-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Beni97 #63816 üzenetére
de most ez egy adott játékos, az hogy ő béna vele nem bizonyít semmit, nekem a mastery pontszám nem jelent semmit. Most érted, ha én full béna vagyok, nem tudok Yasuozni, akkor hiába van vele 2 millió masterym, akkor sem fogom tudni. Neki is inkább már rég másik hőst kellett volna keresnie, amivel megy is neki a játék.
Ez nem igazol semmit, pálne nem a globál statisztikát, miszerint közel 54% winrétje van Yuuminak széles körben silverben, de feljebb is diában is pl. bőven 52% megvan vele. Ha annyira gyenge lenne, szerintem 50% alatti winrétje lenne.
Meg amúgy is nyilván azért hardstuck silver a gyerek, mert ennyire képes. Vagy ez már természetes kéne legyen, hogy magas mastery pontszám= magas elo? Akkor a régi játékosok mindenki már mastery tier lenne, ha csak ezen múlna, hogy "mennyit játszott".
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Fortnite, lego ninjago, es lego star wars kartyak
- Új HP 16 Spectre 2in1 OLED Touch 4K+ i7-1360P 12mag 32GB 2TB SSD Intel Arc A370M 4GB Win11 Garancia
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ASUS Phoenix GTX 1660 SUPER OC 6GB
- HP ProDesk 600 G6 SFF i5-10500 , 16 GB DDR4 , 256 GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest