-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aldo Novares
aktív tag
Köszi , elo rendszer , egy 35 perces meccs , win , és 15 elo-t kaptam (Y)
De beletartozik , hogy nasus solo top-on megkaptam Volibeart akit a legjobban rühellek LvL 2-esen bevert turret alatt
-
Solad
addikt
válasz ClydeBeka2 #11996 üzenetére
Tagolatlan, értelmetlen, helyesírási hibákkal tűzdelt. Kb a magyar nyelv megerőszakolása.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
ClydeBeka2
őstag
http://www.dmh.se/elo.php?region=eune
Ehhez hasonló statot tud valaki, amit frissitenek is?
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
smisa
őstag
Én amit észre vettem pl tristana lvl 1-5 semmi mastery és runa nem sok sikert hozzot most brahiból mentem vele most lvl 22 hát meglepően jó volt igaz azóta mastery és runák
-
hugi0
őstag
Jaj ne is mond.
Most kaptam toppon egy ilyen lee see-nt
Gondolhatod milyen boldog voltam. (level 15 "nincs" runa)
- viszont okosan nyomtam torony alol baltaztam, kicsit elmaradtam farmba 92-66.
Viszont a csapatom a tobbi vonalt pozitivan vette.
Majd kesobb en is feltamadtam. 6-3-14A lenyeg, hogy elejen Lee nem szedet le.
- de vardolt vadul mert egyszer akalit kapta el, amikor gengelni probaltuk.[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
Az elmullt napok kepeit hanyagolom.
- osszegyult nem keves, won, loss egyarant.Viszont most toltam par computerest es raebredtem hogy barmilyen jo a csapatom es won a vege, nem kapok tob xp-t mint a comp ellen.
Igy gyorsan jatszottam 4 gamet 421 xp-ert.
- bar az ip az joval kevesebb, de most ez nekem nem szamit.Szoval szerintem a bot gamekat egyeltalan nem kellene xp-zni.
Mert igy valoban minden jott ment level 30-as lesz.
- de ez Riot-nak nem lenne jovedelmezo."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
ChromeX
addikt
ugy döntöttem inkább hanyagolom a syndrát rankeden egyenlőre, nemtudom vele azt megcsinálni amit pl oriannával vagy egy cassioval. meg elég könnyu counterpickelni. Most is fizzt pickeltek ellenem nem tudott nagyon mit kezdeni velem de mivel fizz volt én se nagyon vele, közbe meg egy dariust elfeedelt a riven topon, ez a meghalok visszamegyek a lanere megint meghalok stílusba majdnem visszamentem 1400 alá
-
ChromeX
addikt
ez vicc ma 2-2be vagyok és a két gyözelemér csak 7 és 6 elot adott, a defeatért meg 12, 14minuszba
-
joey0235
aktív tag
Additional rune page mire jó?
... No sacrifice, No victory ...
-
reflxx
aktív tag
Más legacy skinek már nem lesznek occsóér?
-
trassher
addikt
-
kexksz
addikt
válasz ClydeBeka2 #11974 üzenetére
1. vagy 321652386239832698 ranked játékkal van annyiban
2. lecarryzték
3. valami rejtélyes oknál fogva 500 eloval alacsonyabban nem tud játékot nyerni[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
Orianna tank Ez érdekes lesz megint
Redmi Note 7
-
ChromeX
addikt
tipp: khazix jungel, spirit of the elder lizard + w evolve = erős poke. most próbáltam ki elég hatékony. amugy tök jó a kha ezekkel az itemekkel.
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz trassher #11963 üzenetére
Na megvettem Rengart , szvsz gyenge kicsit , sok hp kell neki és dmg is , szóval minden kell neki ha versenybe akarunk vele maradni Megtetszett a kari de szerintem nehéz vele játszani is elsőre, szóval Zed-et is megveszem szerintem 15 + 15 armor/mc + 80 hp volt a runám , full tank masteries,
Trinity , Mercury Treads , Frozen Mallet , Wriggle's Lantern és egy Chain West es build , Sunfire's Cape-t szerettem volna kiépíteni , de nem volt rá idő mert bevertük őket Jungle könnyen ment vele 1 ranked alapjánui: stat 5/9/11 - ez nem valami szép
[ Szerkesztve ]
-
brekes
tag
Nekem nem igazán jött be a játék, nem tudom miért, de nem tetszett...
-
sasa311
veterán
válasz ClydeBeka2 #11966 üzenetére
Azzal, hogy ahhoz, hogy húzz egy SOKKAL gyengébbet NAGY tudásbeli különbség kell.
Ami látszik is - egy 2K feletti ELO-s röhögve agyonver egy 1300-as mezőnyt. Míg aki 1600-1700 körül bóklászik annak nem akkora a STABIL skill előnye, hogy könnyedén hozzon egy meccset.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
zone
őstag
válasz ClydeBeka2 #11966 üzenetére
Nem játszott eleget, vagy béna volt. Valakik ezzel keresnek pénzt, hogy másnak felhúzzák az ELO-ját, pl. 1200-1500 között 30 Eurót kérnek 100 pont növekedésért.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
zone
őstag
-
trassher
addikt
válasz Aldo Novares #11958 üzenetére
Zed-et megvettem, Rengarral még nem játszottam.
Zed buildem:
-cipő + 3 poti
-dorans blade
-ninja tabi
-phage
-bloodthirster
-frozen mallet
-warmog
-triforce(a sheen passzív miatt főleg na meg jó az a +atk és movement speed)
-végére enemy-től függően jöhet +1bt vagy last whisperÍgy általában 140 körül armorom és 3900 hp-m van. Hogy mennyire offtank döntsd el te de előre szólok nem egyszerű vele a játék.
Redmi Note 7
-
adamkaa777
senior tag
Hali ezt a hibát lehet orvosolni újratelepítés nélkül ?
(bár az se segített rajta régebben)[ Szerkesztve ]
El. Psy. Congroo.
-
-
zone
őstag
válasz ChromeX #11957 üzenetére
Végül is tud lassítani, meg stunolni, de inkább Leonát vagy Sonát választanám erre a célra.
Mondjuk kb. egy hete játszottam support Gankplanket, és meglepően jó volt, főleg az E AD bónusza miatt.Egyébént nem úgy volt, hogy az unique arua már nem stackel? Mostani játékban mégis működött a dupla Bulwark.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
-
atila4
senior tag
Karácsonyi skinek meddig lesznek elérhetők?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
zone
őstag
válasz Aldo Novares #11947 üzenetére
Azt látom, hogy support, mid, jungle megvolt, de ki volt top lane és ki választott adc helyett bruisert?
Azért az ellenfélnél 2x adc is érdekes, főleg Ashe 16 cs...YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
sasa311
veterán
válasz ClydeBeka2 #11949 üzenetére
Azért valamilyen szinten működik az ELO rendszer.
Mióta pl. Aldo Novares kolléga linkelget normal game meccseket azóta tudom értékelni, hogy pár százzal felette lehet a normál ELO-m, mert az "én szintemen" az a retard, akinek 0 map awarnesse van és egy full AD team ellen magic rest vesz. Az ő linkjein meg olyan fogalmatlan emberek vannak, hogy el sem hiszem
-
ClydeBeka2
őstag
Én még mindig nem értem ez az elo-rendszer hogy lehet sikeres. Most jött ellenünk egy 0-10es fiora és lecarryzte neki a csapat, és még verte a mellét mert a végén sikerült 3 killt belopnia. Egyszerűen UNFAIR ez a rendszer...
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
ChromeX
addikt
válasz Aldo Novares #11939 üzenetére
ezt a képet én inkább nem raktam volna fel
-
superecneB
őstag
válasz ClydeBeka2 #11943 üzenetére
Szerintem nem. De ezt csak saját tapasztalatra alapozom. Jó párszor beszoptam, hogy ilyen 60-90 cs-t értem el közben hiába voltam early-mid elfeedelve, lategamre behullottam, vagy befocusoltak a picsába.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz ClydeBeka2 #11943 üzenetére
És sikerült...?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
sasa311
veterán
64CS 25 perc alatt. Tán az én hibám?
-
mohotol
aktív tag
megvettem orit, de annyira harmatos vagyok vele, hogy vissza is váltottam..
-
kexksz
addikt
Nem akarlak kiábrándítani, de a farmod is rossz, a statod is, a builded is.
Tegnap karácsony alkalmából játszottam kicsit haverom 1200 elos accountján, vicces volt. (Jungle meg Support splitpush YI OP.)
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
Aki engem felvett east-en az kérem írja le a játékbeli nevét. Elég sokan felvettek az utóbbi napokban.
Nevem: AT3l3pCsisk4ja (dopeman után szabadon )[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
nike_
addikt
válasz Aldo Novares #11926 üzenetére
Én már felvettelek kb. 2-3 napja, de azóta se láttalak fent...
-
kenwood
veterán
viszont ha randomba bedob 1 magyart melled,lepj ki azonnal,mert 90%,hogy feeder lesz.tapasztalat.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
LLaci89
tag
Ha valaki csapatot akar csinálni, nagyon könnyen talál embereket hozzá, magyarok között is sokan vannak akik valami normálisabb csapatot keresnek.
-
Noddy
senior tag
EU west: Veszt
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Aldo Novares
aktív tag
Sziasztok
Mostanába láttam hogy sokan kiakadnak velem együtt a sok világtalan csapattársakon , ezért felvetek egy ötletet , aki szeretne csinálni ranked duo-t vagy egy teamet , én szívesen támogatnám és ha csak normal gamet is mennénk akkor is együtt mennyünk magyarok , és ne randomokkal , szóval ha van valakinek kedve játszani , Nordic Easten elérhet ,mert Westen nem játszok , és csinálhatnánk egy nagy csoportot , szerintem ez megelőzné a ragelés-t mert ahányszor kikaptam amikor magyar csapattal voltam , a végén csak nevettünk rajta , és azért így sokkal jobb játszani mint ragelni
Szóval ittvan aláírásba a játékbéli nevem , nyugodtan felvehettek , szvsz ha már mindennap megosztjuk egymással a játékbéli élményeinket , egy csapatba is játszatnánk , persze gondolom már vannak itt akik egymással játszogatnak
-
sasa311
veterán
válasz ChromeX #11923 üzenetére
Gyakorolni egy live hőst élesben VS AD Annievel trollkodni abszolut azért nem egyenlő...
Solad:
Vérkomoly játékra persze nem gondolok. De NORMÁLIS játék elvárható, amibe nem fér bele az AD annie, a jungle soraka és társai. Szerintem azért érezhető a különbség.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Solad
addikt
válasz sasa311 #11918 üzenetére
Ebben most nem értünk egyet, bár ez nyilván nézőpont kérdése. Nálam a ranked az elsődleges játéktípus, a többi meg a kiegészítő. Persze valamit változtatott a helyzeten a normal draft bevezetése, de előtt egyértelmű volt hogy melyik mire van, gyanítom te sem gondoltad soha hogy a blindpick a vérkomoly jétékra való (tegyük hozzá hogy normal draftot sosem játszom, csak blind).
BTW 90%-ban ownolok AD Annievel
-
ChromeX
addikt
Normal szerintem gyakorolni van. új champet ott teszteled, farmolni gyakrolsz, meg általában gyakorlod a laned, különböző matchupok ellen, nem szoktam trollkodni de nagyon komolyan venni én se tudom.
LLaci89: elfelejtetemm a jelszót az esl-re majd ird mar meg privátba légyszi
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz n a x v i L #11921 üzenetére
engem amugy komolyan zavar,amikor a tolton kapok egy dct,kb. 10. percben tudok becsatlakozni es mar 14-5 re vezetunk,aztan 20nal surrendert tol az ellen.
nagyjabol azokat a meccseket is szoktam vagni,amikor vegig 5v4ben vagyunk.
nem szokott ezekbol sem kevesebb lenni,mint amikor 20-25 killem van es bukjuk a gamet.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
n a x v i L
aktív tag
A win streakek miatt mért nem panaszkodik senki? Engem pl azok is zavarnak mert tudom, hogy ezután következik kb ugyan annyi lose, aztán ugyan ott vagyok ahol voltam.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
kenwood
veterán
válasz LLaci89 #11919 üzenetére
mas az,amikor olyannal mesz,akivel nem tudsz,mint az,amikor olyan build-el,amirol tudod,h eletkeptelen,ha nagyjabol egyenloek lennenek az eroviszonyok,pont rajtad megy el.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
LLaci89
tag
Normál az azért van hogy teljesen új dolgot próbálj ki, utána van a ranked, és riot hozzáállás szerint az is csak felkészülés a csapat meccsre. Múltkor volt talán Morellonak erről egy írása.
Normálon én is láttam már AP tryndát, hát én csak nevettem rajta .
És persze én is megyek olyan hőssel normálra, akivel soha se játszottam még, szóval van rá esély h szörnyen fog menni, de erre van a normál.[ Szerkesztve ]
-
-
Solad
addikt
válasz trassher #11914 üzenetére
Nézelődj, vannak elég használhatók a 450-es és az 1350-es hősök között is.
Pár 450-es és 1350-es hős, akik elég jók: Ashe, Garen, Ryze, Nunu, Sivir, Soraka, Amumu, Cho, Jax, Malphite, Morgana, Synge, Teemo, Veigar
Szóval nagyon jókat lehet itt összeszedni fillérekért is
[ Módosította: 7 ]
-
trassher
addikt
Mennék én rankedre, most kaptam meghívást is csapatba de csak 13 hősöm van. Inkább gyűjtök olyanra ami tetszik csak sajnos már azok se nagyon vannak. Ap-s hősöm egyedül Eve van a többi nekem kiesik mert egyszerűen nem jönnek be. Lehet inkább megveszem Garen-t, Yi-t meg Nunu-t ha felidegesítenek aztán mehet ranked. Annyit azért nem játszok hogy pikk-pakk kifarmoljak 6300-at vagy 4800-at. Zed-re is majdnem 2 hétig tartott míg meglett az ip de nem is bántam meg mert mókás vele a játék és hatékony is. Az már csak hab a tortán hogy a Bane - Zúzó párost szeretem, Zed meg ezek keveréke
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
Solad
addikt
válasz trassher #11912 üzenetére
Btw valahol igaz a dolog. Én csak rankedet játszom(a fenti kép is az), ha lazulni akarok, akkor nyomok egy normalt és AD Anniezek vagy valami hasonló, és nem fogom halálra koncentrálni magam a winért.
Az én hozzáállásom szerint a normal tanulásra és mókázásra való.No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
trassher
addikt
Zsinórban 6 cumin szerintem kiakadhatok. Nem tudom felfogni hogy kaphatok mindig legalább 2 világtalant a csapatba. Olyan emberekkel találkoztam az utóbbi 1 hétben hogy még egy tompa szöget se mernék rájuk bízni mert azt is eltudnák b@szni nem hogy egy meccset. A legjobb mikor kérdőre vonsz valakit és a válasz csak annyi hogy "it's not ranked". Aki szopni szeret az álljon ki a sarokra ne LoL-ozni üljön le.
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
Esküszöm ezen a játékon átok ül de rajtam biztosan. Ettől hova legyek már jobb harmadik alkalommal Eve-el?
Redmi Note 7
-
Kanczy
Topikgazda
BEEP BOOP FUCK THE TOWER!
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
ChromeX
addikt
válasz kexksz #11906 üzenetére
most egy gragast is megvertem vele, szerintem mivel nem nagyon jatszik vele senki kicsit alul értékelik. amugy ha két orb lenn van és arra ultizol bőven elég, de még egy orbnál is sokat sebez, csak naturba nem éri meg elnyomni. folyton kapom a flamet hogy jaj ne syndra aztán néznek.. de nem vicc eddig mindig amikor kipickeltem áá free elo to enemy syndra no dmg
-
ChromeX
addikt
Syndrával mér nem jatszottam eddig, szerintem marha jó, kis ap-val lvl6oson olyan burstje van nem sokminden tudja tulélni. ma vertem egy ahrit, orit, ziggset, luxal nagyjabol egyenlő volt de őt is megvertem volna csak nem wardoltam jaa és buffolni fogják
-
zone
őstag
"Persze lehet mondani: smurf-oltam a kezdok kozt."
Azért ez elég nyilvánvaló. Ha megnézzük, eléggé látszik, hogy Irelia, Kog (nincs cipő) Twitch (AP) és Morde (clarity) még 10 játékot sem játszott összesen. Honnan tudná a rendszer, hogy egy 0 játékos account tulajdonosa már több száz meccs tapasztalatával rendelkezik?YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
sasa311
veterán
Miért, adott? Nem adott. Egy piros mikulás sapka vagy tökfödő, esetleg egy rénszarvas mount (227. mountnak, amit úgysem használ senki mert mindenkinek megvan) az semmi, használhatatlan. Epicet vagy ingyen előfizut sosem osztott a Blizzard.
Ellenben a RIOT adott ingyen RP-t, ingyen IP-t ami nem kis szó.
Az meg, hogy te egy fizetős játékkal valahogy ingyen játszol az teljesen irreleváns jelen helyzetben
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ég veled, KEndre! :(
- Macska topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest