-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
kenwood #61299 üzenetére
jól néz ki...
btw, nekem az a bajom, hogy még akkor is, ha csapattársakkal játszom - akik elvileg nem random feederek - és úgy állnak hozzá, hogy hát ez van, 12/18/4 az nem feeding...
Dehát könyörgöm, én nem játszom 7-800 ranked game-t egy season alatt, úgyh nekem ez a vesztes meccs is számít, mert hiába játszom mondjuk silver1-es szinten bronz1-ben nem tudsz mit csinálni amikor a 16 killes adc 0,65 másodperc alatt öl meg... mert én kiwardozok mindent és a csapattárs akkor is odamegy, ha tudjuk, hogy ott vannak és pingeljük is - és még ő van felháborodva, h nem segítünk neki...
Ezzel tényleg csak akkor lehet bármit csinálni szerintem, ha hyper-carry champ-et játszik az ember, és legalább két liga különbség van, tehát bronz1-et akkor tud nyerni, ha gold1-es szinten játszik, ami azért szerintem szörnyű kilátást jelent a ranked szempontjából...https://youtube.com/user/nuke7
-
kenwood
veterán
"amikor a bronze junglered lefarmolja a gold lanereket"
[link] https://eune.op.gg/summoner/userName=xNEXTx1337
Biztos nem smurf/boostMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz
Kanczy #61294 üzenetére
Persze,nepszerubb, de nekem sehogy nem jon le a 2% winrate difibol, hogy Darius nem valo high eloba, mert tudnak jatsznai ellene.
Szerintem meta 5v5re van csak.
Soloqban meg vannak nepszerubb karakterek, de elotol fuggetlenul hozhato a legtobb.
Nyilvan most nem a lux toprol beszelek, bar soraka utan lehet,h az lesz a kovetkezo[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kristof123
őstag
válasz
ClydeBeka2 #61296 üzenetére
"CLASH ELTOLVA JÖVŐHÉTRE!"
Pedig milyet kerriztem volna Yasuoval..
Nem baj, jövőhéten felmegyek high elo-ba (Silver).[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
@Nuke7,kistusik : Majd felveszlek titeket, bár jelenleg megvagyunk úgy tűnik. De majd tolhatjuk együtt, mindig jól jön 1-2 normálisabb ember a randomok helyett
CLASH ELTOLVA JÖVŐHÉTRE!LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
CptMisi
őstag
Helló!
Clash csapatba keresnék 1 embert mára, lehetőleg jungle maint. Gold-Plat szint.Feltéve, hogy lesz végül clash, tekintve, hogy most még a Clash tab is eltűnt a játékból.
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
kenwood #61293 üzenetére
Kétszer akkora az Ornn popularity (gondolom ez itt P+B), mint a Darius, még jó, hogy nem nagyobb a különbség. Ha nincs fordított arányosság a pick% és a winrate%, akkor baj van.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kenwood
veterán
válasz
Kanczy #61292 üzenetére
Az ok,de most leirtad,hogy Ornn mennyivel jobb ,mint darius,megis alig van kulonseg a ket karakter winratejeben, ahogy a linken is lathato.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
kenwood #61290 üzenetére
"Egyreszt low elon is tudnak ellene jatszani,kulonben ilyen 70-80% winrateje lenne,ami nincs."
Dariusnál nem tudom konkrétan, hogy néz ki a winrate görbe, de többezres mintánál már az 53% vs 49% is nagy különbség, szóval ez így nem igaz.
"Masreszt meg mit takar, hogy high elon tudnak ellene jatszani ? A tobbi karakter ellen nem tudnak ?"
Dariusnak nagyon egyértelmű erősségei és gyengeségei vannak (juggernaut class), amit lehet, hogy egy silver játékos nem tud. Vagy tudja, amit kell, de nem jól időzíti a bemenést ellene, és ezért inkább nem adja neki oda a lanet, hanem bemegy contestelni level 3-on, és elveszti vele a meccset, stb. Blind pickelni magas elon nem lehet, mert hoznak rá egy countert (gondolom ranged matchup / hp stackelés), és bukta. És egy Darius-szal sokkal nehezebb a visszaút.
"A tobbi karakter ellen nem tudnak ?"
Ugyanakkor egy Ornn ellen kis túlzással mindegy (nagyobb százalékban mindegy), hogy mit csinálsz, mert megvered lanen (ami ugye eleve nem könnyű, mert rohadt tankos, nehezen gankelhető, és sok cc-je, illetve damage-e van), aztán ad 8000 goldot a csapatának, rátokengagel egy gusztustalant, és megnyeri a meccset. Vagy nem, de magas elon nagyobb százalékban igen. Ez volt patcheken keresztül Akalival, Mordéval, stb.
Feltételezve, hogy ugyanolyan képességű emberek vannak a két csapatban, egy meta champion egyszerűen jobb az aktuális játékkörnyezetben. Pont ezért lett meta. És itt jönnek képbe az OTP-k, akik annyira jól játszanak az adott champpel, hogy gyakorlatilag édesmindegy, mit hoznak ellenük, magas winratet tudnak tartani akár egy, az átlag számára trash tier karakterrel.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kenwood
veterán
válasz
Kanczy #61287 üzenetére
Onnan indult, hogy Darius nem jo high elon,mert tudnak ellene jatszani.
Ez duplan ertelmetlen kijelentes volt.
Egyreszt low elon is tudnak ellene jatszani,kulonben ilyen 70-80% winrateje lenne,ami nincs.
Masreszt meg mit takar, hogy high elon tudnak ellene jatszani ?
A tobbi karakter ellen nem tudnak ?
Vagy azt jelenti,hogy dariussal eselytelen ott nyerni,es ilyen 10-20% winrateje van,ami nincs?
Elvileg Ornn az egyik legerosebb meta top, itt egy osszehasonlitas diamondra :
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
kistusik
tag
válasz
ClydeBeka2 #61273 üzenetére
-> kistusik
Jelenleg G4 előzö szezon G2
Mind1 hova csak nem ADC-zek -
Kanczy
Topikgazda
Már nem tudom követni, hogy melyikőtök mit mond, de egyértelműen sokkal fontosabb, hogy egy 20% pickrate champion hogy áll, mint egy kizárólag OTP által játszott, de 55% winrates champ. Meta pedig igenis van. Mindig volt, és mindig lesz. Nem arról van szó, hogy MUSZÁJ valamit pickelni, hogy nyerni tudj, hanem arról, hogy bizonyos champek egyszerűen erősebbek, mint mások, és ez konzisztensen ki is jön (winrate nagy minta mellett).
-
kenwood
veterán
válasz
feri1014 #61284 üzenetére
Nyilvan mashogy mukodik.
Van egy valosag,amibe betekinhet barki a streameken keresztul,meg van az,ami csak a te fejedben letezik.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz
feri1014 #61282 üzenetére
Ez most komoly kerdes?
Mennyire valoszinu, hogy a streamerek csapattarsai es ,ellenfelei valasztanak mindenfelet,aki meg nem szerepel a streameken,azok fixen ugyanazokat pickelik, "a metat"?
Belenezel 10 meccsbe, maris lattal 100 picket, ez csak nehany perc.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz
ClydeBeka2 #61271 üzenetére
Igazabol nincs nehez dolguk.
Kijon az uj hos,nezik a meccsek utan a statiszitkakat (pontosabban egy script atnezi). Altalaban eleg,ha novelik a cdt,csokkentik a dmg-et.
Nagyon ritkan kell egy konkret spellt funkcioban is megvaltoztatni.
Az, hogy 1-1 assasin feedelve oneshotol barkit,vagy egy tank nem sebzodik,semmit nem szamit, mert oda el is kell jutni,es 10-20 masik hos kepes ra,ha elfeedelnek.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz
feri1014 #61262 üzenetére
Nincs meta.
Van par nepszerubb karakter, de vegigmesz twitchen a diamond streameken,es nyilvanvalova valik,hogy nincs fix 2-3-4 karakter,amit az adott lanere hozni kell.
Nyilvan tobb gragast latsz jungleben, mint mondjuk rammust, meg mondjuk boton az MF eleg nepszeru lett, de minden lanere van legalabb 10-20 karakter,amit nem evente 1x pickelnek meg magasabb eloban sem.[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
válasz
ClydeBeka2 #61277 üzenetére
Nem probléma, Teemo-val is jól játszom. : D
Van vele 6 696
000pontom, szerintem ez mindent elmond.[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
válasz
megpróbáltalak hozzáadni barátnak, de most a kliens még mindig szar ahogy látom...
https://youtube.com/user/nuke7
-
kristof123
őstag
válasz
Ha Iron-ban vagyok mehetek?Bocsi, elfelejtettem, hogy sikerült felmenni Bronze 4-be. Mehetek én is? Mindegy hová, Yasuo-val lehozom úgy is...
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
Gondolom east?
-
ClydeBeka2
őstag
Prohardver Clashre még 2 fő hiányzik. Leginkább jungle/adc/support poziciora, de megbeszéljük
Leginkább Gold+ skillű játékosokat várunk, de nyitottak vagyunk
IGN: ClydeBeka3LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
kistusik
tag
válasz
Sordoran #61270 üzenetére
Ebből az indittatásból választottam ki a mainemet (Diana). 1 éven keresztül annyit láttam mint aut. Szoval úgy voltam vele, hogy kevesen hozzák és, hogy kevesen ismerik. És nekem be is vállt. Mivel Assasin párti is vagyok. Szoval aki az Assasinokat preferálják azoknak tudnám ajánlani low eloben. Hatalmas carry champ ha megtanulsz vele játszani, amihez egyébként nem kell sok ész.
Vele másztam fel Gold 4-2 ig.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
SkiDev #61268 üzenetére
Nincs ezzel baj, csak nem csak a te helyzetedet kell figyelembe venni. Riotnak low/high/pro játékra is gondolnia kell
Biztos, hogy hibáznak ők is(AP Galio/új hősök túl op amikor kijön stb) de szerintem elég jól belövik legtöbbször a dolgokat. Nem véletlenül több éve töretlen a játék nézettsége/népszerűsége
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Sordoran
addikt
válasz
kistusik #61269 üzenetére
Nincs ebben semmi meglepő amúgy, ha belegondol az ember. Aurelion sol-t kevesen hozzák, de aki viszi az tud is vele játszani esetek többségében -> gyakrabban győz is, ezért magas a win rate-je a hősnek. Ellenben más carry és meta hősök kisebb win rate-el rendelkeznek, mert hát az is elhozza aki nem tud játszani vele, csak látta streamen vagy profi meccsen milyen menő és erős. Viszont bénázik vele, rontja a statisztikát. És itt a nagy hiba, hogy a riot nagy számokat nézi legtöbbször: magas win rate akkor nerf, alacsony win rate akkor buff. Emellett direkt lassan is reagálják le gyakran, több hétig, hónapig is hagyják, mert ugye kell a hype a hősnek mikor jön ki skin. De én ezen már nem akadok fenn, mindig vannak olyan hősök akikre ráférne a nerf/buff. És tényleg csak high elo az ahol ezek a kis buffok/nerfek igazán kijönnek esetek többségében. Szerintem.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
kistusik
tag
Au solt megvettem. Hát mondom ez egy szar. Évente 1x hozzák midre. 1-2 honapja mwgint behozták. Pff izi win. Aha persze a lónak a f... olyat carryzett... a chat fel volt robbanva. Senki nem értette, hogy auval hogy lehet carryzni. Szoval vannak meglepetések.
Diana buffnak meg örülök, mert a mainem. 30 meccsből 1x vittem jg-be azt is normálon. De most megnézzük mennyivel lesz jobb.
-
SkiDev
őstag
Rendben van. Részemről befejeztem az eszmecserét, oldalakat lehetne itt teleszemtelni még erről, de nem lyukadunk sehova. Elmondtam, amit gondoltam, aki érti, érti, aki nem, nem. Mondjuk teljesen felesleges az Aurelionos témát is tovább boncolgatni, itt bronzban elhozzák évi 1-2x hozzám, azokat a meccseket sosem veszem komolyan, mert úgysem nyerünk, azt meg kibírom, már amikor komolyan játszok még ezzel a játékkal.
Elnézést kérek, hogy hülyeséget írtam.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
SkiDev #61257 üzenetére
No offense, csak nem birom a hülyeséget. A buffok nagy része amit írtál csak annyi, hogy jungle creepekre nagyobbat ütnek a hősök, de ezt a kolléga is írta előttem.
Azt gondolom nem vágod, hogy kb. 10 patch óta Aurelion Sol a legnagyobb win rates mid champ, elmúlt patchekben 2.
Itt a bizonyiték róla:
Szóval ne ennyit nézzünk, hogy jáájjj ezt az OP champet buffolták, azt a szar Aureliont akit senki se hoz(mert te nem látod annyit) meg "szegényt" nerfelik.
[ Szerkesztve ]
-
feri1014
senior tag
válasz
SkiDev #61263 üzenetére
Reworkölnek elavult karaktereket. Mi mást lehetne kezdeni velük? Az továbbra sem megoldás, hogy felhúzzák őket addig, amíg op-k nem lesznek. A kevésbé népszerű karakterekkel nem az a gond, hogy kevés a dmg, hp stb.
Az, hogy nem tudsz darius ellen játszani, nem azt jelenti, hogy a karakterrel van gond.
Eune szerveren játszok, semmilyen lag nincs a meccsek elején.
-
Ganz-[HUN]
addikt
csövi
clashbe várok invet ha van team
casualdehidPsszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
SkiDev
őstag
válasz
feri1014 #61258 üzenetére
Épp ezaz. Azokkal kell foglalkozni, akiket nem hoznak meccsekre. Azokat ne piszkálják, amelyek erősek.
Két próba volt, de gondolhatod ezek után mennyi kedvem van topozniJöhetett a jung is, kevesek voltunk. Viszont, ha lemegyek supportnak, akkor 15p alatt inhibnél jár a top...
De mondtam, nem akartam offenzív lenni, csak nevetséges, amit művelnek. Ott az új pontrendszer is.... Arról beszélünk, hogy ne nézegesse az ember, mert előre feladja, na most már nézhetjük, hogy mennyi tokent szedett össze, miközben az Eune szerver kénye kedvére néha leáll, minden meccs elején géptől függetlenül laggol egy olyat, mint a ház.Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
-
kenwood
veterán
válasz
feri1014 #61260 üzenetére
de, mondom. hulyeseget irtal.
" Ott már nem fogsz egy darius-szal emberkedni, mert tudják hogyan kell ellene játszani."
hiaba tudnak ellene jatszani, ha te is tudsz az o karaktereik ellen.[ Szerkesztve ]
-
feri1014
senior tag
válasz
SkiDev #61257 üzenetére
Mégis milyen iránnyal lenne gond? Most éppen azzal probálkoznak, hogy változatosabb legyen a jungle meta. A régebbi, elavult karaktereket folyamatosan reworkölik. (idén volibear és fiddle jön) Annak semmi értelme nem lenne, hogy addig húzzák a statokat, amíg op nem lesz egy udyr vagy trynda pl.
Low eloban meg azt pickelsz, amit akarsz, ha tudsz játszani vele. Ahogy egyre magasabb a szint, úgy szűkül a dolog, mert az emberek egyre jobban játszanak egy adott karakterrel vagy ellene. Ott már nem fogsz egy darius-szal emberkedni, mert tudják hogyan kell ellene játszani. Nézz meg néhány profi meccset. Na ott nem fogsz túl változatos pickeket látni. Okkal, nem pedig azért, mert xy profi ezt vagy azt vitte az adott role-ra, szóval tuti op, ahogy alacsonyabb szinten megy.
-
SkiDev
őstag
válasz
feri1014 #61256 üzenetére
Jó, persze értem, nem kötekedni akarok. Ha olvassa az ember az nem sok buff, de a hozzáállás a Riot részéről nem jó. Az elfeledett gyenge champeket kéne erősíteni, de még a Sol ennek ellenére nerfet kapott (még mindig nem olvastam, hogy mit, de az irány a gond). Van a játékban 20-25 pick/ban, a többit meg hozhatja az ember, semmit nem ér (legalábbis nálam low eloben).
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
feri1014
senior tag
válasz
SkiDev #61255 üzenetére
Nem igazán értem, hogy topon pl. egy buffolt morde vagy darius ellen miben fog téged zavarni, hogy a dzsungelben lévő campekre többet sebeznek. (Mert ennyi volt a buff.) Garen annyira minimális dmg buffot kapott, hogy ha nem tudnál róla, észre sem vennéd. Late game-ben lesz tankosabb valamennyivel, ha nem dmg-re építik.
-
SkiDev
őstag
válasz
feri1014 #61253 üzenetére
Csak a képre néztem. Miért? Ha elolvasom attól nem buff ezekre a cancer champekre? Akartam soloban topra menni, mivel a support ugye szerencsejáték, de rájöttem, hogy nincs annyi ban, hogy Trynda, Darius, Garen, Morde, Sett vagy Urgot ellen tudjam hozni a meccset. Én kevésbé feedelek, de győzni ellenük szinte lehetetlen, aztán nagy részére jön egy kis buffocska.
-
Bowser
aktív tag
válasz
feri1014 #61253 üzenetére
Nincs mit szépíteni a buff az buff
Az meg különösen röhej, hogy Luxnak a Q-t azért erősítik, mert ritkán viszik támogatónak.
Azért erősítik, hogy aki elpártolt tőle az térjen rá vissza szépen és vegye meg a legújabb skineket rá.....Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
SkiDev
őstag
Milyen viccesek.
Véletlen felcserélték a Buff-Nerf csoportot. Aurelion túl erős volt, ahogy Zed, Talon, Morde, Cait, Darius, Garen, Sylas pedig annyira gyengék, és olyan ritkán játszott champek, hogy egetrengető szükség volt a változtatásra.
-
Bowser
aktív tag
Huha a 3v3-at mikor vették ki?
Fel se tűnt
Amúgymeg ez az új rendszer elég kemény, hogy 5 winnel Iron 1-be dobott, de nem baj nem jelent akadályt:
Viszont esküszöm életem legnehezebb meccsei voltak. Maga a téboly ami iron-ban megy. Nagy sz*r ott bármilyen supporttal érvényesülni mert az ADC-k nem is tudom mi a jó szó rá. Tiszta szerencsejáték volt, hogy nyerünk-e vagy nem.
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Farkassacred
őstag
Kevés a játékmód így meg.. ha valamit kiveszünk, utána tessék pótolni valamivel.. így aramon kívül tényleg nincs más.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
feri1014
senior tag
válasz
Farkassacred #61244 üzenetére
Semmi hatása nincs a többi játéknak a LoL-ra. Teljesen külön csapatok dolgoznak rajta. Az urf és a többi mód mindig is időszakosan volt elérhető.
-
Sordoran
addikt
válasz
Farkassacred #61244 üzenetére
Nem baj, nemsokára jön a one-for-all, az is móka. Addig pedig ARAM, nekem ennyiből áll a játék.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Farkassacred
őstag
Na, urfot kivették megint, jön a böjt.. Nem értem minek erőltetik ezt a kártyajátékos dolgot.. most nehogymár egy ilyen játékmód váltsa ki a 3 vs 3-at, vicc ami ritóéknál megy manapság...
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
nuke7
veterán
válasz
Lokids #61241 üzenetére
pedig ha discordon írsz, nagyon esélyes, h összejön... pl. mi azért hagytuk abba az 5 fős flexelést, mert rájöttünk, hogy az a másik 5 fős csapat sokkal jobban dolgozik együtt, mint mi, akik csak úgy összejöttünk éppen...
ezért inkább 3 fős flexet csinálunk, de oda meg kéne valaki aki tud carryzni....
-
Lokids
addikt
Nekem már az is elég lenne, ha lenne egyszerre 4 ember akivel lehet játszani, hogy az a nyavalyás jutalom meglegyen.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
nuke7
veterán
mit gondoltok? csinálunk low-elo clash csapatot?
-
nuke7
veterán
hogy mennyire tényleg a szerencsén múlik, hogy épp hol vagy iron és gold között..:
Bronz 1 körül vagyok most és gondoltam játszom egy-két barátommal, akik gold-ban végeztek, most is silver közepén vannak. Két meccsből általában csak egyet tudunk nyerni - de az nem az én promóm, hanem az övé, és mindkét meccsen kettő alatti a kda-ja, és általában én carryzem őt...
Szóval ja, sok száz - de simán lehet, hogy 1000+ meccs kellene, hogy ez kisimuljon...
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
Én már próbáltam meg visszacsatlakozni meccsbe, nem engedett, 3-4 perc múlva a matchhistoryban ott volt a meccs ami remake volt.
Lehet számít akkor, hogy miért nem vagy meccsben? Mert nekem általában hálózati hiba a hunyó(ami nem nálam van).
Amúgy ha valaki látja/gondolja, hogy troll pick vagy nem pickel smite-ot a jng, és nem akarja lejátszani a meccset akkor az utolsó 2 másodpercben kell kilépni, mert ha jól tudom az első leave csak -3lp. -
nuke7
veterán
válasz
Lokids #61225 üzenetére
süti - vagy bármilyen in-game kapott item - nem akadályozza meg a remake-t, 5 hónapos, hivatalos forrás szerint.
ami megakályozhatja az az AFK champ movement, vagy ha megprobálsz reconnectelni, de nem lépsz be, már az is számít - szóval be kell zárni a klienst, ha remake-t szeretnél.
-
Lokids
addikt
Azt megtudja itt erősíteni valaki, hogy a "süti" miatt nem lehet remakelni?
Tegnap junglerként nem volt smite, úgyhogy töltőképernyőn kiléptem, hogy mehessen a remake, de nem engedte. Egyik player azt mondta, hogy azért, mert bent volt a süti és amiatt aktívnak titulál a game.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
nuke7
veterán
válasz
Kanczy #61215 üzenetére
de a 6 meg elég gold teteje, plathoz..?
hogy van ez akkor...
Az meg a másik, hogy azért úgy néz ki egy game, hogy vagy KP vagy CS diamond alatt... a kettő együtt nincs meg
Meg szerintem ha 5-ből kettő esetleg három laner-hozza a 6+cs/min-t az nyilván elég kellene , hogy legyen - mint írtam a support nem farmol a jungler meg inkább KP-ra megy, ha jó, nem..?
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz
Gentlelelele #61221 üzenetére
Nekem ugyanez a bajom, ha farmolni kell. Earlyban, ha nem balfaszodom, általában simán túlfarmolom az enemyt, még ha amúgy 0-3-ban vagyok is, de mid gametől kezdve kb 1 cs/min-re esik a farmom, mert mindenki miden aramozik.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Kanczy #61218 üzenetére
High elo streamek illetve játékosok op.gg profilját hébe hóba megnézem és sokszor 6-7 közötti a Cs/min. Igazából ez az etalon dia/plat teteje alatt. Sokan elvannak a laning phas végéig akár 8-10 közötti farnmal utána mindenki fogalmatlan, hogy merre kellene menni. Rengeteg wave megy el a semmiért az oldalsó lanen, mert senki sem catch-eli, ami pedig azért van, mert képtelenek várni az emberek és azonnal ugranak mindenre. Magas Farm számot és magas KP-t nem lehet konzisztensen tartani, mert mindig harcolni akar mindenki. Ha top lanen vagyok és split push karakterrel játszom, akkor 6,5-9 között tudok maradni, de kicsi a KP-m mert nem várnak a csapat társaim. TP playt konkrétan lehetetlen csinálni, mert ahhoz már kell valami gamesense. Amikor 25 perc alatt egyszer tudom használni a tp-m(azt is vissza a lanere 10 perc előtt) az szomorú. :)
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
Kanczy #61218 üzenetére
Akkor valószínű te high eloba vagy, ahol nem történik annyi kill egy game-ben. Grat
(csak kiváncsiságból megnéztem, Silver tetején/Gold alján van most a friss accom MMR-je, 5-7 között van mindenki, és inkább 6 körül. Majd jelentkezek 1 tierrel feljebbről is, mert pontos statot nem találtam a rangonkénti eloszlásra)LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
ClydeBeka2 #61217 üzenetére
Ha húsz percnél 120-at farmol valamelyik lanerem, tudom, hogy nagy baj van.
-
kenwood
veterán
válasz
Kanczy #61215 üzenetére
Az 5.5 pont az a szint, amikor mar biztos vagy benne,hogy csak a tarsaid miatt nem vagy gold teteje,plat,es szetflameled az allchatet,meg telesirod a forumokat, hogy elohell
Amikor eljutsz erre a csudalatos szintre, mar arrol is meg vagy gyozodve, hogy a csapatodban 4 nalad rosszabb jatekos van.
Az MMR-bol ,illetve a szakkozepes matekbol automatikusan kovetkezik,hogy igy az enemynel 5, megis mindig te veszitesz
A riot kulon scriptet irt arra, hogy mindig hozzad keruljenek az intelok meg az afkok, igy hiaba lehetnel akar challenger is 5.3 farmmal,beragadsz a silverbe.[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
válasz
kenwood #61213 üzenetére
nem 5.5 cs/min az elvárás amúgy..? - mintha ezt olvastam volna itt valamikor Gentle kollégától...
Én amúgy most néztem két meccsemet, ha miden vagyok és nem gankelnék szét és nem vagyok teljesen counterelve akkor 4.9-6.8 között csináltam.... Meg ugye se a supportnak, se a junglernek nem kell ilyen magas cs-t hoznia ahhoz, hogy jó játékos legyen szerintem.
Vagy tévedek?[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Akinek stabilan megy,az megcelozhatja a platot. Atneztem most par gold 3-4 gamet op.gg-n,es meccsenkent jellemzoen 3, vagy kevesebb ember tud 6 cs/perc fole menni.
Az se ritka, hogy csak egy ember abszolvalja a tizbol.Azt is tegyuk hozza, hogy tryndaval jellemzoen 20% koruili kill participation tarsul a normalis farmhoz (vele azert nem ritka a 8 feletti,volt mar nem egyszer 9+ is).
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz
ClydeBeka2 #61208 üzenetére
en nem masokat hibaztatok., max a szuleimet. season 2 ota tolom, tobbszaz orat toltottem videokkal, guideokkal.tryndan kivul nincs olyan karakter, akivel stabilan 120 cs/20 perc fole tudok menni. szarok a reflexeim, ezt orokoltem.
-
LigetLili
kezdő
válasz
Azért ez megnyugtató
-
tenaijo
tag
válasz
Pontosan.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
kenwood #61202 üzenetére
Ez mondjuk nem teljesen igaz. Ha tudsz tudatosan gyakorolni vagy valamit javítasz / változtatsz a játékodon, akkor juthatsz feljebb. Ahogy írtad, a gyakorlás számít, nem a "tehetség".
Én is Season 2ben még Silver voltam, ugyanígy ráfogtam a társaimra a dolgokat, mint itt páran. Season 4ben már megvolt a Plat V, és azt hiszem Season 5 vagy 6ban Diamond is. Egyszerűen néztem videókat, gyakoroltam a minionölést, a tradelést lanen, képeztem magam és meglett az eredménye. Persze ehhez változtatni és fejlődni kell!
[ Szerkesztve ]
-
-
Hajdi
senior tag
Üdv! Fél órája próbálok bejutni, de nem sikerül. Jelenleg stagnál 20000-nél. Mikor belépett volna, akkor pedig hibával bezárult a kliens.
"The Man Who Sold the World"
-
kenwood
veterán
Az emberek fejeben van egy ilyen idea, hogy minel tobbet jatszik a jatekkal,annal jobb lesz benne, annal feljebb jut rankedben.
Mintha tok normalisa lenne,hogy 5-10 ev f1 utan barki jobb lesz egy hamilton,verstappen,leclerc kaliberu versenyezonel,semmit nem szamitanak a veleszuletett kepessegek,csak a gyakorlas.Attol fuggoen, hogy milyen sokat jatszol ,egy, max ket szezonon belul kiderul, hova tartozol. Ha tobbszaz meccs, tobb season alatt jutsz fel silverbe, 99%, hogy sose leszel platinum, jatszhatsz te meg 5000 ezer meccset is utana.
Az emberek kozel 70 szazaleka sose jut ki silverbol. Goldbol pedig kevesebb,mint 10-nek sikerul.
Futoversenyen sem fer fel mindenki a dobogora.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -30% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest