Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim-Y

    veterán

    Azt ugye tudjatok, hogy ennel a cegnel szinte csak rosszabb hozzaallasu cegek vannak. Szerintem el vagytok kenyeztetve (jatek ugyileg), hogy nem jatszotok olyan jatekkal, ami alapjaban veve jo jatek, de egy olyan fos mindent leszaro ceg all mogotte, hogy ihaj.

    En olvasom itt allandoan RIOT-nak a szapulasat, es nem ertem, szerintem ez az egyik legjobb ceg mind hozzaallasban mind minden masban.

    - folyamatosak a frissitesek meg X ev utan is
    - regi hosoket sem felejtenek el, folyamatosak a reworkok
    - fejlodik alapjaiban a jatek, mindig mas a meta, jonnek uj hosok
    - kaptunk uj klienst

    Igen, vannak problemak, vannak bugok, de csak abban a szoftverben nincs bug amit meg sem irtak. Ami meg itt sok embernek a szivfajdalma, hogy milyen jatekosokkal sorsol ossze a rendszer arra nincs jo megoldas. Ha te lennel olyan helyzetben, hogy valtoztathatnal rajta te sem tudnal, fogadd el.

    Most kepzeljuk el, ha a RIOT olyan lenne mint nagy atlagban a cegek:

    - a championokat nem megvenni tudnad in-game valutabol, hanem loot boxokbol kiporgetni. Tiszta RNG lenne az egesz lenne olyan hos amit sosem kapnal meg mert RNG. Darius abszolut meta, 65% w/r minden poszton, tokre kihasznalnad te is, de mivel rng, sosem porgetned ki mert nincs szerencsed.
    - ha fizetsz, tobbet nyersz. Jelenleg ugye itt ha fizetsz akkor csak kozmetikai bonuszokat kapsz es a jatekmenetre nincs hatassal. Nos ez nem igy lenne, ha fizetnel, sokat koltenel, akkor megkapnad az osszes champet igy azt is aki eppen meta es 65% w/r -> easy game easy life
    - regi champek sosem lennenek reworkolve es az ujak tovabbra is olyan OP-k lennenek, hogy ha lanen osszefutsz veluk egy regi championnal szo szerint eselytelen lennel. Miert? Ez is masik game koppintasa: kepzeld el, hogy az uj champ olyan, hogy a sebzes 99%-at passzivan healeli azonnal, csak akkor van eselyed megolni egy ilyen champet ha olyat hozol ellene akinek a kepessegeiben van heal-block, vagy heal-reversal egyeb amivel eselye van. Az osszes regi champ nem ilyen csak egy masik uj champ de mivel RNG hogy milyen champeket kapsz, es te free to play vagy ezert nincsenek uj championjaidat szoval insta loose a lane barmit csinalsz.

    Es meg sorolhatnam. Mas jatekok ilyenek sokkal, de sokkal rosszabb modellel dolgoznak mint a RIOT. Arrol nem is beszelve, hogy RIOT jelen van a community-ben, redditen egyeb csatornakon, csinalnak dev-post videokat ahol community kerdesekre valaszolnak. Sok dolog azert kerult be ugy a jatekba ahogy, mert a community azt kerte. Ha masra nem is gondolunk akkor az ezer meme-skinre (pizza delivery sivir, beemo, stb)

    De persze a legegyszerubb szapulni a jatekot az olyan dolgok miatt amire nincs megoldas. A feederekre, rossz napot kifogo csapattarsakra nincs megoldas. Ezek miatt a jatek kiadojat hibaztatni nem oke.

    /RANT OFF

Új hozzászólás Aktív témák