claimed in a 2013 update to the matchmaking FAQ of League of Legends that Elo hell did not exist, citing the Dunning-Kruger effect and negativity bias from their worst experiences with the game as reasons why players believe the system is "imbalanced". They also claimed that players needed 150-300 games to reach their "true" matchmaking score"
"Dom Sacco of Esports News UK claimed that Elo hell does exist in League of Legends, and that escaping it is possible, but is a "mammoth time sink"."
Magyarul jó sokat kell játszani, hogy helyes legyen a rangod.
[ Szerkesztve ]
-
DioRobber
tag
7win, 3lose, bronse 2 60LP. Nem lesz egyszerű elmozdulni
-
kenwood
veterán
válasz ClydeBeka2 #59070 üzenetére
Nem,nem erzem.
Ha ez igy lenne,akkor szezon kozben is csak felfele mehetne mindenki.
Ezzel szemben ha elered a maximumodat, akkor ott mar az 50% is neezen van meg,silver 1bol siman vissza lehet esni silver 3 ba 3-400 meccs utan is. 48-49% winrate mellett.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ClydeBeka2
őstag
válasz kenwood #59067 üzenetére
Ugye azt érted, hogy ha mindenki onnan kezdene ahol van akkor mindenki csak felfele mehetne kb... Remélem érzed a logikai bukfencet a tervben
Amúgy ez nem igaz hogy mindenkit lefele dob. Tudjátok mi az a soft reset ugye? Ha nem, elmondom. Van az alap 1200as elo. Legalábbis régen ez volt, gyanitom közel van ehhez. Múltkor megbeszéltük és bizonyitottam, hogy ez körülbelül Silver 2 környéke, bár most az Iron bekeverhetett. Szóval veszi a tavaly megszerzett elodat, hozzáad 1200at és elosztja kettővel. Persze nem ennyire könnyű a képlet, de ez az alap, nem nehéz megérteni. Aki ez alatt volt és jobban teljesit a besorolon akár oda kerülhet ahol befejezte, vagy feljebb. Természetesen attól függ kik ellen játszott meg kikkel együtt, tehát egy 90 együttható is bejön a képletbe...
Ezen felül a Rito nem akarja, hogy ugyanonnan kezdj, mert akkor minek játszana mondjuk egy Gold IV játékos , ha 10 meccs után megvan a skin? Na ezért van, hogy kicsivel(!) lejjebb dob, viszont nagyobb pontokat kapsz az elején
Ha a rendszerről szeretnétek kicsit többet tudni, ELO(ÉLŐ) pontrendszert guglizzátok ki
Ez nem megszokás kérdése, ezek a rendszerek több tiz éves számolásokon / képleteken alapulnak. Nem akarok túl okoskodónak tűnni, de itt nem a rendszerben van a hiba.
És ezt még mindig úgy mondom, hogy Season 2ben én is Bronzból indultam
-
kenwood
veterán
válasz ClydeBeka2 #59066 üzenetére
Miert ne lenne ?
Szerintem meg annak nincs ertelme, hogy evente ujabb besorolot kell csinalni.
Ha legalabb teljes reset lenne,azt mondom ok. ugy egy bronze 1ben ragadt megcsiphetne egy silver 3-at is.
Igy, hogy csak lefele lehet esni ,siman meg is szuntethetnek a francba.
Van 1 szezon,azt haladsz a magad tempojaban.
Vagy legyenek szezonok,de besorolo csak level 30 utan,acconkent egyszer, aztan a kovetkezo szezont pont ott folytatod,ahol az elozo veget ert.
Semmi racionalis erv nem solo a szezonokenti besorolo mellett azon kivul,hogy mas jatekokban is igy van,mar megszoktuk.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ClydeBeka2
őstag
válasz grimm2015 #59063 üzenetére
Dobhatnánk is a kukába a rendszert, ha mindenki feljebb menne 10 meccs után. A ranked egész szezonra szól. Nem 10 meccs után máris ott kell kezdened ahol abbahagytad tavaly... Annak semmi értelme nem lenne.
-
tenaijo
tag
válasz grimm2015 #59063 üzenetére
Ezért írtam előtte, hogy a preseason rank is beleszámít (leginkább az mmr).
Egyébként csak annyit mondtam, hogy letolod a provisional meccseket, plusz 10-20 gamet, és simán felmész addig, ahol novemberben abbahagytad.
A master/challenger/high dia más tészta. Ők az előző seasonig max p1-ben kezdhettek 10 meccs után. -
grimm2015
senior tag
válasz tenaijo #59061 üzenetére
Ez hülyeség, kaphatsz sokkal kisebb divet is, akár teljes szint (4+ div) visszaesést is.
Van ismerősöm, aki Mesterben végzett, pre szezonban kihívó 500+lpvel, most meg dia4be van 3/7.
Én is 2 divvel lentebb kezdek, mint az előző szezon, preszezontól meg 3.Egy rakat goldos is S4 S3ba van most. A paltinások meg G2-3. (ezek csak azok, akik a listámon vannak)
Jim csak a ritka kivétel aki 6/4 jobban végzett, mint előtte.
[ Szerkesztve ]
Battlenet: Grimm#22690
-
DioRobber
tag
10 besorolóból 7mmeccset játszottam eddig ranked/duo-ba, abból 6win, 1 lose, bronse2 8LP-n vagyok. És már csak 28LP-t kapok win-re. Hol itt az igazság? HooL? El se fogom érni az előző szar seasonos silver 4-et, úgy hogy most megy a játék? Vagy utána fel fog dobni valami rendes divízióba? Nem nagyon értem, hogy a befektetett tudás és energia hol köszön vissza ebbe a játékba. Lehet keveset szitkozódom és nem livolok? Tény, hogy nem az életem ez a játék és napi szinten 2-3rankedet tudok menni, ha éppen aznap jó, de hát na...
-
tenaijo
tag
válasz Gentlelelele #59042 üzenetére
A skinek nem adnak előnyt sem lolban (egy-két hangyaf@sznyi kivétel van), sem cs:go-ban, nem értem miért sírnak az emberek emiatt. Menő ha van, de csak e-pénisz növelés. A HS nem feltétlenül pay to win, de lényegesen könnyebb legendarykkal a játék (meg ugyebár 200% RNG az egész).
A csgo mm-je a mostani patch miatt meghalt (21.szint után automatán mindenki prime)
szerk.: Mellesleg egy szavunk sem lehet a skinekre lolban, mert amíg nem volt loot rendszer, csak venni tudtál. Örülni kell annak, ami van.
PuMbA: Carry topot játssz, mute-olj mindenkit, csak saját magadra figyelj. Ha azt az időt, amíg megírsz egy-egy hsz.-t oktató videók tanulmányozásával töltenéd, már minimum gold lennél..
[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
válasz adrian360 #59047 üzenetére
Ismerem, ott pl nagggyon sokféle képpen tudsz tankokat szerezni (olasz 8as med, angol 8as h)t meg elég sokminden más.
Ezek mind 8.000-9.000ft korul mentek a boltban.
Ott is van azért bőven nyalánkság, cw, ranked...
Közel riot szinten vannak, persze vannak kiugró dolgok, bobject 268v4.
Csérébe több, s nagyobb értékben kapsz ingyen dolgokat.[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
nuke7
veterán
válasz kenwood #59055 üzenetére
és olloczky: az van, hogy nem minden melee assassin-t érdemes bannolni, mert a lane-t megnyerem ellenük zyra-val is - nem tudnak farmolni, viszek egy barriert meg egy flash-t ha nagy a gáz még egy stopwatch rush és annyit... talán talon-t bannolnám a roam miatt és/vagy fizz-t....
De akkor ha long-range és immobile champek bejönnek a xerath is nekem való ezek szerint
-
kenwood
veterán
válasz olloczky #59054 üzenetére
Jo lane bully,nehezne kap ki,de mar 1 cipo is countereli.
Ha kapsz egy ugyes ellenfelet,nem sok minden fog betalalni. Mindene skillshot
Jo karakter,de nem op.[ Szerkesztve ]
-
olloczky
senior tag
héé.. sokszor xerathozok hatalmas lane bully ha folyamatosan dobálod a q-ját. Múltkor is visszajött az enemy a vásárlásból, ráütöttem 3 q-t meg egy w-t és már 25% hp-n volt kb fél perc alatt. Még egy ulti esetleg ignite és halott is. Nyilván a counterek közül valakit illik bannolni, akik nagyon mobilisek és ezeket ki tudják kerülni: kata és zed leginkább.
-
nuke7
veterán
válasz Ganz-[HUN] #59050 üzenetére
de a játékosbázis legalább háromnegyede (75% kb.) low-elo...
-
Jim-Y
veterán
válasz Ganz-[HUN] #59050 üzenetére
En szivesen latnek egy olyan beallitast a jatekban, hogy /mute all, de ugy hogy minden meccset mar azzal kezd, hogy muteol. Most ugye minden meccsen neked kell kiadnod kezzel. Emelett lehetne egy "optimistic mute all" checkbox, ami szintugy muteol mindenkit alapbol, viszont azokat a felhaszanlokat akiket meg nem reportaltak "abusive langage" miatt azokat atengedi a szuron.
Most a jatek azt feltetelezi, hogy mindenki becsuletes jo szandeku, de megadja a lehetoseget hogy nemitsd es reportold aki nem.
Mi lenne ha alapbol mindenkirol rosszat feltetelezne, es ha bebizonyitj az ember, hogy normalis akkor atengedne a rostan. Persze lenne igy is olyan aki minden meccs vegen mindenkit reportolna, csak azert hogy kiszurjon masokkal szoval a szuro ennel bonyolultabb algoritmus lenne, de... -
Ganz-[HUN]
addikt
Én pont ellenkezőleg vagyok. High elo rankednél a toxot nem kéne szűrni mert felesleges. Emberek jelentős része rankeden hogy úgy fogalmazzak verbálisan beszámíthatatlan. És hol van a leg több só? Dia és felette. Ott le se kellene szarni, és inkább autómatikusan /mute all.
Mondom ezt külső szemlélőként.
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
kenwood
veterán
Jo a Xerath,de nem mobilis,szar a roam, nem tud menekulni,ha jobb az enemy jungler,akkor csunyan buntetik.
Csereben van brutal ranged,egy kis disable es massziv dmg,aoe.
Szerintem meg diamondban is teljesen eletkepes.Syndrahoz hasonlitanam.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
nuke7
veterán
-
adrian360
őstag
válasz Imilenni #59039 üzenetére
pl World of Tanks-ban az idei karácsonyi lootboxból eshetett csak IS-3A kb 1% eséllyel, és sehogy máshogy nem tudod most megszerezni. pár embernek régről megvolt, de akkor se lehetett simán megszerezni csak valódi pénzért.
és az a játék tele van olyan tankokkal, amik csak pénzért elérhetőek, és jobbak, mint a szimplán xp-ből kihúzható társaik. -
nuke7
veterán
hát mindig szokott lenni valami, ami miatt nem valid pl. zyra mid/supp nem elég jó, vagy lux mid, stb.
Vannak champ-jeim amikkel szeretek játszani de kíváncsi vagyok a feedback-re, hogy miért nem a legjobb választás, mi a gyengéje, és úgy könnyebben mérlegelek, hogy végül vigyem-e ranked-re vagy ne...
-
nuke7
veterán
sok idő óta játszottam megint xerath-al - aram-on - és megtetszett, gyorsan meg is vettem... ő most miért nem valid SR-en..?
-
grimm2015
senior tag
Szerintem a lolban az a legpozitívabb, hogy valós pénzért JÁTÉKBÉLI ELŐNYT nem tudsz szerezni.
Persze vehetsz tp boostot meg skint meg minden szart, de igazából a játékmenetet ezek nem befolyásolják.
Lehetsz bronzos több százezer ft ráköltéssel, meg semennyivel isBattlenet: Grimm#22690
-
Gentlelelele
aktív tag
Senki sem játszott cs:go-val vagy Hs-el? A HS teljes egészében pay to win játék. Persze ha képes vagy napi 10-12 órát beleölni, akkor a kövi kiegészítőig meg lehet az előző kieg minden lapja Cs:go? Heti szinten kaphatsz 4 centes skineket, amiket eladhatsz 1 centért. Hébehóba kaphatsz ládát is persze ahhoz, hogy kinyisd kell hozzá egy kulcs, ami 2 euro A Cs commutiny az elmúlt 3-4 évben csak a sírásról szól. Nincsenek evenetek már. Eddig fel évente volt most a legutóbb majdnem másfél éve volt. Sok a segéd programot használó játékos 8 év alatt most sikerült valamit lépni ellenük. Addig mehettél FAceit vagy esea-t játszani, ami havi díjas.
Lolban azért is megy a sírás, ha afk nézek egy profi ligát, akkor kapok belőle valamit. Semmiért valamit. Ilyen minden event. Épp csak annyi a dolgod, hogy játsz a játékkal és kaphatsz free lootot, ami nem mindig 1 centes hulladék lesz.
Esetleg fortnite? Van/ volt benne olyan opció, hogy egy kis raköltéssel (20eu?) elég szép kis ingame valutát tudtál kifarmolni magadnak 3 naponta 2-3 óra játékkal.
Valve hosszú évekig le sem tojta a commutinyt. A HS épp ahogy elemnet, de ha valamit elronottak várhattál 2-3 hónapot az updatere.
Az Epic és a Riot is kifejezetten olyan cég, akik meghallják közönségük hangját és próbálnak tenni értük.
-
Jim-Y
veterán
válasz Imilenni #59039 üzenetére
Még jó hogy bekerülnek azok a skinek amit a community akar, Te nem árulnád a kolbászos fagyit, ha többszázezren kérnék?
Gondolnad, de van olyan ceg aki nem. Nem vicc.
En pl jatszom egy mobilos jatekkal, MCoC, revenue-ben talan top3 mobilos jatekokat illetoen, es ennel fosabb egy ceget meg managementet el sem tudnek kepzelni. A jatek alapjaiban eszmeletlenul jo, jo grafika, jo mechanika, de a ceg es a hozzaallasa kritikan aluli. Es igen itt a hosoket loot-boxokbol kapod meg es random az egesz. Egy napig tudnam sorolni, hogy mennyi nagyobb gond van azzal a jatekkal mint a LoL-al pedig mint mondtam, mobilos berkekben az is top kategoria.
Vagy vegyuk a Blizzardot es a Diablo szeriat, par havonta jon egy patch amiben kisebb nagyobb dolgokat frissitnek, de a kozeleben sincs a LoL-nak. Ezt szerintem minden nagyobb Diablos (nalam) megerositi.
-
Imilenni
addikt
-folyamatosak a frissitesek meg X ev utan is
Néha még mindig lvl 1-es Neeko a 20. percben is Pedig azóta van egy újabb hős.
- kaptunk új klienst
A régivel még mindig kevesebb volt a bajMelyik az a játék egyébként ahol csak ládából kapsz hősöket?
Még jó hogy bekerülnek azok a skinek amit a community akar, Te nem árulnád a kolbászos fagyit, ha többszázezren kérnék?
Press "F" to pay respects.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Lokids #59034 üzenetére
Sylas OP ha tudsz vele játszani. Ha van nálunk Sylas, és campelem, akkor tuti win.
Jim: a kliens tényleg szar, de a többivel egyet tudok érteni. Új procival nincs baj. De olyan CPU intenzív, hogy 2609v2-vel kikapcsolt csicsával is rendre nem bírtam champet szeletelni. Új procival ez még nem fordult elő de ami késik nem múlik. Ráadásul kliens bug elhárító gárda megalakulása is ezt jelzi, hogy szeretnének lépni, és egy jó klienst csinálni. S9 végére szerintem lesz egy elég jó kliens.
Overall, rito is love.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
abszolut egyetertek,sok evnyi wowozas utan elmondhatom, hogy a riot mind hozzallasban,mind minosegben klasszisokkal a blizzard felett all.
A wowot 10 eve takoljak ,ganyoljak, de sokkal surubbek a leallasok,rosszabbul van optimalizalva,es 1.5 evente kiadnak egy patchet,ami ilyen 30-50 euroba kerul,ez a 13 euros havidijra jon ra,termeszetesen.-.[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Tegnap SoloQ-ban nekünk se segített a jungler. Sőt, mivel mindenáron invadelni akart adtunk 3 kill-t az enemynek. Ennek ellenére nyertük a bot lanet. Cserébe topost és a junglert úgy megfeedelte a mi Sylas toppunk, junglerünk, (mi a fasznak hoznak egy ilyen gyenge champet topra?), hogy a végére nem számított, hogy milyen erős vagyok Tahmmal, mert körülöttem mindenkit kinyírtak.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Jim-Y
veterán
Azt ugye tudjatok, hogy ennel a cegnel szinte csak rosszabb hozzaallasu cegek vannak. Szerintem el vagytok kenyeztetve (jatek ugyileg), hogy nem jatszotok olyan jatekkal, ami alapjaban veve jo jatek, de egy olyan fos mindent leszaro ceg all mogotte, hogy ihaj.
En olvasom itt allandoan RIOT-nak a szapulasat, es nem ertem, szerintem ez az egyik legjobb ceg mind hozzaallasban mind minden masban.
- folyamatosak a frissitesek meg X ev utan is
- regi hosoket sem felejtenek el, folyamatosak a reworkok
- fejlodik alapjaiban a jatek, mindig mas a meta, jonnek uj hosok
- kaptunk uj klienstIgen, vannak problemak, vannak bugok, de csak abban a szoftverben nincs bug amit meg sem irtak. Ami meg itt sok embernek a szivfajdalma, hogy milyen jatekosokkal sorsol ossze a rendszer arra nincs jo megoldas. Ha te lennel olyan helyzetben, hogy valtoztathatnal rajta te sem tudnal, fogadd el.
Most kepzeljuk el, ha a RIOT olyan lenne mint nagy atlagban a cegek:
- a championokat nem megvenni tudnad in-game valutabol, hanem loot boxokbol kiporgetni. Tiszta RNG lenne az egesz lenne olyan hos amit sosem kapnal meg mert RNG. Darius abszolut meta, 65% w/r minden poszton, tokre kihasznalnad te is, de mivel rng, sosem porgetned ki mert nincs szerencsed.
- ha fizetsz, tobbet nyersz. Jelenleg ugye itt ha fizetsz akkor csak kozmetikai bonuszokat kapsz es a jatekmenetre nincs hatassal. Nos ez nem igy lenne, ha fizetnel, sokat koltenel, akkor megkapnad az osszes champet igy azt is aki eppen meta es 65% w/r -> easy game easy life
- regi champek sosem lennenek reworkolve es az ujak tovabbra is olyan OP-k lennenek, hogy ha lanen osszefutsz veluk egy regi championnal szo szerint eselytelen lennel. Miert? Ez is masik game koppintasa: kepzeld el, hogy az uj champ olyan, hogy a sebzes 99%-at passzivan healeli azonnal, csak akkor van eselyed megolni egy ilyen champet ha olyat hozol ellene akinek a kepessegeiben van heal-block, vagy heal-reversal egyeb amivel eselye van. Az osszes regi champ nem ilyen csak egy masik uj champ de mivel RNG hogy milyen champeket kapsz, es te free to play vagy ezert nincsenek uj championjaidat szoval insta loose a lane barmit csinalsz.Es meg sorolhatnam. Mas jatekok ilyenek sokkal, de sokkal rosszabb modellel dolgoznak mint a RIOT. Arrol nem is beszelve, hogy RIOT jelen van a community-ben, redditen egyeb csatornakon, csinalnak dev-post videokat ahol community kerdesekre valaszolnak. Sok dolog azert kerult be ugy a jatekba ahogy, mert a community azt kerte. Ha masra nem is gondolunk akkor az ezer meme-skinre (pizza delivery sivir, beemo, stb)
De persze a legegyszerubb szapulni a jatekot az olyan dolgok miatt amire nincs megoldas. A feederekre, rossz napot kifogo csapattarsakra nincs megoldas. Ezek miatt a jatek kiadojat hibaztatni nem oke.
/RANT OFF
-
PuMbA
titán
válasz Ganz-[HUN] #59031 üzenetére
Nálam is "no help jungle" megy szinte minden meccsen Ekkor beírom nekik, hogy nekem anno boton ugyanúgy nem segítettek, még sem feedeltem vagy írkáltam a chatbe és tudtam normálisan játszani, nem voltam olyan, hogy az enemy adc-ből 12/1-et csinálok a meccsek 95-98%-ában. Tegnap is 6/0/3-ba voltam topon a meccs közepén, a jungle 0/8-ba, a boton 15-ször meghalt Vayne összesen, én 8 halálig jutottam a meccs végére és egyébként vezettünk, de 50 perces meccsen aztán kikaptunk, mert olyan erős volt az enemy mind az 5 tagja, hogy mindenkire szükség lett volna nálunk a nyeréshez.
A játék legnagyobb baja szerintem, hogy olyanokkal rak össze a játék, akikkel nem akarsz játszani. Miért rak be mellém olyat, aki statisztikailag átlag 10-szer hal meg minden meccsen, amikor én 4-szer? Miért gondolja a RIOT, hogy én akarok vele játszani? Egyáltalán nem akarok. Tegnap kezdeményeztem az account delete-et, mert 1 év alatt semmit sem javított a RIOT, csak rontott a helyzeten.
[ Szerkesztve ]
-
Ganz-[HUN]
addikt
Na akkor én is elmondom a jelenlegi helyzetet:
Adc/supp kórusban: REPORT MY F*CKING JUNGLE TROLL NO HELP IDIOT RETARD KYS
Mindeközben a jgben az én pespektívámból:
Adc: 1/4/x xe[0-3]
Supp: 0/5/x
Enem adc: 12/1-ben mert még roamol is. Mindez negyed óra alatt.A botlane rendszeresen kiszop. Szóval rajtam és a pre-made társamon áll hogy még tudjuk e menteni a meccset. Mivel BII-ben vagyok, és az enemy jelentős esetekben rosszabb mint én, és a pre-made társ, így nem bonyolult a taxunk: nem tudnak mapra figyelni. Én sejuval 4v5-ben tankolom a csaparnak a sebzést, míg ők sebeznek (vagy se mert eszébe sincs legalább egyet beleütni) míg a srác tpvel pusholja topot és elhoz egy inhibet. Force fight, push, öblít, ismétel. Win.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz grimm2015 #59028 üzenetére
"másiknál 15perc alatt 3/20 a játék állás."
Azt en szeretem. Allok fenn topon,0-0 ban,vagy 1-0ban,es csak azt hallottam,hogy killing spree,double kill,godlike,legendary. Ilyenkor nyugodtan hatradolok,mert tudom,hogy rajtma biztos nem fog elmenni a meccs
Dota 1-ben erre meg ratett egy lapattal az,hogy nem csak egyeni killing spree volt,de ha az egyik csapat beszedett 5 vagy 10 killt ugy,hogy a masik egyet se, akkor valami iszonyat demoralizalo hang bemondta minden kill utan, hogy OWNAGEGondolom, a kettobe nem kerult be, mert az az owange duma sokszaz billentyuzet eletet kovetelte
[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
válasz kenwood #59025 üzenetére
Fenét, ez csak azt mutatja, hogy mekkora hiányosságok is vannak a besorolásnál.
Solo az valami förtelem, 2játékban játszottam 3v5 ben, másiknál 15perc alatt 3/20 a játék állás.
Már akkor gyanús szokott lenni a dolog, amikor a csapatban senkivel sem tudok hőst cserélni.Igazából annyi, hogy flexen magasabb besorolású játékosok közt 15meccsből 14 nem volt troll, meg űber szar, egyik csapatban sem. A soloba, egy rakat kis szintűvel, aki 20játék alatt 1.4 kda-t tud produkálni... csak ők már játszottak előző szezonban, így most nem ironból kezdenek. De már most elég sok 20-30% győzelmi rátás játékos van
Soloba csak 5/5 ment, ebből 1nél mondom azt, hogy megérdemelten kaptunk ki... a többi az mind a játékos hátrány miatt afk meg negatív stat. Az egyik vereségnél jött egy lv7 token
Láttam más is írta, hogy előzőben goldban zárt, most meg bronz 1-2-ből kezdA besorolás nem működik jól...
[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
Még soha sem kaptam ilyen gyenge besorolást, b3ból indultam.
A velkoz valami smurf volt, 10mecs alatt 7+kdaval van... (nem silver szinten van)
-
grimm2015
senior tag
Ez valami újítás? Átlehet ugrani egy egész divíziót?
Flexet eddig nem játszottam...Battlenet: Grimm#22690
-
olloczky
senior tag
Fú ez a szezonkezdés életem legrosszabbja volt... 3-7ben végeztem és szerencsére a kezdeti bronz 1-ből bedobott silver 4-be. De most kajak az volt, hogy idióta feedereket kaptam SŐT az utolsó meccsemen a csávó trollkodott és szándékosan feedelt, MIUTÁN kibannolta az én választott champemet. Bár ezt érdekes módon megnyertük.. úgyhogy mélyről indulok mind rangban, mind pedig lelkileg
Mondjuk most nem is érzem annyira a póvert.. nem érzem magam egyik lanen sem jól. Bár az utolsó meccsemen (már nem promo) toltam egy sivir adc-t az egész jó volt. Lehet adczek kicsit.
-
PuMbA
titán
válasz Gentlelelele #59019 üzenetére
Tudom, akkor úgy mondom, hogy Poppy-val most 5.1/min-em van. Shen-nel csak 4.5, mert a hülye animációja és a kis sebzése miatt még szokni kell vele a dolgot. A Platina / Goldos LeBlanc meg hozott 3.5/min-t, pedig mással 6/min körül tolja, szóval valószínűleg gyakorlás nélkül, tök új champként játszott vele
[ Szerkesztve ]
-
Gentlelelele
aktív tag
Nem a meccsekre kell lebontani, hogy mennyit farmolsz. Farmolhatsz 120-at 15 perces meccs alatt, de farmolhatsz 120 egy 40 perces meccs alatt is. Az idő a kérdés, vagyis a cs/min, ami nagyjából 5 felett elfogadható, 6 felett pedig már jó.
-
Jim-Y
veterán
Igy a szezon eleje, atya jo isten. Gold teteje ELO: elindul a jatek, a mides AFK. 3 percnel remake vote. Mondjuk itt en is ludas vagyok, sosem szeretem feladni, kiveve az ilyen esetekben amikor valaki mar elejetol fogva DC, de most kapasbol veletlen a no-ra szavaztam, rajtam kivul meg valaki igy nincs remake. 4v5 game. Kozepen ellenfelnel LeBlanc, senki nem zavarja, free farm, free roams, veszett meccs. Es tenyleg 15. percben mar 6-0-3-al all LeBlanc. Topot hoztuk, a mi Renektonunk ellenfel Vlad ellen 3-1-0-val all, mi botot hoztuk, kiveve amikor 4man gang-bang, itt (is) szedte meg magat LeBlanc, ettol fuggetlen mienk volt boton a first tower. Na de a lenyeg, 16. percben visszacsatlakozik a mid Velkoz, 0 farm -> rossz volt a launcher ujra kellett tennie (wut?). Miutan belepett, elso 4 percben mar 0-5-0 volt, nyilvan, LeBlanc tower alol is kiszedte. Ennek ellenere valahogy mindenki a csapatomban tok chill volt, mintha elfogadtuk volna, hogy ez egy vesztett meccs ez van, meg a DC midest sem szapulta senki, csak valahogy erzodott, hogy mindenki "for fun" jatszik.
De ami ezutan jott, ne kerdezzetek, hogy, de egyreszt a Velkoz kezdett szintekben feljonni. Tudom, hogy Riot valtoztatott ezen, es konnyebb alacsonyabb szintrol behozni az XP-t es tenyleg ez tortent Velkoz felzarkozott 16 perc hatranybol. Az ellenfel annyira bena volt hogy 5v4 nem tudtak befejezni a jatekot pedig meg csak benaknak sem tuntek, nem volt DC-juk sem egesz egyszeruen a matchmaking egy vicc igy szezon elejen es a vegen megnyertuk a meccset. Wow
Ha engem kerdeztek egy szegyen, hogy high-gold ELO-n egy csapat elfeedelt assassinnal 5v4-ben nem kepes befejezni egy jatekot.
Durva volt..
[ Szerkesztve ]
-
tenaijo
tag
válasz tenaijo #58973 üzenetére
Mint kiderült, valami köze csak van a preseason rankednek az s9 besorolókhoz.
Adott acc 1: P4-ben végzett az account, preseasonben P2 tetejéig felment -> G1-ben kezdett az első meccs után
acc 2 pedig: P2-ben végzett jó mmr-el, viszont preseasonben D2 lett ~D1 mmr-el, és az első meccs után P1-ben kezdte a provisional-eket. (Ami átlagban az S8 dia tetejére jellemző)Btw.. Coinflip a besorolók nagy része, az egyik csapatban mindig intelnek. 20 game-ből csak egy tartott tovább, mint 25 perc.
Másik kérdés: a 9.2-óta nálatok is előfordulnak furcsaságok? Pár visual bug a sok közül: volt egy olyan meccsem, amiben a jinx ultim mindig abból a pontból indult ki, ahol épp a kamera volt a mapon (rendesen kilőtte, csak a champ és a kamera pozíciója közt "láthatatlan" volt az ulti), swain az e-t látszólag mindig maga mögé lőtte, mégis rootolta az előtte állót.
Mellesleg a patch óta alt+tab-ból néha képtelen visszajönni a játék, kompletten kifagy. -
PuMbA
titán
válasz grimm2015 #59011 üzenetére
Ezt értem, de ez nagyon furcsa. Miért van 130 hős, ha csak 10-zel játszhatsz Rankedet? Elég unalmas így. Most a Yi mellett bejött a Lux support, állandóan azt hozzák és rohadt unalmas már nézni, hogy szenvednek vele, mert kevés a HP-ja és ezt sokan elfelejtik, hogy instant meghaltál ha elkapják, azaz elég jól kell vele játszani, hogy használható legyen.
(#59012) hugi0: Akkor játszok Rankedet, de tét nélkül. 2 évig csak Rankedeztem eddig is (most preseasonben kezdtem normálozni), de csak lefelé csúsztam, szóval nagy reményt nem adok neki.
[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
Ne fuggeszd fel. Jatsz csak rankedet.
Most B4 be dobott ennel rosszab mar nem leszel.
Igy a nagyobb szamu jatekkal elobb-utobb feljebb jutsz.
Most idegeskedtel - kihagysz - ev vegen megint idegeskezdsz.
Ha csak rankedozol: minden patch kiadasanal felirod az aktualis ligadat, pontszamod valahova.
Igy majd lathato, hogy lassan de biztosan eloreb jutsz.Minnel tobbet jatszol rankeden annal tobb pontot tudsz szerezni.
Raadasul minnel tobbet jatszol, annal jobban kijon a 20%-os elony is, ami abbol adodik, hogy mig az enemynel 5 (100%% az eselye a feed vagy trollnak, nalad csak 4(80%)."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
grimm2015
senior tag
Nem jó hősökkel játszol, shen meg braum is C tier jelenleg, nem is nagyon tudnál rosszabbat választani.
Poppy is csak egy picit jobb, de igazából ő vele sem fogsz meccset nyerni.Én is vinnék más hősöket is, de nincs értelme, (pláne rankedre).
A zyrás vereségnél 1500-3000 pingel játszott az adc, aztán kilépett...
Igazából Zyrával még csak jól sem kell játszanod, mert baromi sok cc-t tud kiosztani, volt meccs ahol 98 volt a cc, a másik meccsen meg 2/12 statra kaptam 4 kitüntetést...[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Tudott, tök jól eldumáltunk A végén azt mondta, hogy nem tudja, hogy miért feedel és reportoljuk, sajnálja. Mivel a tavalyihoz képest még lejjebb csúszok az év eleji hátrasorolás miatt és nagyjából Iron 1, Bronze 4 leszek, ezért semmi értelme Rankedeznem, mert még nagyobb elo hell-be kerülök. Normálozgatok majd néha.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Felfüggesztem a Rankedet 19/2-es Miss Fortune feed a boton. Írom a gyereknek, hogy lehetőleg ne haljon meg többet, hanem defeljen, 5 halálnál, erre negyed hp-s Lux supportként nem megy haza, hanem beugrik a fightba. Hihetetlen, hogy botról felmegyek top-ra, hogy a toppos 90%-ban ne legyen fed, erre boton jön a feed. Sajnos a Rankedet jól szétverte a RIOT a 2 évvel ezelőtti állapothoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Sylas ADC, Kai'sa mid. Készen vagyok. 0/4-gyel kezdett a bot lane mindkét tagja, amikor még rajtuk kívül senki sem halt meg és természetesen duo-ban nyomták. Aztán meg próbálták a jungle-re fogni, hogy nem wardozik.
[ Szerkesztve ]
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz Gentlelelele #59003 üzenetére
A redemption Olaf-ra a magyarázat :
Olaf doesnt need cinderhulk rush, he wants to clear at low HP, and he clears quickly without bamis cinder. Given that hes skirmishing all the time he gets more hp with redemption due to ingenious hunter making the CD so low. He said that he heals everyone for around 300 and then does 300 dmg, so a fight becomes a 600 hp swing which is arguably more efficient than cinderhulk. If you watch the VOD of game 2 GodSmithy gives us the real and it makes sk much sense.
Időközben pedig Trudnle redemption is megjelenet JAG vs GEN meccsen.
Másik téma lassan kirajzolódik mit szeretnének kezdeni szegény adc-kkel. Lassan kirajzolódnak teljesen, hogy hová fognak fejlődni a crit itemek. Régi ER és EI; PD first item, ha sok a burst az ellenfélnél (240-600 pajzs szinttől függően, ha 30% hp alá esel), az új EI passzív át kerül egy új tárgyra (Spear of Shojin) és nagy eséllyel fiora, jax, renekton típusú hősöknek lesz jó. Statik, Rapid pedig nem változik sokban (kevesebb crit), illletve a armor pen tárgy első fele erősödik.
-
Gentlelelele
aktív tag
Ahogy a full lethality is. Viszont nem szokták ilyen módon építeni, pont ugyan úgy, ahogy nem szokták kiépíteni a sterak-ot első itemnek.
-
nuke7
veterán
-
Gentlelelele
aktív tag
Nekem tudom ki néz LCK, defurcsa dolgokat játszanak a srácok. First item Sterak Sion mid, Redemption olaf jg és társai. Érdekes liga és mellette lehet köszönthetünk egy új és fiatalabb SKT-t a Griffin személyében. (Bár Fakerek és elég jól néznek ki egyenlőre). Az előző év nagykutyái most hátul kullognak (AF, GenG, KZ).
-
Callisto
őstag
válasz grimm2015 #58999 üzenetére
Supportként nincs ebben semmi vészes szerintem. Az a dolga, hogy haljon meg a többiekért, ha megmentheti őket. Főleg Leona. Ezt lehet úgy is nézni, hogy az ADC/team túl bátor és agresszív és állandóan fel kellett áldozni a supportot értük.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest