-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Rammus még csak nem is szerepelt a kérdésben.
Lanen Malph. Junglerben Amu a jobb. De pl egy full squishy team ellen lehet simán bevinném a full ap malphot.
De unkább ez attól függ, hogy mennyire kell a cc. Full AD team ellen elvben malph a jobb, de amu a cc-je miatt jobb választás. Másfelől, ha van egy JÓ Yasuo is a csapatban, akkor malph.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
poLeH
junior tag
Melyik a jobb tank szerintetek, malphite vagy amumu?
-
feri1014
senior tag
Odafigyelnek erre. Ezért is enyhébb az alkalmi AFK büntetése. 6 perc és -3 LP konkrétan semmi. 1 AFK után játszol x db meccset, akkor úgy is visszadob a rendszer a 0. szintre. Ha pedig pl. gond van az internettel és te játékban akarod próbálgatni, hogy rendben van-e, megérdemelt a nagyobb büntetés.
A dodge, ami érdekesebb ebben az egészben. Azt kell jól megoldaniuk, hogy az összképet tekintve ne rontson a folyamatos dodge büntetése a meccsek minőségén.
-
aktív tag
-
Beni97
őstag
válasz RudiLicenc #63994 üzenetére
Jóhát a leet az nem hiszem, hogy nagy közönség kedvenc oldal.
Számomra csak azért hihető mert fogalmam sincs a büntetésekről.Annyit tudok, hogy rankeden első dodge az -3lp és pár perc várakozás. Többet nem nagyon.
Csúnyán is ritkán beszélek, viszont mikor megteszem akkor chat ban helyett honor lvl up van. -
aktív tag
válasz Beni97 #63992 üzenetére
Nagyon hibás cikk, nem jár 2 hét ban három db AFK-ért. Súlyos félreértés, ezért sem szeretem az ilyen idióta magyar gamer híroldalakat. Ha már Redditet írnak meg hírként, legalább lenne helyes és nem clickbait.
AFK szintek vannak.
3. AFK szint != 3 game AFK
Ez egy viselkedést követő rendszer, hogyha nem AFK-olsz, akkor idővel javul. Ha romló a tendencia, akkor a szinted is romlik.Üdv!
-
Dewo
aktív tag
válasz Beni97 #63992 üzenetére
Elmondom mi a baj. Ezt már nagyon régi hogy ilyet akarnak volt is már ilyen próba időszak.
De akinek el megy a NET több időre pld azt is úgy veszi a rendszer hogy AFK.
Ezzel már voltak problémák rengetek panaszt is kaptak. Remélem most erre oda figyelnek.
AFK mögött ott több minden elő fordulhat a háttérben.A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Beni97
őstag
[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
Nem tudom melyik eloban játszol, 10-20mecsből letiltott chat mellett is játék végén (vagy már előtte), megy a flame goldban. Ha te premadéban gyengébben teljesítesz azonos eloban, akkor ott nálad, vagy a haverodnál hiányosságok vannak.
Nálam itt (megint) be telt a pohár, nem is játszottam 1 hete, igaz időm sem volt most rá, de kedvem még annyira sem, pedig a belépős küldetéseket le kellene tolni.
Valamelyik oldalon, szinte mindig nagyon nagy a különbség.
[ Szerkesztve ]
Battlenet: Grimm#22690
-
poLeH
junior tag
válasz RudiLicenc #63984 üzenetére
Igen, de arra akartam rávilágítani hogy randomokkal (ha jók), könnyebb haladni alsó szinteken mint premade vs premade
-
aktív tag
Be is jelentették a Vlad nerfet, na meg további Hecarim nerf érkezik. Nem is értem minek kellett az a buff.
Érdekes módon Deadman’s Plate nerf is érkezik, azon meglepődtem mondjuk.
Üdv!
-
aktív tag
-
poLeH
junior tag
válasz RudiLicenc #63982 üzenetére
Hát igen, ezért nagyobb az esélye hogy veszteség lesz a vége, minél erősebb az enemy.
-
aktív tag
-
nuke7
veterán
nagyon durva ez a játék, tényleg vannak lose és win napok. És nem tudod megfordítani.
Most abbahagytuk 5-ös lose streak-nél, ezért a winrate-m már felkúszott 38%-ra... de így sose fogok silverből mégegyszer az életben kikerülni sajnos...
ezt a game-t 5v4 vesztettük el... shen nem volt képes rám ultizni amikor bementem, ezért a jinx sorban megölt mindenkit. Amikor rámultizott megnyertük a fight-ot, amikor nem, akkor nem. Jinx befejezte egyedül a game-t. Swain meg bot volt... csak nem értem, hogy rankeden mi értelme bot-olni...https://youtube.com/user/nuke7
-
nuke7
veterán
-
aktív tag
-
nuke7
veterán
válasz RudiLicenc #63973 üzenetére
Yi meg esetleg Vayne szépen meg tudja ölni magát rammus ellen
https://youtube.com/user/nuke7
-
aktív tag
válasz Beni97 #63972 üzenetére
Nem próbáltam, ilyen AA/On-Hit alapú hősökre (Jax, Yasuo) biztos jó lehet, de leginkább csak normálra poénból. Rankedre biztosan nem hoznám be, nem egy cheeselős champ, vannak jelenleg sokkal jobb pickek.
Nekem JG-be nagyon bevált mostanában, nemsokára Rankedre is tervezem vinni. De elég situational champ oda is. Van ahova OP, van ahova haszontalan.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Beni97
őstag
válasz RudiLicenc #63969 üzenetére
Topra még alkalmas lehet? Vagy már régóta nem az?
-
nuke7
veterán
válasz RudiLicenc #63969 üzenetére
magasabb lett skill cap, az tény... de máshogy kell játszani sajnos mint eddig.
Nekem eddig is volt simán olyan, hogy vettem egy fagyasztós kesztyűt a régi itemek közül még, ami armorral scale-elt, és W-ben akkorát fagyasztott, hogy az egész lane szélességét elértehttps://youtube.com/user/nuke7
-
aktív tag
-
aktív tag
Szerintem ez a Rammus nagyon kemény, az ultival hatalmasakat lehet ugrani és ezzel lopni. A Q-val könnyű knockupokat is lehet nyomni. Na meg a W hossza nagyon durva. Sariban rengeteget segít például, de teamfightban is abszolút hasznos lehet. Szerintem minimális nerf az E tauntja és a Q sebzés csökkentése ezekhez képest, és korszerűsíti a champet.
Rengetegen nem tudják Rammusról hogy rekurzív módon kerül rá a Mountain Drake buffja is. Láttam már 1500-2000 Armoros Rammust is W-ben, 4 Mountain Drake-kel. Azt nem ölöd meg sehogy sem. Összevissza applikálja a játék a sari buffot. Valami ilyesmit linkeltem korábban is.
Üdv!
-
grimm2015
senior tag
válasz csoki46 #63962 üzenetére
Utolsó pacth.
Tier 1 53,4% (+2.9%)
Pick 8.4%(+4%)
Ban 8.5% (+4,4%)Eddig is lehetetlen helyzetekből is győzött. Semmi hpból fordít akkorát...
De hozzáértők fejlesztik a lolt... Egy rakat hős meg 43-47% közt mozog már fél éve.
Így tényleg feleslegesek az új hősök.Battlenet: Grimm#22690
-
nuke7
veterán
mi mondjuk a tegnapi csóró clash-t megnyertük... meg még 1-2 meccset
az új rammus sajnos nagyon nem jön be, kevesebb taunt (ami a champ lényege volt) egy nem igazán hasznos ultiért cserébe, ami gyengébb is mint eddig...
ha 40-50% körüli KP-m van, akkor az már jó szokott lenni általában.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
csoki46
senior tag
válasz RudiLicenc #63960 üzenetére
Hány játékból sikerült ezt leszűrni?
-
poLeH
junior tag
válasz RudiLicenc #63960 üzenetére
Kipróbálom majd.
-
aktív tag
-
poLeH
junior tag
válasz RudiLicenc #63958 üzenetére
Te kis feeder
-
aktív tag
-
Beni97
őstag
válasz Kanczy #63952 üzenetére
Nagyjából igen.
A fentebb példával élve. Ha szándékosan feedel a yasuo akkor se teljesen biztos, hogy el kell mondani mindennek. Nem kell lesüllyedni az ő szintjére. Mehet a report lesz ami lesz.
Ha nem szándékos, akkor feltehetőleg, nincs még olyan szinten az emberke, hogy veletek "felvegye a versenyt", ilyenkor viszont inkább a rendszert kéne okolni szerintem(ha normal akkor meg kitérdekel).
Nem nagyon voltak részletezve a dolgok, de az is lehet, hogy az a katarina hasonló kaliberű player ellen játszik mint a yasuo, a yasuo meg a katához fogható játékos ellen. Lehet ha lane-t cseréltek volna a kata szopja meg, a yasuo meg nyerni nem is, de lehet nem is feedelne. Részletek nélkül sajnos nem tudni mi miért van.Amúgy olyan dolgokért szidni másokat, amiket az is elkövetett már aki lehordja a másikat eléggé hülyeségnek tartom.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz grimm2015 #63951 üzenetére
Szerintem azt, hogy aki béna, az nem érdemli meg a bant, a toxic idiótákkal ellentétben. A szándékos feedelés más kérdés, nyilván őket azonnal ki kell rakni a játékból. Csak azért, mert valaki 0/10 egy meccsen, nem jelenti azt, hogy szándékosan csinálja, vagy hogy rendszeres. Ezerszer előbb tiltanám a rákot, halált, és hasonlókat kívánó 13 éveseket.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
grimm2015
senior tag
válasz Beni97 #63947 üzenetére
És ebből mit akarsz kihozni?
Nem yasuo main vagyok, egyértelmű, hogy mind megtörtént dolog.
Az előző szezonban sem kaptam yutalmat, 4szint 3.mérföldkőnél szépen bekaptam a 10chatbant. Pedig csak azt írtam, pls go afk, pls uninstall game.[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz grimm2015 #63946 üzenetére
Teljesen egyetértek. Riot az elkényeztetett emberkék gyenge lelkét védi akkor is, ha szándékosan feedelnek, nem hallgatnak a vissza pingre, mennek 1v4-5 folyamatosan vagy afkznak. Pedig ugye chatet tilthatsz, de a valódi trollok ellen nem tehetsz semmit.Ennyire kétszínű bagázs, mint a RIOT nincsen. A való életben történő "ítélkezésnél" legyen bármi az vagy bárki előtt is mérlegelnek és okokat néznek.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
grimm2015
senior tag
válasz Beni97 #63945 üzenetére
Nem a toxic playerrel van a baj, hanem azokkal, akik ezt kiváltják belőle. Engem full hidegen hagy a toxic játékos, aki lehozza a meccset. Egy "kys" perma ban, pedig a 24/3 katarina mondta a 0/12 yasuonak, és a játék kit büntet, a "hőst" aki lehozta a játékot, az aki meg valamilyen oknál fogva hülye, ugyanúgy tovább ronthatja a többiek játékát.
Többnyire nem a 0/10 játékos a toxic, ha nem yasuo, hanem az, aki jól teljesít, és frusztrálja az, hogy valamelyik balf@sz miatt elmegy a játék. Engem is frusztrál, hogy S+ranggal kikapok, mert nem 5v5ben megy a játék.
Nekem most is messze fájdalmasabb az, ha valaki feedel, mint az, ha az egész játékot végiganyázza és lehozza, vagy nagyban hozzájárul a győzelemhez.
A flamenél letilthatom a chatet és meg is oldottam, nincs belőle hátrányom, a feed ellen viszont nem tudok mit tenni.
-
-
aktív tag
-
poLeH
junior tag
válasz RudiLicenc #63922 üzenetére
Komoly tank az biztos
-
aktív tag
-
olloczky
senior tag
Tahm kenchet talalom most undoritonak.. csak tankos itemekkel akkora damaget tol, hogy a szemem kette all..
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
grimm2015
senior tag
5en nem lehet solozni, a flex pont azért olyan...
A leonának több sebzése van, mint a mordekaisernak.Megint free win ment el az ostobaság miatt, 3win 2 lose és nem haladok sehová. Ezért látok 600+ game solo ranked 55,3% és ott sincs ahol előző szezon zárasakor
A győztes szériát nehezen hagyom abba, de 2vereség után jobb otthagyni.[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
Komolyan nem tudok mit csinálni, egyszerűen egy csomó helyzetben egyből megölnek, igaz nincs is aki megvédjen
-
Dewo
aktív tag
Ezt ha komolyan gondoltad amit le írtál akkor nem vagy valami aktív LoL player.
JG miért nem tudná elrontani szerinted? Ő nem hibázhat? Nem helyezkedhet rosszul?
Nem ronthatja el a spelleket? Stb....stb..Remélem hogy a játékban nem az a típus vagy ha meghalsz akkor a másik a hibás, mert te nem tudod elrontani amit el lehet.Bárki bármit el tud rontani.
[ Szerkesztve ]
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
grimm2015
senior tag
Mit jelent a főfoglalkozás? Meg most ráfeküdni vagy hobbi? Én hobbisként játszom, van amikor 5-10meccset, meg van, hogy napokig hetekig semmit. Olyan oldalakon is ahol "képzik" a játékosokat, még ott sem érik el 1év alatt goldból diába. Ha nem vagy sokkal jobb mint az elod nehezen fogsz felfelé haladni. Én is kisaccal hiába értem el platot, naggyal nem tudok szabadulni gold aljából. De érzem is, hogy nem úgy megy. Hiába farmolok jól (6-7-8+cs), baromi sokszor meghalok az utóbbi időben, sokszor a 2es kda-t sem érem el... Mondjuk a 0/8/2 viego megölt 6/1/4 tristánaként amikor nem volt ultim, a 0/4/2 veigar megölt 10/1/+ vayneként 3/4élettel.
Szezon kezdés előtt 4+kda mentem ugyanúgy 6-7-8+csvel, most meg jó, ha az 1,5 elérem , de mint írtam érzem, hogy nem úgy megy, mintha "lebutultam"' volna.Battlenet: Grimm#22690
-
nuke7
veterán
én azt gondolom, hogy lehet külön rank flex-re de a matchmaking mindig a legmagasabb rank-ot nézze - egyéniben és csapatban is.
Egy ilyen csávó, aki azért van még plat-ban, hogy jó legyen az mmr-je, egy bronze 1-es átlagos meccsen nem annyira welcome.Le is törlöm ezt amíg nem találnak valami normális matchmaking-et, és nem igaz, hogy nem lehet, csakhát abban nincs pénz sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
válasz grimm2015 #63905 üzenetére
amit te írsz, az goldos se lenne, ne hülyéskedj már
a lényeg, hogy simán lehetsz dia úgy is, hogy nem ez a fő foglalkozásod.
(itt a topic-ban is van 1-2 ember akik voltak már dia szinten amikor ráfeküdtek, topikon kívül is ismerek 1-2-t...)[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
Szerintem ez messze nem reális.
Ameddig a Goldos Samira 4 AP ellen Plated steelcapsot vesz, addig szerintem a hobbiszinten nem leszel dia.
És itt ugye már a gold jobb a játékosok felénél.Persze attól függ, hogy mi a hobbi szint. A proguild is pl gold aljából plat2ig talán (legfeljebb) 8hónap alatt írja fejlődésed. Ahol van aki kijavítja a saját ostobaságodat.
-
Dewo
aktív tag
Én kezdem elveszteni a hitem már tényleg...
MID-en vagyok hozom a killeket...de..a JG meghal és be írja hogy gg noob team i go afk!
És kilép baszod gond nélkül kilép és annyi. És amit szerintem hoztunk volna meccset el buktuk. Sokadig ez már nekem és nem tudom ennek mikor lesz vége..A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
aktív tag
-
nuke7
veterán
válasz RudiLicenc #63900 üzenetére
de egy talon-t meg ez-t le lehet burstolni még yumival együtt is, nem..?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest