-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
válasz kistusik #63643 üzenetére
Ami engem felbosszant, hogy...
néha még mikor belépek játszani - akkor is főleg aramot - egy "vak is látja lose-t" nem adna fel a csapat, mert ott is tryhardolni kell, így megy 25-30 perc kínlódás egy vereségért.
Bár azok után, amiket olvasok only readben minden nap a ranked ugyanolyan gatya, mint régen.Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
őstag
válasz RudiLicenc #63437 üzenetére
Én szoktam, de felesleges szerintem. Minden év elején kapok 2 db feedback-et, hogy ne sírjon a szám, aztán az év hátralévő részében le vagyok ejtve. Valorantban is csak bétában kaptam e-mailes visszajelzést, azóta semmi. Sosem lesz egy Rocket League ilyen téren...
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
őstag
Alig várom már, hogy a 12-ei vizsga után én is belekezdjek a besorolókba, már előre félek.
Bár mostanában úgy érzem, hogy jobban megy a game, legalábbis az eddigi aramok után, megfontoltabb vagyok a többieknél, ők beugranak. Illene már 5 silver season után végre goldba kerülni legalább.
Hogy legyen valami tanulság is: "All chat kikapcs a beállításban, túl sok a gyökér (még mindig) ". 25 perces aram, keresztbetettem az enemyt Kayle-lal, akivel nem volt 5 meccsem a rework óta, de hát a hörcsög (twitch) sajnos erősebb volt, természetesen a fél csapattól érkezett az "ez", szóval ismét kikapcsoltam. Sokkal nyugisabb minden. "Ez"-ni soha nem szoktam, mert engem is idegesít, de egy aram winre ekkora vergődést.Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
őstag
válasz kistusik #63111 üzenetére
Elfelejtettem odaírni. Kraken + BOTRK + K.N kard és AS cipő. Ennyi volt rajta akkor. A dummynak lenne élete? A küldetés az volt, hogy minél több dmg kell bele. Alaposan megnéztem, a harmadik találat előtt is 1.5-2k dmg egy lövés, holott a Yone is elég erős volt, neki pedig csak 300 / ütés. És ez a legérdekesebb dolog, hogy a practiceben hasonló (?) dummyval (nincs 100 armor + magic), ugyanolyan itemekkel, hasonló rúnával csak 350 dmg volt a harmadik lövésem is. Ezt furcsállom.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Furcsa kérdés: Létezhet a játékban dmg hack?
Nexus blitz-et mentünk, lejött a bábu és a mellékelt videóban Vayne 5k dmg-et tol rá nem is egyszer. 7/4-ben volt, a cuccait és a rúnáját reprodukáltam gyakorló módban, 18-as szinten is csak 350 dmg-em volt (pedig azon nincs 100 pajzs sem). Valamint azt furcsálltam, hogy nincs kiírva mennyit dmg-elt, pedig mindenki másnak igen.Valaki tud segíteni, hogy mi történhetett? Ha hülye a kérdés, bocs, de nem tudtam ott hirtelen felfogni, mert már nagyon úgy éreztem megnyerjük ezt a minigamet.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
Kissé off, de láttátok a kiszivárgott OnePlus 9-et? Igazi LoL-os telefon lesz, a hátoldalán mid van.
[link]Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
őstag
válasz grimm2015 #62988 üzenetére
Mondjuk utóbbi nagyon op lett volna egy nunuval, de nem csodálkozom, azért skarner is csak 1 enemyt tud ultival permazni.
-
SkiDev
őstag
válasz kistusik #62986 üzenetére
Legalábbis a kitett videóban azt mondja a kommentátor. Solo lanerként az E képessége hasznavehetetlen lenne.
-
SkiDev
őstag
válasz grimm2015 #62977 üzenetére
Wukongot próbálgatom és szoktam cserélgetni, viszont ha 7. percnél 5/0-ban az adc, Te pedig éppen talán jobbik esetben 1/0 - 1/1-ben esélyed sem lesz már. A topos torony be sem dől, de már boton a T2-es megy. "Akkor ki a játéknak a hasznosabb tagja?" ~ Biztos nem az, aki ész nélkül feedel.
-
SkiDev
őstag
válasz kistusik #62971 üzenetére
Ezért nem tudom elfogadni, mikor azt mondják, hogy csak Te számítasz.Persze, igaz, hogy csak Magadat tudod fejleszteni, a botokkal nem tudsz mit kezdeni...
Vagy kell minimális szerencse is vagy a megcélzott szintnél kell magasabban lenned. Utóbbi esetén arra gondolok, hogy pl. szerintem goldba csak az tud feljutni, aki már majdnem platos skillel rendelkezik, sima goldos képességekkel inkább szerencse már. Ki képes a saját elojában egyedül carryzni egy egész teamet, főleg ha ennyire fotykosok? Engem hála az égnek itt S1-ben elkerülnek az ilyenek, mindenki tudja a helyét. Aztán van olyan meccs, ahol szétaláznak minket, mert míg én elvagyok topon, addig a többi lane szarrá feedeli az enemyt,meg van mikor nyerünk. Csak már nem tudom olyan komolyan venni, mint régen.mod: A Wild Rift viszont szerintem nagyon adja. Már 3-as vagyok, voltam egy bot meccset, és szerintem sok okosság van benne.
Azon röhögtem, hogy az animációk nemhogy jobban néznek ki, de messze folyamatosabbak a PC-s verziónál. Realme X2 Pro (S855) effektek vannak egyedül mediumon, többi high, de akadásmentes.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz Enigma1945 #62969 üzenetére
Úúúú, ezt vártam már. Köszi, hogy szóltál.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
Mindig is tudtam, hogy van valami baj ott a fejekben... Kiderült nem kicsi
Én is azon az állásponton vagyok most már, amit itt tanácsoltatok, le kell tiltani az egész chatet a francba. Az ALL chat már ki van kapcsolva rég, a team chat pedig muteolva, ha cseszegetnek a társak. Mennyivel nyugodtabb minden meccs.... Nem kell látnom az "ez"-ést, így engem sem érdekel.olloczky: Gondolom a pre-season miatt. Majd várd ki, ha megkezdődik élesben és nem "tét nélküli" játékok lesznek. Mindenki meg lesz veszve.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz kistusik #62918 üzenetére
Lehet, hogy túl keveset játszom, de nehezen szokom. Az ikonokból játék közben sokszor alig jövök rá, mit is akarok venni. A Mythik itemek átláthatóak, de a a Legendaryk kevésbé.
-
SkiDev
őstag
Látod... ez jó kérdés. Lehet benne valami, mert a testvérjátéknál feltűnő (számomra), hogy a felvett skines fegyver jobban adja, mint a sima... Aztán lehet csak én látok bele dolgokat.
-
SkiDev
őstag
Gondolom arra gondol, hogy p2w vagy sem.
tasp: A kérdésre (Free-ben élvezhető?) a válasz pedig az, hogy szerintem igen. Ki lehet farmolni az összes hőst játékkal csak (jóval) időigényesebb, skineket is lehet venni pénzért, de az csak saját szórakoztatásra. Az elején 2015-2017 azért sokat játszottam, most már csak néha veszem elő, de ígyis hiányzik még 8 hős, nem kötelező mindet venni, csak amit érzel, hogy megy. Annyival másabb itt főleg - ha jól tudom -, hogy tárgyakra is épül a játék, viszont azt meg az új rendszer egész ügyesen ajánl, szóval azért lassabb az eleje (mindenki építkezik).
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz tenaijo #62691 üzenetére
Új értelmet nyer a brainless champ. Szerintem maradok a néha belépek és aramozok kategóriánál.
-
SkiDev
őstag
válasz Zοltta #62518 üzenetére
Úgy nehezebb dió. Más ötletem nincs sajnos.
-
SkiDev
őstag
válasz Zοltta #62507 üzenetére
Hello!
Legegyszerűbb megoldás: e-mailek keresőbe beírod: Riot Games és a legrégebbi üzenet lesz
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz kistusik #62327 üzenetére
"Nálam az a baj, hogy csak ez tud lekötni :D semmi más."
Vissza lehet keresni, amikor a többiek azt ajánlották, hogy inkább keressek valamit pont ugyanezt írtam nekik. Aztán kijött a játék bétában, párat játszottam, de ugyanúgy loloztam. Most már... Csak ez.Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
őstag
válasz kistusik #62323 üzenetére
Vicces ezeket olvasni, napi szinten itt nézem passzívan mi történik, ezeket a köröket futottam le pár hónappal ezelőtt, és panaszoltam el itt . Ezek szerint mégis csak számít a csapat. Elk**** egy játék lett, már néha csak ARAM-ozni járok fel annyira nem bír lekötni. Mióta a másik játékukat tolom sokkal nyugodtabb vagyok, pedig ott is azért 10/3 win a mérlegem. Tudom, hogy nem ebben a topikban a helye (bár mégiscsak valamennyire kapcsolódik hozzá), de akinek sok volt az S10, belekóstolhatna a Valorant világába is, akár egy kis változtatás gyanánt mint jó tanács osztom meg veletek.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz kistusik #62146 üzenetére
Akkor magasabb az ingerküszöböd . Volt olyan, hogy nem reagált a meccstalálatra, honorálás előtt folyamatosan dobta a Nem válaszol üzenetet, és nem lehet amellett sem elmenni, hogy meccs elején mindig, meccs közben néha droppol egy olyat a játék, hogy öröm nézni. i5 van alatta, 12 GB RAM, régen ilyeneket nem művelt.... Nincs itt minden rendben. Persze, hidegen hagy már manapság, elnézem egy 10 éves bétának.
-
SkiDev
őstag
A honor résznél nagyon gyakran előfordul, hogy nem tudok simán senkit honorálni vagy csak az egér duplaklikkelőjével, mert Nem válaszol minden kattintás után. Máshol nincs ilyen probléma.
-
SkiDev
őstag
válasz kistusik #61838 üzenetére
Nekem bejön, hogy nem a szokásos lövölde, kicsit skillesebb így, de hát kinek mi.
Egyébként én is köszönöm ezt a chromás vásárlást, 2 Nami és egy Bard chroma lett megvéve. Több KE már nem volt.
-
SkiDev
őstag
válasz kistusik #61823 üzenetére
Na, király. Azért mondom, szerintem érdemes rotálni a két játékot, mert előnyöd is lesz nyárra azokkal szemben, akik nem kaptak még / kapnak addigra, és így ha az egyiken kiégsz, lehet váltani.
-
SkiDev
őstag
válasz ClydeBeka2 #61792 üzenetére
Nem kell többet belelátni, mint amire gondoltam. Ha nem plat+ játékosnak születsz, akkor esélytelen szerintem. Ezért engedtem el, ritkán látok olyat, aki önerőből a mostani rendszerben feljut legalább idáig. Most az, aki hardstuck plat-dia alja vagy még magasabb eloben játszik már évek óta, neki nem nagy kaland akár bronzból felráncigálni magát, ha eme csodás rendszer ledobja season-kezdéskor.
Ha már valaki odáig feljutott, akkor ő tud valami olyat, amit az emberek többsége nem.ő jobb, mint a "sok szerencsétlen" ~ Igen, arra gondoltam. Valaki - sajnos - "alanyi jogon" van olyan szinten, ahová nem is való, őket hívom szerencsétlennek, és fogom a fejem, mikor az alap dolgokat sem tudja, illetve akár pl. afk-kal is jutalmazza a csapatot.
Utóbbi esetben merül fel a kérdés, hogy az ilyen miért, illetve hogy nincs lejjebb.De - mint említettem - nem foglalkozom már annyira vele, mint korábban, így a vérnyomásom sincs a plafonon. Hála az égnek a munka elviszi az időm, energiám nagy részét. Tehát rájöttem, hogy felesleges ezen a játékon rugózni, hisz van 10% beleszólásod a meccsbe, mindig lutri, hogy az enemy milyen jól játszik és a csapattársak mennyire jók. Ezért próbálok segíteni másoknak is, hogy ha nagyon nehezen halad előre, akkor nem kifizetődő szerintem annyi év gyakorlást és szennyet lenyelni egy olyanért, amivel lehet 5 év múlva már nem is játszik, mert addigra kiég. Én csak próbálom élvezni a játékot már, mert pihenésként kéne működjön a játék.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz Yodamest #61790 üzenetére
Erre írtam a matchmaking hanyatlását. Mikor kezdtem, azért valamivel jobbnak éreztem (2015), most már nekem is előfordul, hogy lvl.30 alatti játékost kapok, amit a rendszer próbál duplán balanszolni az enemyben egy gold-plat játékossal. Nem egyszer fordult már elő, ezért meg sem nézem már meccs elején az OP.gg-t sem. Pozitív csalódás volt, hogy egy nemrégiben játszott ARAM meccsen silver körüli csapattársakkal simán elvertünk 4 platból + 1 goldból (?) álló enemy teamet. Ezt már csak utólag láttam.
-
SkiDev
őstag
válasz Sordoran #61784 üzenetére
Csak ne lenne ilyen drága a konzol még mindig.
"GTA V-ben amúgy én is mindig félreálltam, és megvártam míg végigmondja a mondókáját. " ~ Ígyis hosszú, hát még úgy.kistusik: Én is így voltam sokáig, hogy nincs más, és minden idegelt, azóta a fent leírt módon elengedtem. Ha bírja a gép, érdemes elindítani a háttérben a drop streamet alacsony felbontáson, hang nélkül és dobni fog majd. Persze,ha még van drop.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz Sordoran #61782 üzenetére
Annyi félével próbálkoztam már, de egyszerűen hamar megunom. Alig akasztottam még ki végig egy story játékot még, mert nem bírtam. Plusz nekem még az is közrejátszik, hogy nem elég erős az angolom, szóval abba is belefáradok, hogy fordítgassam, illetve sokszor nem értem miről beszélnek, így a lényeget nem értem meg. Feliratos dolgokat meg amúgy is utálom, mert egyszerre két dologra figyelni (pl. vezetni + olvasni GTA V-nél) is pocsék.
-
SkiDev
őstag
válasz kistusik #61778 üzenetére
Ritkábban játszom a Valorant miatt, és akkor is csak ARAM, de a tanácsom annyi, mint amit nekem mondtak annak idején, hogy sajnos az ALL chat kikapcsolása segít a beállításokban. Néha érdekelne mit írnak, de arra ott van unokatesóm, hogy mondja.
Ugyanígy allergiás vagyok én is erre a 2 betűre, főleg mikor a fed noskill / az enemyben legjobban lecarryzett csapattárs spammelgeti (5/5 általában utóbbi).
Aki először el kezdte használni..... Minimum kettéfejelném. Életemben, ha beírtam 5x sokat mondok, akkor sem spammeltem, de az enemy megérdemelte, mert elthrowolták a chaten való vergődés ("ez tutorial" stb.) miatt a meccset.
Mióta kikapcsoltam, azóta valahogy sokkalta nyugodtabb vagyok, a lose sem érdekel már annyira, bár lehet közrejátszik, hogy tét nélküliek a meccsek is. El kell fogadni, hogy az átlagos játékos (mint én is) sosem fog feljebb jutni évek után sem, mert a sok szerencsétlent nehéz lecarryzni 1v9-ben.
Ha egyedül akarsz carryzni, akkor inkább térj át a riot lövöldözős játékára, ott 1v3 is hozható idővel. (#nemszponzorált)
Egyébként látszik mennyire értenek a matchmakinghez, mert itt is vagy elvernek még most, mint a szart vagy egy nagyon nehéz 13-10/11/12-re hozzuk ki a győzelmet.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
Ha már mindenki az irányítást említi, én egészen idáig mindig egérrel pakoltam a skillpontokat, viszont mindenki mondja, hogy az hátrány számomra, főleg csapatharc közepén. Szóval lépni kellett.... Nekem valahogy a Ctrl + QWER nem áll kézre, szóval F1-F4-ig pakoltam, sokkal jobb így.
-
SkiDev
őstag
válasz Yodamest #61730 üzenetére
Ezért tiltom állandóan, ha topon megyek éppen. Többi champ ellen lehet valamit kezdeni, ellene nem. Próbáltam már én is vele játszani, de érdekes módon nekem speciel lófütty damaget oszt ki, ultit is már csak arra tudok osztani, aki szinte halott, vérzést sosem adja olyan mértékben, mint az enemynek, szóval inkább ban mindig
-
SkiDev
őstag
válasz tenaijo #61583 üzenetére
Nekem is Telekomos, 150 Mbit-es net van. Hibát feltétlenül nem tapasztaltam One for All-ban, csupán a stabil 83 ms miatt nem tudtam mindig elnyomni az aktív cuccot időben, illetve kicsit késik a bevitel.
-
SkiDev
őstag
válasz Kanczy #61524 üzenetére
Sajnos... Nyavalyás müzlis autós játékban (Rocket League) több feedbacket kaptam, mint LoL-ban. Sokkal jobban kéne büntetni.
ClydeBeka2: Nekem sajnos nem megy ez a mászkálás, supportként a bot torony töréséig / midgame szakaszig fel sem nézek, csak ha nagyobb a baj, a legtöbb esetben.
-
SkiDev
őstag
válasz ClydeBeka2 #61521 üzenetére
"És elvileg így is működik a rendszer. " ~ Ha így működne... De... haladunk. Kaptam múltkor már egy feedback reportot is 1 év után végre. Ha minden szidást bűntettek volna, amit reportoltam is, akkor már zuhant volna a játékosszám.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz Enigma1945 #61510 üzenetére
Eddig egyszer írták, saját csapattárs, mert eltrollkodtam én is egy amúgy is vesztett Flexet. Annyit írtam neki, hogy ok :).
Az all chat pedig már tiltva lett, mert zavart a sok "ez". Meg is van az eredménye, töretlenül felfelé, lassan elérem S2-t. Duo társam tegnap este behúzta S4-et. Igaz, nekünk volt a legkevesebb dmg, mert megint 4v2 volt bot, de mikor észbe kapott a csapat, mindig lejöttek egálra vagy jobbra kihozni a cserét.
Egyedül a kis mentális hadviselés zavar, de megoldom emotetokkal. Társam mondja, mikor kezdik el all chaten flamelni egymást. Olyankor már tuti win.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz Bowser #61496 üzenetére
Volt nekem. Tegnap is 35 perces aram, valamelyik nap 50+ perces meccs a kombónkkal.
-
SkiDev
őstag
válasz Bowser #61494 üzenetére
Nem is tudom. Soha nem volt ilyen gold. Mindig olyan sima liba volt az egész kb átmentem rajta. ~ Ezért van az, hogy mindenki szenved, mert el van csúszva az egész.
A platos szenved goldban, a goldos szenved silverben, a silveres pedig bronzban.Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
őstag
válasz pengegyerek #61475 üzenetére
Két tanácsom van mint hasonló csónakban evezőtől... Vagy próbálj ki valami nem meta hőst vagy keress egy kis időre nyugodtabb gamet. Más esély szerintem sincs ebben az eloben. Hozhatsz bármilyen átlagos hőst, ezen a szinten sok a béna, kevés hős képes 1v9-ezni. Ha nem mi carryzük, akkor senki. Viszont érdekes módon mióta toljuk ezt a párost, mindenki jobban játszik, ez valami mentális boost.
Nálam a Swain + Zyra bot B2-ből S3 közepéig repített ki, viszont most én is szünetelek kicsit, minecrafton építkezek, ragementesen a falusiakkal.
Esetleg a Diana erős most szerintem retek módon.Beni97: Azta rohadt, ilyet sem láttam még. Keresgéltem milyen buildet hozott, de nem találtam, aztán rájöttem, hogy szerintem ez PBE a magas pingből is.
-
SkiDev
őstag
Már mikor harmadjára ölte meg a szuper kombónkat 2v1-ben, akkor már gyanús volt. Ránéztem az op-ra, mondom mindegy, engedjük el, smurf. Látszott, hogy sokkal jobban tud mindent, a csapat egy Dariust üldözött, addig ők csináltak egy Baron call-t pillanatok alatt.
-
SkiDev
őstag
válasz pengegyerek #61460 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy ismét elrontottak valamit, ami még működött a játékban.
Eddig, ha a játék észlelte, hogy magasabb szintű vagy, akkor adott magasabb ellenfelet is már. De, hogy ő [link] miért még mindig minket kap ellenfélnek (S3-B1) az rejtély.... 35/0 Kata meccse is volt. Már nem 1, nem 2 és nem is 3 meccsen van túl, hogy a szuperintelligens rendszer észrevegye. Vagy balanszírozni kell a WR-ünket? Vagy azt, hogy duotársam S4-be promozik?[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz Beni97 #61454 üzenetére
Azt a... Utoljára akkor toltam minimálisan, mikor megjelent. Ott sem tudtam nagyon érvényesülni, aztán jöttek az újak, ott le is maradtam. Na, de ez? Kicsit nehezebbnek tűnik számomra. Ez a szuper robot, hát kiégek.
-
SkiDev
őstag
Nekem is szépen lassan mászik vissza 40% fölé. A tegnap sajnos már nem volt annyira hibátlan az új combo tekintetében, mert egy fed cho - fed tahm tankpáros ellen mindegy mennyi törést vesz az ember. De az utolsó meccs....
Totál új arcot kaptunk jungba, 35-ös volt, idén kezdte (nem ő a hibás, a rendszer), majdnem pari volt a meccs addig, míg a milliárdos cég játéka nem gondolt egyet, és jelezte, hogy nincs net, pedig közben Discord-oztam végig + streamet is néztem. Alt F4 után error-ral megint kivágott, és mire visszamentem sikerült fordítani nekik. (2W 2L S4 promo)
Ment is a bug-ra a visszajelzés.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
Pedig nem vesz tank itemet, inkább dmg-et. Egyébként úgy csináljuk, ahogy GoodOldTimes is írja. Az elején lane fázisban összeszedünk jó pár killt, úgy már 3-an legalább kellenek, hogy megöljék. Azért, ha többen rámennek, és elnyomja az ultit, akkor annál több embertől szipkázza a HP-t, hogy '' könnyen ölhető'' legyen.
A combo azért alakult így, mert Zyra retek erős support, illetve az ulti stun és E is tud snaret tolni minionokon keresztül is, a swain pedig ezt ki tudja használni. Morganaval, Luxszal jóval nehezebb tiszta helyzetet kialakitani a lefogáshoz. Gondolkodom még Leona, Naut bevetésén, de kell az a plusz dmg mellé inkább. Ígyis van mikor megússza az enemy, de néha nem mennek haza, hanem torony alatt várakoznak, onnan kiráncigáljuk. Lehet, hogy csak itt működik, magasabb szinten nem, de ha bronzból kijutnánk megérné.[ Szerkesztve ]
-
-
SkiDev
őstag
válasz ClydeBeka2 #61419 üzenetére
Imádjuk, újra van valami remény. Hol ő, hol én hozom a carry szerepet. Mostani meccsen én voltam 16/0. És még farmolni sem kell tudni ehhez.
Zyra stunra ráhúz a vlad addig a növények is az életét leszedik.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
Na szorítsatok. Lehet megvan az új meta bot combo. Második game-t hoztuk le. Ez hypercarry-nek számít már?
-
SkiDev
őstag
válasz Gentlelelele #61411 üzenetére
Ilyen mélységig nem mentem bele. Egyelőre végignéztem lassítva, de szerintem tanulmányozom majd, köszi.
-
SkiDev
őstag
válasz Kanczy #61405 üzenetére
Ugye? Belenéztem. Nem változott semmit. Az álláspontom fenntartom.
Min vagy kiakadva? Azon, hogy nem nehéz annyira a Cait? Kiépíted full kritre és a legnagyobb tankot is vered. Vagy a hypercarry csapaton? Sajnos nekem nem adatik meg fórumtársak segítsége nélkül, hogy 2-3 ember carryze le a meccset helyettem. Solo-ban vagy nekem kell mindig vagy lose.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz kenwood #61395 üzenetére
10/8 meccsen lehoztak, és nem a szerencsétől függ. Kipróbáltam már a Cait-et, nem kell hozzá nagy tudás, csak én nem kapok hypercarry csapatot.... pech... Van, akinek bejön, van akinek marad az Iron. Hogy honnan tudom? Végignéztem a meccseidet, nálad nincsenek érdekes módon 1/10-es emberkék, mindenki tudja a dolgát, illetve 50%-ot nem éri el a KP-d, tehát lanefázisban eldőlt a legtöbb meccs. Már vért hugyozom, hogy solo-ban lehozzam, de kevés vagyok.
Szerencse, hogy beraktad ide, legalább sikerült saját magad megcáfolni.
NeM sZáMíT a CsApAt
50%-BaN aZ eNeMy KaPjA aZ aFkOt / FeEdErT[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz ClydeBeka2 #61391 üzenetére
Válaszolok én.... Mert nincs egy normális, ingyenes játék már hosszú idők óta? Menjünk Fortniteozni? Menjünk a csalók közé CS-be vagy Apexbe, ahol az első másodpercben kiugranak harcolni loot nélkül?
Más: Ugye új champpel ne menjünk ranked meccset, mert elthrowoljuk a többiek meccsét. Akkor hova lehet menni? Mentem egy normált... Senna + Nunu botot hoznak, és a játék legelejétől otthagyták a lane-t és mászkáltak, xp-t loptak, feedeltek. A jung ba**** a játékra hatalmasat, direkt nem gankelt, ráadásul biztos velük volt, mert az volt a neve, hogy "BOT ALWAY INTS". Komolyan, ennek mi értelme, hogy mennek 3-an meccset, és mindenkinek szándékosan el
barontják a gamet? Akkor vigyem rankedre Ornn-t, hogy TUDJAK GYAKOROLNI? Vagy?Nagyon remélem, hogy nem mese lesz ez az "újítási kedv" ebben a szezonban, különben nem éli meg a játék a 12. szezont. A gyerekek játszótere lesz.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz kistusik #61375 üzenetére
Remélem igaz lesz, és végre élhetőbbé válik a játék.
-
SkiDev
őstag
válasz grimm2015 #61373 üzenetére
Egyetértek. Sok troll azért van, mert semmibe nem tart egy új accot regelni. Nagy részét eltántorítaná, ha mindig szerezni kéne telószámot hozzá.
-
SkiDev
őstag
válasz grimm2015 #61360 üzenetére
Neked legalább visszajelez a rendszer, tavaly season kezdés óta talán 1x kaptam feedback-et. És nem túlzok....
Más: boosterkedést lehet jelenteni valahol egyenesen a Riot felé? Mivel a report-ot úgysem nézik...
[link] Nem hiszem, hogy 5 hónap kihagyás után hirtelen Isteni fuvallata volt... Komolyan már nem tud hogyan belém rúgni a játék. Kezdek begolyózni... Lehet valami vizsgálat része vagyok, hogy meddig tűri az ember a földbetaposást.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
Persze, nem is az volt a lényeg.
A szöveg volt a fő. Az jó játék volt.
meg hát nem kell 50% winrate, hogy feljebb juss
Azért csak kell, mert +20 LP win és - 16 LP lose után nagyon lassan tudnék felfelé menni, nemhogy 20% wr-tel[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz Kanczy #61353 üzenetére
"a minimapot kell nézni" ~ Igen, talán gold tetején, plat alján... De addig, míg bronzban nem wardolnak, úgy nem látom, csak ha már nálunk vannak Végülis akkor a fejlesztők dísznek tették be a pinget A lustaság netovábbja, ha annyira nem képes az ember, hogy két gombot lenyomjon a saját lanején. Mert még, ha nem segít a többieknek az egy dolog, de ahol ő van azért illene.
"Bárhogy is szeretnéd, nincs összeesküvés ellened " ~ Attól a játék loweloja egy kalap sz@r. Még mindig keresem az 50-50 arányt, mikor fogja már beadni azt a társat, aki tol egy hypercarry-t soloban. Mindig csak az enemynél, olyan érdekes. Vagy lehet mégis jót röhög rajtam az egész RIOT? Még azt sem lehet mondani, hogy gödörben lennék, és lesz jobb... Ez Marianna-árok. Nem is emlékszem lassan milyen is nyerni egy solo-t fölényesen.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz Kanczy #61347 üzenetére
Élvezd, hogy legalább Te kapsz értelmes csapattársakat, és sosem kell egy teamet visszaverned a saját lanedről az SS hiánya miatt, és így legalább lehet A játék törekszik az 50/50-re, de azért 20% wr-em van bronzban.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
Mert egyedül unokatesóm van hasonló eloban, aki pedig 2 loseolt játék után befejezi. Mást pedig nem tudok, aki segítene, és éppenséggel nem support.
-
SkiDev
őstag
válasz kenwood #61340 üzenetére
"A csapat ilyen sok meccsnel mar semmit nem befolyasol,kizarolag a te kepessegeid."
Jót nevettem. Supportra rászólt az ADC, hogy ne vigye a farmot, mire ő megmakacsolta magát, össze-vissza mászkált, nem segített senkinek, majd kiment afkba. Szerintem nem telt el 5 perc, már 5/0 volt az ADC-jük. 6/2 voltam, megint inteltem, mocskos IRON player vagyok. "Ilyen performansszal örülj, hogy nem ironban vagy"
Minden meccset belinkelhetek akkor, ami így ment el. A 100. után csak elhiszi valaki is.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz kenwood #61335 üzenetére
Szinte éreztem, hogy erre fog menni a terelődés, ezért mondom azt, hogy sajnos csak a végeredményt látod. Kár, hogy nem mutatja mikor szedtem össze. Mert elhiheted nem a lane fázisban legtöbb esetben, hanem a végjáték során, amikor jön a 10/0 enemy és oneshotol. Vagy amikor lejönnek 4en botra a torony alól kiszed minket természetesen SS nélkül. Wardoljak? Igen, megvan utóbbi meccsen is 63 pontom volt, számított? Pingeltem folyton az Adc-nek, hogy vonuljon vissza, nem tette. És ki volt a useless, idiot, hát szerinte nem ő. :)
Ja, hogy ha ő kikap egy Darius ellen az már elfogadott, mert sok meccsen MVP, ACE. Tehát végülis nem kötöttünk ki ott, hogy OP
Én is az vagyok, sőt idén legtöbbször, elmondom életemben nem voltam ennyiszer, mint ebben a seasonben, számít valamit? Vagy én nem kapok buksi simit, hogy igen, szerencsétlenül jön ki a legtöbb meccsed? Rögtön én vagyok az ótvar?[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz kenwood #61333 üzenetére
Nyugodtan végignézheted a meccselőzményt, hogy az összes meccsemből hány ilyen elfeedelt állatot látsz nálam.
Ha kihozod az 50%-ot megcsókolom a lábad nyomát.Kanczy: Tehát ahhoz mindenféleképpen carry hős kell, hogy kijuss, ezt nem tudtam, így elvi hibás a játék, mert az 5 laneből csak 2-3-mal juthatsz ki, szóval nem lehetsz support main, mert nem nyerhetsz másképp. Ha mindenki ebből indulna ki végtelen Queue time lenne, mert ki pickelne supportot vagy adc-t, ha azzal úgysem jut ki.
Ha jól értem olyan elvárás van, hogy supportként védjem az Adc-t, segítsek a többi lanenek, hogy mid gameben ne egy elfeedelt ''állattal'' nézzek szembe, de még carryzek is. Még valami?Egyébként ezt mégis magyarázza már meg valaki, hogy szerinte hogy van. Komolyan azt gondoljátok, hogy pikkel rátok a játék, vagy mi?
Miert? Bizonyított, hogy nem? Azt megkérdezhetem, hogy miért nem kapok például feedback reportot miután az enemy elküldött a halálba az összes utódommal együtt? Vagy például én miért nem kaptam még reportot mikor kikeltem anno magamból? Lehet, hogy vannak feketelistás emberek...
Szerintem is azért nem látja be a magasabb elo ezt a problémát, mert ők könnyebben kijutnak, hiszen csupán 2 divvel jobbak a beosztott helynél. És, aki nem platos szintű a bronzban? Csak silver? Annak feltétlenül nem feljebb kéne jutnia, ha már olyan hibátlan ez a játék?
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz Kanczy #61326 üzenetére
Sajnos az nem látja be, akinél nincs ilyen. Ezek szerint Téged szeret a játék, all time csak jobbakat kapsz magad mellé. Vagy nem játszol olyan aktívan, hogy észrevedd.
Már a fél topic azt mondja, hogy fekete, de még mindig van olyan, aki szerint fehér. Természetesen semmi gond a játékkal, évről-évre jobb. Nincsenek balance gondok, nincsenek túl op hősök, nincsenek problémák. Mindenki el kezdett alacsony szinten lefelé fejlődni. Aki eddig hozta a silvert, annál történt egy nagy bumm, és hirtelen ironba való.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz SkiDev #61317 üzenetére
[link] Csak a vicc kedvéért kivágtam, és feltöltöttem. Jó szórakozást. Amikor valódi bronzosokkal állsz egy oldalon. De legalább az enemyben is lenne.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz Bowser #61319 üzenetére
Ezt kéne megtiltani. Hardverbant adnék annak, aki smurföl, minden játékban. Elcseszi az egész játékot. Most is kikaptam... Lassan B3. Az ADC-m ellöki magától a nullost, de "useless" support, megsúgom 2k DMG-dzsel maradtam le egy Vayne-Nami esetén. Enemy ADC? B2-ben hozza a 9 CS / mins, teljesen valid. Kiéget teljesen ma ez a játék, bele akartam feküdni, minél hamarabb legyen meg a 100 meccs, hogy jöhessek sírni, és legyen mögöttem végre játék is, ne "csak 20" , de nemhogy felfele, hanem lefelé haladok. Tényleg.... Rájöttem... Lehet, hogy visszafelé fejlődöm évről-évre, most már értem.
-
SkiDev
őstag
válasz Bowser #61314 üzenetére
Nálunk meg akkor van nyerés, ha nincs enemyben Darius. Ismét egy meccs, amit a Darius hoz le 1v4-ben egy Sorakaval és elfeedelt Fizzel a nyakán. ^^ A fogyatékos toposunk meg egy teamfightban elmegy a félHP-s soraka mellett, hogy be tudjon ugorni a teamfight közepébe. Imádom a balanszírozott játékot. Senki sem tud játszani Darius ellen itt lent, komolyan.... Még én sem, mert egy elb@szott champ a Yasuoval, Settel együtt.
-
SkiDev
őstag
válasz Kanczy #61312 üzenetére
Nagyon jól hangzik, no offense, csak nem low eloban.
Mert sok esetben látok olyat, hogy az adc vagy nem agresszív, és hagy egyedül meghalni vagy pedig annyira, hogy bemegy ő egyedül (utóbbi gyakoribb, ad 2-3 killt és vége). A gank meg olyan, hogy lesz vagy nem. Nagyon sok meccsen van az mostanában, hogy az enemy jung 3x is lejön, sőt sokszor az enemy team boton van, addig a jungunk felénk sem néz. Inkább ban, és nincs gond.Egyébként egy szenvedés ez a bronz. Már 60 meccsen vagyok túl, de még mindig 1W1L B1 promónál. Itt jártam 60 meccsel ezelőtt is. Minden évben hoztam simán a Silver szintet, Gold alját, most.... semmi.... Kezdem egyre kevésbé komolyan venni, már ott járok, hogy új champeket akarok hozni 1st time rankedre.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
Rendben van. Részemről befejeztem az eszmecserét, oldalakat lehetne itt teleszemtelni még erről, de nem lyukadunk sehova. Elmondtam, amit gondoltam, aki érti, érti, aki nem, nem. Mondjuk teljesen felesleges az Aurelionos témát is tovább boncolgatni, itt bronzban elhozzák évi 1-2x hozzám, azokat a meccseket sosem veszem komolyan, mert úgysem nyerünk, azt meg kibírom, már amikor komolyan játszok még ezzel a játékkal. Elnézést kérek, hogy hülyeséget írtam.
-
SkiDev
őstag
válasz feri1014 #61258 üzenetére
Épp ezaz. Azokkal kell foglalkozni, akiket nem hoznak meccsekre. Azokat ne piszkálják, amelyek erősek.
Két próba volt, de gondolhatod ezek után mennyi kedvem van topozni Jöhetett a jung is, kevesek voltunk. Viszont, ha lemegyek supportnak, akkor 15p alatt inhibnél jár a top...
De mondtam, nem akartam offenzív lenni, csak nevetséges, amit művelnek. Ott az új pontrendszer is.... Arról beszélünk, hogy ne nézegesse az ember, mert előre feladja, na most már nézhetjük, hogy mennyi tokent szedett össze, miközben az Eune szerver kénye kedvére néha leáll, minden meccs elején géptől függetlenül laggol egy olyat, mint a ház.Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
őstag
válasz feri1014 #61256 üzenetére
Jó, persze értem, nem kötekedni akarok. Ha olvassa az ember az nem sok buff, de a hozzáállás a Riot részéről nem jó. Az elfeledett gyenge champeket kéne erősíteni, de még a Sol ennek ellenére nerfet kapott (még mindig nem olvastam, hogy mit, de az irány a gond). Van a játékban 20-25 pick/ban, a többit meg hozhatja az ember, semmit nem ér (legalábbis nálam low eloben).
-
SkiDev
őstag
válasz feri1014 #61253 üzenetére
Csak a képre néztem. Miért? Ha elolvasom attól nem buff ezekre a cancer champekre? Akartam soloban topra menni, mivel a support ugye szerencsejáték, de rájöttem, hogy nincs annyi ban, hogy Trynda, Darius, Garen, Morde, Sett vagy Urgot ellen tudjam hozni a meccset. Én kevésbé feedelek, de győzni ellenük szinte lehetetlen, aztán nagy részére jön egy kis buffocska.
-
SkiDev
őstag
Milyen viccesek. Véletlen felcserélték a Buff-Nerf csoportot. Aurelion túl erős volt, ahogy Zed, Talon, Morde, Cait, Darius, Garen, Sylas pedig annyira gyengék, és olyan ritkán játszott champek, hogy egetrengető szükség volt a változtatásra.
-
SkiDev
őstag
válasz kenwood #61166 üzenetére
Már áll chaten rég nem hőbörgök. Max akkor szoktam beírni, ha az enemynek nagy az arca, mint pl. a tegnapi Morde. 11/2 volt és folyton a 2/6 Urgotunkkal akart 1v1-et. Csak írtam, hogy nyugodjon le, mire veri, arra, hogy egy unskilled unbalanced champpel elveri a bronzokat?
A másik, hogy mindenki ezzel a 100 meccs mintával jön, csak véleményem szerint ezzel hosszú távon nem sokat érek, mert ha minden meccsen losolok mostanában szinte, akkor mire beindulna a win vonat, addigra B4ből kell kikecmeregnem, ahol viszont sokkal nagyobb eséllyel lesznek totál kezdők, és így szépen, lassan lecsúszok ironig.
Életemben nem voltam annyiszor Ace, Mvp az op.gg szerint, mint mostanában, mégis lose. Wardolok, mint a bolond, hányom a dmg-et, mindenkit próbálok menteni, de úgy látszik kevés. Van, aki meg azt sem tudja hol van, mégis feljebb van, mivel az ilyen unbalanced champes társak akarva akaratlanul kiboostolják.
Értem, hogy ritka a 60% feletti wr, viszont még most előseasonben is feljuttottam Goldba kevesebb tudással, most a tudásom is fejlődött, akkor egy sokkal gyengébb eloban miért vagyok 20-30%-kal? Akik általában nem azon a szinten vannak, ahol épp tolják, ott nem elképzelhetetlen a 60-70% wr is. B2-be sorolt be, nagyjából 20 meccs után ugyanitt csücsülök. Semmi fellengzés, nem vagyok plat+, tudom, mivel elvernek, de 4 év után itt kell vért izzadni a silverbe jutáshoz az röhej, viszont szerintem nem vicces, ezért hát a pihenő. Aztán megyek más lanere talán, így hátha több esélyem lesz, fentebb meg supportolok.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
Na, szerintem én is elköszönök a társaságtól egy időre. Pihentetni kell ezt az ótvar játékot egy darabig. Már semmi sem motivál. Belépek egy rankedre, és alig várom, hogy vége legyen. Betesz mellém egy olyan adc-t, aki most ismerkedik a játékkal (lv. 36), azt sem tudja szerencsétlen hol van (ez nem az ő hibája, csak a játék egy kib@ unbalanced szar), enemy meg már cca. 7 éve óta tolja hardstuck under gold. 10 perc alatt 16 farmos adc-vel tudok kezdeni valamit?
Másik meccsen tiltva Sett, enemy hozza Morde-t és 1v3-zik. Úgy shit az egész ahogy van. Support mainként nincs kijutás bronzból, csak egy team oldalán, solo nem létezik. Aki onnan kijut az vagy plat+ skilles alapból vagy cseszett szerencsés, goldos skillel nem juthatsz ki S10-ben már, that's all folks. Ennyit nem ér az egész, hogy szétdurranok az idegtől. 1000%, hogy van egy gold skillem, de telibeszar a játék ilyen téren. So GL & HF.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz feri1014 #61158 üzenetére
Akkor azért kaptam ki tegnap este, mert túl sok ilyen volt az enemyben. Darius top, Sett jung és Malp supp. Aki ezek ellen tud bármit is tenni bronzban, annak megcsokolom a lába nyomát. Hiába tartom folyamatosan a távolságot a csapattól midgameben, ők jönnek felém, így mindig egy csomóban vagyunk, természetes, hogy könnyű célpont vagyunk.
-
SkiDev
őstag
válasz Bowser #61153 üzenetére
Igen, direkt most olvastam át. Nem tudom mennyire lesz elég rá a nerf. Kicsit megijedtem, hogy a Sennahoz is nyúltak, de legnagyobb örömömre pont a support irányba kedveznek. Adcnek nem volt érdemes hozni, mert önmagában véleményem szerint nem elég erős. Egy adc oldalán viszont combos.
-
SkiDev
őstag
válasz kenwood #61151 üzenetére
Ez teljesen normális, mivel valakinek - hasonlóan az Aramhoz - először dobja be, valakinek meg a mainje. De amikor azon megy a fröcsögés, hogy miért vagyok egy Azirral 0/4-be, mikor sosem játszottam vele vagy amikor egy Riven egy jó meccset azért tesz tönkre, és megy feedelni szándékosan torony alá minden lanere, mert topon kikapott egy fun módban, az kicsit frusztráló. Ezzel semmi gond nincs, aki szereti nyugodtan tolja, de részemről kihagyom, így egyszerűbb. 9w 2l volt talán mikor bejött a mód, onnantól nem hagyott a gép nyerni.
Eleget idegeskedem ranked miatt, nem kell még ez is.
Ez a Sett nem tudom, hogy kinek az élettelen agyából született, de AK véleményén vagyok, hogy ezt így nem szabadott volna beereszteni. Legtöbb dmg, legtankosabb, 1v3-at lazán letol a gusztustalan pajzsa miatt, szóval most már nálam bant ér most már.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz Farkassacred #61148 üzenetére
Én is toltam pár kört, aztán otthagytam. A legundorítóbb társaság van ott... legalábbis bronzban. A sok tejfognak ott habzik a szája, mert nyernek egy fun mode-ot, mehet az "ez" spam stb. Azóta kerülöm amennyire lehet.
-
SkiDev
őstag
válasz kistusik #61084 üzenetére
"Csak hát ha nem tud ADC-zni az ember ez igy nem sokat ér." ~ Olyankor kell otthagyni. Keresni kell a csapatban olyat, aki nem feedel és carryképes. Persze, ha mind rossz, akkor azt lehet nevezni losenak.
-
SkiDev
őstag
Tegnapelőtt megvettem Senna-t, eddig vártam a töredékre, de semmi. Viszont nagyon megérte, ez a sebzés - healelés nagyon bejött. Rankedre is elvittem, már második alkalommal S-.
Legalább tudom Zyraval rotálni.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz Bowser #61052 üzenetére
Köszönöm a tippeket! Egyedül a Leonás rész nem jön össze, mert már azért egy jó ideje kinőttem a tankfocusból, viszont itt elohellben olyan buták az Adc-k, hogy azok Leonat célozzák, ha rájuk ugrik.
Az ikerárnyak pedig mostanában fontos vétel nálam, mert cdr is van benne és ward helyett is hasznos, ha kifogyok, felderítéshez.
Az Aery meg azért van, mert valahogy ezzel többet sebzek, mint a másikkal, a repülő golyóval. :D Ezt egy erős enemy. Teemo után próbáltam ki, iszonyat dmget tolt ki.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz Enigma1945 #61048 üzenetére
"Miért ne történhetne meg ismét?" ~ Mert hulladék az s10 community. Toronymagasan hozhatod a meccset, de semmi. Én is egyet nyerek, kettőt vesztek. Mire midgame-be érünk, addigra enemy elfeedelve, meccs hozhatatlan. Gratisba most már olyan ellenfelet kapok, aki tavaly Platban végzett shitQ-n, én meg még mindig B1-ben csücsülök. ^^
Legrosszabb szezonkezdés ever...
GoodOldTimes: Zyra sem mindenható. Hányom a dmg-et, legtöbb meccsen enyém a top dmg, legutóbbin majdnem a top-mid összege, mégsem nyerünk. Legtöbb player itt alul játszott előző seasonben, de olyan hülyék, mint a se**em.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
Csoda, hogy még játszik, ha nem bot persze. Én már abbahagytam volna.
-
SkiDev
őstag
válasz SkiDev #60994 üzenetére
Megtörtént, amire számítottam. Hoztam Garen topot, 1v3 is ment majdnem, de háromszor is bementem, a csapat pedig csak ott állt nem sokkal mellettem és figyelte az eseményeket. Frontvonal, sebzés, carryzés nem megy 1v5-ben. Lett volna egy jó teamfight, de hirtelen a Twitch laggol. Mid olyat feedelt, mint egy ház, supporttal nem tudok ennyiszer meghalni, de látszott, hogy 143-as szint ellenére, amit 3 év alatt hozott össze, fingja sem volt a játékról (50 farm kb 20 percnél). Ott még az Iron1 is tudott valamit. Ennél undorítóbb seasont életemben nem tapasztaltam. Jobban járok inkább vizsgámra készülök.
Aki lolozni akar, inkább URF, sokkal nagyobb fun. Silver 4 ever.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz tenaijo #60995 üzenetére
Igen, telóról csak a profilképet néztem.
-
SkiDev
őstag
válasz Beni97 #60993 üzenetére
Tudom, hogy tankok, csak azért álltam le velük, mert volt egy időszak, amikor már csak akkor értem egy csapatban valamit, ha én is hánytam magamból a sebzést. Azért álltam rá a Zyra-ra, mert sokat sebez, hasznos voltam ilyen téren. De ha a csapat nem éppen ütőképes, akkor a tankommal annyit tudtam kezdeni, hogy bementem meghalni, aztán a csapat 4 tagja ki is kapott 4v5-ben. Haver például csak Janna-t tolja, fel is jutott platba. Viszont én azzal nem tudok játszani.
-
SkiDev
őstag
válasz Kanczy #60989 üzenetére
Ránézek mindenféleképpen. A Pyke-t gyakorlom néha, Thresh az nem nagyon megy ARAM-on kívül. Leona és Nautilus main voltam főleg, csak azzal nehéz sebezni.
kistusik: Eune SkiDevMon. Igaz mostanában egyben tolok le 3 meccset és nagyjából annyi, mert vizsgára készülök, így ritkábban vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz adrian360 #60986 üzenetére
Nekem azzal nincsen problémám. Arról tudtam, hogy 1 divet esel ígyis-úgyis, mivel már 4. évem. Viszont szeretnék valami segítséget kérni egy tapasztalt társtól, hogy valamit rosszul csinálok-e vagy tanácsot, mert így nem jutok egyről a kettőre. Minden évben besorolás után nehezen feljutok silver tetejére, de onnantól sehova. Idén önerőből felmentem előseasonben G4-re, hogy jobbat adjon besorolónál, hiába.
-
SkiDev
őstag
Na, megvan a besoroló. 4W 6L -> Bronz 1 65 LP. Olyan fájdalmasan lehangoló a játék, hogy nem igaz. Szívem szerint befejezném vagy lehet lane-t kéne váltanom, igaz nem tudok farmolni. Alátolom a free killeket az adc alá, botot hozzuk, majd hirtelen 4v2 lesz a boton kb. minden meccsen. A top, mid, jung alszik, így lose. Supportként nem lehet kijutni. Legtöbb dmg, 20 perc alatt 30+ rálátási pontszám, ha beledöglök sem tudok már semmit csinálni.
[link] - OP.GG Valami ötlet, tanács, mit rontok el?
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz Kanczy #60976 üzenetére
Akkor azért néztem, hogy mi ez a szitkozódás. Egy szót sem értettem belőle.
-
SkiDev
őstag
válasz Imilenni #60950 üzenetére
Ha a pásztázó lencsére gondolsz, igen volt, használtam is support lévén, de a töltési idő több a gombáknál.
-
SkiDev
őstag
válasz Enigma1945 #60946 üzenetére
1W 2L, mindkét lose kőkemény lose volt, nyilvánvalóan "ez"-éssel a végén. Nagyon cancer most a közösség. Az utolsó meccsem maga volt a csoda. 38 perc, pedig már a nexust ütöttünk és kikaptunk. A patkány Teemo gombája félHP-zott már 3/5-ben is....
-
SkiDev
őstag
Még jó, hogy az vagyok. Igaz ezek közül egyiket sem tolom. Néha beesik 1-1 Taric, de semmi több.
Frenna azt mondta a héten nekem - miután írtam, hogy mostanság Zyra-zom -, hogy ha climbolni akarok, akkor ezek közül válasszak inkább, mert Zyra most nem túl jó:
- Morgana
- Pyke
- Thresh
- Leona
- Nautilus
- esetleg BraumSiemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
őstag
válasz Enigma1945 #60898 üzenetére
Hali! Keresel egy videokonvertert, amit nem a softonicról/szoftverbázisról töltesz le, átkonvertálod YouTube formátumba és menni fog. Nem tudom mit támogat a YouTube, az MP4-et biztos. Nem tudom annál van-e jobb minőségű, amit megeszik az oldal.
Én [link] próbáltam ki. Nem azt mondom, hogy könnyű elsőre használni, de megoldható.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz Sordoran #60887 üzenetére
Úgysem lehet semmit tenni ellene. Úgy sz*r, ahogy van. De hát kellenek az új "blizzard-gamek" jövőre, mert ez a béta játék már 10 éve tökéletes... Ja nem
-
SkiDev
őstag
Sőt, - direkt rákeresve, hogy ne mondjak hülyeséget, de jól emlékeztem - egy ARAM 2017-ben 19 MB volt kb. Tehát, akinek túl nagy csomagja nincs, elméletileg, tolhat le pár meccset.
-
SkiDev
őstag
válasz Kanczy #60816 üzenetére
Nekem pedig sikerült végre Gold IV-be küszködni magam. Igaz, előseasonre, de már mindegy. Én már több rankedet nem megyek S10ig. Nem is tudom számít-e valamit a besorolónál majd.
-
SkiDev
őstag
s1 Két olyan bukta után, mint a ház, el kezdtem hozni random karaktereket is csak úgy. Hoztam Bard-ot rankedre (talán 1x játszottam vele), azzal mégis nyertünk. Arra jó volt, hogy lehet kezdeni fogok vele valamit.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz pengegyerek #60687 üzenetére
Én már elengedtem. Ugyanitt szenvedek. Mire jön a csapatharc mindig el van feedelve valamelyik lane. Nem tudom meddig tart most már a season (holnap-holnapután?), de max játszogatok. Jövőre hamarabb kezdem, mert már 90%-ban csak a selejt van az alján.
-
SkiDev
őstag
Riot a sajat jatekaban le tudja merni ~ Szerintem meg semmit nem értenek a saját játékukhoz, de ez az én véleményem.... Ez még mindig egy 10 éves béta. Nem tudom mit akarnak az új játékaikkal, mikor ezt az egyetlen fő játékukat sem tudják bugmentesre csinálni. Talán feladták és ezért kezdenek bele másba. Megpróbáltam a topot is, de semmi. Jungostól 0 gank, miközben a bot meg szarrá feedelve. Lv. 31 adc-Lv. 30 support suppitem nélkül.... Enemy G4-S1. Bevallom töredelmesen, hogy azért supportolok, mert nem tudok farmolni, mégis 6.7/p az enyém a legtöbb dmg mellett, adc 1.7/p | supp is 2.3/p. Tehát ebben a játékban nincs balance.
-
SkiDev
őstag
Csak szerettem volna már a Goldot elérni egyszer soloQ-ban.... De hát lehetetlen. A midesünk 8 percig afkolt, mert elvileg áramszünet volt. 5/1-szer ha kapok olyan csapattársat, akivel érdemes valamit kezdeni. Olyan meg végképp nincs, hogy itt is ott is vannak rosszak. Összegyűjtve, nálunk a rosszak, ott csak a jók.
Mert amikor valaki elkezd rankedezni azt pont Silver I, II MMR korulre teszi a rendszer. ~ Tegye bronzba, én is ott kezdtem Most már van Iron is, tehát így nem is az alján lenne... Ezek szerint mégsem 100-as a rendszer.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Villanyszerelés
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest