Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim-Y

    veterán

    Igy a szezon eleje, atya jo isten. Gold teteje ELO: elindul a jatek, a mides AFK. 3 percnel remake vote. Mondjuk itt en is ludas vagyok, sosem szeretem feladni, kiveve az ilyen esetekben amikor valaki mar elejetol fogva DC, de most kapasbol veletlen a no-ra szavaztam, rajtam kivul meg valaki igy nincs remake. 4v5 game. Kozepen ellenfelnel LeBlanc, senki nem zavarja, free farm, free roams, veszett meccs. Es tenyleg 15. percben mar 6-0-3-al all LeBlanc. Topot hoztuk, a mi Renektonunk ellenfel Vlad ellen 3-1-0-val all, mi botot hoztuk, kiveve amikor 4man gang-bang, itt (is) szedte meg magat LeBlanc, ettol fuggetlen mienk volt boton a first tower. Na de a lenyeg, 16. percben visszacsatlakozik a mid Velkoz, 0 farm -> rossz volt a launcher ujra kellett tennie (wut?). Miutan belepett, elso 4 percben mar 0-5-0 volt, nyilvan, LeBlanc tower alol is kiszedte. Ennek ellenere valahogy mindenki a csapatomban tok chill volt, mintha elfogadtuk volna, hogy ez egy vesztett meccs ez van, meg a DC midest sem szapulta senki, csak valahogy erzodott, hogy mindenki "for fun" jatszik.

    De ami ezutan jott, ne kerdezzetek, hogy, de egyreszt a Velkoz kezdett szintekben feljonni. Tudom, hogy Riot valtoztatott ezen, es konnyebb alacsonyabb szintrol behozni az XP-t es tenyleg ez tortent Velkoz felzarkozott 16 perc hatranybol. Az ellenfel annyira bena volt hogy 5v4 nem tudtak befejezni a jatekot pedig meg csak benaknak sem tuntek, nem volt DC-juk sem egesz egyszeruen a matchmaking egy vicc igy szezon elejen es a vegen megnyertuk a meccset. Wow

    Ha engem kerdeztek egy szegyen, hogy high-gold ELO-n egy csapat elfeedelt assassinnal 5v4-ben nem kepes befejezni egy jatekot.

    Durva volt..

    match history

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák