-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
forguet
senior tag
válasz Beni97 #65258 üzenetére
2014--ben és 2015-ben a gyerekek születése előtt stabilan goldban voltam, most kezdtem újra a játékot 7 év után és a silverbe való feljutással is megszenvedek
4-szer buktam el a promóban, illetve 2-szer mivel visszaestem B2-ig is, így elvesztek a promo bónusz győzelmek isElképesztő amúgy h mekkora különbség van a játékosok játéktudása között így bronz-silverben is, és nem csak champion skillre gondolok hanem a játék alap mechanizmusainak ismeretére és az adott válasszal, mint pl ojbective-ek vs chasing, farmolás fontossága vs konstans playmaking, nem tudni kilpni a megszokottból ha snowballoznak, ugyanúgy meghal 10-edszer is...turtle vs nash buff, ilyenek.
Pont tegnap éreztem rá h el kell engednem az eredményt most, chat kikapcs, próbálom javítani a játékom és majd jön vele az eredmény is egy ponton - ha nem idén hát a kövi szezonban.
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
grimm2015
senior tag
válasz Beni97 #65228 üzenetére
Mind a kettő sokkal gyengébb, és sokkal jobban kell vele tudni játszani, míg egy Brand és Zyra a mellé skillekkel is sebez, addig a másik kettő nem.
Persze azok is használhatóak, de közel sem OP-k.
Pl ha rám hallgattok, akkor nem a démoni ölelést veszitek rá, hanem az árnyéklángot, hiszen a legtöbb játékos olyan hősöket játszik, ahol sokkal indokoltabb annak használata... Sokkal többeket sebzek vele, pláne, ha rárakok egy rabadont.Battlenet: Grimm#22690
-
Sordoran
addikt
válasz Beni97 #65210 üzenetére
Jah, hogy még 23-án is jön küldetés, amire lesz így 24 óra teljesíteni. Hát ez nyári időszakban tök jó, hogy mindenki szakítson rá időt. Mondjuk azért a pár hangulatjelért nem kár, úgyse használnám, csak a kárpótlás logikája olyan mint a kliens karbantartási teljesítményük.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Beni97 #65197 üzenetére
Korábbi eventek alapján 300-at lehet ingyen össze szedni, ez utóbbi években mindig ennyi volt. Szóval gyanítom most is ennyi kéne legyen.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Beni97 #65195 üzenetére
Azt nem tudom mennyit lehetne, de nekem 260-on áll a számláló. Most elvileg le van lőve az event, és majd később megkapja mindenki a jutalmakat (event zárásakor), szóval ha járna még zseton, akkor kapjuk meg azokat is.
Más téma, ma is akadnak hülyék ARAM-on, de ma beszélnek is.
Első páciens zokon vette, hogy a Veigar nem cserélt vele Pyke-ra, egész meccsen "clown"-ozta a Veigar-t, pingelte, de ő maga passzívan játszott. Természetesen ez így 4v5 volt, vesztettünk, de ezért a Veigar a hibás, mert hogy nem cserélt vele...
Második eset, itt már nem is emlékszem mi váltotta ki, de a Rengar elkezdett engem (Zed voltam) piszkálni. Vagyis valami baja volt, majd mikor már többedik ész nélküli beugrásánál meghalt, és egész csapat ment vele együtt levesbe beírtam, hogy "gj kittycat". Erre annyit mondott hogy csak az ő önfeláldozása miatt van ennyi killem. Jah, ő 18k dmg-el zárt, én 47k-val, nem is tudom mire mentem volna nélküle. Amikor viszont bejött neki egy beugrása, rögtön all chat-en istenítette magát, mennyire jó már az all-in rengar. Persze ha nem az 5/13 Yasuo lett volna a célpontja a beugrásainak, hanem mondjuk a 23/14 Quinn vagy a 18/10 Jhin, talán többre jutunk.
Amúgy minden meccsen van ilyen, néha én is rosszul tolom, bár ma jó napom van. Csak ma ezek beszélnek is ami fárasztó...Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Beni97 #65081 üzenetére
A Liandry attól még sokkal jobb tankok ellen. Ha nem lett volna Zed, azt mondom oké ha a Lux vesz Luden-t, hogy távolról tudja poke-olni a Brand-et. Viszont a Sona-nak egyértelműen kuka. Nem fér a Brand közelébe, a tankok pedig körberöhögik a sebzését, cserébe minket se tud normálisan supportolni. Mivel ARAM így lehet rá legyinteni, hogy csak fun, csak mióta szórakoztató magunkat szopatni?
-
Kanczy
Topikgazda
-
aktív tag
válasz Beni97 #64348 üzenetére
Szerintem a rúnaoldalak az csak egy nagyon jó kényelmi funkció. Nekem van sok hősre 1-1 oldal, illetve egy "Random" nevezetű, amit mindig módosítgatok ha valami újat játszok.
Szerintem onnantól kezdve, hogy játékkal is feloldhatod ezeket a rúnákat, nem igazán P2W, főleg, hogy igazából ha új játékos is voltál, akkor új accok ellen játszottál, akiknek szintén nem volt sok rúnájuk feltehetőleg.
Üdv!
-
grimm2015
senior tag
válasz Beni97 #64255 üzenetére
Olyan sokat most én sem tolok, pedig most lenne rá időm, csak most megint abba a szakaszba értem, hogy felbasz a játék, egyszerűen a free wineket is elbukom, a túl nagy különbség miatt. Pl varus még rankedet nem nyert a hőssel, de már 10+ játéka van vele
És ennek tetejében ez egy visszasoroló meccs volt. A listámon is alig van olyan játékos, aki bejelentkezik, divtől függetlenül. Baromira kedvromboló.
Battlenet: Grimm#22690
-
nuke7
veterán
válasz Beni97 #64197 üzenetére
nem lehet leragadni a hello world-nél, ez van, ha iszonyatosan népszerű e-sport játékot fejlesztesz.
Ezzel szerintem nincs gond.Ami engem érdekel, hogy bármilyen módon befolyásolja-e a matchmaking-et, ha költesz a játékra... ezt jó lenne tudni, de ebből bazi nagy balhé lenne, ha kiderülne...
https://youtube.com/user/nuke7
-
Yodamest
veterán
válasz Beni97 #64171 üzenetére
Én néztem most ezt a legutóbbi én már nem is tudom ilyen versenyt, amit a francia csapat nyert végül, de ott is azok a meccsek voltak izgalmasak amiket a Mouz játszott a pickek miatt. Ők mertek ap-t hozni botra, midre is pl. Zedet, ami nagyon jól működött is.
Sokszor egyébként nekem úgy tűnik, hogy ez a "meta" champ pool amiből válogatnak versenyeken csak sznobság.... akkora különbség nincs a legjobb hősök között, hogy mindig ugyan azokat kelljen hozni. Sokszor pont, hogy jobban működik, ha nem azt hozzák, amire az ellenfél számít... Pl. Végig ezek a dög unalmas Heca-Udyr pickek jungleban, nekem ne mondják már, hogy a 140 hős közül nem lett volna még jó jungler a játékban, még akár sokkal jobb mint ezek..... érdekes amikor valaki tud egy Skarnert hozni általában nyer is a csapat csak bátornak kell lenni, semmivel nem rosszabb hős egy Udyrnál. Pro szinten Zed sem meta, mégis mit mentek vele te jóég, feltörölte a padlót mindenkivel, akkor hogy van ez?
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz Beni97 #64024 üzenetére
Ha behívja a kisrangúakat Flexre, ő azzal csak kevesebbet fog kapni. Azért kap kevés LP-t - illetve sokat veszít ha kikap.
Nem tudom milyen rangban van, de Dia felett már hosszú a queue time, Master felett meg tényleg 1 órás. Főleg, hogy minden high elo játékos low eloval Flexezik, és így Platok ellen játszanak.
Üdv!
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz Beni97 #63992 üzenetére
Nagyon hibás cikk, nem jár 2 hét ban három db AFK-ért. Súlyos félreértés, ezért sem szeretem az ilyen idióta magyar gamer híroldalakat. Ha már Redditet írnak meg hírként, legalább lenne helyes és nem clickbait.
AFK szintek vannak.
3. AFK szint != 3 game AFK
Ez egy viselkedést követő rendszer, hogyha nem AFK-olsz, akkor idővel javul. Ha romló a tendencia, akkor a szinted is romlik.Üdv!
-
Dewo
aktív tag
válasz Beni97 #63992 üzenetére
Elmondom mi a baj. Ezt már nagyon régi hogy ilyet akarnak volt is már ilyen próba időszak.
De akinek el megy a NET több időre pld azt is úgy veszi a rendszer hogy AFK.
Ezzel már voltak problémák rengetek panaszt is kaptak. Remélem most erre oda figyelnek.
AFK mögött ott több minden elő fordulhat a háttérben.A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
aktív tag
válasz Beni97 #63972 üzenetére
Nem próbáltam, ilyen AA/On-Hit alapú hősökre (Jax, Yasuo) biztos jó lehet, de leginkább csak normálra poénból. Rankedre biztosan nem hoznám be, nem egy cheeselős champ, vannak jelenleg sokkal jobb pickek.
Nekem JG-be nagyon bevált mostanában, nemsokára Rankedre is tervezem vinni. De elég situational champ oda is. Van ahova OP, van ahova haszontalan.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
grimm2015
senior tag
válasz Beni97 #63947 üzenetére
És ebből mit akarsz kihozni?
Nem yasuo main vagyok, egyértelmű, hogy mind megtörtént dolog.
Az előző szezonban sem kaptam yutalmat, 4szint 3.mérföldkőnél szépen bekaptam a 10chatbant. Pedig csak azt írtam, pls go afk, pls uninstall game.[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
válasz Beni97 #63945 üzenetére
Nem a toxic playerrel van a baj, hanem azokkal, akik ezt kiváltják belőle. Engem full hidegen hagy a toxic játékos, aki lehozza a meccset. Egy "kys" perma ban, pedig a 24/3 katarina mondta a 0/12 yasuonak, és a játék kit büntet, a "hőst" aki lehozta a játékot, az aki meg valamilyen oknál fogva hülye, ugyanúgy tovább ronthatja a többiek játékát.
Többnyire nem a 0/10 játékos a toxic, ha nem yasuo, hanem az, aki jól teljesít, és frusztrálja az, hogy valamelyik balf@sz miatt elmegy a játék. Engem is frusztrál, hogy S+ranggal kikapok, mert nem 5v5ben megy a játék.
Nekem most is messze fájdalmasabb az, ha valaki feedel, mint az, ha az egész játékot végiganyázza és lehozza, vagy nagyban hozzájárul a győzelemhez.
A flamenél letilthatom a chatet és meg is oldottam, nincs belőle hátrányom, a feed ellen viszont nem tudok mit tenni.
-
aktív tag
válasz Beni97 #63896 üzenetére
Ezek az emberek nagyon sokat dodgeolnak, és valószínűleg Yi+Taric abuserek is.
Sajnos a játék jelen állapotában (főleg Flexen) bárkiből lehet Master játékos. Nézzétek meg, hogy EUNE-n a Flex 1. helyezett Challenger OP.GG szerint milyen Tierben játszik. És mondjátok, hogy fair.
Üdv!
-
Yodamest
veterán
válasz Beni97 #63847 üzenetére
Ezért mondom minden oldal másként nézi, én a mobalyticset szoktam nézegetni, számomra ez a legösszeszedettebb. Egyből látod a rúnákat, winrétet, mellette a build, alul a képességek röviden, tömören leírva. Erről kép lent. Apróság, de amikor új hősöket nézegetek sokszor jó rápillantani, hogy na mondjuk a Q röviden mit is csinál és ez itt tök jól le van írva, egyből érthetően 1-2 mondatban, számok és sallangok nélkül. Ha fölé viszed az egeret, kis ingame videó is bejön róla, szerintem igényes.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Beni97 #63816 üzenetére
de most ez egy adott játékos, az hogy ő béna vele nem bizonyít semmit, nekem a mastery pontszám nem jelent semmit. Most érted, ha én full béna vagyok, nem tudok Yasuozni, akkor hiába van vele 2 millió masterym, akkor sem fogom tudni. Neki is inkább már rég másik hőst kellett volna keresnie, amivel megy is neki a játék.
Ez nem igazol semmit, pálne nem a globál statisztikát, miszerint közel 54% winrétje van Yuuminak széles körben silverben, de feljebb is diában is pl. bőven 52% megvan vele. Ha annyira gyenge lenne, szerintem 50% alatti winrétje lenne.
Meg amúgy is nyilván azért hardstuck silver a gyerek, mert ennyire képes. Vagy ez már természetes kéne legyen, hogy magas mastery pontszám= magas elo? Akkor a régi játékosok mindenki már mastery tier lenne, ha csak ezen múlna, hogy "mennyit játszott".
[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
válasz Beni97 #63588 üzenetére
Én azt nem értem, hogy nem tűnt fel, hogy ez szimpla bot.
0-24 vannak a meccsei, 0 sebzéssel, 0ward minden játékban, szinte minden játékban legszarabb.Azért jó yuumi erre, mert ráül egy hősre, és kész.
Nekem ez mondott el mindent...
[ Szerkesztve ]
-
olloczky
senior tag
válasz Beni97 #63539 üzenetére
Ezt a summonert cahtre írni dolgot sosem értettem. Lehet azt is pingelni, akkor minek írjam be pluszba? Max annyiban segíthet, hogy explicit odaírod az időpontot amikor újra lesz, de ha bepingeled és bárkit is érdekel akkor ki lehet számolni.
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Krisztianby
tag
-
-
Kanczy
Topikgazda
-
minek?:S
őstag
válasz Beni97 #62591 üzenetére
Ezaz.. adjanak még ki pár ilyen szart, hátha végre tényleg elmegy a kedvem a játéktól teljesen(alig várom). Vagy pedig, ha már amúgy szarnak játékfejleszteni, akkor legalább annyit igazán megadhatnának, hogy minimum 2 hőst lehessen bannolni, mert -a további hősök kifosásával ellentétben- annak van értelme legalább.
Üdv.:M.
-
grimm2015
senior tag
válasz Beni97 #62560 üzenetére
Nem a hősök közötti balanceval van baj, ha a frissen bejött hősöket 3hónap után nézzük, szerintem az jól működik, sok fajta hős van, sok különböző szerepben, és kellenek is folyamatosan az új hősök. Igen a lövészt megölik egyből az assasinok, mert nem, hogy a csapat, de a support sem védi meg.
Itt mondták azt is, hogy ugyanazokat a hősöket viszik esportra, ennek egyik oka, hogy azzal tud legjobban játszani, a másik az illik bele a csapatba.. Csak meg kell nézni, hogy ott van Braum meg Varus, aki a tier lista alján van elég régóta vagy Tahm Kench, játékban is csak nagyon ritkán látom, mégis az esporton sokszor választják.
A legnagyobb baj az elohellbe az azonos divben lévő hatalmas szakadékokkal van, de leginkább a reakció idővel. Pl shieldel védeni a lövészt miután bekapta az összes skillt felesleges. Tehát azt még most is állítom, hogy valami nincs rendben a machmakerrel.
Nem a játék, hanem a játékosok színvonala alacsony.
-
nuke7
veterán
válasz Beni97 #62551 üzenetére
micsoda?! solo/duo-ban is eltörölték a határokat?! én azt hittem, hogy csak flex-ben... le vagyok maradva...
(#62552) grimm2015:
jaaa, de nem ugyanabban a csapatban voltakAnnak a b4-nek nagyon durván jo MMR-je van, a g4-nek meg nagyon rossz. ennyi.
Meg ugye a csapat kompozíció is más volt, a csapat mmr-je kb. ugyanaz mindkét csapátnál - a vesztes csapatban is volt gold4-es...[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
kenwood
veterán
válasz Beni97 #62344 üzenetére
Probald ki toppon
https://www.youtube.com/watch?v=KiK11p_tXSgMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Nammarci
csendes tag
válasz Beni97 #62333 üzenetére
Igen , igaz de igazából csak azt akartam érzékeltetni hogy lehet annak ellenére is hasznosnak lenni és akár nyerni is, hogy agyonvernek lanen. Csak nem kell nekiallni hisztizni és másokat hibáztatni.
A másik idegesítő hooker meg nautilus.. nem elég H bugos a hookja, tankos is mint a szemét és lvl 9-10ig 1v1ezik bárkit boton kb.
Miden kizárólag yasuo. Baromi frusztrálo egy jó yas ellen menni..
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Villanyszerelés
- Delta Force (2024)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 7591 2in1: i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG monitorok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest