-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
FuRiONight
addikt
Free Champion rotation:
1350IP 585RP:
-Janna
-Morgana3150IP 790RP
-Rammus
-Gangplank
-Annivia
-Galio4800IP 880RP:
-Lee Sin
-Nocture6300IP 975RP
-Varus
-Nami[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
gondolom se paypalja se bankkartyaja.
de azt tanacsolom csinalj egy paypalt, pofon egyszerü és annyi rá pénzt tölteni hogy bemész egy unicredit bankba és kp-ban befizeted a számlára. (nekem ez már nem egyszer sikerült, 2 napon belül ott van rajta a pénz)
Mythic cassio on sale, vééégre van egy jó skinem hozzá.
-
m4rk_
aktív tag
válasz FuRiONight #12089 üzenetére
Ez most nekem nem teljesen világos.
Bemész a shopba és ott tudsz venni. Fizethetsz PayPal-el vagy bankkártyával.
-
FuRiONight
addikt
Remélem tudtok segiteni...
RP-t szeretnék venni, 10euros érdekelne. Ha valaki tud segiteni PM!
Fontos lenne!
-
m4rk_
aktív tag
Mentünk haverral egyet, 10/8 magyar. Az úgy jó..
-
mandin
senior tag
válasz ClydeBeka2 #12085 üzenetére
Ha nincs elég játékos, akkor berakhat akármekkora elo-sat
-
trassher
addikt
Tf és Annie a nap sztárjai. 2en vannak miden és mikor megkérdeztem hogy ez most mi Tf mint mondd? "Welcome at 1600 elo. After the match you will thank to us."
Ilyen gyökerek közé nem érdemes belépni játszani.
Nem értem hogy tudom vonzani az idióták legidiótábbjait......[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
ClydeBeka2
őstag
Azért matchmaking nem kicsit epic, hogy bedobja ellenem Crs Eralor-t 1800 elon. 1500on vagyok. Epic! Még ez rendben is lenne, ha az ellene miden lévő lux nem dc-zne. És növeld az elodat. Pedig csak 1el többet szeretnék nyerni minden nap :/
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
zeli
aktív tag
Decemberben nem tudom mi van, de irdatlanul nagy a retardáltok aránya. Mostanában annyira feedelnek, hogy hihetetlen. Most volt egy gamem, elfelejtettem lescreenelni, de így végeztünk:
Fizz (én) 13/4/6
Lee 0/14/14
Corki 4/14/8
Pant 18/12/11
Sona 1/16/18Pantheonnal meg voltunk feedelve, de ezt így ketten nem bírtuk. Hogy a véreresbe lehet 14-16szor meghalni könyörgöm? Lee Sin annyira túró volt, mondjuk a ban-jai is érdekesek voltak, ellenfélnél rögtön egy malphite meg egy blitz, az kb instagg. 5 level hátrányban ráugrott a full teamjükre, stb. Normal draft volt, hozzáteszem, rankedezni mostanában nem szoktam az ilyenek miatt, indokolatlan.
Jah, azt ki is felejtettem, hogy Lee a végén még leavelt is, bár az inkább jó ilyen esetben.
Na, kiírtam én is magamból, köszönöm doktor úr.[ Szerkesztve ]
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
trassher
addikt
válasz ChromeX #12082 üzenetére
Épp meccsem van. eve-el 3/10. az év legfosabb dariusával voltam fenn, 1st ugye. Fiorat sehogysem tudtam megölni, mides kata leavelt 5 ös szinten szóval most jó a kedvem
az már csak hab a tortán hogy én kapom a focust és így semmit sem érek. Ellen amúgy fiora, heca, fiddle, shen,kata de már vége is hála istennek.
Mellesleg ezt a hibryd buildet használom. Eddig egyszer volt jó de akkor nagyon, utána csak a szopás.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
ChromeX
addikt
válasz trassher #12081 üzenetére
nem kell jungelernek lenned, az eve azért olyan jó most mert 5ös cipot veszel rá és roamolsz a killekért, bepusholod a laned persze nem eszetlenül last hitet megkell probálni felvenni, de miután megvan már tünsz is el futsz le vagy fel, és gyakorlatilag akárhol free killt lehet vele csinálni lvl6 után.
dfg-el meg annyira poén ahogy elolvaszt akármit.btw: akit érdekel olvassa el okos és igaznak talalom én is a dota és lol közti különbséget nagyon jól leirja:
I'd rather have the weird-ass spell copying which has a lot of balancing problems to stay at DotA2. The same for invoker-style 'lets change the UI for one champion' and such.
LoL is nice BECAUSE it doesn't have overly strange mechanics. It's easier to understand and play which makes you able to casually play the game and still do pretty well. Besides, if you can hook teammates with blitzcrank like with pudge for example, you'll have even worse situations than noob-Jarvans. That takes away the fun for me.
DotA2 is nice in an entirely different way, each champion has the potential to become an unstoppable beast, even without his team. Basically, if you got the skills, you'll see them back with tripled bad-assery. That gives a great feeling, if you take the time and effort to develop those skills.
All the globals and aghanim's scepter-upgraded super ulti's make every DotA-champion by LoL standards OP and extremely snowbally,
basically: LoL balances with weights, DotA balances with elephants and monstertrucks. The latter is more awesome, but you'll need extra involvement whereas LoL is easier to do 'just because you feel like it.bocsi hogy idelinkeltem
[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
válasz ClydeBeka2 #11790 üzenetére
Ezt rendbe tettuk (IP).
Es mia alapjan szamolja az XP-t ?
- normal es ranked ?"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
kexksz
addikt
válasz ChromeX #12073 üzenetére
Előző játékom: Urgot ellen kell midelnem Ryze-al, már felkészültem az anal rapere, de Malphite jön midre. Erre fel a Rumble top fogja és lejön, hogy én menjek topra. Mondom mit bánom én, úgysem vesztek lanet, mondjuk így még kékem sincs és egy ranged ad caster ellen vagyok. Na se baj. Mondanom sem kell, hogy az lett a vége, hogy hiába az enemy Lee Sin csak engem gankelt egész játék alatt, 1/1ben voltam, amikor a csapat álás ilyen 3/20 volt, a Rumble pedig reportoltatni akart engem, hogy neki Malphite ellen kell játszania miattam.
Nem szoktam ide írogatni minden meccs után, hogy jajj de rossz a csapat, de most kicsit jól esett leírni, mert már 2 hete nem játszottam egy normálisat sem, ha nyertem az is olyan volt, hogy imádkoztam, hogy ne engem focusoljanak le, mert mindig agyhalott volt minden csapattársam. Volt, hogy 40 percen keresztül kellett magyaráznom Leonanak és Skarnernek, hogy nekik kell engage-elni, és nem nekem Ryze-al.
-
ChromeX
addikt
válasz trassher #12070 üzenetére
lvl6oson még dfg nélkül is biztos a két kill bot lanen, hátulrol bemész a két lenti bokorba szinte sose pink wardolják, ulti focus ad carry és még a supportot is meglehet ölni.
kexksz: mostanaban énse pedig pár hete még ment.. az a vicc. de 2-3 napja olyan csapat tarsaim vannak tényleg. amugy 9. lose is megvolt. jayce ment topra egy ideig pusholta a yoricot amiatt meghalt mert legankelték, ward az mmi? utana gyakorlatilag egyel kevesebben voltunk mert semmit nem dmgelt
-
zedok
őstag
Wááá. Tipikus meccs utáni feszültség. Nem tudom mit éreztek egy olyan meccs után aminél azt érzitek kb 80%-ban, hogy simán viszitek, vagy legalábbis vihetitek de nem. Elvesztettük. Nem vagyok pro player. De Dariust gyűlölöm Nincs más szó erre. Komolyan mondom. Valami 30/2/10-et alkotott, erre benyögi a végén, hogy lássuk be, hogy pro...az...ProFeeder..mármint feedelt. Betoltam botot, topot, mindkét nexus towert elintéztem, csak mid várt a 4 társamra. De sikeresen elba**tuk. No mindegy, csak megosztottam a meccs utána feszkót. Köszönöm ha valaki elolvasta!
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
hugi0
őstag
Ha esetleg van valakinek kedve kielemezni, hogy min javithatnek.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
ChromeX
addikt
8 ranked lose egymás után? ki meri utánam csinalni? az a baj hogy ebbe volt egy pár amikor én se voltam túl jó szóval nem is tudom mindet a teamre kenni, de szerencsém az kb 0.
volt olyan hogy dodge-olták a queue-t és másokkal rakott össze, kikaptam volt a teamben egy ezreal mondta hogy 1700 elo-n van ez a smurfja hát full retard volt, de a poén az hogy azoktol kaptam ki akikkel elötte egy csapatban voltam és csak engem cserélt ki a matchmaking amúgy 4 ugyanaz volt és mind jól tolták, de nem baj mer ezután 10 win jön majd
-
Solad
addikt
válasz LLaci89 #12062 üzenetére
De, unique
És ennek megfelelően nem tudod mindkettőt külön-külön feltölteni. Ahogy megveszed a második teart, megkapja az első stackjét, nyilván a 250 manát megkapod, de ennyi.
Megkapja a Manamune az AD-t és az Archangel az AP-t, de manatöbblet csak 250 lesz.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Solad
addikt
Javítsatok ki ha tévedek, de szerintem nem lehet mindkettőt felstackelni.
Valamikor úgy működött, hogy annak is ugyanannyi stacket számolt mint a másiknak, de nem lehetett egy második 1000 (750) pluszmanát szerezni.No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
zone
őstag
válasz n a x v i L #12056 üzenetére
Oké, nem néztem meg a videót, most már igen. Természetesen arra gondoltam, hogy legendary-nél jártam, mert nem tudtak megölni. Eszembe se jutott, hogy van külön "legendary kill" a penta után.
-
zone
őstag
válasz ClydeBeka2 #12050 üzenetére
3 kills = killing spree
4 kills = rampage
5 kills = unstoppable
6 kills = dominating
7 kills = godlike
8 kills = legendaryHa nem halsz meg, akkor a bemondó ezeket mondja a killek után. Tehát ha X ideig nem halsz meg és közben nyolc killt szerzel, akkor mondja be, hogy "legendary".
(#12054) Solad:
Épp ez az, hogy nem felesleges, mert mindkettőnek nagyon jó a passzívja, mindkettőt fel lehet tölteni, és nem csak a Q, de a W sebzése is megnő, plusz a normal attack is.[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
válasz kexksz #12053 üzenetére
Jaa hogy spellre is ad bonust. Életemben nem építettem még így nem tudtam.
Bár a magam részéről még mindig úgy gondolom hogy Archangel+manamune fölösleges helyfoglalás. Oké, hogy már Ap ratio is van ryze spelljein. Bár végiggondolva lehet így a legjobb. Mea Culpa
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
Biztos hogy Legendary killre gondoltál? Mert az a Penta utáni, ha még egyet megölsz:
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
válasz superecneB #12044 üzenetére
Nem vágtam le semmit semmi képről, 2/13 pedig nagyon rossz stat supporttal is, szerencse az, hogy akkor volt 0/5/0-ban. (Igen, kb semmit nem csinált lane-en) amikor jungle/top/mid már ilyen 5/1-ben, Tristana meg (érthető módon) 2/4-ben, vagy valami ilyesmiben. Szörnyű volt, de tényleg. Amúgy úgy nyertünk, hogy már a Nexusunkat ütötték 5-en, amikor a Tristananak sikerült bebackdooroznia az övéket.
Ennek örömére utána lose-oltam egy olyat, hogy az enemy Trynda junglenek 300 creepje volt amikor a Vayne AD carrymnek 150.
[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
válasz kexksz #12039 üzenetére
azért néha sikerül neki egy két jó statot is összerakni.
én most eve-el kezdtem el eddig két lose pedig roamolok mint a veszett egér, mennek a killek, de a win nem jött össze egyik esetbe sem,viszont a katarinákat kicsit kezdem unni.. ilyen cc teamünk volt ellene: ashe, ali, wukong. és a kata mégis tudott ultizni erre mit mondjak?
-
kexksz
addikt
válasz ClydeBeka2 #12040 üzenetére
Hidd el, nem rajta múlt.
-
kexksz
addikt
Ma volt szerencsém a világ legtöbb Elise játékával rendelkező egyénnel játszanom. Már értem, hogy miért van ennyi Elise játékkal ilyen eloban.
-
ko9
addikt
válasz Aldo Novares #12037 üzenetére
Nem, csak nem adtál rendszergazda jogokat a HDSentinelnek
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
kexksz
addikt
válasz Aldo Novares #12032 üzenetére
rakd újra a lolt.
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz Aldo Novares #12034 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
KYZRR
őstag
válasz Aldo Novares #12032 üzenetére
Imádkozz, hogy nem nyirtad ki a vinyot... Bekapcsoló gomb gondolom disznek van...
[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
Aldo Novares
aktív tag
Lenne egy kis gondom :/
Elindult egy ranked game és a betöltésnél kb 5 percig 0% nál voltam és többiek töltése sem mozdult , nemtudtam kilépni sehogysem , Alt + F4 se segített, Ctrl + Alt + Del sem , semmi , szóval kihúztam a laptopom nincs benn akku. Most nem indul el a játék , de feladatkezelőbe elindul a lol.launcher.exe , és akárhányszor elidítom a játékot , nő a futó alkalmazások szám, mitöbb a Mozilla is folyamatosan lefagy másodpercekre. Ez mitől lehet ? :/
-
Solad
addikt
válasz Aldo Novares #12028 üzenetére
Azért messzemenő következtetéseket ne vonj le a dologból. Garennak egyszerűen nagyobb damage outputja van már lvl1-től, és akkor még be sem vettük a képbe az armor bonusát és a damage reductiont. Max egy agyhalott Garent tudsz megfogni, mert alapesetben jobban jön ki minden egyes tradeből.
-
Aldo Novares
aktív tag
Na szerintem megtaláltam a megfelelő buildet Rengar-nak Nagyon sok hp-val építve simán beszállhatunk egy teamfightba És talán solozni a legjobb vele.
Szóval így építettem
Berseker Greaves , Warmorg Armor , Wriggle's Lantern , Infinity Edge , Trinity Force
Rúnák : +12 AD , +16% AS
Ezzel a build-al megfogtam topon még Garent is
-
Kanczy
Topikgazda
válasz n a x v i L #12025 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem negatron biztos nem, Kage's pedig ha jól állsz (sikerült kitolni a laneről a másikat). Hextech nélkül általában lassan, de biztosan elégeted a hp-d csak abból, hogy spelleket nyomogatsz. Muszáj legalább nullszaldóra kihozni, hogy ne küldd haza magad (is) a laneről. Mordenak úgyis van beépített pajzsa és MR-je, amit ráadásul a revolverrel gyak. költség nélkül tud elnyomni. Szerintem
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Silencer83 #12022 üzenetére
Egy jó tanács : Morde-val első item a hextech revolver, utána lehet minden más. Létfontosságú, tényleg
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Silencer83
addikt
hali!
[link]Morde-val jol megy
-
sasa311
veterán
Mi van, megtaláltad a word helyesírás javítóját és most vagizol?
És igen. Én nem adok ki olyan szemetet a kezem alól, mint te. Még az interneten sem. Ez pl. különbség kettőnk között.
Meg az is, hogy én tudok értelmezni egy olyat egyszerű mondatot, mint ami az aláírásomban is van - veled ellentétben, aki valami kulturálatlan, primitív dolgot lát benne. Ez is egy különbség.
Meg még biztos akad (mert ugye én iskolázott értelmiségi szülők gyermeke vagyok - te a kisebbségi komplexusodból ítélve.. Nos nem is tudom).Na jöhet az 'nyázás privátba ha gondolod
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
kexksz
addikt
válasz Aldo Novares #12014 üzenetére
Ez hülyeség, Volibear earlyben kb. annyira jó, hogy a passzívjával meg a Qjával talán el tud futni, ha gankelik.
-
Solad
addikt
válasz ClydeBeka2 #12016 üzenetére
Nincs azzal baj, ha kifelejtesz egy vesszőt, de azt remélem te is érzékeled, hogy az ominózus hozzászólással nagyságrendileg nem ilyen probléma volt.
Kb. olyan a párhuzam, mintha azt mondanád hogy egy zsebkendő véletlen elejtése azonos lenne egy utánfutó szemét leborításával.És valóban nem a magyar helyesírás szabályai topicban vagyunk, de azért próbáljuk már meg megtisztelni a többieket azzal, hogy értelmezhető formában közöljük a mondandónkat, mert amit a kedves delikvens odarittyentett, az minden volt csak nem érthető.
-
ClydeBeka2
őstag
Ez így oké, de még mindig nem a magyar helyesírás szabályai topikban vagyunk, és nem tudhatod miért írt így, stb... Rögtön leszólni a másikat, főleg az interneten, csak szerintem vicc? Törekszem én is közel szabályosan írni, de ha kifelejtek egy vesszőt nem fogok eret vágni.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz reflxx #12008 üzenetére
Jaa, azt hittem hogy feltelepítve nem indul
Ez esetben nem tudom mi lehet a hiba. Gondolom rendszergazdaként indítod.
Tegnap húztam újra a gépem (Win8Pro x64), nekem minden hiba nélkül felrakta, két katt és települt.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz reflxx #12006 üzenetére
Próbáld meg a adminos launcherrel futtatni (lol.launcher.admin). Néha-néha így beakad, akkor elindítom ezzel, legközelebb meg már simán, és minden rendben lesz
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
reflxx
aktív tag
válasz reflxx #12005 üzenetére
Najó rájöttem hogy hülye vagyok mert a laptopon is win8 van és ott gond nélkül megy a LoL.
Pc-re most tettem fel win8-at leszedtem a klienset megnyitom engedélyt kér hogy módosíthasson dolgokat a gépen rámegyek hogy igen és utánna semmi sem történik?
Valami tipp?(bocs letelt az 5 min)
[ Szerkesztve ]
-
reflxx
aktív tag
WTF???!?! Win 8-on nem működik a LoL???
-
smisa
őstag
válasz sasa311 #11999 üzenetére
Kedves Tamás!
Erre aztán igazán büszke lehetsz:
"Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?"
Azt hiszem erre szokták mondani, hogy aki tudja csinálja aki nem tudja tanítja és TE tanítasz.
Mert TE olyan ügyes okos vagy és TE nem adsz ki szemetet kezed alól és ennyire igénytelen se vagy de az biztos, hogy agyon iskolázott értelmiségi szülők gyermeke vagy. Sok sikert és Boldog Új Évet Kívánok neked.A többieknek meg csak annyit, hogy volt itt már más is téma mit ne, akkor sokan arra jutottak át kell görgetni és megoldva, nem fikázni.
[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
válasz Aldo Novares #12000 üzenetére
volibear pont az a champion aki ellen lehet nasust vinni mert szinte semmi dmge nincs rá.. simább farmot nem nagyon kaphatsz topon.
-
sasa311
veterán
válasz Aldo Novares #12000 üzenetére
Egy 0 dmg volibear hogy ver be egy nasust (nem lvl 2-őn, hanem úgy egyáltalán bármikor)?
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Napelem
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest